The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2012, 17:58
Poproszęo bana.
To co się dzieje z ludźmi w dzisiejszych czasach to jest jakaś paranoja, a zwłaszcza w temacie o Kaziku Moskali.Zbanujcie mnie , bo nie chce nikogo zwyzywać od baranów etc.Niech towarzystwo liże się po fiutach we własnym gronie.
....a, to nie na moje nerwy.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 03.03.2012, 11:41
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=223333

Spambot zapchał mi skrzynkę.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 05.03.2012, 08:42
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=223616

Cejrowski sie znalazl...
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 05.03.2012, 13:56
W wolnej chwili można by uaktualnić dane http://www.wislakrakow.com/www/page.php?pageid=5

"Pierwszy trener: Robert Maaskant Asystenci: Kazimierz Moskal - I asystent trenera ..... Grzegorz Kurdziel - trener bramkarzy ..... Kierownik drużyny: Ryszard Czerwiec"

Znalazłem przez indeksy w google.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 05.03.2012, 20:04

Brawo....
Oby więcej takich reklam....
Masakra

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.03.2012, 22:13
Reklamy google nie zależą od tego serwisu tylko są losowe wiec nie ma szoku bo czasami zdarza się ze widzimy zaproszenie na mecz żydków.

Ale ja mam inny problem dostałem priva dość dziwnego sądzę że spam więc prosiłbym o jakąs interwencję.
niestety już go usunąłem.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.03.2012, 22:28
^ Pamiętasz chociaż jak się zwał spambot od którego dostałeś wiadomość ?
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Stary 05.03.2012, 22:42
zapewne tak, bo tez dostałem

Natashanaw
Junior Member

Od: 01.2012
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 05.03.2012, 22:43
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
zapewne tak, bo tez dostałem

Natashanaw
Junior Member

Od: 01.2012
Też to dostałem.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 05.03.2012, 22:51
Dobra, poszedł w kosmos. Zobaczymy czy sytuacja się powtórzy.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 05.03.2012, 23:00
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Brawo....
Oby więcej takich reklam....
Masakra
FAQ Google Adsense napisał(a):
(...) Preferencje reklam, w tym dostosowana lista kategorii zainteresowań i kategorii demograficznych, są powiązane tylko z plikiem cookie dotyczącym reklam, przechowywanym w przeglądarce. (...)
Kiedy przeglądasz te witryny, Google skanuje ich strony, aby przeanalizować ich zawartość i określić odpowiednie kategorie zainteresowań i kategorie demograficzne. Jeśli na przykład przeglądasz wiele witryn związanych z ogrodnictwem w sieci reklamowej Google, Google może powiązać z Twoim plikiem cookie preferencję ogrodnictwo. Jeżeli odwiedzane przez Ciebie witryny są głównie odwiedzane przez kobiety (informacja uzyskana ze zbiorczych danych z ankiety przeprowadzonej podczas odwiedzin w witrynie), możemy powiązać Twój plik cookie z kategorią demograficzną – kobiety. Dzięki temu Google może Ci wyświetlać więcej reklam związanych z ogrodnictwem i pozostających w sferze zainteresowań kobiet, kiedy przeglądasz witryny będące częścią sieci reklamowej Google.
http://www.google.com/ads/preference...q.html#privacy

Nie obraź się, ale... skoro wchodzisz na strony pudelkopodobne, to dostajesz reklamę Pudelka...
Wydało się..
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 05.03.2012, 23:07
A ja sie dziwiłem dlaczego mi ciagle wyskakuja reklamy typu xxx
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 05.03.2012, 23:16
dokładnie to było ale nie otwierałem
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Stary 10.03.2012, 11:59
Czy was już całkiem popierdzieliło z tymi galeriami!! Zamiast zamazać twarze to tutaj jeszcze twarzówki zamieście.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Odpowiedz cytując
Yo Yo
Member

Od: 05.2005

Stary 12.03.2012, 13:25
Krzysiek Grabski napisał(a):Wyświetl post
Potwierdzam,forum jest bardzo fajne i chętnie tutaj zaglądam.Piszę na wielu forach klubowych w Polsce, ale jedynie kilka(moim zdaniem)zasługuje na duży plus,w tym właśnie ten Wisły Kraków.

Mistrzostwo dla Legii możliwe po 6 latach?

Tak,to możliwe, choć jeszcze odległe.

Mam nadzieję,że może Legii uda się wreszcie awansować do Ligi Mistrzów.
A ja mam pytanie z innej beczki. Dlaczego konta osobników typu "Krzysia Grabskiego" nie są blokowane za wypowiedź jak ta powyżej? Przecież to jawna prowokacja. Jak tak bardzo chce podyskutować o mistrzostwie i jego (niespełnionych) nadziejach na awans Legii do LM, to niech znajdzie sobie forum odpowiedniej drużyny.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.03.2012, 13:38
własnie chodzi o to że to nie jest jawna prowo,bo ten chłop taki jest.

A my staramy sie miłować swoich wrogów i przede wszystkim wpajamy
że największy wróg to ta pasiastka ku**wka z drugiej strony.
Ci z Wawy czasem prowokują jak my przegramy a oni dobry wynik, ale na tym sie kończy. Prócz tego są normalnymi ludźmi w przeciwieństwie do sprzedajnych dziwek bez honoru i ambicji.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 12.03.2012, 14:06
Może by ktoś tego konfidenta z krakowskiej stąd wywalił,żal mu że kibiców sąsiadki nie skazano i nie osadzono do pierdla,inna sprawa że na ich forum ciśnie po Wiśle.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 12.03.2012, 15:08
Yo Yo napisał(a):Wyświetl post
A ja mam pytanie z innej beczki. Dlaczego konta osobników typu "Krzysia Grabskiego" nie są blokowane za wypowiedź jak ta powyżej? Przecież to jawna prowokacja. Jak tak bardzo chce podyskutować o mistrzostwie i jego (niespełnionych) nadziejach na awans Legii do LM, to niech znajdzie sobie forum odpowiedniej drużyny.
Czy napisał on to w temacie o Wiśle czy Ekstraklasa? Prowokacja w jakim sensie ? Nie widzę w tym nic prowokacyjnego, natomiast Ty jesteś lekko przeczulony.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Stary 15.03.2012, 10:51
To okienko z tekstem TEST co wyskakuje to moja wina czy też coś tak sprytnie ustawiliście?
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 15.03.2012, 11:08
OK, już wiem o co chodzi.

To nie Ty.
To nie my...

W każdym razie raczej naprawione.
Ostatnio edytowane przez rav : 15.03.2012 o godz. 11:42.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 15.03.2012, 14:25
Yo Yo napisał(a):Wyświetl post

Dobrze się czujesz? Od kiedy sięgam pamięcią kibice przeciwnych drużyn wypowiadali się w temacie ekstraklasy i każdy wierzy w swój zespół, a Krzysztof Grabski dodatkowo nam słodzi tekstami "najlepsze forum klubowe" I za to miałby ktoś banować? Tak cię to boli, że Legia po tylu latach ma szansę na mistrzostwo? Może nie zaglądaj do tematu ekstraklasa, bo Ci żyłka pęknie jak Legia faktycznie wywalczy tytuł i będziemy mieli oblężenie kibiców z Warszaqwki
Odpowiedz cytując
Benan
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.03.2012, 13:59
A ja mam takie pytanie. Kiedyś, jeśli dobrze mi się wydaję, to były tematy o I lidze, chyba o niższych ligach także. Co się z nimi stało?
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 16.03.2012, 14:23
przecież wszystkie są otwarte:

o Garbarni
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=7669&page=2

inne krakowskie kluby
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=4691&page=6

1 liga - ale poprzedni sezon - otwórz wątek na nowy jak chcesz
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8005
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Benan
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.03.2012, 15:58
Hmm, jakoś nie mogłem znaleźć. Dzięki wielkie Kocur!
Odpowiedz cytując
Yo Yo
Member

Od: 05.2005

Stary 24.03.2012, 23:13
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Dobrze się czujesz? Od kiedy sięgam pamięcią kibice przeciwnych drużyn wypowiadali się w temacie ekstraklasy i każdy wierzy w swój zespół, a Krzysztof Grabski dodatkowo nam słodzi tekstami "najlepsze forum klubowe" I za to miałby ktoś banować? Tak cię to boli, że Legia po tylu latach ma szansę na mistrzostwo? Może nie zaglądaj do tematu ekstraklasa, bo Ci żyłka pęknie jak Legia faktycznie wywalczy tytuł i będziemy mieli oblężenie kibiców z Warszaqwki
Nie boli mnie to, że Legia ma szanse na mistrzostwo. Co więcej, nie przeszkadza mi większość z Legionistów udzielająca się w tamtym temacie. To nie o to chodzi.

Wiesz dlaczego krzysiu grabski chwali to forum? Bo prawdopodobnie jest to jedno z ostatnich, na którym nie został zablokowany.

Kolejny cytat do kolekcji:

Cytat:
nie rozumiem radosci tutaj na forum z remisu Legii. Przeciez na mistrza nie ma szans, na pudlo tez ciezko bedzie Wisle wskoczyc wiec w perspektywie finalu Pucharu Polski z warszawianami powinni wszyscy trzymac kciuki za Mistrza Polski dla Legii. No chyba ze nie chcecie pucharow w Krakowie.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.03.2012, 09:16
Yo yo ALE PO CO PISZESZ TE DONOSY ,chcesz zeby go zbanowac czy co ? bo za bardzo nie wiem o co ci chodzi,no jest kibicem LEGII i co to ma do twojego donosiku? przypominam wam ze to temat : PYTANIA do moderatorów i BIEZACE dzialania ...a tu same donosiki !!!!
a teraz moje PYTANIE ,moze zalozyc temat DLA DONOSICIELI ...i tam wpisujcie swoje donosy!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.03.2012, 17:45
Dałoby się zrobić, żeby wpisy ignorowanych przez Ciebie osób nie były widoczne w shoutboxie?
Nie będę ukrywał, ze chodzi o pysia.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 31.03.2012, 13:55
Zapytanie dotyczące zdjęć z meczów pojawiających się na stronie głównej portalu pod odpowiednim odnośnikiem po każdym meczu.

Jaki jest sens robienia zdjęć kibicom, skoro zasłania się ich twarze?

Oczywiście- w mieście jest jak jest i należy unikać identyfikacji. Ale jaki jest sens robienia takich zdjęć?

http://galeria.wislakrakow.com/20120330/tb/18.JPG
Ostatnio edytowane przez michu-k : 31.03.2012 o godz. 13:57.
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 31.03.2012, 14:01
Źle zinterpretowałeś to zdjęcie...
Głównie chodziło tutaj o Wierność, nie o kibica.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.03.2012, 14:31
michu-k napisał(a):Wyświetl post
Zapytanie dotyczące zdjęć z meczów pojawiających się na stronie głównej portalu pod odpowiednim odnośnikiem po każdym meczu.

Jaki jest sens robienia zdjęć kibicom, skoro zasłania się ich twarze?

Oczywiście- w mieście jest jak jest i należy unikać identyfikacji. Ale jaki jest sens robienia takich zdjęć?

http://galeria.wislakrakow.com/20120330/tb/18.JPG
Ja mam natomiast ciut inne pytanie - dlaczego niektórym twarze zamazujemy, a innym nie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów