Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Oświadczyny, zareczyny itd (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8732)

ukasek 06.05.2012 11:46

Oświadczyny, zareczyny itd

Witam.

Zwracam się z prośbą do Was o podanie wypisanie jakiś fajnych klimatycznych sposobów na zaręczyny/oświadczyny. :)

Jakiś pomysł swój już mam, ale nie wiem czy to wypali.
Myślicie że będę mógł zawiesić mały transparent na Sukiennicach i np odpalić stroboskopy lub race ??

I druga sprawa: gdzie kupić race lub Stroboskopy ?

WiślakNH 06.05.2012 12:15

Według mnie fajnym pomysłem na zaręczyny jest miejsce,które dla was coś znaczy.Można powiedzieć,że zaręczyny w restauracji są czymś oklepanym ale już zmienia postać rzeczy restauracja np w której sie poznaliście bądź lubicie do niej chodzić :) Pomysłow można mieć dziesiątki np wyjazd 'gdzieś' (może macie jakieś ulubione miejsce,albo znalazłeś coś odpowiedniego?) na weekend , rejs statkiem z romantyczną kolacją...najciekawiej według mnie jednak taki wyjazd,bo można wcześniej znaleźć jakieś ciekawe miejsca,do których pójdziecie,które zwiedzicie i w odpowiednim momencie (co spoteguje doznania) paść na kolana :D

adam_09 06.05.2012 12:21

Tak jak Kolega powyżej, najlepiej żeby było to miejsce które dla Was coś znaczy. Wywieszenie transparentu na Sukiennicach owszem będzie "wow" ale nie wiem czy trafisz tym w gust swojej kobiety, która może woleć aby taka chwila nastąpiła gdzieś w zaciszu gdzie będziesz tylko Ty i Ona.
Jeżeli chodzi o oświadczyny w restauracji lub innym lokalu to mój znajomy dogadał się z obsługą, która podając na deser lodów umieściła na dnie pucharku pierścionek.
Z kolei drugi kolega oświadczył się w Paryżu nad Sekwaną pod jednym z drzew do którego zawsze mogą wrócić i powspominać ten moment.

fialo 06.05.2012 12:22

Osobiście nie wyobrażam sobie oświadczyć się na stadionie, ogólnie niezbyt podoba mi się łączenie miłości do klubu z miłością do kobiety, także oświadczyny z racami itd uważam za słaby pomysł, zależy też czy wybranka jest fanatyczką lub chociaż chodzi na mecze, bo wtedy można jeszcze takie podejście zrozumieć.

Nie zapomnę jak ostatnio jak byliśmy na Legii jakiś legionista się oświadczał swojej wybrance, a cały nasz sektor śpiewał, że dziewczyna rozdawała pocałunki francuskie w Krakowie, to musiały być z pewnością niezapomniane oświadczyny :D

klusek106 06.05.2012 12:33

http://www.youtube.com/watch?v=aBUXA6zMTJ4

Lacrima 06.05.2012 12:43

Jak chcesz efektownie, to można i tak:
http://www.youtube.com/watch?v=3PlL9lzMISQ :P

Ale tak naprawdę to też uważam, że powinieneś wykombinować coś z miejscem, które dla was coś znaczy i dla was jest szczególne. :)

wislak68 06.05.2012 12:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez adam_09 (Post 1247246)
Jeżeli chodzi o oświadczyny w restauracji lub innym lokalu to mój znajomy dogadał się z obsługą, która podając na deser lodów umieściła na dnie pucharku pierścionek.
Z kolei drugi kolega oświadczył się w Paryżu nad Sekwaną pod jednym z drzew do którego zawsze mogą wrócić i powspominać ten moment.

Nie to żebym sie czepiał ale co jeśli dziewczyna pierścionek przez przypadek zje a drzewo zostanie ścięte??:D

ukasek 06.05.2012 15:33

No na mecze chodzi i widze ze bardziej ja interesuje co dzieje sie na trybunach ;p wiec race itd mysle ze moga byc okej ... tylko zastanawiam sie albo sukiennice albo przed jej domem :P

michu-k 06.05.2012 19:50

A co jeśli czyta to forum, a Ty o tym nie wiesz?

Miałbyś zonka.

matti220 06.05.2012 20:07

przed Jej domem to niee ;p bo to też 'bastion' przyszłej teściowej ;)

ukasek 06.05.2012 22:25

Tesciowa spoko i chyba z nia bede mieszkac hehe ;)

czytac raczej nie czyta ;p

A NAJWAZNIEJSZE : GDZIE KUPIE NAJSZYBCIEJ RACE STROBOSKOPY ITD ??? NAWET POZA KRK ?

X-Ray 06.05.2012 22:58

Pytanie jak dostaniesz się do Sukeinnic aby wywiesić coś takiego?

Dla mnie pomysł kapitalny.

ukasek 06.05.2012 23:01

dam w łape ;) hehe

a tak na serio to mam małe dojscie do tego ;p
tylko teraz problem z racami itd.

X-Ray 06.05.2012 23:06

Pytanie jak dostaniesz się do Sukeinnic aby wywiesić coś takiego?

Dla mnie pomysł kapitalny.

blanco 06.05.2012 23:06

Jak dla mnie Sukiennice to trochę średni pomysł , chyba jestem za bardzo romantyczny ;P

edit : kiedys na tym forum polecali firebis.pl , sklep z Wieliczki , moglbys nawet tam podjechac po te race ;)

X-Ray 06.05.2012 23:07

Proszę o usunięcie poprzedniego posta, jakoś wysłało mi się podwójnie.

A na kiedy potrzebujesz tych rac?

qqxlan 07.05.2012 07:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ukasek (Post 1247225)
Witam.

Zwracam się z prośbą do Was o podanie wypisanie jakiś fajnych klimatycznych sposobów na zaręczyny/oświadczyny. :)

Jakiś pomysł swój już mam, ale nie wiem czy to wypali.
Myślicie że będę mógł zawiesić mały transparent na Sukiennicach i np odpalić stroboskopy lub race ??

I druga sprawa: gdzie kupić race lub Stroboskopy ?

Ziomek, ile masz lat? Pytam, poniewaz moze jestes jeszcze za mlody na malzenstwo? Wogole malzenstwo to tylko bat na mezczyzne w rekach . Po co Ci to? Kochasz ją? Dobrze wam razem? po co to psuc? :)
A jesli juz sie zdecydujecie, to zrob tak, zeby to ona nalegala na malzenstwo :)
Zawsze bedziesz potem mogl powiedziec ze to ona chciala, wiec niech sie teraz nie czepia, bo w ryj dac moge dac :) ( oczywisci z tym ryjem to zarcik :)

Kocur 07.05.2012 08:12

Kolega u góry dobrze prawi.

Zapytaj giganta czy warto - zwłaszcza że dostajesz w pakiecie gratis zwany teściową :D

ukasek 07.05.2012 20:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qqxlan (Post 1247510)
Ziomek, ile masz lat? Pytam, poniewaz moze jestes jeszcze za mlody na malzenstwo? Wogole malzenstwo to tylko bat na mezczyzne w rekach . Po co Ci to? Kochasz ją? Dobrze wam razem? po co to psuc? :)
A jesli juz sie zdecydujecie, to zrob tak, zeby to ona nalegala na malzenstwo :)
Zawsze bedziesz potem mogl powiedziec ze to ona chciala, wiec niech sie teraz nie czepia, bo w ryj dac moge dac :) ( oczywisci z tym ryjem to zarcik :)

Młody to jestem ale dziecko przyspieszylo sprawe;p
a tesciowa bede miec taka co nie jedna kolezanke wiec nie narzekam ;p

A RACE TO JUZ NIE BARDZIEJ STROBOSKOPY I NAJLEPIEJ JUZ NA JUTRO :P

qqxlan 07.05.2012 21:20

Jak dziecko to zapytaj zwyczajnie czy chce ojca dla dziecka i tyle. Po co kombinowac i wydawac siano... Oświadczyny i tak będą przyjęte :D

michu-k 07.05.2012 21:27

Nie żeń się jeszcze. Będzie państwowy pieniądz na dzieciaka. Kombinuj.

qqxlan 07.05.2012 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez michu-k (Post 1247746)
Nie żeń się jeszcze. Będzie państwowy pieniądz na dzieciaka. Kombinuj.

W sumie racja, mozesz tez pomieszkac sam na sam przed slubem, uwierz mi Kobiety po slubie sie zmieniaja, a po slubie i do tego w ciazy? brrrrrrrrrr jak sobie przypomne to mnie ciary przechodza :) powiem tylko ze przed slubem i przed ciaza bylem oczkiem w glowie...

gigant 07.05.2012 23:49

Powiadam Ci, porzuć ten pomysł, póki nie jest za późno. Nie lepiej bzykać bez zobowiązań? Więcej minusów niż plusów. Kumpli będziesz musiał z "własnej" woli odpuścić, obcej babie pieniądze dawać i jeszcze tego pasożyta teściową przejmiesz w wieczne niekończące się odwiedziny. Ech...niepotrzebnie się denerwuję na samą mysl, ze darmozjad znów niedługo się "na chwilę" pojawi.

Cytat:

a tesciowa bede miec taka co nie jedna kolezanke wiec nie narzekam
Albo jednak nie jesteś młody, albo jesteś nekrofiolem, albo heblujesz przedszkolankę, albo.... nie wiem:mysli::mysli::mysli:

śląski 08.05.2012 09:07

kurde, narobili ci zamieszania w glowie :P
stary, a ja ci powiem: zen sie!! to fajna sprawa jest o ile oczywiscie twoja kobieta jest w porzadku, ale z tego co mowisz to jest :) nie ma nic lepszego niz fajna zona przy tobie
no i wieczor kawalerski cieczeka! zrob sobie mega impreze w klubie, bylem ostatnio w Taboo na Szewskiej i powiem ci, ze sam chcialbym miec tam swoj kawalerski :)

Keczup 30.05.2012 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez śląski (Post 1247811)
a ja ci powiem: zen sie!! to fajna sprawa jest :)

i codziennie telefony o 17:02 - o 17: 00 konczysz prace

gdzie jestes?
co robisz??
kiedy bedziesz??
gdzie idziesz???

maciekTSW 31.05.2012 00:38

Mi do oświadczyn jeszcze daleko, ale dziś miałem taką wizję wykupić w kinie na jakiejś premierze reklamę z własnym nagraniem oświadczyn. W końcu dupy lubią widowiska. :D Zawsze coś oryginalnego. Ciekawe jakie byłby koszty.. :P

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl