The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2012, 16:46
Jaliensowi nie kończy się kontrakt to raz, a dwa czemu ma ktoś mu płacić niby więcej? Kwestia dogadania się, przecież to normalne, że jak piłkarz nie spełnia nadziei to dostaje coraz mniejszą gażę w następnych klubach, tylko u nas wiecznie jest z tym problem...
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.03.2012, 20:26
Bramka Genkowa http://www.youtube.com/watch?v=wRCfPTCiJKY
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.03.2012, 20:33
Dzisiaj Nasza gra mi osobiscie bardzo sie podobała. Patrzac na ustawienie 4-2-3-1 myslałem, ze bedzie tylko bronienie wyniku a to prosze jakie miłe zaskoczenie. Zasluzony awans, WISEŁKA jeszcze płynie
Odpowiedz cytując
Dani
Member

Od: 04.2005

Stary 20.03.2012, 20:40
Brawo Wisełko !! ostatni raz w 1/2 finału PP , byliśmy 4 lata temu !!
5 ostatnich sezonów
2010/2011 1/4 Wisła- Podbeskidzie 2:2 i 1:1
2009/2010 1/4 Wisła- Lechia 0:0 i 1:3
2008/2009 1/4 Wisła-Lech 0:1 , 1:2
2007/2008 Finał Wisła -Legia 0:0 karne 3:4
2006/2007 1/8 Wisła- Ruch.Ch 1:2

Ostatni puchar Polski zdobyliśmy w 2003 roku , najwyższy czas na powtórkę
Odpowiedz cytując
Zohan
Member

Od: 02.2012

Stary 20.03.2012, 20:49
Dobra gra, nie ma za bardzo na co narzekać.
Genkov wraca do formy, Biton nie jest tak bramkostrzelny jak na początku sezonu, ale nie jest źle. Do tej pory, gdy grają obok siebie to stwarzają udany duet.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.03.2012, 20:55
W niedzielę 25 marca o godzinie 19:50 w skyboxie stadionu Pepsi Arena w Warszawie odbędzie się oficjalne losowanie par pojedynków półfinału Pucharu Polski.

Przecież to jest parodia jakaś Na stadionie Legii losowanie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.03.2012, 20:58
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
W niedzielę 25 marca o godzinie 19:50 w skyboxie stadionu Pepsi Arena w Warszawie odbędzie się oficjalne losowanie par pojedynków półfinału Pucharu Polski.

Przecież to jest parodia jakaś Na stadionie Legii losowanie
Stawiam pary:
Wisła - Ruch
Arka - Legia
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.03.2012, 21:02
Te losowania to odkąd pamiętam zawsze pod Legię były ustawiane. Także miejsce mnie nie dziwi.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.03.2012, 21:06
Poproszę kogoś na priv kto był dzisiaj na meczu na sektorze C.
Odpowiedz cytując
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 20.03.2012, 21:07
jcts napisał(a):Wyświetl post
Stawiam pary:
Wisła - Ruch
Arka - Legia
Nie odbierajmy szans Śląskowi, w końcu rewanż u siebie gra. Ze śledziami a nie z Barceloną. I jest podbudowany po ostatniej ligowej wygranej.
Największym szczęściem jest mieć pasję...
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 20.03.2012, 21:08
Chyba gramy o Puchar Legii Warszawa a nie o Puchar Polski

To że TVN i mega ,,obiektywni i bezstronni'' ludzie komentują mecz to jeszcze cudem zrozumiem ale to że losowanie odbywa się na stadionie jednego z uczestników to już jest żart i kpina totalna.

To może finał też na Pepsi Arenie? Albo po co grać niech Legia zatrzyma Puchar
Ludzie ze stolicy a poziom jak z dalekiego wschodu
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 20.03.2012, 21:17
Baala napisał(a):Wyświetl post
Te losowania to odkąd pamiętam zawsze pod Legię były ustawiane. Także miejsce mnie nie dziwi.
Ty tak na serio?

Sprawdziłbyś najpierw pare ostatnich losowań i się wypowiadał bo tak to trąci pierd*** dla samego pierdo***.

A losowanie na Pepsi Arena to nic dziwnego. W końcu są obrońcami trofeum. Zawsze to jakiś wariant oszczędnościowy, a ten puchar jak wiadomo nie ma zbyt dużego budżetu.

Pozdrawiam wszystkich którzy mi wmawiali że Genkov gra tylko dlatego bo Bitona nie kupimy i Izraelczyk go zjada na śniadanie. Dodawali również, że to główny powód odpadnięcia z Liege.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 20.03.2012 o godz. 21:19.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 20.03.2012, 21:21
Bez przesady - teraz Genkov błyszczy, za 3 mecze jego forma wyparuje i zacznie błyszczeć Biton. Obaj grają dobre zawody seriami.

Genkov jest pożyteczny bo walczy, ale jakby podejmował lepsze decyzje zamiast strzelać z za pola karnego nie byłoby nerwówki na koniec meczu.

Ważny awans
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 20.03.2012 o godz. 21:25.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 20.03.2012, 21:29
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Ty tak na serio?

Sprawdziłbyś najpierw pare ostatnich losowań i się wypowiadał bo tak to trąci pierd*** dla samego pierdo***.

A losowanie na Pepsi Arena to nic dziwnego. W końcu są obrońcami trofeum. Zawsze to jakiś wariant oszczędnościowy, a ten puchar jak wiadomo nie ma zbyt dużego budżetu.

Pozdrawiam wszystkich którzy mi wmawiali że Genkov gra tylko dlatego bo Bitona nie kupimy i Izraelczyk go zjada na śniadanie. Dodawali również, że to główny powód odpadnięcia z Liege.
Podbijam pozdrowienia i nieśmiało pozdrawiam znafców skreślających Bunozę.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 20.03.2012, 21:30
wstyd mi za tych baranów co śpiewają piosenki antyzydowskie gdy na murawie gra dla nas dwóch piłkarzy z izraela buractwo i tyle.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 20.03.2012, 21:32

To że TVN i mega ,,obiektywni i bezstronni'' ludzie komentują mecz to jeszcze cudem zrozumiem ale to że losowanie odbywa się na stadionie jednego z uczestników to już jest żart i kpina totalna.

W porównaniu do Kazka Węgrzyna , Smokowskiego i tego drugiego pedała to na TVN turbo są świetni , obiektywni i bezstronni komentatorzy. Po tym co na canlu wyczyniają z każdym meczem Wisły, to z przyjemnością się słucha tych z tvn i polsatu.
Jak długo na Wawelu
gołębie będą srać,
tak długo Nasza Wisła
Cracovię będzie lać!
Odpowiedz cytując
Greebo
Senior Member

Od: 12.2002

Zawsze miałem zabawę z tych po drugiej stornie błoń z faktu jak to się oni zawsze czuja pokrzywdzeni i oszukani.. A teraz widzę ze to się i tu udziela..

Tak, oczywiście, losowanie będzie ustawione, bo przecież skoro na Pepsi Arena to inaczej byc nie może. Potem w półfinale wyartkują nas sędziowie, a w drodze na finał nasi zawodnicy zostaną obrzuceni jajkami.

Zenada.
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."

Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie!
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Genkov dla mnie gracz meczu, i to nie za gola, ale za walkę i zaangażowanie. Szczególnie fantastyczny był jego pościg za piłką w pierwszej połowie do narożnika boiska, za który dostał gromkie brawa.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 20.03.2012, 21:34
medyk napisał(a):Wyświetl post
wstyd mi za tych baranów co śpiewają piosenki antyzydowskie gdy na murawie gra dla nas dwóch piłkarzy z izraela buractwo i tyle.
Czytelnik wyborczej? Jak pasiaki śpiewają obraźliwe piosenki na nas to znaczy, że obrażają sympatyczne czworonogi? Idąc dalej tym tropem to nie powinienem jeść ziemniaków skoro tak niepochlebnie wyrażam się o kibicach Lecha?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.03.2012, 21:36

Post roku 100% -racji
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 20.03.2012, 21:38
Nie wiem, jak to wyglądało w TV, ale z perspektywy trybuny, niestety kiepsko. Momentami zęby człowieka bolały. Kopanina na aferę, masę niecelnych podań, brak zrozumienia na boisku, że o płynności gry to w ogóle nie wspomnę. Jedyne, co zasługuje na uwagę, to walka i zaangażowanie.

Nie wiem, jaki pomysł na drużynę ma Probierz, ale coraz bardziej zaczyna to przypominać ostatniego Skorżę, czyli kop do przodu i alleluja. No nic, zobaczymy. Ważne, że gramy dalej.

Doping super, robił wrażenie, szkoda, że pojawiły się wstawki antyżydowskie. To faktycznie mogło być przykre dla Maora i Dudu. O ile w ogóle załapali, co było śpiewane. Sądzę, że to można było sobie darować. Koleżankom zza Błoń można inaczej pocisnąć, wszak repertuar mamy bogaty
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 20.03.2012, 21:43
Tsvetan, Cezary, brawo za ambicję.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Wnt
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 20.03.2012, 21:43
sie nam tu poprawnie politycznie znalezli, ogarnijcie sie panowie
Odpowiedz cytując
kuba7k
Member

Od: 06.2004

Stary 20.03.2012, 21:44
A mnie po tym meczu ciekawi co myśli np Chavez jak pół trybuny udaje małpę. Mam apel, bo co innego przyśpiewka z jajem o Arboledzie a co innego udawanie małpy. Weźcie się zastanówcie
WISŁA KRAKOW........
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 20.03.2012, 21:52
Teksty antysemickie czy rasistowskie powinny być wyrugowane z R22 raz na zawsze, ale to pewnie potrwa niestety, aby tak się stało szybciej przydałaby się współpraca na linii klub- SKWK.

Co do meczu, dla mnie numero 1 (uno) to Nunez, wreszcie świetny mecz, a zawodnik jest młody, ciekawe jak będą wyglądały pertraktacje w lecie, nic pożyjemy zobaczymy. A teraz liga i losowanie 1/2 PP.
Ostatnio edytowane przez milosz : 20.03.2012 o godz. 21:54.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 20.03.2012, 21:54
willow napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, jak to wyglądało w TV, ale z perspektywy trybuny, niestety kiepsko. Momentami zęby człowieka bolały. Kopanina na aferę, masę niecelnych podań, brak zrozumienia na boisku, że o płynności gry to w ogóle nie wspomnę. Jedyne, co zasługuje na uwagę, to walka i zaangażowanie.

Nie wiem, jaki pomysł na drużynę ma Probierz, ale coraz bardziej zaczyna to przypominać ostatniego Skorżę, czyli kop do przodu i alleluja. No nic, zobaczymy. Ważne, że gramy dalej.

Doping super, robił wrażenie, szkoda, że pojawiły się wstawki antyżydowskie. To faktycznie mogło być przykre dla Maora i Dudu. O ile w ogóle załapali, co było śpiewane. Sądzę, że to można było sobie darować. Koleżankom zza Błoń można inaczej pocisnąć, wszak repertuar mamy bogaty
Z poziomu tv to samo niestety

Słaby Lech ale Wisła też bez szału a pod koniec meczu aż strach było patrzeć
Styl Moskala był o niebo lepszy ale niestety wyniki były do bani
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 20.03.2012, 21:57
Widowisko piłkarskie na poziomie ćwierćfinału PP. Nie ma co się dziwić.
Głęboko gdzieś mam teraz styl, ważne, że możemy jeszcze uratować Europę.
I strąciliśmy w przepaść Amikę, budżetowo przyszły rok będą mieć dramatyczny, z Rudnievem już się mogą żegnać.I super.

Piłkarsko na plus: Genkov, Chavez, Wilk, Pareiko a Bunoza z Paljiciem dziś prawie po profesorsku. Ta druga część zdanie brzmi nonsensownie, wiem.
Reszta bezbarwnie.

Wychodzi na to, że wszystko na co możemy liczyć w tym sezonie to 4-5 miejsce w lidze i przepustka do LE przez PP. Jeśli dojdzie do tego spadek koleżanki zza Błoń, dorobek tej rundy będzie na plus.

Przyśpiewka o Arboledzie zabawna, ale ileż można. Ktoś tam na gnieździe poczucie humoru co prawda ma ale nie wie kiedy przestać, żeby nie zarżnąć dowcipu.

Amika do wora, precz.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Marmoledzie Płaczliwemu należał się taki hit już dawno, za wszystko co prezentuje sobą ten Brązowy Palec. Skoro nie można mu przyp.....ić jak zrobił to Smolarek to chociaż niech usłyszy kim jest. Adwokaci i pocieszyciele mogą go odwiedzić w szatni , jak mają ochotę . Gra Wisły coraz lepsza, waleczność na plus, chociaż graliśmy z wyjątkowymi pipkami to agresja była. Jop już nie gra w Wiśle to Amica kariery nie zrobi, ich sezon już minął. Na Rumaku do ...stajni. Ichaaaaa
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Antysemickie Co wy się wczoraj urodziliście ? Co ja się będę produkował kolega tu wszystko elegancko wyjaśnił :

mr_kwolf napisał(a):
Jak pasiaki śpiewają obraźliwe piosenki na nas to znaczy, że obrażają sympatyczne czworonogi? Idąc dalej tym tropem to nie powinienem jeść ziemniaków skoro tak niepochlebnie wyrażam się o kibicach Lecha?
A Analny Manuel to taki irytujący typ, że go nawet sektor VIP wybuczał
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 20.03.2012, 21:58
Genkov - bardzo duży plus. Głównie za bramkę. Ładny przechwyt pozornie straconej piłki przy końcowej linii, i kilka innych ładnych zagrań. Chciałbym żeby taka gra Genkova stała się normą. Natomiast mam zastrzeżenia do dwóch zagrań Ilieva. Dwa razy wychodziła szybka akcja, i aż się prosiło żeby zagać szybką piłkę do wbiegających w pole karne kolegów - Ivica zwalnia. Czyżby jedna z przyczyn, braku sytuacji podbramkowych w poprzednich meczach? Podobało mi się odśpiewanie starych piosenek na trybunach. Mecz ogólnie na plus. Probierz jak wejdzie do rozgrywek "europejskich", to uzyska absolutorium (pełne zaliczenie zgodnie z programem), i na 90% szansę na przygotowanie drużyny do kolejnego sezonu. Egzaminem dojrzałości będą rozgrywki na arenie europejskiej.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów