The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2012, 19:42
A może dzisiejsza wtopa w Zabrzu to taka "zasłona dymna" ?
By Polska zobaczyłą słabą Wisłę i prędzej zrozumiała niedzielną wtopę ze Śląskiem?

Bo umówmy się - miejsce 5, czy tam 7 to dla klubu pokroju Wisły (a więc walczącego o dużo wyższe cele) jeden pies.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.05.2012, 19:43
Brawo dla Lechii Milo sie czyta forum legionistów haha
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 03.05.2012, 19:50
felipe napisał(a):Wyświetl post
Bo umówmy się - miejsce 5, czy tam 7 to dla klubu pokroju Wisły (a więc walczącego o dużo wyższe cele) jeden pies.
Może i jeden pies, może graliśmy eksperymentalnym składem, ale faktem jest, że im wyższe miejsce zajmujesz tym więcej Canal+ wypłaca, a chyba to nie jest bez znaczenia w obecnej sytuacji Wisły?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.05.2012, 19:50
irman napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że nasze patałachy puszczą ten mecz Śląskowi, a potem większości tego składu nie będę musiał już nigdy na Reymonta oglądać. Wspólna radość ze Śląskiem trochę osłodzi ten chujowy sezon.
Aby sie tak stało, trzeba porozmawiać z kopaczami co i jak ma być juz teraz a nie czekać na niedziele. W razie czego, gdyby obcokrajowcy nie zrozumieli o co biega to obroncy jako ostatnia instancja muszą wiedziec co trzeba zrobic.
Byłoby wielkim curestvem z ich strony gdyby popsuli nam ten wieczór. Feta ma być w Krakowie, jak co roku, tylko aktor inny ale swój.

Cytat:
Legiunia solidnie sobie zapracowała na to co się dzisiaj stało. Prawda jest jednak taka, że taki trener jak Skorża absolutnie na podwójną koronę nie zasłużył. Jak można było s.......ić to mistrzostwo wie tylko Skorża. Choć znając go pewnie nie wie
Powioem szczerze i nieskromnie, że wierzyłem w Skorżę do końca i ....mnie nie zawiódł
To wielki wyczyn aby tak spier...ić pewne MP. W tym miejscu : WYPADA TYLKO PRZEPROSIĆ KIBICÓW
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 03.05.2012, 19:54
Legła to stara ..... legła ...... jest CweLe z warszafki bujajcie sie
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.05.2012, 19:57
Nawet nie trzeba grać Młodą, wystarczy Łukasz Lwie Serce w duecie z Michaelem L. i Q na dokładkę - efekt gwarantowany. Nie wyobrażam sobie innego scenariusza niż fiesta ze Śląskiem w niedzielę

A jeżeli nasi podejdą zbyt ambitnie do tematu w co nie wierzę, to pitch invasion i dziękuję dobranoc 3-0 dla Śląska

krzywy napisał(a):
Legła to stara ..... legła ...... jest CweLe z warszafki bujajcie sie
Dajcie spokój z tą napiną
Ostatnio edytowane przez fialo : 03.05.2012 o godz. 20:00.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 03.05.2012, 19:58
Maciej "Liga będzie ciekawsza" Skorża, co tu więcej pisać
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.05.2012, 20:00
Legia !!!
- co ?
- MISTRZOSTWO

Ten temat przez 3/4 sezonu zalewały wpisy legionistów - gdzie teraz jesteście, wyłazić z nory. Pisałem przed tą kolejką, że chu.ja będziecie mieć a nie mistrzostwo Piękna sprawa ze Śląskiem.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 03.05.2012, 20:01
Coś jakos tak mało warszawiaków w dzisiejszy wieczór ? Na baletach są ?
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 03.05.2012, 20:02
Nie wyobrażam sobie sytuacji w której Mistrz trafia do Poznania.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.05.2012, 20:03
Hmm Lechia pomogłą Śląskowi dziś, niech Wisła pomoże Śląskowi w niedziele. Myśle że w odwrotnej sytuacji Wrocławianie zrobiliby to samo... Podobnie jak ekipa z Gdańska w analogicznej sytuacji...
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 03.05.2012, 20:04
Donki napisał(a):Wyświetl post
wiec w niedziele remisujemy ze Sląskiem i swiętujemy razem z bracmi mistrza !
Gosciu jak to wykrakasz to Ci wysylam zimna skrzynke Lecha Pilsa

Legionisci, ja kto jest byc wydymanym?
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.05.2012, 20:05
[QUOTE=Gwiaździsty;1245914]Coś jakos tak mało warszawiaków w dzisiejszy wieczór ? Na baletach są ? [/Przed meczem z Lechią poszli w miasto świętować "miszcza"
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 03.05.2012, 20:05
bez napinki Panowie... to co przeżywają dziś legioniści to okolice dramtu/rozpaczu z pamiętnych spotkań z Widzewem w latach 90-tych , nie ma sensu ich dobijać, upadli dziś bardzo nisko.
Zdobywając Puchar - to szczyt tej druzyny, dublet byłby wielkim nieporozumieniem.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 03.05.2012, 20:08
Wy to piszecie naprawdę? Wisła ma dać dupy, bo znajomy ma chcicę?! Jak tak ma to wyglądać, to w niedzielę nie będzie mnie na stadionie. Ja mam widocznie inną definicję honoru i 106-letniej historii....
rrr
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.05.2012, 20:09
Życze Śląskowi awansu do LM.Chyba byłoby to najlepsze zwieńczenie kariery trenerskiej Lenczyka.
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Stary 03.05.2012, 20:11
Nie martw się chłopcze ze stolycy 0 22 dopisz sobie ten kolejny tytuł MP bo dla ciebie i tak nie ma różnicy czy macie 8 czy 9 tytułów więc dopisz sobie śmiało nawet ze 2 tytuły tak awansem za następny sezon!A w nocy jedź na Łazienkowską i po cichutku wyhaftuj złotą gwiazdkę nad herbem.Wielkie brawa dla Lechii!!!
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 03.05.2012, 20:12
Mistrz Mistrz WKS!!! Jak nie Wisła, to nasza zgoda Śląsk i to mi się podoba!
Jestem pewien że Wisła odpuści mecz i nawet mnie to cieszy, bo po co punkt czy trzy więcej? Jak można razem z braćmi z Wrocławia świętować mistrzostwo.
Odpowiedz cytując
irman
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.05.2012, 20:13
pzkwr napisał(a):Wyświetl post
Wy to piszecie naprawdę? Wisła ma dać dupy, bo znajomy ma chcicę?! Jak tak ma to wyglądać, to w niedzielę nie będzie mnie na stadionie. Ja mam widocznie inną definicję honoru i 106-letniej historii....
Nie Panie Kolego. Możesz to potraktować jako rewanż za to, że Śląsk nie umierał w meczu z nami w ostatniej kolejce trzy lata temu. Poza tym większość tego co biega w naszych koszulkach ma w dupie 106 letnią tradycję i Ciebie jako kibica.
:/
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 03.05.2012, 20:18
A nie mówiłem, że będzie ciekawie do samego końca. Frajerstwo naszych skórokopów sięgnęło dziś zenitu choć już od kilku tygodni zaczęli wpisywać się w ten skrzętnie przygotowany scenariusz.

Sezon mimo niezłych występów w Europie, wygrania PP będzie pamiętany jako kompromitacja Skorży, który niczym trener A-ligowy wypuścił z rąk prawie pewne punkty w kilku spotkaniach. Ten trener jest pechowy i nie ma co wszystkiego zwalać na karby patałachów na boisku. Niech się zawijają wszyscy.
Odpowiedz cytując
Jose
Banita

Od: 04.2012

Stary 03.05.2012, 20:22
Juz się zaczyna spuszcanie nad Amicą. Że Amica wraca do Europy! I zapewne Amicą będą się bardziej spuszczać niż drużyną która zagra w el.LM. Dla kibiców Amici puchary są ważniejsze niż MP.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 03.05.2012, 20:29
Jebniety jestes,
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 03.05.2012, 20:36
Co do Legii to wlodarze niepotrzebnie zaczeli tak wczesnie podpisywac nowe kontrakty z Żyro, Ljuboją, Zewlakowem i Skorżą, spoczeli na laurach i odpuscili mecz.
Odpowiedz cytując
pawlos33
Member

Od: 01.2009

Stary 03.05.2012, 20:58
Kokoko Legia spoko!

sorry na off, ale musiałem!
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 03.05.2012, 20:59
Coś czuję, że Ruch nie wytrzyma presji i nie wygra z Lechią. Także mistrzem zostanie albo Śląsk albo Lech. W przypadku zwycięstwa Lecha i remisu Ślaska obydwie drużyny mają taką samą liczbę punktów ale to Lech ma lepszy bezpośredni bilans meczów.
3-1 we Wrocławiu
2-0 w Poznaniu.

I teraz ciekawostka:

gol dla Lecha na 3-1 we Wrocławiu zdobyty niesłusznie http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...iew__3_1_.html

karny i czerwona kartka dla Celebana po którym padła bramka na 2-0 w Poznaniu również niesłuszna
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12...sze_akcje.html

Szkoda tego dwumeczu bo wtedy remis dawałby Śląskowi mistrzostwo ( pod warunkiem straty punktów przez Ruch).

Oby Lenczyk nie przegrał mistrzostwa na ostatniej prostej tak jak to zrobił z Bełchatowem.

Ktoś ze Śląska pauzuje za kartki w meczu z nami ?
Ostatnio edytowane przez piter116 : 03.05.2012 o godz. 21:13.
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Stary 03.05.2012, 21:04

haha
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
paszczak
Member

Od: 10.2010

Stary 03.05.2012, 21:05
No i teraz sam musze posypać głowę popiołem. Od wygranej na Śląsku aż do dzisiaj byłem przekonany o mistrzostwie Legii. Liga znowu pokazała,że niesamowite zwroty akcji nie tylko są możliwe, ale nawet drugi raz w ciągu trzech sezonów się dokonują i drużyna, która procentowo była na te 4 kolejki przed końcem niemal pewniakiem - frajersko przegrywa. Wiem, że zabrzmi banalnie, ale mistrz jednak będzie kiepski. Przypomnijcie sobie kiedy Śląsk na wiosne przekonująco wygrał? czy Ruch, Legia. Lech też wyciąga w 85-90 min jakieś farfocle już od kilku kolejek, chociaż passe jak na polskie warunki ma imponującą. No zobaczymy co nasz mistrz pokaże w Europie.
Wisła nieformalnym zwycięzcą ligi. Spuściła lokalnego wroga, a teraz przyjeciołom może sprezentować mistrza
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 03.05.2012, 21:32
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Co do Legii to wlodarze niepotrzebnie zaczeli tak wczesnie podpisywac nowe kontrakty z Żyro, Ljuboją, Zewlakowem i Skorżą, spoczeli na laurach i odpuscili mecz.
A gdzie jest też dzisiaj ten "fan club" Wolskich , Żyr, akakdemii sportowych itp. ? Jak domek z kart rozpadł sie ten wzór do naśladowania dla niektórych.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.05.2012, 21:34
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
A gdzie jest też dzisiaj ten "fan club" Wolskich , Żyr, akakdemii sportowych itp. ? Jak domek z kart rozpadł sie ten wzór do naśladowania dla niektórych.
Ale ty jesteś płytki. Oni będą mieli jeszcze swój czas (dla nas lepiej, żeby nie mieli, dla ciebie też - bo przecież będziesz się śmiał, że akademie i szkolenie młodzieży to gówno), a to że młodzieżowcowi X czy Y nie wyszła runda to nie znaczy, że mamy nie rozwijać szkolenia juniorów.

Wstyd mi, że marnuję czas na polemikę z takim krótkowidzem.
Ostatnio edytowane przez Watts : 03.05.2012 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 03.05.2012, 21:37
Akurat też sie zgodze z tym, jako naoczny świadek. Żyro naprawdę dobrze się prezentował, chociaż do tej pory słabo go oceniałem. Wolski pewnie będzie zagłaskany, ale to moze też wina kontuzji.

Co się działo na trybunach..
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów