The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2012, 21:42
El'kabat napisał(a):Wyświetl post

Puchary to chyba możemy sobie co najwyżej wymarzyć w tym sezonie.
Nie zgodzę się.Myślę ,że w 1/2PP w Chorzowie nie będzie gorzej niż dzisiaj było,a było 1-0 co i tak byłoby do odrobienia na R22. Probierz zdjął Melexa bo bał sie o kontuzję ,a na półfinały z Ruchem będzie potrzebny. Grajki zagrają na lekkiej wku..wie po dzisiejszym,i mają to w głowach ,że spacerku nie będzie.to też jest plus ,Ruch przejdziemy.Druga sprawa to motywacja naszych zagranicznych na mecz z L. Obawiam się ,że skalkulują ,że opłaca sie przegrać ,niestety(w finale PP grając z mistrzem można przegrać i mieć puchary).Nie zdziwię sie ,że szanse w pierwszym składzie w piątek dostaną Brud, Czekaj i może jeszcze ze dwóch z ME bo przynajmniej wstydu nie będzie jak przegramy,niestety
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.03.2012, 22:06
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Pisałeś że od zawsze losowania są ustawione pod Legie co jest dla mnie piramidalną bzdurą. Chcesz wierzyć w jakieś ogólnopolskie spiski wymierzone w Wisłe to powodzenia. Ja mam ciekawsze rzeczy do robienia.

Ja nie pisałem, że nie będzie meczu Legia-Arka więc nie wiem po co uderzasz do mnie. Szanse na mecz Legia-Arka wynosiły 33% tak jak na każdy inny. Nie jest to straszny fart, że akurat tak wylosowali.

Bez odbioru bo chyba nie zrozumiałeś przesłania mojego ostatniego postu.
Dobra może cię źle zrozumiałem.
Napiszę to tak: jeszcze nigdy odkąd PP jest pod egidą ITI losowanie półfinałów mnie nie zaskoczyło.
Swoją drogą dla mnie to poprostu dziwne że losowanie półfinałowe jest oddzielne od losowania ćwierćfinałowego. Nie wiem jak jest w innych krajach w krajowych pucharach, ale LM i LE losują półfinały zaraz po losowaniu ćwierćfinałów.
Odpowiedz cytując
Aletsch
Member

Od: 11.2008

Stary 25.03.2012, 22:11
Ten mecz dzisiaj mógł wyglądac inaczej, gdyby nie karny z d.py i potem kartka. w Pucharze mam nadzieje ze przejdziemy te szmaty
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 25.03.2012, 22:19
DOKŁADNIE, WSZYSCY NA R22, przewalcujemy najpierw RUCH a potem Legie. Chciałem zauważyć że wygrywając w piątek mamy duże szanse żeby pozbawić Legie pozycji lidera a później może i mistrzostwa ( bo nie wierze że Legia jest na tyle mocna żeby Ruch Polonia czy Śląsk nie mogły jej dogonić), możemy tez wygrac PP w efekcie czego nie ugrają nic. Może sportowo sezon stracony ale kibicowsko jeśli zagramy na nosie Legii, spuścimy do I ligi parchów to będzie to najlepszy sezon od lat. Przynajmniej dla mnie
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Stary 25.03.2012, 22:28
RYBA napisał(a):Wyświetl post
DOKŁADNIE, WSZYSCY NA R22, przewalcujemy najpierw RUCH a potem Legie. Chciałem zauważyć że wygrywając w piątek mamy duże szanse żeby pozbawić Legie pozycji lidera a później może i mistrzostwa ( bo nie wierze że Legia jest na tyle mocna żeby Ruch Polonia czy Śląsk nie mogły jej dogonić), możemy tez wygrac PP w efekcie czego nie ugrają nic. Może sportowo sezon stracony ale kibicowsko jeśli zagramy na nosie Legii, spuścimy do I ligi parchów to będzie to najlepszy sezon od lat. Przynajmniej dla mnie
Pięknie piszesz ,jesteś marzycielem ale nie mamy w składzie 5 Sobolewskich+ 3 Małeckich +2 Wilków tylko Kirma, Diaza, Lameya, Jirsaka itd i nie zdziwię się ,że odpuszczą mecz z L,bo w ich interesie teraz jest aby L była mistrzem (pomyśl dlaczego?)
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Stary 25.03.2012, 22:34
Marzycielem? Do końca trzeba WIERZYĆ co pokazał mecz z Twente a raczej mecz Fulham-Odense, pozatym póki co w finale PP nie ma ani nas ani Legii więc nie widzę zbytniego interesu w tym że damy im 3 punkty. I bez nich sobie poradzą jeśli sa tak mocni jak o nich mówią ( a też nie wygrali bodajże 3 meczów pod rząd) i jeśli zostaną mistrzem to raczej przez słabość innych a nie swoją siłą. W każdym razie wybieram się na mecz i oczekuje 3 punktów w piątek
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.03.2012, 22:38
Bądźmy rozsądni, jak to co tutaj piszecie czytam , to zastanawiam się czy żyję w innej rzeczywistości. Z Ruchem mamy 0% szans. Przestańcie żyć przeszłością.
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Stary 25.03.2012, 22:43
ooona napisał(a):Wyświetl post
Bądźmy rozsądni, jak to co tutaj piszecie czytam , to zastanawiam się czy żyję w innej rzeczywistości. Z Ruchem mamy 0% szans. Przestańcie żyć przeszłością.
0% ? a czy myślisz że gdyby nie dostali karnego z kapelusza to wygrali by mecz ? jakoś kolejnych bramek nie strzelili, my nawet grając pyte byliśmy w stanie wywieźć remis
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.03.2012, 22:50
Dlaczego
dwumecz więc 50/50
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.03.2012, 22:52
0% ? a czy myślisz że gdyby nie dostali karnego z kapelusza to wygrali by mecz ? jakoś kolejnych bramek nie strzelili, my nawet grając pyte byliśmy w stanie wywieźć remis
I co uważasz, że byliśmy w tym meczu lepszą drużyną i porażka nie była sprawiedliwa. OK karnego nie było, ale gdyby nie Parejko to tak spokojnie 3:0 było by w sam raz. Zobacz staty z meczu.
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 25.03.2012, 22:56
Baala napisał(a):Wyświetl post
Dobra może cię źle zrozumiałem.
Napiszę to tak: jeszcze nigdy odkąd PP jest pod egidą ITI losowanie półfinałów mnie nie zaskoczyło.
Swoją drogą dla mnie to poprostu dziwne że losowanie półfinałowe jest oddzielne od losowania ćwierćfinałowego. Nie wiem jak jest w innych krajach w krajowych pucharach, ale LM i LE losują półfinały zaraz po losowaniu ćwierćfinałów.
W Anglii też jest osobno. Po rozegraniu meczów ćwierćfinałowych (jeden mecz, rewanż jeśli był remis- do dogrania mecz Bolton vs. Tot' a także II mecz Everton vs. Sunderland) odbyło się losowanie półfinałów.
W europejskich pucharach to jest inna sprawa, bo trzeba ludzi z całej Europy ściągać, a w sezonie czasu nie ma.

Teorie spiskowe swoją drogą- kto chce niech wierzy, mi to lotto. Liczyłam, że dostaniemy śledzie, ale niestety... okropnie trafiliśmy, już naprawdę, wolałabym Legię w 1/2.
No nic, może wyskrobią z siebie nasze pajacyki resztki jakiejś ambicji, honoru i zawalczą o PP...
Inna sprawa- taka myśl mi teraz przyszła do głowy- jak oni się mają "zabijać" na murawie skoro większości nie będzie za chwile w klubie? Osobiście się cieszę, bo na nich się patrzeć nie da, ale mam nadzieję, że na przyszłość będziemy ściągać nie tylko lepszych piłkarzy, ale i na dłużej (optymalnie: 2/3 lata).

Także odstawmy spiski i skupmy się raczej na tym, że mamy bardzo słabych piłkarzy. Kilka ładnych lat temu na słowa "Ruch Chorzów" byśmy wzruszyli ramionami i tyle by po losowaniu było.

My znów będziemy musieli dać z siebie wszystko na trybunach. I już.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Stary 25.03.2012, 22:57
I co uważasz, że byliśmy w tym meczu lepszą drużyną i porażka nie była sprawiedliwa. OK karnego nie było, ale gdyby nie Parejko to tak spokojnie 3:0 było by w sam raz. Zobacz staty z meczu.
Pareiko od tego w bramce stoi żeby od czasu do czasu wybronić mecz, oczywiście nie ulega wątpliwości że byliśmy drużyną słabszą, dużo słabszą, ale i tak ta przewaga Ruchu zaznaczyła się ylko jedną darowaną przez sędziego bramką. I nie widze powodu dla którego w nastepnym meczu nie mielibyśmy ich rozbić 4:0. Kochana to Polska, tu wszystko się może zdarzyć....no może poza wylosowaniem przez Legie Ruchu albo Wisły podczas dy losowanie odbywa się na jej stadionie
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Stary 25.03.2012, 23:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego
dwumecz więc 50/50
Głowa do góry 50/50 to w Chorzowie, a potem rewanz na R22 75/25
Odpowiedz cytując
River
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 25.03.2012, 23:15
marek2a napisał(a):Wyświetl post
Pięknie piszesz ,jesteś marzycielem ale nie mamy w składzie 5 Sobolewskich+ 3 Małeckich +2 Wilków tylko Kirma, Diaza, Lameya, Jirsaka itd i nie zdziwię się ,że odpuszczą mecz z L,bo w ich interesie teraz jest aby L była mistrzem (pomyśl dlaczego?)
Dzieki Bogu. Jest jeden i jest go za duzo.

Losowanie jak losowanie. Swiat po nim nie stal sie lepszy Pary byly znane od dawna ajak ktos wierzy w czystosc tego losowania to coz, jego sprawa.

Z Ruchem bedzie ciezko. W przeciwienstwie do nas oni wiedza co maja grac. Tzn w sumie my tez tyle, ze na nasz "futbol" swiat nie jest jeszcze gotow dlatego czasem nasze boiskowe popisy to dla wielu taki szok
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 25.03.2012, 23:20
... nie widzę zbytniego interesu w tym że damy Legii 3 punkty.
Przykro to pisać ale jeśli :
  • Legii braknie do Mistrzostwa 2 punktów, po przegranym u nas meczu
  • W finale Pucharu Polski przegramy z Legią
W takim przypadku Wisła w przyszłym roku nie zagra w pucharach europejskich

Jeśli jednak
  • Dzięki 3 punktom zdobytym w Krakowie Legia zdobędzie Mistrzostwo z przewagą 1 punktu
To W takim przypadku Wisła jako finalista Pucharu Polski zagra w pucharach europejskich

Więc jaki wynik jest w interesie Wisły ?
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 25.03.2012 o godz. 23:23.
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Stary 25.03.2012, 23:20
River napisał(a):Wyświetl post
Dzieki Bogu. Jest jeden i jest go za duzo.

Losowanie jak losowanie. Swiat po nim nie stal sie lepszy Pary byly znane od dawna ajak ktos wierzy w czystosc tego losowania to coz, jego sprawa.

Z Ruchem bedzie ciezko. W przeciwienstwie do nas oni wiedza co maja grac. Tzn w sumie my tez tyle, ze na nasz "futbol" swiat nie jest jeszcze gotow dlatego czasem nasze boiskowe popisy to dla wielu taki szok
Co tam Skonto, LiteX. Ruch tak jak Apoelsrajmy w gacie
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 25.03.2012, 23:25
Nie można mówić, że porażka z Legią będzie dobra dla Wisły. Jeśli mamy grac w pucharach, to musimy sami je sobie wywalczyć. Kolejne szczęśliwe prześlizgnięcie się doprowadzi do jeszcze większej demoralizacji piłkarzyków. Jeśli w lecie będzie wielu nowych, to może dobrze byłoby, żeby nie przyszli na gotowe...

Teraz tak sobie pomyślałem - znając Cupiała i jego zachowania, sam już nie wiem, co jest dla nas dobre a co złe.

EDIT
Wit.Ek.

Tak, wiem o tym.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 25.03.2012 o godz. 23:55.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Stary 25.03.2012, 23:49
speedfashion napisał(a):Wyświetl post
Nie można mówić, że porażka z Legią będzie dobra dla Wisły...
Dla przypomnienia raz jeszcze

Jeśli :

Jeśli jednak
  • Dzięki 3 punktom zdobytym w Krakowie Legia zdobędzie Mistrzostwo z przewagą 1 punktu
To W takim przypadku Wisła jako finalista Pucharu Polski zagra w pucharach europejskich

Inaczej można to co powyżej napisać takimi słowami:
Jeśli Legia wygra u nas i dzięki temu zdobędzie Mistrzostwo to w przypadku awansu do finału Pucharu Polski gdzie czekać będzie Legia mamy zapewnione puchary europejskie.
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 26.03.2012 o godz. 00:01.
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.03.2012, 23:56
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post

Jeśli jednak

kolega niech lepiej nie pisze takich rzeczy bo zaraz bedzie ze kibicujesz Legii :o) Oczywiste jest ze w naszym interesie jest by to Warszawiacy zdobyli mistrza Polski a.d. 2012 ale z tego co widze wiekszosc tego forum na zasadzie " na przekor babci odmroze sobie uszy" woli Mistrzostwo dla Slaska a nawet Ruchu.
zycze udanego tygodnia
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.03.2012, 00:07
ziuk_NYC napisał(a):Wyświetl post
kolega niech lepiej nie pisze takich rzeczy bo zaraz bedzie ze kibicujesz Legii :o) Oczywiste jest ze w naszym interesie jest by to Warszawiacy zdobyli mistrza Polski a.d. 2012 ale z tego co widze wiekszosc tego forum na zasadzie " na przekor babci odmroze sobie uszy" woli Mistrzostwo dla Slaska a nawet Ruchu.
zycze udanego tygodnia
ziuk_NYC
Ale po co nam te Puchary? Po to, aby odpaść w pierwszej rundzie? A może po to, aby działacze pomyśleli, że mamy świetnych piłkarzy i nie potrzeba wzmocnień? Tu potrzeba rewolucji! Im szybciej wszyscy w klubie to zrozumieją tym lepiej. Lepiej żebyśmy trzy lata nie grali w pucharach, ale odbudowali się jako klub niż żebyśmy grali co rok i z każdym sezonie czynili regres. Tak, więc zrozum tych, którzy kibicują braciom z Wrocławia.

Boję się tylko jednego - jak wytrzymają to finanse klubowe i czy w pewnym momencie wszystko się nie rozleci. W sumie różnicy między awansem do pucharów i odpadnięciem w pierwszej rundzie nie ma żadnej niż między brakiem awansu. Jedynie te kilka miejsc niżej w Ekstraklasie to mniejsze wpływy. No cóż, będzie trzeba sprzedać nasze wielkie europejskie gwiazdy.

Dziwne, ale do żadnego naszego obecnego piłkarza poza Radkiem nie czuję sentymentu. Szkoda tylko, że on ma już 36 lat i musi się przyglądać tym jak mający więcej sił koledzy grają.
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Stary 26.03.2012, 00:14
By było jasne.
Ja też chciałbym byśmy wygrali wszystkie pozostałe mecze, skończyli sezon w czubie tabeli i zdobyli Puchar Polski.
Oczywiście, że było by pięknie gdyby to Śląsk został Mistrzem a nie Legia

Tyle, że Wisła traci do 3 miejsca, które gwarantuje puchary europejskie 8 punktów a pozostało 7 meczów.
Zdobycie Pucharu Polski lub przegrana w finale Pucharu Polski z Mistrzem Polski jawi się jako jedyny sposób na puchary europejskie w przyszłym roku.

Wisła znalazła się w dramatycznej sytuacji ponieważ największą szansą na to by w nadchodzącym sezonie były przy Reymonta puchary europejskie jest awans do finału Pucharu Polski i to, że znienawidzony klub zostaje Mistrzem dzięki punktom zdobytym kosztem Wisły.
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 26.03.2012 o godz. 00:45.
Odpowiedz cytując
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.03.2012, 03:27
kolego kacpaw91 doskonale Was rozumiem i wcale Wam nie bronie zyczyc braciom z Wroclawia mistrza w tym roku. tylko ze podobnie jak Ty obawiam sie ze brak gry w pucharach odbije sie nam taka czkawka w finansach ze sie nie pozbieramy przez pare sezonow. mniejszy budzet to niestety brak wzmocnien i jak sam zauwazyles sprzedarz pilkarzy by go zalatac a to znow moze sprawic ze w przyszlym roku pudlo zobaczymy jak swinia niebo a potem to juz pojdzie w gorki. wiem ze zaraz ktos poda przyklad sprzed lat paru gdzy zajelismy osme miejsce i nic sie strasznego nie stalo. tak tylko wtedy w lidze byla silna tylko Wisla i Legia a teraz chrapke na puchary maja jeszcze przynajmniej trzy, cztery inne kluby i juz nie bedzie tak latwo wskoczyc spowrotem na wlasciwe tory. do tego wtedy mielismy zdaje sie lepszy sklad niz obecnie i bylo latwiej w kolejnym sezonie. Legii zycze mistrza nie z milosci do niej a z troski o Wisle i obawy co stac sie moze w przypadku nieawansowania do pucharow. wiem ze brzmi to jak kombinowanie ale mam to w dupie w momecie gdy na szali jest dobro krakowskiego klubu.
zycze spokojnej nocy a raczej poranka u Was.
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 26.03.2012, 06:36
dopoki nie awansujemy do finalu to mozna sobie w dupe wsadzic teksty ze w naszym interesie jest zeby Legia zostala mistrzem. Znajac nasze szczescie to pewnie odpadniemy z Ruchem a Legia mistrza i tak zdobedzie, bo w pt z nimi napewno nie wygramy z powodu niemania obrony
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.03.2012, 06:36
Wisła znalazła się w dramatycznej sytuacji ponieważ największą szansą na to by w nadchodzącym sezonie były przy Reymonta puchary europejskie jest awans do finału Pucharu Polski i to, że znienawidzony klub zostaje Mistrzem dzięki punktom zdobytym kosztem Wisły.
Żadne puchary nie są tego warte aby dać się zeszmacić. Raz już sprzedajni kopacze podarowali im MP (słynne 0:6). Nigdy wiecej takiego blamażu.
Oby Śląsk został MP i trzeba odpowiednio zmotywować kopaczy (pytanie czy jest ktoś w stanie to zrobić).
Legii odebrać 3 pkt. na max. k..... Śląskowi podarować jak zajdzie taka koniczność. A potem wspólna feta na Rynku.
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Stary 26.03.2012, 07:22

Jeśli jednak

Oczywiście Witku że patrząc przez pryzmat czystej matematyki masz rację, tyle że dać Legii 3 punkty jeszcze Nam niczego nie da ponieważ w finale PP Nas nie ma i będzie się ciężko dostać z taką grą jak wczoraj, wcale też nie jest powiedziane że jeśli Legia wygra u nas teraz, a i tak zostanie jeszcze 6 kolejek to że tą pozycje lidera utrzyma, grają jeszcze z Lechem, grają z Ruchem, a szału nie grają, gdyby Bełchatów był w sobotę troszke skuteczniejszy stuknąłby ich bez większego wysiłku
W każdym razie mnie ewentualna porażka w piątek delikatnie mówiąć "zdenerwuje" i zawiedzie. Przejdzie mi tylko wtedy jeśli okaże się tak jak mówisz że Legia zdobędzie tytuł a My przegramy z nimi w Pucharze Polski. Wtedy zapraszam na browara
Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.03.2012, 08:13
Baala napisał(a):Wyświetl post
Rok temu w losowaniu półfinałów:
Legia losuje Lechię walczącą o puchary w lidze, z którą przegrała 0:3 u siebie w lidze i 1:2 na wyjeździe
Lech losuje Podbeskidzie z I ligi

2 lata temu nie ma Legii w półfinale. A tu przypomnienie historii losowań Legii i Wisły z ostatnich 3 lat (dopóki Wisła i Legia były w rozgrywkach). Rzeczywiście Legia losuje najlepiej cały czas?
Puchar Polski 2009/2010
1/8 finału
Bytovia II Bytów - Wisła Kraków
Legia Warszawa - Cracovia
1/4 finału
Legia Warszawa - Ruch Chorzów (3 miejsce w lidze)
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków

Puchar Polski 2010/2011
1/8 finału
Wisła Kraków - Widzew Łódź
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
1/4 finału
Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała( I liga)
Legia Warszawa - Ruch Chorzów

Puchar Polski 2011/2012
1/8 finału
Legia Warszawa - Widzew Łódź
Limanovia Limanowa - Wisła Kraków
1/4 finału
Lech Poznań - Wisła Kraków
Gryf Wejherowo - Legia Warszawa
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.03.2012, 08:16
Panowie ja proponuję już zamknąć temat Wisłą w finale pucharu Polski oraz Wisła w Europejskich Pucharach 2012/2013 bo już wiadomo że w nich nie zagramy...to już jest pewne jak BIAŁE JEST BIAŁE A CZARNE JEST CZARNE...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.03.2012, 08:25
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Żadne puchary nie są tego warte aby dać się zeszmacić. Raz już sprzedajni kopacze podarowali im MP (słynne 0:6). Nigdy wiecej takiego blamażu.
Oby Śląsk został MP i trzeba odpowiednio zmotywować kopaczy (pytanie czy jest ktoś w stanie to zrobić).
Legii odebrać 3 pkt. na max. k..... Śląskowi podarować jak zajdzie taka koniczność. A potem wspólna feta na Rynku.
Też tak uważam jak kolega Gwiaździsty.

Żeby grac w pucharach musimy sami wygrać 3 mecze w PP. To nasza droga do pucharów a nie nadstawianie tyłka warszawiakom.

Albo sami zasłużymy na te puchary, albo zostanie nam w przyszłym sezonie tylko liga i czas na budowę nowej drużyny
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 26.03.2012, 09:23
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Śląskowi podarować jak zajdzie taka koniczność. A potem wspólna feta na Rynku.
Darowanie komukolwiek punktów w jakimkolwiek celu to jest właśnie zeszmacenie się.

Ani jednym ani drugim.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 26.03.2012, 09:26
Co to za bzdety wypisujecie,nigdy ale to nigdy nie można oddać pkt. Legii!!!Gdzie wy macie honor jak mamy zagrać w LE to tylko jak sami sobie to wywalczymy!Już was ogarnęła trwoga bo Ruch nam wylosowali to jest żałosne!!!W tym sezonie mamy jeszcze trzy cele.Pierwszy wygrać z Legią drugi wygrać z antyWisłą i zdobyć PP i tego się trzymajcie więc nie biadolić tylko maszerować po bilety na mecz z Legią!ABG!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów