The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2012, 19:30
Czyli tak jak miało być

Legia w finale pucharu ITI
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 25.03.2012, 19:30
Ja pier**** mówiłem ? Pozapraszali sobie do studia arkowców i sie nawzajem "przypadkiem?" wylosowali....
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
matysiuk
Member

Od: 05.2011

Stary 25.03.2012, 19:31
Tak jak mówiłem, mogę grać w lotto? Chyba nie bo to było odrazu wiadomę że takie pary będą
Odpowiedz cytując
bakiagh
Member

Od: 05.2009

Stary 25.03.2012, 19:31
Hahaha losowanie półfinałów Pucharu Polski to śmiech na sali.
Odpowiedz cytując
Młody89
Junior Member

Od: 02.2009

Stary 25.03.2012, 19:34
Takiego losowania to się nikt nie spodziewał!szkoda słów
!!Tylko Wisła!!
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.03.2012, 19:35
Ciekawe ile lat potrwa, zanim ktoś z organów śledczych się zainteresuje tymi losowaniami.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

no właśnie, przecież powiedzieli, że wszystko odbyło się zgodnie z regulaminem rozgrywek ... I JESZCZE DOPOWIEDZIELI - "JAK ZAWSZE"
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Dobre,Probierz mowi na konferencji przed ,ze gramy z Ruchem za 10 dni,a prowadzacy sie leją z tego całego losowania na wizji

Puchary to chyba możemy sobie co najwyżej wymarzyć w tym sezonie.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Postawiłem zakład na indentyczne losowanie i właśnie zostałem milionerem. Ale miałem ogromnego farta, co? Nikt by nie przewidział faktu, że Legia zagra pierwszy mecz na wyjeździe i do tego z Arką... Ale co tam! Jestem milionerem!
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 25.03.2012, 19:37
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A teraz zostalo losowanie 1/2 pucharu polski, ktore od dawna jest ustawione (losowanie na stadionie Legii itp) i z gory wiadomo, ze Legii wylosuja Arke a Wisle Ruch - byleby Legia miała łatwiejsza droge. Moge sie zalozyc, ze za 50 minut takie pary zostana wylosowane
Zapraszamy do gry w Totka
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.03.2012, 19:38
Michał Probierz to jednak geniusz.

Wiedział od początku o wszystkim. Że w PP, losowanym na Łazienkowskiej, i tak trafimy na Ruch, bo Legia musi byc w finale. Skoro tak, to trzeba było dobrać odpowiednią taktykę: w meczu o nic w ekstraklasie pokażemy się od najgorszej strony (Pareiko trochę zawalił plan, może nie było go na odprawie). Będziemy symulować grę w piłkę, bez szybkości, precyzji, pomysłu. Za to w PP im pokarzemy: Melikson będzie grał jak w pierwszej rundzie w Wiśle, Biton tak samo, Genkov będzie ładował bramki głową z każdej pozycji. Pressing, dokładności, wychodzenie do gry, zaangażowanie, pewność siebie - taka będzie Wisła w Pucharze Polski w dwumeczu z Ruchem.
Ostatnio edytowane przez Elendil : 25.03.2012 o godz. 19:42.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Zohan
Member

Od: 02.2012

Stary 25.03.2012, 19:39
....a wiedziałem, że tak będzie....
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.03.2012, 19:40
Legia popłynie mówię wam za ustawione losowania
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.03.2012, 19:45
Nie ma co płakać. Widać tak musiało być że gramy z Ruchem.

Teraz nasza zgraja kopaczy ma szanse pokazać ze mecz meczowi nie równy i wygrać dwumecz z Ruchem!

Trzeba walczyć a nie pękać przed startem
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

W zaistniałej sytuacji dobrze że przegraliśmy dzisiejszy mecz i nie mieliśmy w nim wiele do powiedzenia. Teraz przynajmniej Probierz powinien zadbac o to żeby na dwumecz w PP nastawienie i zaangażowanie naszych gwiazd było nieco inne.
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Sam ustawiałem
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.03.2012, 19:48
A nie mowiłem - USTAWIONE od poczatku, od poczatku Legia miala miec łatwiejszego przeciwnika. To jest KPINA - nikt Nam nie powie, ze tak nie jest bo przeciez mowimy o tym juz dobry tydzien a dzisiaj tylko sie to potwierdzilo. Zeby tak przez to wszystko Legia nie zdobyla ani pucharu polski ani mistrzostwa. Wierze, ze jeszcze jest jakas sprawiedliwosc na tym swiecie
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 25.03.2012, 19:49
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Sam ustawiałem
Nie wątpię. W końcu uniknęliście walkoweru z Gryfem to przepychanie dalej trwa. I co wam zrobią. Wszak Legia to medialny kolos ITI i każdego zaszczekamy

BTW
Wstrzymał byś się z tym 9 MP. Jeszcze się sezon nie skończył. Zakładam że korupcji nie pochwalasz i nie chwaliłbyś się obsranym gównem tytułem z 1993? (obsranym korupcją).
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 25.03.2012, 19:53
Na sędziego meczu z Ruchem w PP lobby śląskie w PZPN-ie wystawi sędziego Marciniaka
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.03.2012, 19:56
Cegielska: " Dostałam już instrukcję i wiem co robić."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 25.03.2012, 19:57
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie wątpię. W końcu uniknęliście walkoweru z Gryfem to przepychanie dalej trwa. I co wam zrobią. Wszak Legia to medialny kolos ITI i każdego zaszczekamy
Uniknelismy walkoweru (?) bo go nie bylo i kazdy rozgarniety, znajacy przepisy nie mial co do tego watpliwosci.

Co do losowania juz nic nie pisze bo kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Dla mnie to kpina ze na stadionie uczestnika odbywa sie losowanie...

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 25.03.2012, 20:01
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Sam ustawiałem
Czekałem, kiedy się pojawisz w temacie "WISŁA w PP 2011/2012" - tutaj jeszcze Cię nie było.
Odpowiedz cytując
Zohan
Member

Od: 02.2012

Stary 25.03.2012, 20:03
a teraz taki dowcip:
Finał PP, mecz Wisła - Legia. Nasza minister sportu: "Znowu grają te same drużyny?"
like a Strasburger

a btw.
finał nie na narodowym, skoro losowanie było na stadionie legii to może finał też tam? przecież tak dobrze się sprawdza...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.03.2012, 20:04
Chłopaki w Warszawie zabezpieczają się na dwóch frontach. Gdyby MP nie wypaliło to po to te Gryfy i Arki a nam Amice i Ruchy . Nie ma to jak dobre sprawdzone losowania.
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.03.2012, 20:20
Z Lechem w lidze też było marne 0:0 po marnej grze, a w PP dwa razy po 1:0. Ja tam o awans jestem spokojny, no chyba ze znowu bedzie nam sedziowac ta sama sierota co dzisiaj..
Odpowiedz cytując
Terinho
Junior Member

Od: 07.2003

Stary 25.03.2012, 20:36
Śmieszne losowanie . Kobieta która losowała wcale kul nie mieszała . I to wszystko się działo na żywo w TV . CBA się powinno tym losowaniem zainteresować .
[Podpis wymoderowany]
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 25.03.2012, 20:38
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ty tak na serio?

Sprawdziłbyś najpierw pare ostatnich losowań i się wypowiadał bo tak to trąci pierd*** dla samego pierdo***.

A losowanie na Pepsi Arena to nic dziwnego. W końcu są obrońcami trofeum. Zawsze to jakiś wariant oszczędnościowy, a ten puchar jak wiadomo nie ma zbyt dużego budżetu.
Ja chciałem pozdrowić tylko użytkownika mr_kwolfa, to że takie pary będą to było wiadome juz po pierwszych meczach ćwierćfinałowych.
Odpowiedz cytując
KrajanTSW
Member

Od: 06.2011

Stary 25.03.2012, 21:11
Może zmieńmy nazwę tematu na "Wisła Kraków w Pucharze ITI 2011/2012". Przecież wszystko było jasne po pierwszych meczach. Wszyscy wiedzieli kto z kim będzie grać
Odpowiedz cytując
hawaiisurfer
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.03.2012, 21:15
Ludzie, nie narzekajmy. Nastały nieciekawe czasy i to jest właśnie ten moment, kiedy nasz ukochany klub potrzebuje pełnego wsparcia, w czasie tego dwumeczu nikt z nas nie powinien się oszczędzać. Pokażmy, że Wisła to wielki klub, ze wspaniałymi kibicami, będącymi z drużyną na dobre i na złe. Pamiętajmy, że "Po burzy słońce wychodzi zza chmur..."!!!
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 25.03.2012, 21:23
Baala napisał(a):Wyświetl post
Ja chciałem pozdrowić tylko użytkownika mr_kwolfa, to że takie pary będą to było wiadome juz po pierwszych meczach ćwierćfinałowych.
Pisałeś że od zawsze losowania są ustawione pod Legie co jest dla mnie piramidalną bzdurą. Chcesz wierzyć w jakieś ogólnopolskie spiski wymierzone w Wisłe to powodzenia. Ja mam ciekawsze rzeczy do robienia.

Ja nie pisałem, że nie będzie meczu Legia-Arka więc nie wiem po co uderzasz do mnie. Szanse na mecz Legia-Arka wynosiły 33% tak jak na każdy inny. Nie jest to straszny fart, że akurat tak wylosowali.

Bez odbioru bo chyba nie zrozumiałeś przesłania mojego ostatniego postu.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów