The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2012, 20:47
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Sory dla mnie Iliev czy Biton są 100 razy lepsi niż Matusiak czy Beton przepraszam Beto
Pewnie, że lepsi. Ale to nie są zawodnicy na których można coś oprzeć. Jeden kondycyjnie dogorywa a drugiego w lecie już nie będzie. Powinniśmy budować drużynę na przyszłość a tak w lecie czeka nas kolejne wietrzenie szatni i prawdopodobnie nowy szrot. I czy Valcx będzie to robił czy Bednarz tak na prawdę ma to mniejsze znaczenie. Problemem jest ciągła prowizorka i ogólna strategia budowy klubu a raczej jej brak.

LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
To jaka wedługo Ciiebie jest dobra polityka transferowa? Jak oceniasz LEgii (o akademiii nie pisz) Czy oni nie sprowadzili również graczy na tu i teraz ? Starszych, doświadczonych którzy teoretycznie powinni sie sprawdzic i sprawdzili?

U nas Lamey Jaliens Iliev, kto mógł przewidzieć, że nei będą jednak gwiazdami? (w mojej opinii nalezy te transfery ocenić pozytywnie)

Mądre głowy może mi powiedzać skąd wziął się u nas Wilk To słaby transfer bez perspektyw? Znacie lepszego nastepcę Sobola w naszej lidze? Kto sprowadził Czarka?
W skrócie: skauting, wyszukiwanie młodych krajowych talentów, szlifowanie ich i sprzedawanie z zyskiem. Do tego ściąganie obcokrajowców doświadczonych o wysokich umiejętnościach i za konkretną kasę, ew. młodych zdolnych z Ameryki Pd. za duża kasę jak np.w Metaliście Charków - to jednak jest trudne bo trzeba sporo na takich wyłożyć. To wszystko łatwo się pisze, ale w zespole muszą być odpowiednie proporcje graczy krajowych do zagranicznych oraz rozwojowych i doświadczonych. U nas to wszystko stoi na głowie. Mamy stary skład bez perspektyw, do tego większość z jakoś tam rokujących graczy jest wypożyczona i w lecie odejdą. Jesteśmy prawie w tym samym miejscu co przed Karabachem, tylko, że teraz mamy więcej emerytów na wysokich kontraktach. Jeśli nie awansujemy do pucharów to będzie to kompletna tragedia.
Powód: post wyżej
Ostatnio edytowane przez lorddavy : 12.03.2012 o godz. 21:03.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.03.2012, 20:51
lorddavy napisał(a):Wyświetl post
Nawet sam to przyznajesz. Czyli Stan nie sprowadził nikogo wartościowego oprócz Roara . Taka jest niestety smutna prawda- nasz skład jest do dupy. Polityka transferowa ostatnich lat to jedno wielkie nieporozumienie. Dlatego nie będę tęsknił za tym panem.
Jak zdobyliśmy MP to BC zaczął jak zwykle cisnąć pęcherz na LM. Tylko że na "szturm" na tą LM znalazło się aż tyle kasy żeby wystarczyło na zakup Jovanovica, wykupienie Chaveza, wypożyczenie Nuneza, Bitona i Diaza i wolny transfer Lameya.
Na Bitona i Diaza wydano 100 czy 150 tys euro za każdego. Wskaż mi młodego, strzelającego w Europie zach napastnika, którego można wykupić definitywnie za 150tys euro. Wskaż mi takiego w Polsce za te pieniądze.
Za czapkę gruszek to sobie można pomarzyć o sukcesach i silnej pace na lata.
Mimo to 3,5-4 bańki euro za eliminacje LM/LE wpadło (minus Mendziara oczywiście).
A Bednarz by wystawił Kirma na PO bo oczywiście Lamey i Jovanovic mieliby przyjść po rozwaleniu Liteksu...
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.03.2012, 20:53
Pewnie, że lepsi. Ale to nie są zawodnicy na których można coś oprzeć. Jeden kondycyjnie dogorywa a drugiego w lecie już nie będzie. Powinniśmy budować drużynę na przyszłość a tak w lecie czeka nas kolejne wietrzenie szatni i prawdopodobnie nowy szrot. I czy Valcx będzie to robił czy Bednarz tak na prawdę ma to mniejsze znaczenie. Problemem jest ciągła prowizorka i ogólna strategia budowy klubu a raczej jej brak.
Zgadzam się z tym brakiem strategi,mnie polityka Holendrów się podobała,o Wiśle zaczęto mówić za granicą,zrobiliśmy największy sukces w pucharach od czasów Henia Kasperczaka,ale niestety pan Cupiał nie wytrzymał kolejny raz.

Wisła nawet już nie stoi w miejscu to jest cofnięcie się o kilka lat do tyłu.
Zamiast budować boiska treningowe,kupować mniej graczy ale za większą sumę i z większych myśleniem to wraca stare

BYŁ PLAN HOLEDNDERSKI CZY ON NIE DAŁ RADY MOIM ZDANIEM ZDECYDOWANIE BYŁ NA PLUS
WSZYSTKO ZACZĘŁO SIĘ WALIĆ W MOMENCIE NERWOWYCH RUCHÓW CUPIAŁA
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
pozowski
Member

Od: 03.2010

Stary 12.03.2012, 20:55
Marzeniem byłoby współdziałanie Bednarza i Valcksa. Jeden zajmuje się wyszukiwaniem graczy, a drugi podpisywaniem umów. Niestety znając Bossa "Łysy" w czerwcu zastąpi Staszka.
Na konto Bednarza należy także dopisać sprawę Adama Kokoszki i jego odejścia/ucieczki z Wisły.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 12.03.2012, 20:55
Co wy chcecie od tego Ilieva ? Gość zapierdala przez cały mecz, w 2 połowie kilkukrotnie mija na skrzydle 2-3 zawodników Lecha, zagrywa w pole karne a tam 6 piłkarzy w niebieskich koszulkach i jeden nasz...to kto tu jest słaby kondycyjnie ?!
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 12.03.2012, 21:00
Stan ma konkretną ofertę z Polski - wiadomo o jaki klub chodzi ale uzależnione jest to od zajęcia przez nich miejsca premiowanego awansem do pucharów.
To było pewne że po zwolnieniu Maaskanta odejdzie rownież dyrektor w kolejce czeka Basałaj, jego ma zastąpić ktoś z dwójki Kapka vel Rogala.
Cupiał gratuluje decyzji - nie wiem kto normalny wybierze się obecnie na Reymonta.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 12.03.2012, 21:04
Merkury
O jaki klub chodzi? Kiedyś gdzieś ktoś mówił że Stana widziano z Wojciechowskim. Inni mówili o Legii.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 12.03.2012, 21:04
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Stan ma konkretną ofertę z Polski - wiadomo o jaki klub chodzi ale uzależnione jest to od zajęcia przez nich miejsca premiowanego awansem do pucharów.
To było pewne że po zwolnieniu Maaskanta odejdzie rownież dyrektor w kolejce czeka Basałaj, jego ma zastąpić ktoś z dwójki Kapka vel Rogala.
Cupiał gratuluje decyzji - nie wiem kto normalny wybierze się obecnie na Reymonta.
Basałaja zastąpi najprawdopodobniej Pilch.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.03.2012, 21:13
Przestancie pisac o konkretnej ofercie z Polski bo jeszcze zaraz ktos napisze ze tak naprawde to Stan jest .....m i sam sie na Wisle wyjebal a Bednarz to przyszedl tylko dlatego ze Wisla wyprzedza ruchy - nie chce zostac z reka w nocniku...

Brak kasy na transfery, odstrzal czlowieka ktorego sam wybral - Maaskanta, brak realnego wplywu na wybor nowego trenera (zart z Moskalem i przyjscie Probierza).

P.s. Wojciechowski moze i jest szalony ale wiedzac ze Stanowi konczy sie kontrakt i co sie dzieje w Wisle bierze go w ciemno.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.03.2012, 21:14
Ja się chętnie wybiorę, sezonowcu.

Zatrudnili Bednarza, może poczekajcie na efekty jego pracy, a nie napierdalajcie od razu ok ? Koniec Wisły itp, ile razy to już słyszeliśmy, przeważnie przed sezonem, w którym zdobywaliśmy Mistrza z konkretną przewagą Valcx jest tu mitologizowany - oczywiście dobry fachowiec - chwała za Meliksona i w sumie... tyle, bo Pareiko to efekt znajomości Frankowskiego, Jovanović to była okazja ze względu na dyskwalfikację w Serbii, Chavez przyszedł za Kasperczaka. Reszta transferów średnio trafiona, choć nikt z nas nie wie jakie tak naprawdę miał pole manewru jeżeli chodzi o finanse.

Nie był ten Stan taki różowy jak się wydaje i zrozumcie, że może facet chce podjąć wyzwanie gdzie indziej popracował dwa lata tu, popracuje dwa lata gdzie indziej, dajcie mu żyć, nie wierzę, że w chcielibyście być przywiązani do jednej roboty (to nie Kaziu Moskal Wisła to jego miejsce pracy) bez możliwości zmiany, podjęcia nowych wyzwań.

Zobaczymy co wykombinuje Bednarz, zobaczymy czy Valcx rzeczywiście odejdzie, ale nie wieszczmy koniec Wisły. Oczywiście Cupiał popełnia wciąż te same błędy, ale czy jest nim zatrudnienie Bednarza ?

Bardziej tolerowawnie figurantów pokroju Bogdana B., który rano w wywiadzie mówi, że Bednarz to fakt medialny, a wieczorem go zatrudniają Ten człowiek to jakaś komedia, skończony darmozjad, niepotrafiacy wzorem Warty Poznań (!) wprowadzić tak prostej rzeczy jaką jest sprzedaż internetowa biletów. Mam nadzieję, że Weszło ma rację i zostanie wyjebany już w lecie
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 12.03.2012, 21:18
Co wy chcecie przecież to pełen profesjonalizm. Wiadomo że w czerwcu wyp..olą Stan to już Bednarza zatrudnili by ten wdrażał się w obecnie diałającą w Wiśle politykę klubu.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 12.03.2012, 21:19
Pierwsze okienko z Holendrami gdy była kasa na Pareikę, Genkova i Meleksa dało nam mistrza.

Drugie gdy z kasiurą było gorzej dało nam w perspektywie ciekawą przygodę w pucharach,

Trzecie gdy zakręcono kurek wywali nas poza podium.

Nie ma sianka - nie ma granka.

Przerażenie bierze gdy człowiek z boku na to patrzy. Z Cupiałem już nic nie osiągniemy.

A tekst Basałaja że żeby mieć szkółkę nie trzeba budować boisk a wystarczy je wynajmować to najmocniejszy sygnał jak przy Reymonta i w Myślenicach się myśli krótkowzrocznie, nieodpowiedzialnie, nieperspektywicznie. Jak się dba o własną dupę i liże cztery litery naj-prezesowi.

Najpierw cyrk z Maaskantem, potem Moskalem, a teraz Bednarz.

Sorry ale jak mam teraz iść na mecz to będę się czuł jak małpa w zoo, jak pacynka.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.03.2012, 21:27
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Co wy chcecie przecież to pełen profesjonalizm. Wiadomo że w czerwcu wyp..olą Stan to już Bednarza zatrudnili by ten wdrażał się w obecnie diałającą w Wiśle politykę klubu.
Tak samo pomyślałem.
Ostatnio edytowane przez murray : 12.03.2012 o godz. 21:39.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 12.03.2012, 21:29
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Ogłoszenie tej decyzji - zatrudnienie następcy Valckxa już teraz bo według mnie to niezaprzeczalny fakt mimo tego śmiesznego stanowiska które mu wymyślono. Według mnie to taka celowa chęć upokorzenia naszego dyrektora sportowego/Basałaja. Takie zwykłe prostactwo i chamstwo, które nie pierwszy raz ma miejsce. Robienie z kogoś szmaty na wyjście z klubu.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 12.03.2012, 21:37
willow napisał(a):Wyświetl post
Basałaja zastąpi najprawdopodobniej Pilch.
Pilch nie może zostać Prezesem Wisły z przyczyn prawnych vide łączenia stanowisk w obu spółkach. Art. 211 KSH
Ostatnio edytowane przez Merkury : 12.03.2012 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.03.2012, 22:05
Gówno zrobił w ostatnim okienku, a teraz myślisz, że mu dadzą miliony?
Mistrzu, ja rozumiem że na forum może wypowiadać się każdy, bez względu na to czy umie dodać dwa do dwu, no ale bez jaj!

Pytanie: dlaczego Moskal od razu zapowiedział, że żadnych wzmocnień nie potrzebuje? No, pomyśl przez chwilę, na pewno dojdziesz do właściwej odpowiedzi
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.03.2012, 23:02
lorddavy chodziło zapewne o to, że w ogóle kasy nie dostał wtedy.
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja się chętnie wybiorę, sezonowcu.
Jovanović to była okazja ze względu na dyskwalfikację w Serbii, Chavez przyszedł za Kasperczaka. Reszta transferów średnio trafiona, choć nikt z nas nie wie jakie tak naprawdę miał pole manewru jeżeli chodzi o finanse.
Co do Jovanovićia to właśnie o to chodzi by łapać takie okazję jak ta. Chavez przyszedł za Kasperczaka, ale Stan mu wypracował kontrakt. Czy taki Iliev to jest transfer średnio trafiony?

Widzę, że parę osób tu najeżdża na Genkowa - kto strzelał bramki wiosną które dały nam MP?

Z tego co pamiętam to Bednarz też w pozostałych sezonach już nie miał kasy na transfery.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 12.03.2012, 23:16
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Co do Jovanovićia to właśnie o to chodzi by łapać takie okazję jak ta.
Ja wiem czy to taka okazja? Podobno 400tys Euro wydaliśmy na Serba.

Lamey przyszedł za darmo, i wiele od Niego nie odstaje, a w destrukcji jest nawet pewniejszy.

Za mniejsze pieniądze przyszli do nas Mijajlović, Stolarczyk czy Dudka, wg mnie lepsi boczni obrońcy niż Marko.

Wprawdzie to były inne czasy, ale jakaś tam zależność istnieje. Z drugiej strony porównując do Bunozy, który też podobno tyle kosztował, to rzeczywiście - była to okazja.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 12.03.2012, 23:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mistrzu, ja rozumiem że na forum może wypowiadać się każdy, bez względu na to czy umie dodać dwa do dwu, no ale bez jaj!

Pytanie: dlaczego Moskal od razu zapowiedział, że żadnych wzmocnień nie potrzebuje? No, pomyśl przez chwilę, na pewno dojdziesz do właściwej odpowiedzi
Widzę, że kolega już napisał.

Najlepiej przeczytaj jeszcze raz mój post i dojdziesz do wniosku, że źle go zrozumiałeś.
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 12.03.2012, 23:35
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
lorddavy chodziło zapewne o to, że w ogóle kasy nie dostał wtedy.
Co do Jovanovićia to właśnie o to chodzi by łapać takie okazję jak ta. Chavez przyszedł za Kasperczaka, ale Stan mu wypracował kontrakt. Czy taki Iliev to jest transfer średnio trafiony?

Widzę, że parę osób tu najeżdża na Genkowa - kto strzelał bramki wiosną które dały nam MP?

Z tego co pamiętam to Bednarz też w pozostałych sezonach już nie miał kasy na transfery.
Jovanovic to okazja?Chyba dla Partizana bo 400 tys euro nikt by za niego nie zapłacił.Genkov jest przesłaby na wiosnę to strzelał też Kirm i o czym to niby świadczy?

Takich piłkarzy siłowych na walkę biorą, a potem się dziwicie, że taka Korona gra z nami jak równy z równym, kiedy Wy zrozumiecie, że technika się najbardziej liczy?Piłkarze zaawansowani technicznie robią różnice inni są tylko do tego żeby zap.....
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 12.03.2012 o godz. 23:38.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.03.2012, 23:41
Widzę, że kolega już napisał.

Najlepiej przeczytaj jeszcze raz mój post i dojdziesz do wniosku, że źle go zrozumiałeś.
Jeśli tak, to zwracam honor.

Co do zarabiania na piłkarzach: ile zyskaliśmy na Beto czy Łobodzińskim? Patrząc realnie - żeby móc coś zarobić, to trzeba najpierw mieć za co kupić. Biton tym się różni od Betona, że ten pierwszy uratował nam sezon (gdyby nie jego bramki, bujalibyśmy się nad strefą spadkową). I to jest raczej maks na co można liczyć jeżeli się nie ma pieniędzy, bo gracze tacy jak Błaszczykowski czy Lewandowski to są przypadki które trafiają się raz na kilka lat.

Jak Cupiał chce zarabiać na promowaniu piłkarzy, to niech najpierw da pieniądze na ich zakup.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.03.2012, 00:46
.

Ło k****wa ,to jest dopiero światełko w tunelu na przyszłość.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 13.03.2012, 00:54
kapka gdyby chciał juz dawno byłby u nas prezesem ( ma ktos co do tego watpliwości ), ale po co mu to ?

woli byc szarą eminencją , a zarabiac na swoich machlojkach. Prezes kklubu ( szczegolnie w czołowych klubach) to stanowisko bardzo medialne , odpowiedzialne , a tego Kapka zdecydowanie nie potrzebuje . Na co mu rozgos czy niepotrzebna presja ?

Jest jeden jedyny pozytyw zatrudnienia Bednarza . Lepiej że , człowieka z jakims tam doświadczeniem i powiedzmy ze w momencie z którym mozna cos planowac , niż zwolnic Valckxa w czerwcu i wtedy dopiero szukac dyrektora . Ile razy mielismy potworne bezkrólewie na tym stanowisku , gdzie piłkarzy sciagano z YT , a robiły to osoby nie znające się na piłce.

Pytanie zreszta czy Valckx chciałby u nas jeszcze pracowac ? byc moze klub zabezpiecza się na taką ewentualność . Valckx w ofertach moze na pewno przebierac , zarabiac 3 razy wiecej na zachodzie i dysponowac 10 razy wiekszym ( jesli tylko ) budżetem na transfery niz w Wiśle .

PS. Żeby nie było - dla mnie osobiscie Valckx powinien zostac , a Bednarz nie powinien miec juz w Wiśle miejsca . Pokazał juz na co go stać i jaką ma siłe przebicia w swoim poprzednim pobycie .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 13.03.2012 o godz. 00:59.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.03.2012, 08:48
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Ja mam wrażenie że to specjalnie dostał taką niby funkcje a w czerwcu zostanie dyrektorem sportowym,ot takie zagranie żeby kibice i media się wyciszyli
Wypluj te słowa - weszli drugi raz z Basałajem, ktorego juz kibice wywalają to jeszcze z Bednarzem robi to samo.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 13.03.2012, 09:25
Tak jak pisze Tymon. Bednarz ma czas na przejecie obowiazkow. I tak dobrze ze ktos pomyslal, ze jak zatrudnia kogos na ostatnia chwile to nic nie zrobi.
Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.03.2012, 20:53
Może Bednarz zastąpi Basałaja, a nie Stacha..Poczekamy,zobaczymy. Mimo wszystko sprowadzenie z powrotem Jacka Be, w jakiejkolwiek formie jest skrajną głupotą. Płacą mu teraz nie wiadomo za co.
Odpowiedz cytując
Maras
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.03.2012, 21:49
Bogdan Basałaj nie jest już prezesem Wisły Kraków

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
Odpowiedz cytując
vip2008
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 13.03.2012, 21:50
niech ktos porzoadnie wytlumaczy o co tutaj chodzi i jaka jest naprawde polityka w tej chwili

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 13.03.2012, 21:50
Babba napisał(a):Wyświetl post
Może Bednarz zastąpi Basałaja, a nie Stacha..Poczekamy,zobaczymy. Mimo wszystko sprowadzenie z powrotem Jacka Be, w jakiejkolwiek formie jest skrajną głupotą. Płacą mu teraz nie wiadomo za co.
Jakis prorok czy co
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.03.2012, 21:51
No to się zaczyna.. za chwilę odejdzie Staszek i wejdą pionki Kapki i spółki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów