|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Łamanym hebrajsko-serbsko-hiszpańskim
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
jakiś dziennikarzyna coś wymyślił i już jest nowy temat na forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
PS. Klub nie jest prostytutką , ale chcę kasy Nie temat a ośmieszanie ... ![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
poliglotą musiałby być, żeby żadnego nie urazić, do tego najpierw Serbów czy Bośniaka a może żyda tylko którego hmm ? a do Pajica po niemiecku czy serbsku ?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Sprzedaż biletów przez internet to coś, na co długo czekałem (i czekam). Mieszkam około 200km od Krakowa, poza Wisłą nic mnie nie łączy z tym miastem (ale kiedyś tu zamieszkam, jest pięknie!), drogi są do dupy (przynajmniej do Częstochowy) i nie mam za bardzo jak jeździć na mecze. Jeśli już pojadę, to chciałbym na np. G. Podróż trwa jakieś 4 godziny i bilet kupuję praktycznie na ostatnie chwile (zależy też na którą godzinę mecz). I teraz jest tak: chcę iść na to G, ale jak zajechałem to się bilety skończyły. Muszę wybrać inny sektor. Prawdopodobnie droższy. Ostatnio miałem szczęście, że z tych tańszych sektorów to jeszcze D zostało. Kupując sobie bilet przez internet, mam już miejsce na to G i wchodzę bez problemu.
Można jeszcze jechać na mecz dzień wcześniej, kupić bilet, przespać się w jakimś hotelu i czekać na mecz. A potem do domu. No ale są takie rzeczy jak szkoła, praca... Co niektórzy zapominają, że żeby być Wiślakiem, nie trzeba mieszkać w Krakowie. Sprzedaż biletów przez internet to dobrodziejstwo! |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To nie jest dobrodziejstwo, to standard w cywilizowanym świecie.
Ciekawe czy Ci, którzy uważają, że to nie jest koniecznie, tęsknią równocześnie za sikaniem pod płotem. Bo to w końcu też kiedyś było. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wracając do onetu, to "dziennikarze" często wymyślając tego typu sensacje udają, że mają "wtyki" w szatni. Problem w tym, że w obecnej Wiśle ilość potencjalnych źródeł informacji jest bardzo mocno ograniczona. No bo kto niby: Wilk, Brud, Sobolewski(
), Garguła?![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ale nawet jeśli nie byłoby standardem, to powinno zostać takie coś wprowadzone. W końcu, nie jesteśmy klubem z I czy II ligi (z całym szacunkiem dla Nich), tylko najbardziej utytułowanym klubem ostatnich lat - co przekłada się na kibiców spoza Krakowa, którzy chcąc przyjechać na mecz, muszą albo dwa razy przyjeżdzać do Krakowa, albo liczyć na farta i stanie w kolejkach w dzień meczu.
edit: Oczywiście, że my tak zacofani, niestety. Powód: Dopiska, żeby dalej nie OT.
Ostatnio edytowane przez tarantulaw2 : 24.03.2012 o godz. 19:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zamykając temat: na mecz Podbeskidzia możesz kupić bilet przez internet.
Pytanie czy oni są tak zajebiści, czy my zacofani pozostawię otwarte...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 24.03.2012 o godz. 20:05.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
U nas nie miało takie coś miejsca i nie wymyślaj co mogło by się wydarzyć. Rozmawiamy tu i teraz wiec trzymajmy się rzeczywistości. Dlaczego uwazasz że piłkarze błaznią ciebie i klub? Naprawde staram się zrozumieć co tobą kieruje i szczerze muszę powiedzieć że cię nie kumam. Szkoda, bo Wisła to wszystko co jest z nią zwiazane, to kibice, piłkarze , klub... zrozum że wszyscy jedziemy na jednym wózku. Mnie również porażki bolą , czasami irytują ale wiem że to tylko futbol, że jeszcze nie raz przegramy więc nie rozdzieram szat. Dla mnie piłkarze Wisły nie są sługusami - tak ich nazywasz, tylko częscią układanki, trybików w wielkie maszynie nazywanej Wisła Kraków. Jeśli nawet przegrywamy, nawet jak idzie ciężko to wiem że będzie lepiej ale trzeba im pokazać że jesteśmy z nimi na dobre i na zle. Piszesz że MAłecki miał plan Webstera wiec zapytam z kąd to wiesz? Bo jeśli stwierdzasz fakt mający na celu go oczernić to proszę o żródło. Nie lubię plotek, a tym bardziej w....iają mnie takie które atakują inne osoby... Cytat:
Oj wielu z nas by sie z tobą nie zgodziło... Szkoda że taki ograniczony jesteś dlatego bądz pewien że Wierności uczyć cię nie mam zamiaru... to trzeba już mieć, tego od tak sie nie nabawisz. " Dumny po zwycięstwie - Wierny po porażce " Skończmy już ten temat. Widać że nic nie zrozumiesz a ja nie zmienie o tym swojego zdania.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 24.03.2012 o godz. 20:10.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad z Nacho Novo. Dlaczego tutaj?
Dlatego: weszlo napisał(a):
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Spoko, spoko. Zobaczymy jak będzie za jakiś czas. Nasi na początku też mieli mega zapał do języka polskiego. A jak to potem wyglądało wszyscy wiemy.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
"Klub, który reprezentował prezes Basałaj rozpoczął ze mną rozmowy na ten temat już w styczniu, ale z powodu przeciągających się problemów zdrowotnych uzgodniliśmy, że wrócimy do rozmów jak się wyleczę. Prezes chciał mieć pewność, że nie zacznę rozmawiać z innym klubem, a ja nie chciałem nikogo naciągać na pieniądze w przypadku, gdyby kontuzja się dalej przeciągała" - powiedział Radosław Sobolewski. Więcej tutaj http://wislalive.pl/news/radek_sobol..._ma_wisla-507/
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
News jest z Faktu, a Ci ostatnio mają nie najgorsze info o Wiśle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na początku roku prezes Bogdan Basałaj rozpoczął ze mną rozmowy na temat przedłużenia kontraktu, ale z powodu ciągłych problemów zdrowotnych uzgodniliśmy, że wrócimy do nich, jak się wyleczę. Prezes chciał mieć pewność, że nie zacznę rozmów z innym klubem, a ja nie zamierzam nikogo naciągać na pieniądze w przypadku, gdyby absencja dalej się przeciągała. Ustaliliśmy, że gdy się wyleczę, absolutne pierwszeństwo ma Wisła.
To slowa oczywiscie Sobola |
|
|
|
Guest
|
|
Niskie ukłony ode mnie dla Sobola |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Postawa Sobola to znakomity przykład dla niektórych, że liczą się czyny, nie słowa.
W ogóle w czasach lecących wyłącznie na kasę gwiazdorów, to jak światełko w tunelu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Szkoda, że z naszej młodzieży poza Czekajem nikt się nie przebija do pierwszej drużyny. Nie wiem, czy jak wrócą Chrapek i Nalepa to czy będą chociaż mogli znaleźć się na ławce. |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() a Patryk już psuje atmosferę.. spójrzcie na minę Garguły, pewnie spodziewał się podania.. :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Też nie jestem za powrotem PM19 ale nie róbmy sobie jaj z pogrzebu. Doszukujesz na siłę argumentów do swojej hipotezy. Jeśli już chcesz rozkładać to zdjęcie na czynniki pierwsze to zobacz z kim kiwa się Mały. Zawodnik jest pokazany plecami ale ma rękawice bramkarskie więc mniemam, że to Milan Jovanic. A gdzie gra Milan Jovanic? Na bramce! To jak Mały ma przed sobą tylko bramkarza to zamiast go obiec i strzelić, co pewnie czyni, ma podawać wg Ciebie do tyłu do Guły
Nie doszukujmy się na siłę czegoś, czego nie ma :/ |
|
|
|
Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Wojtek Ty tak na powaznie? haha
![]()
Od kolyski, az po grob. Wisla Krakow !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co do piłkarzy dla których Wisła to więcej niż zwykła drużyna to bracia Mak z Bełchatowa to kibice Wisły zresztą wprost o tym mówią, za juniora chyba grali w Wiśle, chcieli być jak Brożki, no może kiedyś do nas przyjdą bo to naprawdę zdolne chłopaki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
No ku.rwa nie moge |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Podobno ktoś wywiesił tam baner informacyjny ze pysio nie ma bana. Patryk patrzy na piłke więc nie widzi tego, ale pozostali z niesmakiem przeczytali napis jak widać po mimice twarzy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dlaczego nie ma na forum jakiejś fajnej emotki obrazującej facepalma? Przydałaby się teraz...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Połowa składu z Kirmem na czele do wywalenia po sezonie i czas zaczac budowac druzyne od nowa ale nie sciagajac kolejnego szrotu - jezeli to nie dotrze do Cupiala to bedzie oznaczac, ze ma Nasz klub w glebokim powazaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Kirm dzisiaj dno, pierwszy do zmiany moim zdaniem. Nie wiem jak Probierz wpadł na pomysł ściągnięcia Maora.W ogóle jakieś dziwne zmiany.
Na dzień dzisiejszy Biton moim zdanie nie jest wart więcej niż 650 tysięcy ojro. Jakby się te mityczne 1,6mln znalazło na niego, wolałbym Kupisza i Jankowskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Takie jest moje zdanie, z którym pewnie wielu się nie zgodzi, ale cóż.... ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|