|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Witam.
Zwracam się z prośbą do Was o podanie wypisanie jakiś fajnych klimatycznych sposobów na zaręczyny/oświadczyny. ![]() Jakiś pomysł swój już mam, ale nie wiem czy to wypali. Myślicie że będę mógł zawiesić mały transparent na Sukiennicach i np odpalić stroboskopy lub race I druga sprawa: gdzie kupić race lub Stroboskopy ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Według mnie fajnym pomysłem na zaręczyny jest miejsce,które dla was coś znaczy.Można powiedzieć,że zaręczyny w restauracji są czymś oklepanym ale już zmienia postać rzeczy restauracja np w której sie poznaliście bądź lubicie do niej chodzić
Pomysłow można mieć dziesiątki np wyjazd 'gdzieś' (może macie jakieś ulubione miejsce,albo znalazłeś coś odpowiedniego?) na weekend , rejs statkiem z romantyczną kolacją...najciekawiej według mnie jednak taki wyjazd,bo można wcześniej znaleźć jakieś ciekawe miejsca,do których pójdziecie,które zwiedzicie i w odpowiednim momencie (co spoteguje doznania) paść na kolana
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 06.05.2012 o godz. 12:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Tak jak Kolega powyżej, najlepiej żeby było to miejsce które dla Was coś znaczy. Wywieszenie transparentu na Sukiennicach owszem będzie "wow" ale nie wiem czy trafisz tym w gust swojej kobiety, która może woleć aby taka chwila nastąpiła gdzieś w zaciszu gdzie będziesz tylko Ty i Ona.
Jeżeli chodzi o oświadczyny w restauracji lub innym lokalu to mój znajomy dogadał się z obsługą, która podając na deser lodów umieściła na dnie pucharku pierścionek. Z kolei drugi kolega oświadczył się w Paryżu nad Sekwaną pod jednym z drzew do którego zawsze mogą wrócić i powspominać ten moment. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Osobiście nie wyobrażam sobie oświadczyć się na stadionie, ogólnie niezbyt podoba mi się łączenie miłości do klubu z miłością do kobiety, także oświadczyny z racami itd uważam za słaby pomysł, zależy też czy wybranka jest fanatyczką lub chociaż chodzi na mecze, bo wtedy można jeszcze takie podejście zrozumieć.
Nie zapomnę jak ostatnio jak byliśmy na Legii jakiś legionista się oświadczał swojej wybrance, a cały nasz sektor śpiewał, że dziewczyna rozdawała pocałunki francuskie w Krakowie, to musiały być z pewnością niezapomniane oświadczyny ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak chcesz efektownie, to można i tak:
http://www.youtube.com/watch?v=3PlL9lzMISQ ![]() Ale tak naprawdę to też uważam, że powinieneś wykombinować coś z miejscem, które dla was coś znaczy i dla was jest szczególne. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No na mecze chodzi i widze ze bardziej ja interesuje co dzieje sie na trybunach ;p wiec race itd mysle ze moga byc okej ... tylko zastanawiam sie albo sukiennice albo przed jej domem
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co jeśli czyta to forum, a Ty o tym nie wiesz?
Miałbyś zonka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
przed Jej domem to niee ;p bo to też 'bastion' przyszłej teściowej
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Tesciowa spoko i chyba z nia bede mieszkac hehe
czytac raczej nie czyta ;p A NAJWAZNIEJSZE : GDZIE KUPIE NAJSZYBCIEJ RACE STROBOSKOPY ITD ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Pytanie jak dostaniesz się do Sukeinnic aby wywiesić coś takiego?
Dla mnie pomysł kapitalny. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dam w łape
hehea tak na serio to mam małe dojscie do tego ;p tylko teraz problem z racami itd. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Pytanie jak dostaniesz się do Sukeinnic aby wywiesić coś takiego?
Dla mnie pomysł kapitalny. ![]()
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie Sukiennice to trochę średni pomysł , chyba jestem za bardzo romantyczny ;P
edit : kiedys na tym forum polecali firebis.pl , sklep z Wieliczki , moglbys nawet tam podjechac po te race ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Proszę o usunięcie poprzedniego posta, jakoś wysłało mi się podwójnie.
A na kiedy potrzebujesz tych rac? ![]()
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
![]() A jesli juz sie zdecydujecie, to zrob tak, zeby to ona nalegala na malzenstwo Zawsze bedziesz potem mogl powiedziec ze to ona chciala, wiec niech sie teraz nie czepia, bo w ryj dac moge dac ( oczywisci z tym ryjem to zarcik ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Kolega u góry dobrze prawi.
Zapytaj giganta czy warto - zwłaszcza że dostajesz w pakiecie gratis zwany teściową ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Młody to jestem ale dziecko przyspieszylo sprawe;p a tesciowa bede miec taka co nie jedna kolezanke wiec nie narzekam ;p A RACE TO JUZ NIE BARDZIEJ STROBOSKOPY I NAJLEPIEJ JUZ NA JUTRO ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak dziecko to zapytaj zwyczajnie czy chce ojca dla dziecka i tyle. Po co kombinowac i wydawac siano... Oświadczyny i tak będą przyjęte
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie żeń się jeszcze. Będzie państwowy pieniądz na dzieciaka. Kombinuj.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W sumie racja, mozesz tez pomieszkac sam na sam przed slubem, uwierz mi Kobiety po slubie sie zmieniaja, a po slubie i do tego w ciazy? brrrrrrrrrr jak sobie przypomne to mnie ciary przechodza
powiem tylko ze przed slubem i przed ciaza bylem oczkiem w glowie... |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Powiadam Ci, porzuć ten pomysł, póki nie jest za późno. Nie lepiej bzykać bez zobowiązań? Więcej minusów niż plusów. Kumpli będziesz musiał z "własnej" woli odpuścić, obcej babie pieniądze dawać i jeszcze tego pasożyta teściową przejmiesz w wieczne niekończące się odwiedziny. Ech...niepotrzebnie się denerwuję na samą mysl, ze darmozjad znów niedługo się "na chwilę" pojawi.
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
kurde, narobili ci zamieszania w glowie
![]() stary, a ja ci powiem: zen sie!! to fajna sprawa jest o ile oczywiscie twoja kobieta jest w porzadku, ale z tego co mowisz to jest nie ma nic lepszego niz fajna zona przy tobieno i wieczor kawalerski cieczeka! zrob sobie mega impreze w klubie, bylem ostatnio w Taboo na Szewskiej i powiem ci, ze sam chcialbym miec tam swoj kawalerski ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mi do oświadczyn jeszcze daleko, ale dziś miałem taką wizję wykupić w kinie na jakiejś premierze reklamę z własnym nagraniem oświadczyn. W końcu dupy lubią widowiska.
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|