|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale was Legionisci tu pełno
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Potwierdzam,forum jest bardzo fajne i chętnie tutaj zaglądam.Piszę na wielu forach klubowych w Polsce, ale jedynie kilka(moim zdaniem)zasługuje na duży plus,w tym właśnie ten Wisły Kraków.
Mistrzostwo dla Legii możliwe po 6 latach? Tak,to możliwe, choć jeszcze odległe. Mam nadzieję,że może Legii uda się wreszcie awansować do Ligi Mistrzów. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Zawodnicy Górnika Zabrze bramkarz Łukasz S. pseudonik "Skorupa", pomocnik Aleksander K. pseudonim "Wiek" oraz Michał S. pseudonim "nie wiem co to za Michał S. z Górnika" wszczęli burdę w Katowicach w lokalu Lorneta z Meduzą, wybili szybę, zniszczyli monitor komputera, uciekając rzucali kuflami
Co ta wóda za 4 złote robi z ludźmi Ale w sumie chwali się polskim piłkarzom, że tym razem nie zmarnowali żadnej setki ![]() Fajnie weszło to skomentowało: Skorupski nie od dziś wyglądał, jakby komuś musiał koniecznie wp****olić ![]()
Ostatnio edytowane przez Sartre : 12.03.2012 o godz. 13:54.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Skorupski to c(h)arakterny chłopak był swego czasu.
nie oglądałem kolejki prawie w ogóle ale widze ze temat Ekstraklasa opanowała stolica. Panowie, Wy wiecie ze My w tym roku po prostu odpuszczamy, czasem nalezy sobie odpocząć bo co za dużo to niezdrowo ![]() Ja i tak trzymam kciuku za beznadziejnie grający Śląsk, moze jakimś cudem sie uda, ta liga potrafi płatać figle więc wszystko możliwe. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
W sumie też zależy czy leją 25ml czy 40ml, bo jak 25ml to stosunkowo drogi lokal ![]()
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 12.03.2012 o godz. 14:19.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
sam jestem częstym bywalcem tego typu lokali ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ale Śląsk mnie rozczarował. Zaczęło się obiecująco, ale tak naprawdę Korona przez cały mecz dominowała. Ktoś z zewnątrz mógłby pomyśleć po tym meczu, że to Śląsk grał na wyjeździe...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
To Skorupski raczej już w Górniku nie pogra .
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Panowie i Panie, trzeba sie powoli oswajac z mysla - Legia MP A.D. 2012. W sumie jakos nie cisnie mi sie nic anty, nie mam jakichs antagonistycznych stanow, lepszy mistrz w stolicy niz pyrlandi, no i Skorza - zawsze to jakis sentyment i taki.. swoj wróg
bez napinki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mnie to rybka kto zostanie mistrzem. Wiem tylko ,że ta liga jest tak słaba iż MP nie grozi awans do LM. Przepaść jest zbyt duża. Wiem, że będziecie pisali o 7 minutach ale spójrzcie prawdzie w oczy ,oglądnijcie mecz i zobaczcie ile Apoel nie wykorzystał stu procentowych sytuacji. Ile mieliśmy do powiedzenia ? Nic, kompletnie nic.
Nawet jak Legia zdobędzie MP to również zostanie zmieciona z powierzchni ziemi z decydującym momencie. Jedynie Polonia miałaby jakieś szanse , bo Wojciechowski sypnąłby kasą i zapewne dokonał gigantycznych wzmocnień. Na takiej zasadzie, że kto inny zdobył MP a kto inny gra o LM. Martwić powinno to ,że z nami jest coś nie teges, i że zabrnęliśmy w jakiś ślepcy zaułek, z którego bez profesjonalizmu popartego kasą nic dobrego nas nie czeka. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zmieciony to mistrz polski zostałby ale w grupie. W eliminacjach spokojnie stać Legię na dojscie do 4tej rundy,a tam też im się pewnie przyfarci skoro trafiali na słaby Gaziantep, będące w dołku zespoły Spartaka czy Sportingu. Oni mają farta pewnie trafią kogoś kto akurat będzie miał kryzys ;]
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.03.2012 o godz. 17:45.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Zgodzę się, przepaść jest, mistrz Polski potrzebowałby naprawdę dużo szczęścia, żeby być w LM. Polonia ma ten komfort, ze Wojciechowski wbrew pozorom nie jest tak długo w tym klubie i jeszcze ma cierpliwość, chęci i zapał na hojne transfery i inwestowanie w zawodników, ale wydaje mi się, że jak przejedzie się raz, drugi na tym na tamtym grajku, na tym, że Polonia nic nie osiąga mimo inwestycji to z dystansem będzie patrzył na wykładanie grubej forsy na zawodników. Tak właśnie teraz jest u nas, to nie tajemnica, że Cupiał widzi ściąganie piłkarzy prawie za darmo i najlepiej z ekstra umiejętnościami i za darmo. W ten sposób jest bardzo ciężko trafić na porządnego kopacza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
||
Jeszcze na forum Wisły to jest zrozumiałe, wszak Legia czy Lech to nie są przyjazne kluby krakowskiej ekipie, ale to są powszechnie powtarzane opinie. A prawda jest taka, że w przypadku Legii w tym sezonie tylko Gaziantepspor był w takim prawdziwym dołku na początku sezonu.
Prawda jest taka, że tylko kwestią sezonu, dwóch jest to, kiedy zobaczymy polską drużynę w FG LM. Już w tym roku Wisła była temu bliska, mimo że trafiła na rewelację rozgrywek, która okazała się lepsza od Porto, Zenitu, Szachtara i Lyonu, jest wśród OŚMIU najlepszych drużyn w Lidze Mistrzów. Jest to bodaj najlepszy wynik drużyny z kwalifikacji od wielu, wielu lat. Mimo to, Wisła będąc drużyną słabszą od wspomnianego APOELU była bliska wyeliminowania rywala. A wcześniej dosyć łatwo uporała się z Mistrzem Bułgarii. Weź pod uwagę to, że w eliminacjach mistrzowskich nie ma drużyn poza zasięgiem żadnej z polskich ekip, nie widzę różnicy klasy pomiędzy naszą czołówką, a Dinamem Zagrzeb, aktualną FC Kopenhagą, Partizanem Belgrad, RB Salzburg czy też Malmoe FF. A z takimi drużynami mierzyć się prawdopodobnie będzie nasz mistrz. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat co do Bragi wtedy miała największy dół jaki widziałem odkąd oglądam ich spotkania, a widziałem ich wiele razy wcześniej i oglądam teraz więc nie pitol -to było dno, dna. Sporting również grał ostatnio taką pytę, że zęby bolały. Dużo się interesuje ligą portugalską i mi nie wciskaj że to była ich prawdzia siła jaką pokazały te drużyny w meczach z Polakami. Co ciekawe Sporting się przełamał po Legii a Braga po dwumeczu z Lechem też złapała drugi oddech i już zaczeli grać co raz lepiej
Także takie z nas fajne drużyny "na przełamanie" jak widać. Rzucasz suche fakty nie oglądałeś gry bo byś potwierdził.Ewentualnie co do Spartaka moge nie wiedzieć tak wiele, kapów nie oglądam Załóżmy że to wpadka, no ale czy nie trzeba mięc jeszcze więcej farta żeby trafić akurat na ten dzień w którym się mocniejszy przeciwnik potknie ? Wiadomo, że te drużyny nie będa dołowac wiecznie bo takim składem Sporting czy Spartak nie będzie zbierać od każdego oklepu i grac beznadziejnie bo ma na to za dobrych piłkarzy! Liczył się ten jeden konkretny dzien i Polskie drużyny miały dużą szansę ale są słabe! To samo Wisła trafiła na chujowo grające Liegie i każdy to widział i potwierdzi chyba że się bedzie napinał albo zaprzeczał bo musi bronić przed zarzutami . Niestety nadal mamy za słabe zespoły żeby ograć nawet będących w kryzysie przeciwników.
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.03.2012 o godz. 19:07.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
1:0 dla Polonii po 1 połowie. Oj coś już 5 pkt będzie nam brakować do 5 miejsca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Zresztą w ogóle coś z tym Twoim postem jest nie tak. Najpierw piszesz, że Legia dostała prawie wszystkich w maksymalnym kryzysie i dlatego awansowała, a potem piszesz że polskie drużyny są słabe, bo nie są zdolne eliminować drużyny będące... w kryzysie. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a ja tam trzymam kciuki za DyscoPolo - bo to ostatnia druzyna w lidze ktora daje choc cien szansy ze odbierze tej drugiej warszawskiej dziwce MP
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Serio wolisz przyjaciółkę waszej sąsiadki? ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W strachu maski opadają
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
||||
|
Tak gwoli sprawiedliwosci...
tofik Cytat:
Cytat:
Cytat:
Marszałek Cytat:
No sorry, ale poziom na grupe LM to jest BATE czy Victoria Pilzno, a nie Apoel. Litosci... ----------------------------------------------- Nasza liga jest slaba, to nie ulega watpliwosci, ale tez bez... polskiego narzekania. Akurat do takiej ligi bialoruskiej czy czeskiej napewno nie ma "przepasci". A zespoly z tych krajow jakos potrafia grac w LM... P.S Tak gwoli sprawiedliwosci na ostatnie 4 sezony 3 sezony byly dobre w pucharach (przynajmniej 1 druzyna na wiosne), takze nie mozna udawac ze sie nie widzi tendencji rosnacej... |
||||
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czarne wyszczupla to się nabrał
![]() A szczerze i zupełnie serio też wolałbym Wojciechowskiego bo to wał, bęcwał, wariat i bufon. Może jeszcze buc? Generalnie w dłuższej perspektywie czasowej rypnie zabawkami czego jestem absolutnie pewien a w tym czasie nawet sukces sportowy (czego akurat już taki pewien nie jestem) nie spowoduje, że uda mu się stworzyć jakąś trwałą wartość. Wy niestety jesteście przeciwnikiem i konkurentem więc się wam życzy żeby kura zdechła, krowie wymię uschło a koń oślepł czyli tradycyjnie byle sąsiad miał gorzej. Tak z czystej bezinteresownej zawiści. Na pocieszenie możecie sobie myśleć, ze żydów to naprawdę nienawidzimy ![]() ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Po tej kolejce powoli klaruje się lista kandydatów na MP. Na dziś chyba najbliżej Legia, choć chodzi mi po głowie również jakiś sensacyjny scenariusz.
Śląsk zanim się obudzi, o ile w ogóle, to będzie już koniec sezonu. Ruch i Korona ciułają punkty (zobaczymy jak długo), a jeżeli Legia się potknie choćby w najbliższym meczu z nieobliczalną Polonią, to może być ostry ścisk w czołówce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Gówno wyborcze przeżywa orgazm za orgazmem. Oto tytuły; włosi dają 10 mln euro za wolskiego, super talent z polski Aleksie Fergusonie proszę pospiesz się!!!, wolski nadzieją naszej reprezentacji !! Ci michnikowi fani warszafskiej kurtyzany chyba się nieco zapędzili ale wolno im, każdy może mieć marzenia. To samo bożydar - legijny dupoliz iwanow z polszmatu - rozmarzył się chłopina.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Online |
|
|
Chłopaki się rozmażyli bo zdolnych młodych piłkarzy w naszeli lidze tyle co kot napłakał. Więc się nie dziw, że się jarają gdy pojawia się ktoś kto umie coś więcej niż prosto kopnąć piłkę i w dodatku jest naprawdę młody (a nie młody w sensie 24 latek).
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|