|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ponawiam pytanie- jaki jest sens robienia zdjęć kibicom, jeśli twarze i tak są zasłonięte? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie ma takie możliwości. Usunięto. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
co z tym tematem? chyba nie ma sensu wałkować tego wątku po raz milionowy?
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?p=1236287 ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Nie ma, bo prędzej czy później zaczną się głupie wpisy. ''Ja słyszałem'' ''Podobno'', ''Ktoś mi mówił'' ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Poprosze o ban na 2 miesiące
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a frytek nie chcesz?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Weźcie zróbcie coś z użytkownikiem Niekonikiem. Regularnie zaśmieca temat polityczny swoimi napinkami z innymi użytkownikami, obraża ich i wk**wia wszystkich naokoło.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Witam odpowiedzialnych przed Bogiem i Historią....
Tę sprawę wolałbym załatwić na priv z jednym z moderatorów, ponieważ chodzi o bana, którego dostałem i ze względu na to musiałem zakładać nowe konto. Po prostu chciałbym wiedzieć czy interpretacja słów jakich się posłużyłem na shoutboxie o czwartej lidze.... skierowanych do ludzi, którzy odlecieli podczas spotkania z Koroną, ze właściwie cały skład gra piach itd. Emocje mnie poniosły oraz ironia mi nie wyszła w związku z tym. Napiszę krótko, że to forum, to jedyne dość źródło wiarygodnych informacji szczególnie, że mieszkam w Wielkopolsce. Pozdrawiam. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skoro odnosisz się do "inwokacji" regulaminu, to fajnie by było, gdybyś przeczytał cały, m.in. ten fragment o zakładaniu podwójnych kont. Dlatego ban.
Co do wspomnianej sprawy - nie wiem o co chodzi, wyślij mi maila, podaj swą nazwę użytkownika oraz zacytuj zbanowany post. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbanowaliście gościa, który powiedział prawdę największemu chamowi, pozerowi i trollowi forum. Gratuluje, róbcie tak dalej. To tego trolla powinniście banowac prawie codziennie, ale widac to wasz kolega.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
za co Ogryzek dostał banana ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Hanys
Offline |
|
|
Jak wchodzimy do jakiegoś temu mamy u góry odnośniki do forum - pokoju - tematu.
Tutaj np. Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane) Pytania do moderatorów i bieżące działania! Czy można takie odnośniki zrobić również na dole tematu? Bardzo ułatwiłoby to przeglądanie forum. Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W politycznym gość wyzywa od idiotów i widzę że panom od porządku kompletnie to nie przeszkadza bany rozdają wszystkim tylko nie swoim towarzyszom od partii.
Paranoja tym większa że ten sam gość w tym samym wątku wpierw żegnał się i pisał wylewnie ze to jego ostatni post na tym forum bo ma w dupie takich użytkowników ,wrócił , potem się sam prosił o bana dożywotniego bo tak miał dość tego forum by po jakimś czasie z powrotem wrócić i agitować w wiadomym temacie. Zachowanie bez komentarza. ![]()
Pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Próbowałem się połączyć z wislakrakow.com przez szwajcarski serwer VPN. 4 przeglądarki-FF,Opera,IE i Chrome i nic.Wyszukiwarki Google i Yahoo też nie robią różnicy. Zawsze jest komunikat,że nie można połączyć się z tą stroną. Czyli, ze Szwajcarii nie da się wejść. Na inne strony wiślackie wchodzi się bez problemu. Gdy łączy się przez inne serwery VPN-czy to z USA,Niemiec czy Anglii-nie ma żadnych problemów. Czy administracja wie dlaczego tak się dzieje? Trochę Polaków w Szwajcarii mieszka i są odcięci-no chyba że serwer w Bazylei jest jakiś szczególny i taki złośliwy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() Z tymi deklaracjami to zawsze miałem olbrzymi ubaw, ale niestety kolega Jedrek to nie jest odosobniony przypadek... Tak w tym momencie pamiętam jeszcze dwóch tego typu "honorowych" delikwentów. Śmieszni są, takie chłopki - roztropki bezjajowe, ale cóż zrobić.
Ostatnio edytowane przez felipe : 22.04.2012 o godz. 16:40.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|||
Na koniec powiem ci tyle, wróciłem żeby pow....iać jeszcze deczko takich mitomanów jak ty.
Wybacz, ale jak dla mnie czasem Honor i jaja pokazuje się także zmieniając decyzję (po drodze do czasów TF zdarzył się spadek i naprawdę ciężkie czasy...). Co ma piernik do wiatraka
Takie sprawy powinno załatwiać się na priv, ja nie gryzę (tym bardziej przez łącza internetowe).
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 22.04.2012 o godz. 23:19.
|
||||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Edycja: Jędrek, od dorosłego faceta wymagać trzeba więcej, nawet na forum. Ja to tak odbieram przynajmniej, że na swoją "wartość" pracujemy na każdym polu, ale może jestem z takim poglądem niedzisiejszy. A ty tymczasem swoim brakiem słowności i rzucaniem "idiotami" czy "ciećwierzami" do każdego, kto nie przyklasnął twojej osobie dajesz mocne argumenty by nie traktować cię poważnie. Szkoda, bo merytorycznie piszesz niekeidy dość sensownie moim zdaniem, "pod prąd" w pozytywnym tego słowa znaczeniu, ale merytoryka to jedno. Koniec z mojej strony.
Ostatnio edytowane przez felipe : 22.04.2012 o godz. 22:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cos na głównej (http://www.wislakrakow.com/www/) się Wam posypało, przynajmniej u mnie. W stopce strony mam:
';} if(forma==2){content = '<\/a>';} var tw =0;var tw2 =-ws; var h,w,r,isO,domWw; var isG = window.navigator.userAgent.indexOf('Gecko')>-1?true:false; var d = document; var domWw = (typeof window.innerWidth == "number"); if (d.documentElement.style) if (domWw) r = window; else{ if (d.documentElement && typeof d.documentElement.clientWidth == "number" && d.documentElement.clientWidth != 0) r = d.documentElement; else{ if (d.body && typeof d.body.clientWidth == "number") r = d.body; } } function g(i){return d.getElementById(i)?d.getElementById(i).style:fals e;} this.winsize = function (){ var oh,sy,ow,sx,rh,rw; if (domWw){ if (d.documentElement && d.defaultView && typeof d.defaultView.scrollMaxY == "number"){ oh = d.documentElement.offsetHeight; ow = d.documentElement.offsetWidth; sy = d.defaultView.scrollMaxY; sx = d.defaultView.scrollMaxX; rh = oh-sy;rw = ow-sx; }else{ rh = r.innerHeight;rw = r.innerWidth;} h = rh; w = rw; }else{ h = r.clientHeight; w = r.clientWidth; } if(h < 0 && r.innerHeight > 0) { h = r.innerHeight; } if(isG && r.innerHeight) {h=r.innerHeight+'px';} if(d.getElementById('scContener')){ if(!isG) {var top = d.documentElement.scrollTop?d.documentElement.scro llTop:d.body.scrollTop; g('scContener').top = h-hs+top+'px';} else { g('scContener').top = h-hs+'px'; } g('scContener').width = w+'px'; } } var start=0;var te = 0; this.scroll = function(){ tw=tw+sp;tw2=tw2+sp; g('scrAd1').left = tw+'px';g('scrAd2').left = tw2+'px'; if(sp>0){ if(start==0){ if( tw >= w ){start=1;tw = parseInt( g('scrAd2').left )-ws;} }else {if(tw2>=w)tw2 = parseInt(g('scrAd1').left)-ws; if(tw>=w)tw = parseInt(g('scrAd2').left)-ws; } }else{ if(start==0){ if(tw <= (w-ws)){start=1;tw2 = parseInt(g('scrAd1').left)+ws;} }else {if(tw2 <=(w-ws) ){ tw = parseInt(g('scrAd2').left)+ws; } if(tw<=(w-ws))tw2 = parseInt(g('scrAd1').left)+ws; } } } var tmpsp = sp; this.stop = function(p){p==1?sp=0:sp=tmpsp;} this.p = function (){d.write(' |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
wlasnie skonczyl mi sie pol roczny ban
powod: "chce organizowac spotkania osiedli" rozumiem, ze swoje wielkie grzechy odpokutowalem i mam normalny dostep do forum. ![]()
DEVILS FANS HOOLIGANS
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Dobre! Szkoda tylko, że nie zacytowałeś dalszej części, powodu dla którego dostałeś bana. Ale no trudno. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
[Dzisiaj 13:26]
Jonasz: @Lechista69: idź synu, po zasiłek dla bezrobotnych i kup sobie nową maczetę![Dzisiaj 13:33] Jonasz: przede wszystkim niczym nie różnicie się od tych pejsów - tak samo latacie ze sprzętem, tak samo daleko jesteście i od piłki niżnej i od klubu, któremu ponoć kibicujecie. Klub, piłka, to wszystko są preteksty - jesteście kilkoma burakami, z niskim IQ - silni jesteście w grupach i w mordzie. I taki WiślakMyślenice jest jeszcze mocny tylko w jednym - w tym, że dopierdala komuś kto nie żyje - do tego trzeba być rzeczywiście "silnym" . Stary jak wpadniesz na cmentarz to nikt nie stawi Ci oporu! Tylko, żebyś swoim dziadkom grobu nie rozjebał jak sie rozbujasz [Dzisiaj 13:26] Bobek90: wislakmyslenice nie mowie tylko o wislakach [Dzisiaj 13:26] Bobek90: wszelkie ultrasy to zakompleksione w glebi duszy ludzi Wysyp idiotów po tekście niejakiego Stanowskiego o brudzie na derbach... proszę o bana... wiele obraźliwych uwag pod katem Wiślaków na czacie... ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wyzwiska latają w obie strony a ty podajesz tylko komentarze jednej strony która ci się nie podoba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Oczywiście że tak, są logi więc niech modek wyłapie cytaty bo ich od groma było... to są tylko przykłady... to jest forum Wisły a nie cracovi.
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dobry wieczór,
Czy można prosić o zamknięcie tematu derbowego, bo się głowy grzeją, a na polu wystarczający gorąc Dzięki z góry ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
+1, trudno się z poprzednikiem nie zgodzić
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dzień dobry,
właśnie zamknąłem wam kolejny temat nie na złość, tylko ostrzegałem dziś w temacie zgodowym, że obrażanie i wyzwanie użytkowników będzie banowane bez zbędnego ostrzegania, skończyło się pobłażanie! Dość tego dobrego, rozumiem rzeczową dyskusję na argumenty, wymianę zdań ale wy chyba nie do końca rozumiecie co to znaczy dyskusja! Jeżeli co drugi post to stek wyzwisk pod adresem poprzednika. Owszem forum jest dla Was wszystkich, służy dyskusją na różne tematy i wymianą poglądów - ale jak wspomniałem obrażanie i wulgarne wypowiedzi w stosunku do innych osób biorących udział w rozmowie będzie karane banem. Ile razy można wałkować temat jutrzejszego meczu, to już jest nudne i nie prowadzi do niczego dobrego, a tworzą się tylko podziały i konflikty. Wszystko wyjaśni się jutro około godziny 19 i o tym kto zostanie mistrzem Polski zadecydują piłkarze na boisku a nie forumowicze sprzed monitora! Zdaję sobie sprawę z tego, że cześć forumowiczów z jutrzejszego wyniku nie będzie zadowolona, część będzie ( co widać było po postach w temacie meczowym oraz zgodowym) więc zastanawiam się nad tym w ogóle będzie sens otwierania tych tematów jutro czy może poczekamy z tym do poniedziałku? Ostrzegam od razu, że jeżeli w temacie Ekstraklasa również będzie dochodzić do kłótni i wyzwisk na temat naszego meczu ten temat też zostanie zamknięty! Dyskusja dyskusją ale szanujmy się Panowie i Panie, o nic więcej nie proszę ![]() Ze sportowym pozdrowieniem. P.S Teraz możecie mnie zlinczować za zamknięcie Wam tematów. Masz rację Devonisch. Mój błąd.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 05.05.2012 o godz. 22:35.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
WIZŁAZWE a dasz radę zamknąć całe forum
![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|