|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Tak, ponieważ mają gorszy bezpośredni bilans meczów z Lechem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Biedaczek...
![]() ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Znamy już obsadę sędziowską 30 kolejki : 6 maja (niedziela): GKS Bełchatów - Cracovia, godz. 17:00, sędzia: Bartosz Frankowski (Toruń). Jagiellonia Białystok - Łódzki KS, godz. 17:00, sędzia: Tomasz Wajda (Żywiec). Legia Warszawa - Korona Kielce, godz. 17:00, sędzia: Paweł Gil (Lublin). Podbeskidzie Bielsko-Biała - Polonia Warszawa, godz. 17:00, sędzia: Tomasz Garbowski (Kluczbork). Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk, godz. 17:00, sędzia: Paweł Pskit (Łódź). Wisła Kraków - Śląsk Wrocław, godz. 17:00, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz). Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze, godz. 17:00, sędzia: Krzysztof Jakubik (Siedlce). Widzew Łódź - Lech Poznań, godz. 17:00, sędzia: Dawid Piasecki (Słupsk). Grubą czcionką zaznaczyłem mecze, które zadecydują o MP. Od pamiętnych derbów na Suchych Stawach w 2010 (nieuznany gol Głowackiego) Piasecki jest u mnie na cenzurowanym. Dla przypomnienia : http://historiawisly.pl/wiki/index.p...gli_Lechowi.3F W tym sezonie Piasecki sędziował Lechowi 3 mecze : ŁKS-Lech 0-5 (2 gole Rudneva zdobyte nieprawidłowo) Lech-Ruch 3-0 (gol Możdżenia zdobyty ze spalonego) Lech-Śląsk 2-0 ( karny dla Lecha w 90 min, którego nie powinno być dzięki czemu Lech ma lepszy bezpośredni bilans spotkań ze Śląskiem) - pisałem o tym wczoraj W Bełchatowie nie wiedzieć czemu nie uznał nam 2 prawidłowych bramek. Może jestem przewrażliwiony, może przesadzam i pewnie mnie zaraz wyśmiejecie. Ale żaden sędzia nie działa mi na nerwy tak jak ta ....a ze Słupska. Miejmy nadzieję, że Śląsk zagra w niedzielę na 200 % i wywiezie z R22 3 pkt. Nie będzie wtedy potrzeby powrotu do tych postów i analizy sędziowania czarodzieja ze Słupska. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Fryzjer wychował sobie następców. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.05.2012 o godz. 18:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
;> ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://oi48.tinypic.com/1zfmyhu.jpg To jest celowe zagrania ręką ? (filmik nr 3) http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...sze_akcje.html Bez odbioru. Powód: poprawiony link
Ostatnio edytowane przez piter116 : 04.05.2012 o godz. 19:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
hehehe
Myślę Gwiaździsty że nie rozumiesz dlaczego media nie dopatrywały się dlaczego Zagłębie pomaga. Nie dopatrywały się ponieważ.... uważaj: 1) na forum Zagłębia nie było hałasu o to żeby się podłożyli (wręcz przeciwnie), 2) na forum Lech nie było hałasu że "luz, Zagłębie ze względu na starą zgodę się podłoży", 3) na stronie internetowej Zagłębia nie było nic o "świętowaniu ostatniego meczu sezonu" ![]() teraz media mogą dopatrywać wszystkiego w meczu Wisła-Śląsk ponieważ trąbione jest o tym na forum, jak i na stronie oficjalnej a propos... te flage jeszcze macie? http://historiawisly.pl/wiki/images/...a_H.Reyman.jpg |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Na ten mecz nie zostanie wywieszona
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
u was żadna nie powinna wisieć, no chyba,że ta z wronami
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 04.05.2012 o godz. 21:37.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
grając tym co mamy to nawet jakbym się chciał napiąc i powiedziec że nalezy oddac mecz Śląskowi to wcale nie musze mieć tutaj dylematu moralnego. Bedziemy grać w połowie składem z ME w połowie Kirmem, Małeckim, Nunezem ( zwlaszcza na jego chujową gre tutal licze) i Czekajem. Można wiec stwierdzić że jeśli Śląsk nie pyknie na R22 przy sprzyjającej mu publiczności kopiących się po czołach grajków od siedmiu boleści to na mistrza nie zasługuje. od biedy mistrza zdobedzie Ruch i i tak jest niezle.
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Uciekli kibice Legii, to przyszli kibice Amiki. I tak wkoło Macieju.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ale gdyby to byl mecz z Cracovia to juz inne by byly opinie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jak dla mnie kto by nie był mistrzem to będzie to bardzo, bardzo słaby mistrz.
jeżeli w zeszłym sezonie narzekano, że Wisła była słabym mistrzem to co powiedzieć o tegorocznym. W LM przygoda skończy się na 3 rundzie, a jak któryś z zespołów awansuje do fazy grupowej LE to będzie mega sukces. I niech mi nikt nie gada że liga jest wyrównana, jest po prostu cienka i tyle. I dlatego podwójnie mnie boli postawa naszych grajków bo gdyby zagrali chociaż mecze u siebie trochę lepiej i wygrali część z nich plus dołożyli kilka pkt z wyjazdów to mistrza mielibyśmy spokojnie. Dramat ten sezon. Oby WKS był mistrzem, zawsze to przyjaciele ;] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Oj boli. Okazuje się, że nie trzeba sprzedawać się za lodówkę, żeby zostać mistrzem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ad 2. I co z tego, że nie było? Kibice mogą sobie pisać, nie mają żadnego wpływu na wynik meczu co piłka wielokrotnie pokazała... Ad 3. A na stronie oficjalnej klubu masz coś takiego? Powtórzę kolejny raz: Wisła przegra bo nie ma składu na ten mecz!
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 04.05.2012 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boleć to Was będzie w niedzielę chłopaki
jakikolwiek by wynik nie padł |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
kacpaw91
Ad.1 i 2 - przecież napisałem że chodziło o fora więc czego nie rozumiesz - nie piszę o zachowaniu, wypowiedziach piłkarzy bo aż takimi debilami nie są żeby wypowiadać się publicznie o odpuszczaniu meczu. I powtórzę. Chodzi mi o fora. Bo jeśli idzie o mecz... to też uważam że Wisła przegra z powodu że jest słabsza od obecnego Śląska. Młodzi z ME powalczą, żeby się pokazać, ale umiejętności im nie wystarczy. Ad 3. Oficjalna to chyba http://www.wisla.krakow.pl ? no bo o tej piszę.I nie wmawiaj mi że napis: "ŚWIĘTUJ Z NAMI! WISŁA PANY" odnosi się do udanego sezonu Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Boleć to nas będzie jak Śląsk tego nie wygra..a chwilowy szum(niezależny od wyniku) , no daruj sobie
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
![]() ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Akurat kibice Kuchenkorza w temacie pt" Uczciwosc i historia wlasnego klubu" powinni zamilczeć.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
||
|
Media już piszą o tym, że Wisła miałaby się "podłożyć", ale nikt nie pomyślał, że to motywacja kibiców dla zawodników? Drogie media, jak kibice prosili zawodników, aby dali z siebie wszystko to mieliśmy takie Derby na Kałuży, albo mecze z Górnikiem i Podbeskidziem przegrane na Reymonta. Teraz na przekór z ironią wszyscy wołają "tylko przegrana", aby wywołać w naszych asach sportową złość. Jak widać po wypowiedziach Wilka i Garguły oraz decyzjach Probierza zamierzają ten mecz potraktować bardzo poważnie. A to wszystko dzięki tej nietypowej motywacji! Zawodnicy w tym sezonie robią zawsze na odwrót jak kibice chcą. Szkoda, że dopiero kibice w ostatniej kolejce zdali sobie z tego sprawę. Nie jest za późno. Nie martwcie się Legioniści, Lechici oraz kibice Ruchu, takie słowa to motywacja dla naszych gwiazd, akt desperacji!
Jeżeli tęsknicie za Lameyem, Paljiciem, Jaliensem i Bitonem to mam dla was doskonałą wiadomość! Dwóm pierwszym kończą się kontrakty. Możecie się wzmocnić! Przedostatniego piłkarza Wisła byłaby pewnie skłonna sprzedać za jedyne 800 tysięcy euro. A ostatni ma kwotę odstępnego 1.5 mln euro. Zobaczcie ile Wisła robi dobrego dla innych - pozbywa się takich dobrych piłkarzy!
|
||
|