|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Poproszęo bana.
To co się dzieje z ludźmi w dzisiejszych czasach to jest jakaś paranoja, a zwłaszcza w temacie o Kaziku Moskali.Zbanujcie mnie , bo nie chce nikogo zwyzywać od baranów etc.Niech towarzystwo liże się po fiutach we własnym gronie. ....a, to nie na moje nerwy. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
W wolnej chwili można by uaktualnić dane http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=5
"Pierwszy trener: Robert Maaskant Asystenci: Kazimierz Moskal - I asystent trenera ..... Grzegorz Kurdziel - trener bramkarzy ..... Kierownik drużyny: Ryszard Czerwiec" Znalazłem przez indeksy w google. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Brawo.... Oby więcej takich reklam.... Masakra ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Reklamy google nie zależą od tego serwisu tylko są losowe wiec nie ma szoku bo czasami zdarza się ze widzimy zaproszenie na mecz żydków.
Ale ja mam inny problem dostałem priva dość dziwnego sądzę że spam więc prosiłbym o jakąs interwencję. niestety już go usunąłem. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
^ Pamiętasz chociaż jak się zwał spambot od którego dostałeś wiadomość ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zapewne tak, bo tez dostałem
Natashanaw Junior Member Od: 01.2012 Skąd: Russia |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Też to dostałem.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dobra, poszedł w kosmos. Zobaczymy czy sytuacja się powtórzy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
FAQ Google Adsense napisał(a):
Nie obraź się, ale... skoro wchodzisz na strony pudelkopodobne, to dostajesz reklamę Pudelka... Wydało się.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A ja sie dziwiłem dlaczego mi ciagle wyskakuja reklamy typu xxx
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dokładnie to było ale nie otwierałem
![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy was już całkiem popierdzieliło z tymi galeriami!! Zamiast zamazać twarze to tutaj jeszcze twarzówki zamieście.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
własnie chodzi o to że to nie jest jawna prowo,bo ten chłop taki jest.
A my staramy sie miłować swoich wrogów i przede wszystkim wpajamy że największy wróg to ta pasiastka ku**wka z drugiej strony. Ci z Wawy czasem prowokują jak my przegramy a oni dobry wynik, ale na tym sie kończy. Prócz tego są normalnymi ludźmi w przeciwieństwie do sprzedajnych dziwek bez honoru i ambicji. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Może by ktoś tego konfidenta z krakowskiej stąd wywalił,żal mu że kibiców sąsiadki nie skazano i nie osadzono do pierdla,inna sprawa że na ich forum ciśnie po Wiśle.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Graf Zero
Offline |
|
|
To okienko z tekstem TEST co wyskakuje to moja wina czy też coś tak sprytnie ustawiliście?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
OK, już wiem o co chodzi.
To nie Ty. To nie my... W każdym razie raczej naprawione.
Ostatnio edytowane przez rav : 15.03.2012 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dobrze się czujesz? Od kiedy sięgam pamięcią kibice przeciwnych drużyn wypowiadali się w temacie ekstraklasy i każdy wierzy w swój zespół, a Krzysztof Grabski dodatkowo nam słodzi tekstami "najlepsze forum klubowe" I za to miałby ktoś banować? Tak cię to boli, że Legia po tylu latach ma szansę na mistrzostwo? Może nie zaglądaj do tematu ekstraklasa, bo Ci żyłka pęknie jak Legia faktycznie wywalczy tytuł i będziemy mieli oblężenie kibiców z Warszaqwki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A ja mam takie pytanie. Kiedyś, jeśli dobrze mi się wydaję, to były tematy o I lidze, chyba o niższych ligach także. Co się z nimi stało?
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
przecież wszystkie są otwarte:
o Garbarni http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7669&page=2 inne krakowskie kluby http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=4691&page=6 1 liga - ale poprzedni sezon - otwórz wątek na nowy jak chcesz http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8005 ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Hmm, jakoś nie mogłem znaleźć. Dzięki wielkie Kocur!
|
|
|
|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wiesz dlaczego krzysiu grabski chwali to forum? Bo prawdopodobnie jest to jedno z ostatnich, na którym nie został zablokowany. Kolejny cytat do kolekcji: Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Yo yo ALE PO CO PISZESZ TE DONOSY ,chcesz zeby go zbanowac czy co ? bo za bardzo nie wiem o co ci chodzi,no jest kibicem LEGII i co to ma do twojego donosiku? przypominam wam ze to temat : PYTANIA do moderatorów i BIEZACE dzialania ...a tu same donosiki !!!!
a teraz moje PYTANIE ,moze zalozyc temat DLA DONOSICIELI ...i tam wpisujcie swoje donosy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dałoby się zrobić, żeby wpisy ignorowanych przez Ciebie osób nie były widoczne w shoutboxie?
Nie będę ukrywał, ze chodzi o pysia. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Zapytanie dotyczące zdjęć z meczów pojawiających się na stronie głównej portalu pod odpowiednim odnośnikiem po każdym meczu.
Jaki jest sens robienia zdjęć kibicom, skoro zasłania się ich twarze? Oczywiście- w mieście jest jak jest i należy unikać identyfikacji. Ale jaki jest sens robienia takich zdjęć? http://galeria.wislakrakow.com/20120330/tb/18.JPG
Ostatnio edytowane przez michu-k : 31.03.2012 o godz. 13:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Online |
|
|
Źle zinterpretowałeś to zdjęcie...
Głównie chodziło tutaj o Wierność, nie o kibica. |
|