The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2012, 15:37
Fifiorek napisał(a):Wyświetl post
Źle zinterpretowałeś to zdjęcie...
Głównie chodziło tutaj o Wierność, nie o kibica.
W zdjęciu które podałem- tak, owszem. Ale jest masa innych zdjęć, na których twarze są programowo zniekształcone.

Ponawiam pytanie- jaki jest sens robienia zdjęć kibicom, jeśli twarze i tak są zasłonięte?
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 01.04.2012, 10:05
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=220579

Spambot
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 01.04.2012, 10:12
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dałoby się zrobić, żeby wpisy ignorowanych przez Ciebie osób nie były widoczne w shoutboxie?
Nie będę ukrywał, ze chodzi o pysia.

Nie ma takie możliwości.

Usunięto.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.04.2012, 10:17
co z tym tematem? chyba nie ma sensu wałkować tego wątku po raz milionowy?

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?p=1236287
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 01.04.2012, 10:24
Elendil napisał(a):Wyświetl post
co z tym tematem? chyba nie ma sensu wałkować tego wątku po raz milionowy?

http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?p=1236287

Nie ma, bo prędzej czy później zaczną się głupie wpisy. ''Ja słyszałem'' ''Podobno'', ''Ktoś mi mówił''
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Stary 01.04.2012, 23:05
Poprosze o ban na 2 miesiące
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 02.04.2012, 19:02
a frytek nie chcesz?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.04.2012, 16:12
Weźcie zróbcie coś z użytkownikiem Niekonikiem. Regularnie zaśmieca temat polityczny swoimi napinkami z innymi użytkownikami, obraża ich i wk**wia wszystkich naokoło.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Niekonik
Banita

Od: 10.2007

Stary 03.04.2012, 16:33
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Weźcie zróbcie coś z użytkownikiem Niekonikiem. Regularnie zaśmieca temat polityczny swoimi napinkami z innymi użytkownikami, obraża ich i wk**wia wszystkich naokoło.

Na policji konfidencie tez sie tak prujesz jak tutaj na forum?
Odpowiedz cytując
Tfardy
Banita

Od: 03.2012

Stary 03.04.2012, 17:37
Witam odpowiedzialnych przed Bogiem i Historią....
Tę sprawę wolałbym załatwić na priv z jednym z moderatorów, ponieważ chodzi o bana, którego dostałem i ze względu na to musiałem zakładać nowe konto. Po prostu chciałbym wiedzieć czy interpretacja słów jakich się posłużyłem na shoutboxie o czwartej lidze.... skierowanych do ludzi, którzy odlecieli podczas spotkania z Koroną, ze właściwie cały skład gra piach itd. Emocje mnie poniosły oraz ironia mi nie wyszła w związku z tym.
Napiszę krótko, że to forum, to jedyne dość źródło wiarygodnych informacji szczególnie, że mieszkam w Wielkopolsce.
Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.04.2012, 17:55
Skoro odnosisz się do "inwokacji" regulaminu, to fajnie by było, gdybyś przeczytał cały, m.in. ten fragment o zakładaniu podwójnych kont. Dlatego ban.
Co do wspomnianej sprawy - nie wiem o co chodzi, wyślij mi maila, podaj swą nazwę użytkownika oraz zacytuj zbanowany post.
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Stary 16.04.2012, 17:04
Zbanowaliście gościa, który powiedział prawdę największemu chamowi, pozerowi i trollowi forum. Gratuluje, róbcie tak dalej. To tego trolla powinniście banowac prawie codziennie, ale widac to wasz kolega.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.04.2012, 16:19
za co Ogryzek dostał banana ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 19.04.2012, 10:57
Jak wchodzimy do jakiegoś temu mamy u góry odnośniki do forum - pokoju - tematu.
Tutaj np.

Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Pytania do moderatorów i bieżące działania!

Czy można takie odnośniki zrobić również na dole tematu? Bardzo ułatwiłoby to przeglądanie forum.
Pozdrawiam
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Raul TS
Member

Od: 11.2002

Stary 21.04.2012, 21:50
W politycznym gość wyzywa od idiotów i widzę że panom od porządku kompletnie to nie przeszkadza bany rozdają wszystkim tylko nie swoim towarzyszom od partii.
Paranoja tym większa że ten sam gość w tym samym wątku wpierw żegnał się i pisał wylewnie ze to jego ostatni post na tym forum bo ma w dupie takich użytkowników ,wrócił , potem się sam prosił o bana dożywotniego bo tak miał dość tego forum by po jakimś czasie z powrotem wrócić i agitować w wiadomym temacie.
Zachowanie bez komentarza.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.04.2012, 14:40
Próbowałem się połączyć z wislakrakow.com przez szwajcarski serwer VPN. 4 przeglądarki-FF,Opera,IE i Chrome i nic.Wyszukiwarki Google i Yahoo też nie robią różnicy. Zawsze jest komunikat,że nie można połączyć się z tą stroną. Czyli, ze Szwajcarii nie da się wejść. Na inne strony wiślackie wchodzi się bez problemu. Gdy łączy się przez inne serwery VPN-czy to z USA,Niemiec czy Anglii-nie ma żadnych problemów. Czy administracja wie dlaczego tak się dzieje? Trochę Polaków w Szwajcarii mieszka i są odcięci-no chyba że serwer w Bazylei jest jakiś szczególny i taki złośliwy.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.04.2012, 16:37
Raul TS napisał(a):Wyświetl post
W politycznym gość wyzywa od idiotów i widzę że panom od porządku kompletnie to nie przeszkadza bany rozdają wszystkim tylko nie swoim towarzyszom od partii.
Paranoja tym większa że ten sam gość w tym samym wątku wpierw żegnał się i pisał wylewnie ze to jego ostatni post na tym forum bo ma w dupie takich użytkowników ,wrócił , potem się sam prosił o bana dożywotniego bo tak miał dość tego forum by po jakimś czasie z powrotem wrócić i agitować w wiadomym temacie.
Zachowanie bez komentarza.

Z tymi deklaracjami to zawsze miałem olbrzymi ubaw, ale niestety kolega Jedrek to nie jest odosobniony przypadek... Tak w tym momencie pamiętam jeszcze dwóch tego typu "honorowych" delikwentów. Śmieszni są, takie chłopki - roztropki bezjajowe, ale cóż zrobić.
Ostatnio edytowane przez felipe : 22.04.2012 o godz. 16:40.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 22.04.2012, 18:29
felipe napisał(a):Wyświetl post

Z tymi deklaracjami to zawsze miałem olbrzymi ubaw, ale niestety kolega Jedrek to nie jest odosobniony przypadek... Tak w tym momencie pamiętam jeszcze dwóch tego typu "honorowych" delikwentów. Śmieszni są, takie chłopki - roztropki bezjajowe, ale cóż zrobić.
Kolegą z tobą ciećwierzu nigdy nie byliśmy, jakoś nie przypominam sobie... Powtarzałem ci to już raz powtórzę po raz ostatni masz do mnie jakiś problem, przejdźmy na priv chłopcze.

Nie czuję w ogóle takiej potrzeby. Wystarczy mi gdy "publicznie" wytknę twoją słowność i honor, reszta niech oceni to co widzi.
P.S. Zabawny jesteś, "jaja", "honor" w odniesieniu do pisania bądź nie na portalu internetowym. Nie przywiązujesz do tego zbyt wielkiej wagi?
Na koniec powiem ci tyle, wróciłem żeby pow....iać jeszcze deczko takich mitomanów jak ty.

[...]Edycja:
Jędrek, od dorosłego faceta wymagać trzeba więcej, nawet na forum. Ja to tak odbieram przynajmniej, że na swoją "wartość" pracujemy na każdym polu, ale może jestem z takim poglądem niedzisiejszy.[...]
To prawda. Pełna zgoda... aczkolwiek widzisz z jednym wyjątkiem, którym jest Wisła. Widzisz po sprzedaniu się skórkopków z Legią było wielu, którzy obiecywali sobie że "nigdy więcej". Ja byłem wśród nich, i co... Przyszedłem na pierwszy, który po nim nastąpił (bodajże z Sokołem Pniewy i to wcale nie dlatego, że wstęp był za free) a później na każdy kolejny. Ty tak nigdy nie miałeś To gratuluję, naprawdę masz "jaja"!
Wybacz, ale jak dla mnie czasem Honor i jaja pokazuje się także zmieniając decyzję (po drodze do czasów TF zdarzył się spadek i naprawdę ciężkie czasy...).
Co ma piernik do wiatraka To forum też jest Wiślackie, sporo Ludzi znajomych (choć coraz mniej, niestety)...

[...]A ty tymczasem swoim brakiem słowności i rzucaniem "idiotami" czy "ciećwierzami" do każdego, kto nie przyklasnął twojej osobie dajesz mocne argumenty by nie traktować cię poważnie. Szkoda, bo merytorycznie piszesz niekeidy dość sensownie moim zdaniem, "pod prąd" w pozytywnym tego słowa znaczeniu, ale merytoryka to jedno.

Koniec z mojej strony.[...]
Może i masz rację, ponosi mnie czasami. Cóż, taki zjebany już mam charakter a za stary jestem żeby się zmieniać. Niestety z drugiej strony są też osoby z którymi nie da się inaczej rozmawiać, tym bardziej jeśli swoje kompleksy wylewają wobec Osób już nie żyjących bądź Ich Rodzin.

Takie sprawy powinno załatwiać się na priv, ja nie gryzę (tym bardziej przez łącza internetowe).
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 22.04.2012 o godz. 23:19.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 22.04.2012, 21:09
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Powtarzałem ci to już raz powtórzę po raz ostatni masz do mnie jakiś problem, przejdźmy na priv chłopcze.
Nie czuję w ogóle takiej potrzeby. Wystarczy mi gdy "publicznie" wytknę twoją słowność i honor, reszta niech oceni to co widzi.

Edycja:
Jędrek, od dorosłego faceta wymagać trzeba więcej, nawet na forum. Ja to tak odbieram przynajmniej, że na swoją "wartość" pracujemy na każdym polu, ale może jestem z takim poglądem niedzisiejszy. A ty tymczasem swoim brakiem słowności i rzucaniem "idiotami" czy "ciećwierzami" do każdego, kto nie przyklasnął twojej osobie dajesz mocne argumenty by nie traktować cię poważnie. Szkoda, bo merytorycznie piszesz niekeidy dość sensownie moim zdaniem, "pod prąd" w pozytywnym tego słowa znaczeniu, ale merytoryka to jedno.

Koniec z mojej strony.
Ostatnio edytowane przez felipe : 22.04.2012 o godz. 22:25.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 26.04.2012, 10:04
Cos na głównej (http://www.wislakrakow.com/www/) się Wam posypało, przynajmniej u mnie. W stopce strony mam:

';} if(forma==2){content = '<\/a>';} var tw =0;var tw2 =-ws; var h,w,r,isO,domWw; var isG = window.navigator.userAgent.indexOf('Gecko')>-1?true:false; var d = document; var domWw = (typeof window.innerWidth == "number"); if (d.documentElement.style) if (domWw) r = window; else{ if (d.documentElement && typeof d.documentElement.clientWidth == "number" && d.documentElement.clientWidth != 0) r = d.documentElement; else{ if (d.body && typeof d.body.clientWidth == "number") r = d.body; } } function g(i){return d.getElementById(i)?d.getElementById(i).style:fals e;} this.winsize = function (){ var oh,sy,ow,sx,rh,rw; if (domWw){ if (d.documentElement && d.defaultView && typeof d.defaultView.scrollMaxY == "number"){ oh = d.documentElement.offsetHeight; ow = d.documentElement.offsetWidth; sy = d.defaultView.scrollMaxY; sx = d.defaultView.scrollMaxX; rh = oh-sy;rw = ow-sx; }else{ rh = r.innerHeight;rw = r.innerWidth;} h = rh; w = rw; }else{ h = r.clientHeight; w = r.clientWidth; } if(h < 0 && r.innerHeight > 0) { h = r.innerHeight; } if(isG && r.innerHeight) {h=r.innerHeight+'px';} if(d.getElementById('scContener')){ if(!isG) {var top = d.documentElement.scrollTop?d.documentElement.scro llTop:d.body.scrollTop; g('scContener').top = h-hs+top+'px';} else { g('scContener').top = h-hs+'px'; } g('scContener').width = w+'px'; } } var start=0;var te = 0; this.scroll = function(){ tw=tw+sp;tw2=tw2+sp; g('scrAd1').left = tw+'px';g('scrAd2').left = tw2+'px'; if(sp>0){ if(start==0){ if( tw >= w ){start=1;tw = parseInt( g('scrAd2').left )-ws;} }else {if(tw2>=w)tw2 = parseInt(g('scrAd1').left)-ws; if(tw>=w)tw = parseInt(g('scrAd2').left)-ws; } }else{ if(start==0){ if(tw <= (w-ws)){start=1;tw2 = parseInt(g('scrAd1').left)+ws;} }else {if(tw2 <=(w-ws) ){ tw = parseInt(g('scrAd2').left)+ws; } if(tw<=(w-ws))tw2 = parseInt(g('scrAd1').left)+ws; } } } var tmpsp = sp; this.stop = function(p){p==1?sp=0:sp=tmpsp;} this.p = function (){d.write('
Odpowiedz cytując
crapmaster
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 29.04.2012, 04:04
wlasnie skonczyl mi sie pol roczny ban
powod: "chce organizowac spotkania osiedli"

rozumiem, ze swoje wielkie grzechy odpokutowalem i mam normalny dostep do forum.
DEVILS FANS HOOLIGANS
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 29.04.2012, 07:51
crapmaster napisał(a):Wyświetl post
wlasnie skonczyl mi sie pol roczny ban
powod: "chce organizowac spotkania osiedli"

rozumiem, ze swoje wielkie grzechy odpokutowalem i mam normalny dostep do forum.

Dobre!
Szkoda tylko, że nie zacytowałeś dalszej części, powodu dla którego dostałeś bana. Ale no trudno.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 29.04.2012, 11:53

Edycja:
Jędrek, od dorosłego faceta wymagać trzeba więcej, nawet na forum. Ja to tak odbieram przynajmniej, że na swoją "wartość" pracujemy na każdym polu, ale może jestem z takim poglądem niedzisiejszy. A ty tymczasem swoim brakiem słowności i rzucaniem "idiotami" czy "ciećwierzami" do każdego, kto nie przyklasnął twojej osobie dajesz mocne argumenty by nie traktować cię poważnie. Szkoda, bo merytorycznie piszesz niekeidy dość sensownie moim zdaniem, "pod prąd" w pozytywnym tego słowa znaczeniu, ale merytoryka to jedno.

Koniec z mojej strony.
niby po co z tym pobiegles do moderatorów? wciagasz sie w dyskusje a potem lecisz do moderów...nie ładnie co chcesz zeby go zbanowali ? pisalem wiele razy to pytania do moderów ...bieżące działania a nie donosicielstwo!
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 01.05.2012, 12:36
[Dzisiaj 13:26] Jonasz: @Lechista69: idź synu, po zasiłek dla bezrobotnych i kup sobie nową maczetę!

[Dzisiaj 13:33] Jonasz: przede wszystkim niczym nie różnicie się od tych pejsów - tak samo latacie ze sprzętem, tak samo daleko jesteście i od piłki niżnej i od klubu, któremu ponoć kibicujecie. Klub, piłka, to wszystko są preteksty - jesteście kilkoma burakami, z niskim IQ - silni jesteście w grupach i w mordzie. I taki WiślakMyślenice jest jeszcze mocny tylko w jednym - w tym, że dopierdala komuś kto nie żyje - do tego trzeba być rzeczywiście "silnym" . Stary jak wpadniesz na cmentarz to nikt nie stawi Ci oporu! Tylko, żebyś swoim dziadkom grobu nie rozjebał jak sie rozbujasz

[Dzisiaj 13:26] Bobek90: wislakmyslenice nie mowie tylko o wislakach
[Dzisiaj 13:26] Bobek90: wszelkie ultrasy to zakompleksione w glebi duszy ludzi

Wysyp idiotów po tekście niejakiego Stanowskiego o brudzie na derbach... proszę o bana... wiele obraźliwych uwag pod katem Wiślaków na czacie...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 01.05.2012, 13:22
Wyzwiska latają w obie strony a ty podajesz tylko komentarze jednej strony która ci się nie podoba
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 01.05.2012, 14:53
Oczywiście że tak, są logi więc niech modek wyłapie cytaty bo ich od groma było... to są tylko przykłady... to jest forum Wisły a nie cracovi.
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 02.05.2012, 22:35
Dobry wieczór,

Czy można prosić o zamknięcie tematu derbowego, bo się głowy grzeją, a na polu wystarczający gorąc

Dzięki z góry
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.05.2012, 22:30
+1, trudno się z poprzednikiem nie zgodzić
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 05.05.2012, 18:00
Dzień dobry,
właśnie zamknąłem wam kolejny temat nie na złość, tylko ostrzegałem dziś w temacie zgodowym, że obrażanie i wyzwanie użytkowników będzie banowane bez zbędnego ostrzegania, skończyło się pobłażanie!

Dość tego dobrego, rozumiem rzeczową dyskusję na argumenty, wymianę zdań ale wy chyba nie do końca rozumiecie co to znaczy dyskusja! Jeżeli co drugi post to stek wyzwisk pod adresem poprzednika. Owszem forum jest dla Was wszystkich, służy dyskusją na różne tematy i wymianą poglądów - ale jak wspomniałem obrażanie i wulgarne wypowiedzi w stosunku do innych osób biorących udział w rozmowie będzie karane banem.

Ile razy można wałkować temat jutrzejszego meczu, to już jest nudne i nie prowadzi do niczego dobrego, a tworzą się tylko podziały i konflikty.

Wszystko wyjaśni się jutro około godziny 19 i o tym kto zostanie mistrzem Polski zadecydują piłkarze na boisku a nie forumowicze sprzed monitora!

Zdaję sobie sprawę z tego, że cześć forumowiczów z jutrzejszego wyniku nie będzie zadowolona, część będzie ( co widać było po postach w temacie meczowym oraz zgodowym) więc zastanawiam się nad tym w ogóle będzie sens otwierania tych tematów jutro czy może poczekamy z tym do poniedziałku?

Ostrzegam od razu, że jeżeli w temacie Ekstraklasa również będzie dochodzić do kłótni i wyzwisk na temat naszego meczu ten temat też zostanie zamknięty!

Dyskusja dyskusją ale szanujmy się Panowie i Panie, o nic więcej nie proszę

Ze sportowym pozdrowieniem.

P.S Teraz możecie mnie zlinczować za zamknięcie Wam tematów.

Masz rację Devonisch. Mój błąd.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 05.05.2012 o godz. 22:35.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 05.05.2012, 18:27
WIZŁAZWE a dasz radę zamknąć całe forum
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów