The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.05.2012, 14:06
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
tak dla samej informacji Korona straciła definitywnie szanse na puchary ? bo nie chce mi się szukac
Tak, ponieważ mają gorszy bezpośredni bilans meczów z Lechem.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.05.2012, 15:43
Biedaczek...

Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.05.2012, 16:52
0 22 napisał(a):Wyświetl post
No, dziękuje bardzo - ja akurat mam nadzieje, że więcej piłkarze w stylu Kucharczyka czy Żyro w Legii grać nie będą. Bo ktoś ich ewidentnie krzywdzi i wmawia, że się nadają.
Na tym forum jest liczny fan club tych kopaczy + oczywiście Wolski. Każde udane zagranie jednego z nich wprawia klubowiczów w ekstazę, a to że np. w tak ważnym dla Legii meczu z Lechią byli wyjątkowymi inwalidami nie ma znaczenia. Zresztą wiedzą lepiej kto jest dobry i kogo potrzeba Legii.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 04.05.2012, 16:55
Jakby zrobić graficzne zestawienie nastrojów i opinii wyrażanych w tym temacie o poszczególnych klubach m.in. Legii i jej piłkarzach to wyglądałoby to niczym sinusoida. Raz mieliśmy wielkich stranierich pokroju Kuciaka, Ljuboję, czy Radovica, potem mówiło się o zagranicznych upadłych gwiazdeczkach typu Novo, czy Blanco, przerabialiśmy objawienia w stylu Żyro i Wolskiego, a później młodych nieudaczników w stylu Kucharczyka, czy drewnianego Żyro z wiosny. Koniec końców doszliśmy do wniosku, że wszyscy to skończeni frajerzy i kompletne beztalencia.

Podobną analizę można przygotować dla kilku innych klubów w Polsce, gdzie aspiracje sprzed sezonu nie pokryły się z rzeczywistością.

Jedynie Śląsk będzie gloryfikowany na koniec sezonu za świetną postawę zawodników, wygranie MP i zakwalifikowanie się do LM. Mila, Kaźmierczak i inni zostaną bohaterami tej ligi.
Ruch dostanie li i wyłącznie pochwały ze wynik powyżej możliwości, a Amice się upiecze i nie czeka ich może kompletna degrengolada na jesieni, której ja oraz inni im życzyli.
Pozostali na czele z Legią, Wisłą i Disco dostaną łatki mniejszych, bądź większych przegranych sezonów, a wielka łatka zostanie przyklejona na czoło Maciusia - dożywotnio.

Z Gwiaździstym zawsze się zgadzałem, że nie ma co wychwalać tak młodzieży z krajowych zespołów, czy to Legii, czy innych. Z takiego Wolskiego, Stępińskiego, Jankowskiego i innych mogą wyrosnąć jeszcze ludzie i zawodnicy robiący kariery na zachodzie, a może się skończyć tylko na niespełnionych talentach, których grono z roku na rok się powiększa.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 04.05.2012 o godz. 17:00.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 04.05.2012, 18:14
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Hehe to zobacz, który sędzia sędziował mecz w Poznaniu i który wraz z Gilem kręcił mecze w Chorzowie i Krakowie w 29 kolejce 2 lata temu. Czekamy na obsadę sędziowską w 30 kolejce.

Śląsk strzela dużo bramek ze stałych fragmentów gry, my dużo tracimy. Oj będzie ciekawie w niedziele.
Teorii spiskowych ciąg dalszy:

Znamy już obsadę sędziowską 30 kolejki :

6 maja (niedziela):
GKS Bełchatów - Cracovia, godz. 17:00, sędzia: Bartosz Frankowski (Toruń).
Jagiellonia Białystok - Łódzki KS, godz. 17:00, sędzia: Tomasz Wajda (Żywiec).
Legia Warszawa - Korona Kielce, godz. 17:00, sędzia: Paweł Gil (Lublin).
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Polonia Warszawa, godz. 17:00, sędzia: Tomasz Garbowski (Kluczbork).
Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk, godz. 17:00, sędzia: Paweł Pskit (Łódź).
Wisła Kraków - Śląsk Wrocław, godz. 17:00, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz).
Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze, godz. 17:00, sędzia: Krzysztof Jakubik (Siedlce).
Widzew Łódź - Lech Poznań, godz. 17:00, sędzia: Dawid Piasecki (Słupsk).

Grubą czcionką zaznaczyłem mecze, które zadecydują o MP.

Od pamiętnych derbów na Suchych Stawach w 2010 (nieuznany gol Głowackiego) Piasecki jest u mnie na cenzurowanym.

Dla przypomnienia :
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...gli_Lechowi.3F

W tym sezonie Piasecki sędziował Lechowi 3 mecze :
ŁKS-Lech 0-5 (2 gole Rudneva zdobyte nieprawidłowo)
Lech-Ruch 3-0 (gol Możdżenia zdobyty ze spalonego)
Lech-Śląsk 2-0 ( karny dla Lecha w 90 min, którego nie powinno być dzięki czemu Lech ma lepszy bezpośredni bilans spotkań ze Śląskiem) - pisałem o tym wczoraj

W Bełchatowie nie wiedzieć czemu nie uznał nam 2 prawidłowych bramek.

Może jestem przewrażliwiony, może przesadzam i pewnie mnie zaraz wyśmiejecie. Ale żaden sędzia nie działa mi na nerwy tak jak ta ....a ze Słupska. Miejmy nadzieję, że Śląsk zagra w niedzielę na 200 % i wywiezie z R22 3 pkt. Nie będzie wtedy potrzeby powrotu do tych postów i analizy sędziowania czarodzieja ze Słupska.
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 04.05.2012, 18:18
Edson napisał(a):Wyświetl post
Nie będę polemizował, bo nasza rozmowa sprowadzi się do dyskusji pt. "Co musi się w meczu zdarzyć, aby można było uznać go za ustawiony?". Cóż, dla Ciebie samobój, bo szkolnym błędzie, który całkowicie ustawia spotkanie o Mistrzostwo Polski nie jest kontrowersyjny. Dla mnie jest.
Oczywiście, nie będziesz polemizował, bowiem meczu nie widziałeś i nie masz na ten temat nic do powiedzenia, poza przekonaniem o wiecznym pokrzywdzeniu, które jest ślicznym, pięknym argumentem w Twojej głowie, żeby zaprzeczyć temu, czym faktycznie jest wystawienie się WKSowi.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.05.2012, 18:44
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Teorii spiskowych ciąg dalszy:

Znamy już obsadę sędziowską 30 kolejki :

6 maja (niedziela):
GKS Bełchatów - Cracovia, godz. 17:00, sędzia: Bartosz Frankowski (Toruń).
Jagiellonia Białystok - Łódzki KS, godz. 17:00, sędzia: Tomasz Wajda (Żywiec).
Legia Warszawa - Korona Kielce, godz. 17:00, sędzia: Paweł Gil (Lublin).
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Polonia Warszawa, godz. 17:00, sędzia: Tomasz Garbowski (Kluczbork).
Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk, godz. 17:00, sędzia: Paweł Pskit (Łódź).
Wisła Kraków - Śląsk Wrocław, godz. 17:00, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz).
Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze, godz. 17:00, sędzia: Krzysztof Jakubik (Siedlce).
Widzew Łódź - Lech Poznań, godz. 17:00, sędzia: Dawid Piasecki (Słupsk).

Grubą czcionką zaznaczyłem mecze, które zadecydują o MP.

Od pamiętnych derbów na Suchych Stawach w 2010 (nieuznany gol Głowackiego) Piasecki jest u mnie na cenzurowanym.

Dla przypomnienia :
http://historiawisly.pl/wiki/index.p...gli_Lechowi.3F

W tym sezonie Piasecki sędziował Lechowi 3 mecze :
ŁKS-Lech 0-5 (2 gole Rudneva zdobyte nieprawidłowo)
Lech-Ruch 3-0 (gol Możdżenia zdobyty ze spalonego)
Lech-Śląsk 2-0 ( karny dla Lecha w 90 min, którego nie powinno być dzięki czemu Lech ma lepszy bezpośredni bilans spotkań ze Śląskiem) - pisałem o tym wczoraj

W Bełchatowie nie wiedzieć czemu nie uznał nam 2 prawidłowych bramek.

Może jestem przewrażliwiony, może przesadzam i pewnie mnie zaraz wyśmiejecie. Ale żaden sędzia nie działa mi na nerwy tak jak ta ....a ze Słupska. Miejmy nadzieję, że Śląsk zagra w niedzielę na 200 % i wywiezie z R22 3 pkt. Nie będzie wtedy potrzeby powrotu do tych postów i analizy sędziowania czarodzieja ze Słupska.
Przy takiej liczbie "pomyłek" korzystnych dla jednego tylko klubu trzeba być niedorozwiniętym żeby wierzyć, że to tylko przypadek.
Fryzjer wychował sobie następców.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.05.2012 o godz. 18:45.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 04.05.2012, 19:06
Synem jestes jego? Bo takie .......y co piszesz o tym swiadczy. I teraz zagadka dla myslacych pokroju Gwiazdzistego:

Jaki mecz w niedzielnej kolejce zostal wycofany z zakladow bukmacherskich ?

Lech-Ruch 3-0 (gol Możdżenia zdobyty ze spalonego) - obejrzyj sobie jeszcze raz bo wislacka propaganda trwa widze w najlepsze, jesli tutaj byl "ustawiony gol" to chyba okulista wam potrzebny, spalonego Rudnieva w meczu ze Slaskiem niebylo, karny ewidentny. Z Łksem byl pogrom, nawet sobie odejmnij te dwie bramki to i tak spokojna wygrana.

No i musze wam oddac, przynajmniej w czyms jestescie mistrzami w tym sezonie - Mistrz Teorii Spiskow
Ostatnio edytowane przez studio : 04.05.2012 o godz. 19:12.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.05.2012, 19:19
Jakby tak odjąć Rudnievsowi te 6 bramek zdobytych ze spalonych na poczatku rozgrywek gdy sędziowie mieli klapki na oczach to pewnie dzisiej też byłoby parę punkcików mniej. A tak podciągnęli ostro w górę.
Odpowiedz cytując
Mishau
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 04.05.2012, 19:22
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post

Nie był lekko kontrowersyjny. Bo niby co było tam kontrowersyjnego? Samobój? Ot po prostu Zagłębie miało wtedy słabszy zespół i dlatego przegrało.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...1_0_sam__.html

;>
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 04.05.2012, 19:35
Co innego kiedy jest ewidentny spalony a co innego kiedy sedzia musialby miec mozliwosc obejrzenia powtorki ale Ty kompletnie tego nie rozumiesz a powtarzasz przy kazdej okazji.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 04.05.2012, 19:37
studio napisał(a):Wyświetl post
Synem jestes jego? Bo takie .......y co piszesz o tym swiadczy. I teraz zagadka dla myslacych pokroju Gwiazdzistego:

Jaki mecz w niedzielnej kolejce zostal wycofany z zakladow bukmacherskich ?

Lech-Ruch 3-0 (gol Możdżenia zdobyty ze spalonego) - obejrzyj sobie jeszcze raz bo wislacka propaganda trwa widze w najlepsze, jesli tutaj byl "ustawiony gol" to chyba okulista wam potrzebny, spalonego Rudnieva w meczu ze Slaskiem niebylo, karny ewidentny. Z Łksem byl pogrom, nawet sobie odejmnij te dwie bramki to i tak spokojna wygrana.

No i musze wam oddac, przynajmniej w czyms jestescie mistrzami w tym sezonie - Mistrz Teorii Spiskow
Czy ja gdzieś napisałem, że Piasecki ustawił Wam mecz z ŁKS czy Ruchem ? Nie, po prostu wymieniłem mecze które Wam sędziował. Akurat wyszło tak, że w każdym z nich popełniał błędy na korzyść Lecha. Nie twierdzę, że pomyłki z ŁKS i Ruchem ustawiły mecz. Chodziło mi głównie o mecze ze Śląskiem. Z resztą jeżeli Ty nie widzisz tutaj spalonego to dalsza dyskusja nie ma sensu :
http://oi48.tinypic.com/1zfmyhu.jpg

To jest celowe zagrania ręką ? (filmik nr 3)
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...sze_akcje.html

Bez odbioru.
Powód: poprawiony link
Ostatnio edytowane przez piter116 : 04.05.2012 o godz. 19:41.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 04.05.2012, 19:51
Zagłębie 2 lata temu nie dość, że się nie wysiliło grać na poważnie to jeszcze strzeliło sobie samobója w sposób, który nadaje się do kabaretu. Ludzie nie musieli się już denerwować bo mecz ustawiony został już w 23 min.
Media jakoś nie dopatrywały się dlaczego Zagłębie pomaga Amice w zdobyciu MP.
Wyobrażacie co by się działo, gdyby sobie jakby jakiś piłkarz Wisły strzelił samobója w 23 min. w niedzielę
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 04.05.2012, 20:27
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, nie będziesz polemizował, bowiem meczu nie widziałeś i nie masz na ten temat nic do powiedzenia, poza przekonaniem o wiecznym pokrzywdzeniu, które jest ślicznym, pięknym argumentem w Twojej głowie, żeby zaprzeczyć temu, czym faktycznie jest wystawienie się WKSowi.
Psycholog od 7-miu boleści się znalazł Czytałeś moje wcześniejsze posty Jakbyś to zrobił to byś wiedział, że ten który cytujesz jest kontynuacją paru wcześniejszych i zaskoczę Cię, ale mecz Lech-Zagłębie z 2010r. widziałem od 1 do 90 min i nie uważam, że Zagłębie gryzło trawę i grało na 100%. Nie czuję się też pokrzywdzony, że lubinianie przegrali 0:2. Skoro nie potrafi się zachować 100% koncentracji w derbach w przedostatniej kolejce i strzela się samobója w 90min to na mistrza się nie zasługuje.

I o jakim wystawieniu się WKSowi mówisz? Nie kibice grają tylko piłkarze i to od nich zależy jak skończy się mecz. A to, że wszyscy kibice Wisły chcą, by to Śląsk był Mistrzem zamiast Ruchu, Lecha czy Legii to chyba zrozumiałe.
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.05.2012, 20:34
hehehe
Myślę Gwiaździsty że nie rozumiesz dlaczego media nie dopatrywały się dlaczego Zagłębie pomaga. Nie dopatrywały się ponieważ.... uważaj:
1) na forum Zagłębia nie było hałasu o to żeby się podłożyli (wręcz przeciwnie),
2) na forum Lech nie było hałasu że "luz, Zagłębie ze względu na starą zgodę się podłoży",
3) na stronie internetowej Zagłębia nie było nic o "świętowaniu ostatniego meczu sezonu"

teraz media mogą dopatrywać wszystkiego w meczu Wisła-Śląsk ponieważ trąbione jest o tym na forum, jak i na stronie oficjalnej

a propos... te flage jeszcze macie? http://historiawisly.pl/wiki/images/...a_H.Reyman.jpg
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 04.05.2012, 21:17
Na ten mecz nie zostanie wywieszona
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 04.05.2012, 21:23
Na ten mecz nie zostanie wywieszona
u was żadna nie powinna wisieć, no chyba,że ta z wronami chłopek z Lecha ,który gra na licencji Amici uczy ludzi moralności hahha. kibice waszego sprzedajnego klubiku powinni być ostatnimi ,którzy to robia !MISTRZ, MISTRZ WKS !
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 04.05.2012 o godz. 21:37.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 04.05.2012, 21:37
jaro1985r napisał(a):Wyświetl post
u was żadna nie powinna wisieć, no chyba,że ta z wronami :d mistrz, mistrz wks !
LOL post roku
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.05.2012, 21:57
grając tym co mamy to nawet jakbym się chciał napiąc i powiedziec że nalezy oddac mecz Śląskowi to wcale nie musze mieć tutaj dylematu moralnego. Bedziemy grać w połowie składem z ME w połowie Kirmem, Małeckim, Nunezem ( zwlaszcza na jego chujową gre tutal licze) i Czekajem. Można wiec stwierdzić że jeśli Śląsk nie pyknie na R22 przy sprzyjającej mu publiczności kopiących się po czołach grajków od siedmiu boleści to na mistrza nie zasługuje. od biedy mistrza zdobedzie Ruch i i tak jest niezle.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 04.05.2012, 22:00
Uciekli kibice Legii, to przyszli kibice Amiki. I tak wkoło Macieju.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Stary 04.05.2012, 22:01
Ale gdyby to byl mecz z Cracovia to juz inne by byly opinie buahaahhaa
Odpowiedz cytując
michael
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 04.05.2012, 22:02
Jak dla mnie kto by nie był mistrzem to będzie to bardzo, bardzo słaby mistrz.
jeżeli w zeszłym sezonie narzekano, że Wisła była słabym mistrzem to co powiedzieć o tegorocznym.
W LM przygoda skończy się na 3 rundzie, a jak któryś z zespołów awansuje do fazy grupowej LE to będzie mega sukces.
I niech mi nikt nie gada że liga jest wyrównana, jest po prostu cienka i tyle.
I dlatego podwójnie mnie boli postawa naszych grajków bo gdyby zagrali chociaż mecze u siebie trochę lepiej i wygrali część z nich plus dołożyli kilka pkt z wyjazdów to mistrza mielibyśmy spokojnie.
Dramat ten sezon.
Oby WKS był mistrzem, zawsze to przyjaciele ;]
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 04.05.2012, 22:05
Ale gdyby to byl mecz z Cracovia to juz inne by byly opinie buahaahhaa
Oj boli. Okazuje się, że nie trzeba sprzedawać się za lodówkę, żeby zostać mistrzem
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.05.2012, 22:23
sq napisał(a):Wyświetl post
hehehe
Myślę Gwiaździsty że nie rozumiesz dlaczego media nie dopatrywały się dlaczego Zagłębie pomaga. Nie dopatrywały się ponieważ.... uważaj:
1) na forum Zagłębia nie było hałasu o to żeby się podłożyli (wręcz przeciwnie),
2) na forum Lech nie było hałasu że "luz, Zagłębie ze względu na starą zgodę się podłoży",
3) na stronie internetowej Zagłębia nie było nic o "świętowaniu ostatniego meczu sezonu"

teraz media mogą dopatrywać wszystkiego w meczu Wisła-Śląsk ponieważ trąbione jest o tym na forum, jak i na stronie oficjalnej

a propos... te flage jeszcze macie? http://historiawisly.pl/wiki/images/...a_H.Reyman.jpg
Ad 1. Poczytaj wypowiedzi Wiślaków, między innymi kapitana Wilka lub trenera Probierza. Możesz także przeczytać wypowiedź Garguły. Widzisz jakieś sygnały z klubu, że ktoś zamierza mecz o nic potraktować ulgowo? Ba! W interesie przyszłości Wisły jest wystawić młodzież, a do tego nie dojdzie poza koniecznością. Szewczyk nie zagra, Pułka nie zagra, Moskal nie zagra. Co najwyżej Arian zagra.

Ad 2. I co z tego, że nie było? Kibice mogą sobie pisać, nie mają żadnego wpływu na wynik meczu co piłka wielokrotnie pokazała...

Ad 3. A na stronie oficjalnej klubu masz coś takiego?

Powtórzę kolejny raz: Wisła przegra bo nie ma składu na ten mecz!
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 04.05.2012 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Stary 04.05.2012, 22:27
Boleć to Was będzie w niedzielę chłopaki jakikolwiek by wynik nie padł
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.05.2012, 22:41
kacpaw91
Ad.1 i 2 - przecież napisałem że chodziło o fora więc czego nie rozumiesz - nie piszę o zachowaniu, wypowiedziach piłkarzy bo aż takimi debilami nie są żeby wypowiadać się publicznie o odpuszczaniu meczu. I powtórzę. Chodzi mi o fora. Bo jeśli idzie o mecz... to też uważam że Wisła przegra z powodu że jest słabsza od obecnego Śląska. Młodzi z ME powalczą, żeby się pokazać, ale umiejętności im nie wystarczy.

Ad 3. Oficjalna to chyba http://www.wisla.krakow.pl ? no bo o tej piszę.I nie wmawiaj mi że napis: "ŚWIĘTUJ Z NAMI! WISŁA PANY" odnosi się do udanego sezonu Wisły.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.05.2012, 22:42
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
Boleć to Was będzie w niedzielę chłopaki jakikolwiek by wynik nie padł
Boleć to nas będzie jak Śląsk tego nie wygra..a chwilowy szum(niezależny od wyniku) , no daruj sobie
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 04.05.2012, 22:44
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Oj boli. Okazuje się, że nie trzeba sprzedawać się za lodówkę, żeby zostać mistrzem
Myślałem, że sprzedali się za kuchenkę... Więc jak to w końcu było?
Największym szczęściem jest mieć pasję...
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 04.05.2012, 22:52
Akurat kibice Kuchenkorza w temacie pt" Uczciwosc i historia wlasnego klubu" powinni zamilczeć.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.05.2012, 22:52
Media już piszą o tym, że Wisła miałaby się "podłożyć", ale nikt nie pomyślał, że to motywacja kibiców dla zawodników? Drogie media, jak kibice prosili zawodników, aby dali z siebie wszystko to mieliśmy takie Derby na Kałuży, albo mecze z Górnikiem i Podbeskidziem przegrane na Reymonta. Teraz na przekór z ironią wszyscy wołają "tylko przegrana", aby wywołać w naszych asach sportową złość. Jak widać po wypowiedziach Wilka i Garguły oraz decyzjach Probierza zamierzają ten mecz potraktować bardzo poważnie. A to wszystko dzięki tej nietypowej motywacji! Zawodnicy w tym sezonie robią zawsze na odwrót jak kibice chcą. Szkoda, że dopiero kibice w ostatniej kolejce zdali sobie z tego sprawę. Nie jest za późno. Nie martwcie się Legioniści, Lechici oraz kibice Ruchu, takie słowa to motywacja dla naszych gwiazd, akt desperacji!

Jeżeli tęsknicie za Lameyem, Paljiciem, Jaliensem i Bitonem to mam dla was doskonałą wiadomość! Dwóm pierwszym kończą się kontrakty. Możecie się wzmocnić! Przedostatniego piłkarza Wisła byłaby pewnie skłonna sprzedać za jedyne 800 tysięcy euro. A ostatni ma kwotę odstępnego 1.5 mln euro. Zobaczcie ile Wisła robi dobrego dla innych - pozbywa się takich dobrych piłkarzy!

kacpaw91
Ad.1 i 2 - przecież napisałem że chodziło o fora więc czego nie rozumiesz - nie piszę o zachowaniu, wypowiedziach piłkarzy bo aż takimi debilami nie są żeby wypowiadać się publicznie o odpuszczaniu meczu. I powtórzę. Chodzi mi o fora. Bo jeśli idzie o mecz... to też uważam że Wisła przegra z powodu że jest słabsza od obecnego Śląska. Młodzi z ME powalczą, żeby się pokazać, ale umiejętności im nie wystarczy.
Czytaj wyżej.

Ad 3. Oficjalna to chyba http://www.wisla.krakow.pl ? no bo o tej piszę.I nie wmawiaj mi że napis: "ŚWIĘTUJ Z NAMI! WISŁA PANY" odnosi się do udanego sezonu Wisły.
Cracovia spadła, wygraliśmy ostatnie Derby na kilka/kilkanaście następnych lat. Nie ma powodu do świętowania?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów