|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Z FB Polonii:
PILNE: Józef Wojciechowski na zwołanym briefingu dla mediów: Wycofuję się z piłki nożnej. Na zawsze. EDIT: Oby zabrał co smaczniejsze kąski (Cani, Dwaliszwili) i poszedł do Lechii. Tylko teraz niech Lechia się utrzyma, żeby nie było żadnych fuzji.
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 20.04.2012 o godz. 22:49.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
To jest ten dzień. To jest ten dzień!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
No tak ale widzisz tutaj znów powraca pytanie co lepsze - puchary dla nas = mistrz dla Legii, brak pucharów dla nas = brak mistrzostwa dla Legii, ja zdecydowanie wolę 2 opcję. Oczywiście najlepsza by była puchary dla nas = brak mistrza dla Legii ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Co do grand serbi to dla mnie określenie z dupy przy tych 2 drużynach i chyba masz rację że to dla Amici tylko tak wygląda. Trzeba by Warszawiaków zapytać. A jeszcze co do mistrza dla Legii i rzekomo gorszej formy przez puchary to wg mnie nie trafiłeś bo ten sezon dobitnie pokazuje, że tak nie jest. Legia prowadzi (póki co), osiągnęła wysoki poziom w pucharach, ba, jest w finale PP. Także z dwojga złego wole mistrzostwo dla Ruchu ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Aż tak źle życzysz Lechii?. I za dwa lata spotkalo by ich to co teraz Polonie a Wojciechowski inny sobie klub by wziął.
Ostatnio edytowane przez Ma_niek : 20.04.2012 o godz. 22:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Lechia teraz wegetuje. Jeśli Wojciechowski ją przejmie to jestem pewien, że w niedługim czasie Gdańszczanie włączą się do walki o Mistrzostwo, bo mają to czego brakuje Polonii tj.stadion i kibiców.
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/8...cie-brutalnie/
Chyba jeszcze nie było (jeśli tak, to proszę usunąć). Niby nic wielkiego, ale Korona "mocno" się promuje. Może wkrótce ich stadion będzie nosił imię Wojewódzkiego albo Prokopa. O, ewentualnie Drzyzgi! ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ciekawe, czy licencja Groclinu nie przeniesie się tym razem do Krakowa. Wojciechowski może posprzedawać tych kopaczy co się da sprzedać, a resztę sprzedać razem z licencją Filipiakowi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Żydowskie Dysko-Polo? To już by było przegięcie
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Scenariuszy jest mnóstwo. Zapowiada się niesamowity maj. Trzeba już wstawić popcorn i śledzić co się dzieje filipiakowo-wojeciechowskich głowach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Z tego co pisze weszlo! Wojciechowski powiedział to od niechcenia i może (jak zawsze zresztą ) zmienić zdanie
Jeśli dzisiaj wygramy , wciąż będziemy ( o sic) w grze o puchary . Do tego trzeba obstawiać za Legią w starciu z Lechem ( wtedy dojdziemy Lecha na 2 punkty na 3 mecze przed końcem ) Poniedziałkowe zwycięstwo ŁKS nad Koroną ( ŁKS w takiej formie jak 2 połowie z nami jest w stanie to zrobic , Korona zaś ewidentnie "siadła" i fizycznie i mentalnie. Strata do Korony podobnie wynosiła by 2 punkty . Lechia - Śląsk . Co jak co , mecz przyjaźni , ale Lechia walczy o życie i musi zdobyć 3 punkty . Mistrzostwo dla Śląska przy takiej grze to surrealizm , pytanie jak się ma utrzymanie Lechii przy takiej fatalnej grze . Jeśli w tej kolejce wszyscy bezpośredni rywale w walce o puchary polegną ( Polonia , Lech , Śląsk , Korona ) to będziemy o krok bliżej do piłkarskiego cudu .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 21.04.2012 o godz. 08:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Teraz spójrzmy na te passy remisów z początku sezonu i zobaczmy, że gdyby nie te passy tłumaczone el. LM bylibyśmy prawdopodobnie w pierwszej dwójce. Chciałbym bardzo mistrzostwa dla Śląska. Jednak jeżeli nie oni to z pozostałych drużyn nie ma dla mnie różnicy kto je zdobędzie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy tu sritutitu o pierdołach a wystarczy, że Lechia zdobywa w tej i następnej kolejce łącznie minimum cztery pkt i 30 kwietnia, około godziny 20:15 żegnamy pasiaste damy
![]() I to jest istotne, a nie to czy Legia zdobędzie mistrzostwo, czy nie.
Wisła - Podbeskidzie 0:1 Wisła - Górnik 0:1 Wisła - Polonia 0:1 Wisła - Korona 0:1 To tutaj, a nie przy jakichś remisach na początku sezonu zostało wszystko spaprane.
Ostatnio edytowane przez hunter : 21.04.2012 o godz. 11:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
dorzuciłbym mimo wszystko do tego:
Wisła - Lech 0:0 Wisła - Legia 0:0 ano dlatego że Lech był piekelnie słaby a Legia grała w 10 a potem w 9. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oczywiście że to że parchy spadną jest najważniejszą rzeczą, ale my tu sobie właśnie tak sritutitu trochę w oderwaniu od pryncypiów, coby się odstresować
I oczywiście też chciałbym żeby Śląsk mistrza zdobył, ale na prawdę bądźmy poważni... Że Ruch miałby 15 mistrzostw - fakt, trochę w....iające, ale zważywszy że my i tak mamy 13 więc i tak jedno mniej niż oni, to zdecydowanie wolę 1 mistrzostwo Ruchu, które będzie wypadkiem przy pracy, niż ewentualne zdobycie przez L mistrzostwo i hipotetycznie dostanie się ich do LM które mogłoby spowodować, że o mistrzu na kilka lat zapomnimy (mogłoby tak być, jak będzie i że nie byłoby sytuacji że ITI "przeje" całe zyski na razie nie wiemy) - więc wolę już ten Ruch. Poza tym remis dziś nic nie daje też Amice, a tych też w pucharach nie chce widzieć. Dokładnie. I nie mówimy tu o jakiś cudach na kiju, wygranych meczach na wyjeździe typu Legia, Amica, Śląsk. To są mecze które OBOWIĄZKOWO powinniśmy wygrać. I te 4 mecze spowodowałyby że na dzień dzisiejszy bylibyśmy na 2 miejscu z taką samą ilością pkt co L. Jak dodać do tego zupełnie abstrakcyjną dla mnie porażkę z inwalidami z KAŁU ży to obraz się dopełnia. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Sedzia Malek znowu nie odrobil lekcji pt.Za co dajemy czerwona kartke.Legionista wszedl nakladka w nogi przeciwnika tak mocno, ze az Lehite wywalilo w gore...A sedzia pokazuje zoltko
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bez przesady, żaden sędzia nie dałby za to czerwonej kartki
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Wracamy do gry o majstra!!! a już byłem pogodzony z brakiem pucharów ,końcowka ligi będzie mega ciekawa teraz tylko 2 remisy L i tytul wraca tam gdzie jego miejsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ekhm, z kim ja się tutaj ostatnio kłuciłem a propos tego, czy kibce Legii będą dopingowac czy nie?
Jak widać Błędowski strzelił swojemu klubowi nawet nie w stope a w głowę. Nie przepadam za kibicami Legii, ale oddać im trzeba jedno.Stanowią zajebistą jedność i są bardzo zdyscyplinowani- co naprawdę strasznie mi to imponuje.U nas pewnie piknioki by się wyłamywali i klneli, że nie pomagamy kopaczom. Niektórzy muszą zrozumieć, że z kibicami się nie zaczyna, zwłaszcza wtedy, kiedy są solą tej piłki.Bez nich nie dało by się oglądać żadnego meczu.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.04.2012 o godz. 13:34.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ale ta Legia jest słaba.. masakra!! Nie wiem kto zdobędzie mistrzostwo, ale na pewno nie będzie to Legia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Koniec. Dramatyczna Legia przegrywa z dobrym dzisiejszego dnia Lechem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gdyby było 5 kolejek to myślę, ze Lech zostałby mistrzem, a tak boje się, że Stawarczyki i inne Szyndrowskie na swoim
stadionie z innej epoki będą reprezentować naszą piłkę w eliminacjach LM - naszczęście tylko w jednej rundzie. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ruch bedzie mistrzem. Gra trzy ostatnie mecze z golasami punktowymi T Mobile ekstraklasy .LKS,Lechias i Cracovia gwarantuja komplet punktow!
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Albo tez przegra 3 mecze i bedzie najwiekszym frajerem sezonu
!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Cóż, syndrom Skorży. My też tak mieliśmy w najważniejszych meczach - graliśmy, graliśmy, graliśmy i grać mogliśmy jeszcze ze trzy tygodnie, a i tak nie przyniosłoby to żadnego efektu.
Zapowiada się ciekawy mecz w niedzielę między naszymi zgodami. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Cóż, ale coś dzsiaj strasznie marnie było.Myślałem, że żyleta nie dopingowała ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|