The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kpn
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2012, 11:56
Ale was Legionisci tu pełno w sumie rozumiem. Mozliwe mistrzostwo po 6 latach przerwy?
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.03.2012, 12:03
Cytat:
Ale was Legionisci tu pełno w sumie rozumiem. Mozliwe mistrzostwo po 6 latach przerwy?
Zawsze nas było tu pełno Ale fakt, wzmożona aktywność po sukcesach, skromna cisza po porażkach

Macie dobre forum po prostu, ciesz się
Legionista
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 12.03.2012, 12:09
Ale nie zawsze was było tylu. Teraz na każdej stronie tego wątku jest więcej legionistów niż wiślaków
Odpowiedz cytując
Krzysiek Grabski
Member

Od: 04.2010

Stary 12.03.2012, 12:21
Potwierdzam,forum jest bardzo fajne i chętnie tutaj zaglądam.Piszę na wielu forach klubowych w Polsce, ale jedynie kilka(moim zdaniem)zasługuje na duży plus,w tym właśnie ten Wisły Kraków.

Mistrzostwo dla Legii możliwe po 6 latach?

Tak,to możliwe, choć jeszcze odległe.

Mam nadzieję,że może Legii uda się wreszcie awansować do Ligi Mistrzów.
Kibic Legii Warszawa.
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 12.03.2012, 13:51
Zawodnicy Górnika Zabrze bramkarz Łukasz S. pseudonik "Skorupa", pomocnik Aleksander K. pseudonim "Wiek" oraz Michał S. pseudonim "nie wiem co to za Michał S. z Górnika" wszczęli burdę w Katowicach w lokalu Lorneta z Meduzą, wybili szybę, zniszczyli monitor komputera, uciekając rzucali kuflami Co ta wóda za 4 złote robi z ludźmi Ale w sumie chwali się polskim piłkarzom, że tym razem nie zmarnowali żadnej setki

Fajnie weszło to skomentowało: Skorupski nie od dziś wyglądał, jakby komuś musiał koniecznie wp****olić
Ostatnio edytowane przez Sartre : 12.03.2012 o godz. 13:54.
Legionista
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.03.2012, 14:01
Skorupski to c(h)arakterny chłopak był swego czasu.

nie oglądałem kolejki prawie w ogóle ale widze ze temat Ekstraklasa opanowała stolica.

Panowie, Wy wiecie ze My w tym roku po prostu odpuszczamy, czasem nalezy sobie odpocząć bo co za dużo to niezdrowo
Ja i tak trzymam kciuku za beznadziejnie grający Śląsk, moze jakimś cudem sie uda, ta liga potrafi płatać figle więc wszystko możliwe.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 12.03.2012, 14:07
Sartre napisał(a):Wyświetl post
Zawodnicy Górnika Zabrze bramkarz Łukasz S. pseudonik "Skorupa", pomocnik Aleksander K. pseudonim "Wiek" oraz Michał S. pseudonim "nie wiem co to za Michał S. z Górnika" wszczęli burdę w Katowicach w lokalu Lorneta z Meduzą, wybili szybę, zniszczyli monitor komputera, uciekając rzucali kuflami Co ta wóda za 4 złote robi z ludźmi Ale w sumie chwali się polskim piłkarzom, że tym razem nie zmarnowali żadnej setki

Fajnie weszło to skomentowało: Skorupski nie od dziś wyglądał, jakby komuś musiał koniecznie wp****olić
Nie rozumiem przy .......enia się twojego i weszło do kwoty 4 zeta za banie wódki, jakby kosztowała 10 to byłoby ok? Jak lubicie jak was doją to ok.
W sumie też zależy czy leją 25ml czy 40ml, bo jak 25ml to stosunkowo drogi lokal
Ostatnio edytowane przez Karamazow : 12.03.2012 o godz. 14:19.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 12.03.2012, 14:10
Cytat:
Nie rozumiem przy .......enia się twojego i weszło do kwoty 4 zeta za banie wódki, jakby kosztowała 10 to byłoby ok? Jak lubicie jak was doją to ok.
Ja? Przy....enia się do wódy za 4 złote? Nigdy w życiu! sam jestem częstym bywalcem tego typu lokali
Legionista
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.03.2012, 14:31
Ale Śląsk mnie rozczarował. Zaczęło się obiecująco, ale tak naprawdę Korona przez cały mecz dominowała. Ktoś z zewnątrz mógłby pomyśleć po tym meczu, że to Śląsk grał na wyjeździe...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pawkas1992
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 12.03.2012, 15:01
To Skorupski raczej już w Górniku nie pogra .
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 12.03.2012, 15:58
Panowie i Panie, trzeba sie powoli oswajac z mysla - Legia MP A.D. 2012. W sumie jakos nie cisnie mi sie nic anty, nie mam jakichs antagonistycznych stanow, lepszy mistrz w stolicy niz pyrlandi, no i Skorza - zawsze to jakis sentyment i taki.. swoj wróg bez napinki
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.03.2012, 16:15
Mnie to rybka kto zostanie mistrzem. Wiem tylko ,że ta liga jest tak słaba iż MP nie grozi awans do LM. Przepaść jest zbyt duża. Wiem, że będziecie pisali o 7 minutach ale spójrzcie prawdzie w oczy ,oglądnijcie mecz i zobaczcie ile Apoel nie wykorzystał stu procentowych sytuacji. Ile mieliśmy do powiedzenia ? Nic, kompletnie nic.

Nawet jak Legia zdobędzie MP to również zostanie zmieciona z powierzchni ziemi z decydującym momencie. Jedynie Polonia miałaby jakieś szanse , bo Wojciechowski sypnąłby kasą i zapewne dokonał gigantycznych wzmocnień. Na takiej zasadzie, że kto inny zdobył MP a kto inny gra o LM.

Martwić powinno to ,że z nami jest coś nie teges, i że zabrnęliśmy w jakiś ślepcy zaułek, z którego bez profesjonalizmu popartego kasą nic dobrego nas nie czeka.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.03.2012, 16:34
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Mnie to rybka kto zostanie mistrzem. Wiem tylko ,że ta liga jest tak słaba iż MP nie grozi awans do LM. Przepaść jest zbyt duża. Wiem, że będziecie pisali o 7 minutach ale spójrzcie prawdzie w oczy ,oglądnijcie mecz i zobaczcie ile Apoel nie wykorzystał stu procentowych sytuacji. Ile mieliśmy do powiedzenia ? Nic, kompletnie nic.
To pokazuje jednak, że przy wyjątkowo sprzyjającym układzie gwiazd, Księżyca i ch.. jeszcze wie czego, awans jest możliwy i to nie tylko teoretycznie. Przecież jakby Pareiko nie puścił piłki, którą miał na rękach, to APOEL miałby może jeszcze góra dwie, trzy okazje i to nie wiadomo czy stuprocentowe czy może jakieś strzały rozpaczy z 30 metra. Minutę przed stratą bramki mieliśmy na pewno większe szanse na awans niż Cypryjczycy (ze względu na małą ilość czasu do końca). Więc zalecałbym ostrożność.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.03.2012, 16:40
Nawet jak Legia zdobędzie MP to również zostanie zmieciona z powierzchni ziemi z decydującym momencie. Jedynie Polonia miałaby jakieś szanse , bo Wojciechowski sypnąłby kasą i zapewne dokonał gigantycznych wzmocnień. Na takiej zasadzie, że kto inny zdobył MP a kto inny gra o LM.
Szansa, że trafią na zespół jak APOEL jest mała. My też w całkiem innych nastrojach byśmy teraz siedzieli, gdybyśmy zamiast Cypryjczyków ( przed którymi ostrzegałem) wylosowali biedującą Kopenhagę, czy Żydków.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.03.2012, 17:43
Zmieciony to mistrz polski zostałby ale w grupie. W eliminacjach spokojnie stać Legię na dojscie do 4tej rundy,a tam też im się pewnie przyfarci skoro trafiali na słaby Gaziantep, będące w dołku zespoły Spartaka czy Sportingu. Oni mają farta pewnie trafią kogoś kto akurat będzie miał kryzys ;]
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.03.2012 o godz. 17:45.
..
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 12.03.2012, 18:03

Martwić powinno to ,że z nami jest coś nie teges, i że zabrnęliśmy w jakiś ślepcy zaułek, z którego bez profesjonalizmu popartego kasą nic dobrego nas nie czeka.
Klapą dla nas nie będzie teraz to, że Legia mistrzem będzie, klapą byłoby to gdybyśmy nie wygrali z nimi przy Reymonta.

Zgodzę się, przepaść jest, mistrz Polski potrzebowałby naprawdę dużo szczęścia, żeby być w LM. Polonia ma ten komfort, ze Wojciechowski wbrew pozorom nie jest tak długo w tym klubie i jeszcze ma cierpliwość, chęci i zapał na hojne transfery i inwestowanie w zawodników, ale wydaje mi się, że jak przejedzie się raz, drugi na tym na tamtym grajku, na tym, że Polonia nic nie osiąga mimo inwestycji to z dystansem będzie patrzył na wykładanie grubej forsy na zawodników. Tak właśnie teraz jest u nas, to nie tajemnica, że Cupiał widzi ściąganie piłkarzy prawie za darmo i najlepiej z ekstra umiejętnościami i za darmo. W ten sposób jest bardzo ciężko trafić na porządnego kopacza.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 12.03.2012, 18:10
tofik napisał(a):Wyświetl post
Zmieciony to mistrz polski zostałby ale w grupie. W eliminacjach spokojnie stać Legię na dojscie do 4tej rundy,a tam też im się pewnie przyfarci skoro trafiali na słaby Gaziantep, będące w dołku zespoły Spartaka czy Sportingu. Oni mają farta pewnie trafią kogoś kto akurat będzie miał kryzys ;]
Cały czas mówi się o dołku Spartaka, Sportingu, czy też Bragi, a znowu umyka większości fakt, że Spartak dalej jest w grze o wicemistrzostwo ligi rosyjskiej silnej jak nigdy wcześniej w historii, Sporting kilkanaście dni po wyeliminowaniu Legii ogrywa u siebie City, a wspomniana Braga, która to ponoć też była w kryzysie doszła do finału LE.

Jeszcze na forum Wisły to jest zrozumiałe, wszak Legia czy Lech to nie są przyjazne kluby krakowskiej ekipie, ale to są powszechnie powtarzane opinie. A prawda jest taka, że w przypadku Legii w tym sezonie tylko Gaziantepspor był w takim prawdziwym dołku na początku sezonu.

Wiem tylko ,że ta liga jest tak słaba iż MP nie grozi awans do LM. Przepaść jest zbyt duża.
Tak, masz rację, ta liga jest tak słaba, że w ostatnich dwóch sezonach osiągnęliśmy wynik punktowy który na ten moment dawałby nam 16 miejsce w Europie i zaledwie 0.1 pkt do pozycji gwarantującej wystawianie dwóch ekip w eliminacjach LM.

Prawda jest taka, że tylko kwestią sezonu, dwóch jest to, kiedy zobaczymy polską drużynę w FG LM. Już w tym roku Wisła była temu bliska, mimo że trafiła na rewelację rozgrywek, która okazała się lepsza od Porto, Zenitu, Szachtara i Lyonu, jest wśród OŚMIU najlepszych drużyn w Lidze Mistrzów. Jest to bodaj najlepszy wynik drużyny z kwalifikacji od wielu, wielu lat. Mimo to, Wisła będąc drużyną słabszą od wspomnianego APOELU była bliska wyeliminowania rywala. A wcześniej dosyć łatwo uporała się z Mistrzem Bułgarii.

Weź pod uwagę to, że w eliminacjach mistrzowskich nie ma drużyn poza zasięgiem żadnej z polskich ekip, nie widzę różnicy klasy pomiędzy naszą czołówką, a Dinamem Zagrzeb, aktualną FC Kopenhagą, Partizanem Belgrad, RB Salzburg czy też Malmoe FF. A z takimi drużynami mierzyć się prawdopodobnie będzie nasz mistrz.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 12.03.2012, 19:04
Akurat co do Bragi wtedy miała największy dół jaki widziałem odkąd oglądam ich spotkania, a widziałem ich wiele razy wcześniej i oglądam teraz więc nie pitol -to było dno, dna. Sporting również grał ostatnio taką pytę, że zęby bolały. Dużo się interesuje ligą portugalską i mi nie wciskaj że to była ich prawdzia siła jaką pokazały te drużyny w meczach z Polakami. Co ciekawe Sporting się przełamał po Legii a Braga po dwumeczu z Lechem też złapała drugi oddech i już zaczeli grać co raz lepiej Także takie z nas fajne drużyny "na przełamanie" jak widać. Rzucasz suche fakty nie oglądałeś gry bo byś potwierdził.

Ewentualnie co do Spartaka moge nie wiedzieć tak wiele, kapów nie oglądam Załóżmy że to wpadka, no ale czy nie trzeba mięc jeszcze więcej farta żeby trafić akurat na ten dzień w którym się mocniejszy przeciwnik potknie ?

Wiadomo, że te drużyny nie będa dołowac wiecznie bo takim składem Sporting czy Spartak nie będzie zbierać od każdego oklepu i grac beznadziejnie bo ma na to za dobrych piłkarzy! Liczył się ten jeden konkretny dzien i Polskie drużyny miały dużą szansę ale są słabe! To samo Wisła trafiła na chujowo grające Liegie i każdy to widział i potwierdzi chyba że się bedzie napinał albo zaprzeczał bo musi bronić przed zarzutami . Niestety nadal mamy za słabe zespoły żeby ograć nawet będących w kryzysie przeciwników.
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.03.2012 o godz. 19:07.
..
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.03.2012, 19:20
1:0 dla Polonii po 1 połowie. Oj coś już 5 pkt będzie nam brakować do 5 miejsca
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.03.2012, 19:27
tofik napisał(a):Wyświetl post
Załóżmy że to wpadka, no ale czy nie trzeba mięc jeszcze więcej farta żeby trafić akurat na ten dzień w którym się mocniejszy przeciwnik potknie ?
Zasadniejsze jest pytania kogo i w jakim stylu powinna wyeliminować Legia, żebyś przyznał że to nie był fart, przypadek, szczęście, pomoc osób trzecich - w każdym razie cokolwiek innego niż to, że Legia zagrała po prostu świetny mecz.

Zresztą w ogóle coś z tym Twoim postem jest nie tak. Najpierw piszesz, że Legia dostała prawie wszystkich w maksymalnym kryzysie i dlatego awansowała, a potem piszesz że polskie drużyny są słabe, bo nie są zdolne eliminować drużyny będące... w kryzysie.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.03.2012, 19:27
a ja tam trzymam kciuki za DyscoPolo - bo to ostatnia druzyna w lidze ktora daje choc cien szansy ze odbierze tej drugiej warszawskiej dziwce MP
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 12.03.2012, 19:29
Cytat:
a ja tam trzymam kciuki za DyscoPolo - bo to ostatnia druzyna w lidze ktora daje choc cien szansy ze odbierze tej drugiej warszawskiej dziwce MP

Serio wolisz przyjaciółkę waszej sąsiadki?
Legionista
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.03.2012, 19:31
W strachu maski opadają
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 12.03.2012, 19:36
Tak gwoli sprawiedliwosci...

tofik
Cytat:
Akurat co do Bragi wtedy miała największy dół jaki widziałem odkąd oglądam ich spotkania
Za to Lech ktory sie czolgal w srodku tabeli slabej ekstraklasy byl w formie ze hej. Takiej ze na koniec do pucharow nie weszedl

Cytat:
Sporting również grał ostatnio taką pytę, że zęby bolały.
Alez Legia tez gra pyte. Fatalny mecz z Gornikiem, dobry ze Slaskiem, slaby z LKS-em, i slaby z Podbeskidziem. Jakby nie patrzec w 3 z 4 meczow rozegranych w ekstraklasie w tym roku na ich gre nie dalo sie patrzec.

Cytat:
! To samo Wisła trafiła na chujowo grające Liegie i każdy to widział i potwierdzi chyba że się bedzie napinał albo zaprzeczał bo musi bronić przed zarzutami .
Za to Wisla nie gra chujowo. Na ten moment nie potrafi wygrac z takimi "potegami" jak Zaglebie, czy tez przegrywa z Korona i... ogolnie puchary jej nie groza jak narazie.

Marszałek
Cytat:
Ale o czym ty piszesz? O fazie grupowej LM, czy o cwiercfinale LM? Apoel, ta druzyna ktora rozgromila Wisle, jakbys nie wiedzial faze grupowa przeszla bez problemu. Jest to poziom nieosiagalny dla naszych druzyn, ale... jest to poziom nie na grupe LM, tylko juz na faze pucharowa LM.
No sorry, ale poziom na grupe LM to jest BATE czy Victoria Pilzno, a nie Apoel. Litosci...

-----------------------------------------------
Nasza liga jest slaba, to nie ulega watpliwosci, ale tez bez... polskiego narzekania. Akurat do takiej ligi bialoruskiej czy czeskiej napewno nie ma "przepasci". A zespoly z tych krajow jakos potrafia grac w LM...

P.S
Tak gwoli sprawiedliwosci na ostatnie 4 sezony 3 sezony byly dobre w pucharach (przynajmniej 1 druzyna na wiosne), takze nie mozna udawac ze sie nie widzi tendencji rosnacej...
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 12.03.2012, 19:38
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
Jak ten twór z Warszawy i Grodziska będzie MP to się mocno zdziwię. Jadze zawsze kibicuję z szacunku do nich.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 12.03.2012, 19:56
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Tak gwoli sprawiedliwosci...

tofik

Za to Lech ktory sie czolgal w srodku tabeli slabej ekstraklasy byl w formie ze hej. Takiej ze na koniec do pucharow nie weszedl

Alez Legia tez gra pyte. Fatalny mecz z Gornikiem, dobry ze Slaskiem, slaby z LKS-em, i slaby z Podbeskidziem. Jakby nie patrzec w 3 z 4 meczow rozegranych w ekstraklasie w tym roku na ich gre nie dalo sie patrzec.

Za to Wisla nie gra chujowo. Na ten moment nie potrafi wygrac z takimi "potegami" jak Zaglebie, czy tez przegrywa z Korona i... ogolnie puchary jej nie groza jak narazie.
Akurat do polskich drużyn nie miałby zarzutów, zagrali na tyle na ile potrafili. Nie widzę możliwości wykrzesania o wiele wiecej z nich niż to co pokazały. Kiedy udowodnili niby, że potrafią więcej ? Lizbona, Braga, Standard udowodniły wcześniej i później.
..
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.03.2012, 20:06
Sartre napisał(a):Wyświetl post

Serio wolisz przyjaciółkę waszej sąsiadki?
Czarne wyszczupla to się nabrał

A szczerze i zupełnie serio też wolałbym Wojciechowskiego bo to wał, bęcwał, wariat i bufon. Może jeszcze buc? Generalnie w dłuższej perspektywie czasowej rypnie zabawkami czego jestem absolutnie pewien a w tym czasie nawet sukces sportowy (czego akurat już taki pewien nie jestem) nie spowoduje, że uda mu się stworzyć jakąś trwałą wartość.
Wy niestety jesteście przeciwnikiem i konkurentem więc się wam życzy żeby kura zdechła, krowie wymię uschło a koń oślepł czyli tradycyjnie byle sąsiad miał gorzej. Tak z czystej bezinteresownej zawiści. Na pocieszenie możecie sobie myśleć, ze żydów to naprawdę nienawidzimy
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 12.03.2012, 22:08
Po tej kolejce powoli klaruje się lista kandydatów na MP. Na dziś chyba najbliżej Legia, choć chodzi mi po głowie również jakiś sensacyjny scenariusz.

Śląsk zanim się obudzi, o ile w ogóle, to będzie już koniec sezonu. Ruch i Korona ciułają punkty (zobaczymy jak długo), a jeżeli Legia się potknie choćby w najbliższym meczu z nieobliczalną Polonią, to może być ostry ścisk w czołówce.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.03.2012, 00:44
Gówno wyborcze przeżywa orgazm za orgazmem. Oto tytuły; włosi dają 10 mln euro za wolskiego, super talent z polski Aleksie Fergusonie proszę pospiesz się!!!, wolski nadzieją naszej reprezentacji !! Ci michnikowi fani warszafskiej kurtyzany chyba się nieco zapędzili ale wolno im, każdy może mieć marzenia. To samo bożydar - legijny dupoliz iwanow z polszmatu - rozmarzył się chłopina.
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 13.03.2012, 00:53
Chłopaki się rozmażyli bo zdolnych młodych piłkarzy w naszeli lidze tyle co kot napłakał. Więc się nie dziw, że się jarają gdy pojawia się ktoś kto umie coś więcej niż prosto kopnąć piłkę i w dodatku jest naprawdę młody (a nie młody w sensie 24 latek).
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów