|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A po meczu liczyli chyba, że znowu usłyszą, że ''Nic się nie stało'' - przecież to tylko mecz, dopiero 6 na wiosnę! Statystki są dobre, nawet bardzo! 6 spotkań - 6 punktów, średnio 1 punkt na mecz, bramki 6-6 czyli też jest dobrze - Kopacze!! Cieszymy się razem z Wami! Frekwencja? Hm, jeżeli ktoś jeszcze wczoraj się wahał czy iść po bilet na mecz to myślę, że po 90 minutach podjął decyzję. ( o mnie się nie martwice, ja tam karnet mam i na meczu będę) Chodzi o ludzi, którzy wiadomo jak chodzą i kiedy chodzą. Spora frekwencja ? Tzn ile? 18 tys ? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
|
|