|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Brawo dla Lechii
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Legła to stara ..... legła ...... jest CweLe z warszafki bujajcie sie
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nawet nie trzeba grać Młodą, wystarczy Łukasz Lwie Serce w duecie z Michaelem L. i Q na dokładkę - efekt gwarantowany. Nie wyobrażam sobie innego scenariusza niż fiesta ze Śląskiem w niedzielę
A jeżeli nasi podejdą zbyt ambitnie do tematu w co nie wierzę, to pitch invasion i dziękuję dobranoc 3-0 dla Śląska ![]() krzywy napisał(a):
![]()
Ostatnio edytowane przez fialo : 03.05.2012 o godz. 20:00.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Maciej "Liga będzie ciekawsza" Skorża, co tu więcej pisać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Legia !!!
- co ? - MISTRZOSTWO Ten temat przez 3/4 sezonu zalewały wpisy legionistów - gdzie teraz jesteście, wyłazić z nory. Pisałem przed tą kolejką, że chu.ja będziecie mieć a nie mistrzostwo ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Coś jakos tak mało warszawiaków w dzisiejszy wieczór ? Na baletach są ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie sytuacji w której Mistrz trafia do Poznania.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Hmm
Lechia pomogłą Śląskowi dziś, niech Wisła pomoże Śląskowi w niedziele. Myśle że w odwrotnej sytuacji Wrocławianie zrobiliby to samo... Podobnie jak ekipa z Gdańska w analogicznej sytuacji... ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
[QUOTE=Gwiaździsty;1245914]Coś jakos tak mało warszawiaków w dzisiejszy wieczór ? Na baletach są ?
[/Przed meczem z Lechią poszli w miasto świętować "miszcza" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
bez napinki Panowie...
to co przeżywają dziś legioniści to okolice dramtu/rozpaczu z pamiętnych spotkań z Widzewem w latach 90-tych , nie ma sensu ich dobijać, upadli dziś bardzo nisko. Zdobywając Puchar - to szczyt tej druzyny, dublet byłby wielkim nieporozumieniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wy to piszecie naprawdę? Wisła ma dać dupy, bo znajomy ma chcicę?! Jak tak ma to wyglądać, to w niedzielę nie będzie mnie na stadionie. Ja mam widocznie inną definicję honoru i 106-letniej historii....
![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Życze Śląskowi awansu do LM.Chyba byłoby to najlepsze zwieńczenie kariery trenerskiej Lenczyka.
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie martw się chłopcze ze stolycy 0 22 dopisz sobie ten kolejny tytuł MP bo dla ciebie i tak nie ma różnicy czy macie 8 czy 9 tytułów więc dopisz sobie śmiało nawet ze 2 tytuły tak awansem za następny sezon!A w nocy jedź na Łazienkowską i po cichutku wyhaftuj złotą gwiazdkę nad herbem.Wielkie brawa dla Lechii!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Mistrz Mistrz WKS!!!
Jak nie Wisła, to nasza zgoda Śląsk i to mi się podoba!Jestem pewien że Wisła odpuści mecz i nawet mnie to cieszy, bo po co punkt czy trzy więcej? Jak można razem z braćmi z Wrocławia świętować mistrzostwo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie Panie Kolego. Możesz to potraktować jako rewanż za to, że Śląsk nie umierał w meczu z nami w ostatniej kolejce trzy lata temu. Poza tym większość tego co biega w naszych koszulkach ma w dupie 106 letnią tradycję i Ciebie jako kibica.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A nie mówiłem, że będzie ciekawie do samego końca. Frajerstwo naszych skórokopów sięgnęło dziś zenitu choć już od kilku tygodni zaczęli wpisywać się w ten skrzętnie przygotowany scenariusz.
Sezon mimo niezłych występów w Europie, wygrania PP będzie pamiętany jako kompromitacja Skorży, który niczym trener A-ligowy wypuścił z rąk prawie pewne punkty w kilku spotkaniach. Ten trener jest pechowy i nie ma co wszystkiego zwalać na karby patałachów na boisku. Niech się zawijają wszyscy. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Juz się zaczyna spuszcanie nad Amicą. Że Amica wraca do Europy! I zapewne Amicą będą się bardziej spuszczać niż drużyną która zagra w el.LM. Dla kibiców Amici puchary są ważniejsze niż MP.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jebniety jestes,
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co do Legii to wlodarze niepotrzebnie zaczeli tak wczesnie podpisywac nowe kontrakty z Żyro, Ljuboją, Zewlakowem i Skorżą, spoczeli na laurach i odpuscili mecz.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Kokoko Legia spoko!
sorry na off, ale musiałem! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Coś czuję, że Ruch nie wytrzyma presji i nie wygra z Lechią. Także mistrzem zostanie albo Śląsk albo Lech. W przypadku zwycięstwa Lecha i remisu Ślaska obydwie drużyny mają taką samą liczbę punktów ale to Lech ma lepszy bezpośredni bilans meczów.
3-1 we Wrocławiu 2-0 w Poznaniu. I teraz ciekawostka: gol dla Lecha na 3-1 we Wrocławiu zdobyty niesłusznie http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...iew__3_1_.html karny i czerwona kartka dla Celebana po którym padła bramka na 2-0 w Poznaniu również niesłuszna http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...sze_akcje.html Szkoda tego dwumeczu bo wtedy remis dawałby Śląskowi mistrzostwo ( pod warunkiem straty punktów przez Ruch). Oby Lenczyk nie przegrał mistrzostwa na ostatniej prostej tak jak to zrobił z Bełchatowem. Ktoś ze Śląska pauzuje za kartki w meczu z nami ?
Ostatnio edytowane przez piter116 : 03.05.2012 o godz. 21:13.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() haha ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
No i teraz sam musze posypać głowę popiołem. Od wygranej na Śląsku aż do dzisiaj byłem przekonany o mistrzostwie Legii. Liga znowu pokazała,że niesamowite zwroty akcji nie tylko są możliwe, ale nawet drugi raz w ciągu trzech sezonów się dokonują i drużyna, która procentowo była na te 4 kolejki przed końcem niemal pewniakiem - frajersko przegrywa. Wiem, że zabrzmi banalnie, ale mistrz jednak będzie kiepski. Przypomnijcie sobie kiedy Śląsk na wiosne przekonująco wygrał? czy Ruch, Legia. Lech też wyciąga w 85-90 min jakieś farfocle już od kilku kolejek, chociaż passe jak na polskie warunki ma imponującą. No zobaczymy co nasz mistrz pokaże w Europie.
Wisła nieformalnym zwycięzcą ligi. Spuściła lokalnego wroga, a teraz przyjeciołom może sprezentować mistrza |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
? Jak domek z kart rozpadł sie ten wzór do naśladowania dla niektórych. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Wstyd mi, że marnuję czas na polemikę z takim krótkowidzem.
Ostatnio edytowane przez Watts : 03.05.2012 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Akurat też sie zgodze z tym, jako naoczny świadek. Żyro naprawdę dobrze się prezentował, chociaż do tej pory słabo go oceniałem. Wolski pewnie będzie zagłaskany, ale to moze też wina kontuzji.
Co się działo na trybunach.. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|