|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Sprzedać to mógł co najwyżej loże vip. Właśnie przez to, że jestem na Wiśle od bardzo dawna chyba zaczyna u mnie zwyciężać rozum, który mówi: nie dorzucaj się do tego obwoźnego cyrku ludzi mających w dupie Wisłę i czekających tylko na twoje ileś tam złotych za karnet.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 12.03.2012 o godz. 18:59.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tu by sie przydała totalna rozpierducha , ale nie na stadionie tylko pod budynkiem klubowym . Normalnie to są kpiny, z szumnych zapowiedzi B.B o wielkiej budowie wielkiej Wisły zostało wielkie g...no.Normalnie proponowałbym zbojkotować mecze na jakiś czas , ale i tak to nic nie da bo oni mają już nas od dłuższego czasu w du...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Napisałem Basałaj jako pracownik Stana. I taką teraz ma pozycję. Nie odwrotnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Oj tam oj tam.
To pewnie przedwczesny primaaprilis, przecież prezes basałaj nie robiłby z gęby cholewy w dzisiejszym wywiadzie dla Przeglądu Sportowego... basałaj pa ta taj |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
I teraz warto przypomnieć sobie sytuację z Olo Moskalewiczem...
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Cytat:
bednarz nie miał na jedzenie i już teraz dali mu posadę, a co. a Valckx ? no cóż do czerwca i bajo, to już było wiadome po odejściu Maskaanta |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Juz widze zapelnione trybuny na R22...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Najpierw wywalają Łysego bo się nie sprawdził, ale po 2 latach trzeba dać mu drugą szansę. Nie ma innych kandydatów na polskim rynku? A jeszcze wspomnę o Kapce, który chodził od klubu do klubu (Łks, Zagłębie i Kszo- w każdym niezbyt długo), ale w końcu wrócił jak bumerang do naszego klubu. Może ktoś mi wytłumaczyć po jaką cholerę Cupiał bawi się w takie 'powroty'?
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Hahaha to się uśmiałem. A to one odeszły? Coś słabą masz pamięć, ostatni grubas to Bokuhari a był jeszcze Branco ten to pocieszny dopiero. Teraz mamy demona prędkości Lameya i napastnika, który nie strzela goli Genkova. A wszystkie te kaleki mega przepłacone. Ja tu wielkiej różnicy między Stanem a Bednarzem nie widzę. Ten średni i ten średni.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Łysy ch.j strickes back )))))))))))))))))Odnośnie Stana Valckxa mam mieszane uczucia - nie wiem naprawdę czy zakończenie z nim współpracy, to będzie odpowiedni ruch na tym etapie, czy może jeszcze należałoby jeden sezon mu dac szansę Znalazł Maskanta, który z jednej strony zdobył mistrza, ale w stylu takim sobie i w sezonie, kiedy nie było konkurenta realnego -bo cała czołówka się kopała po czołach prędzej czy później. Z drugiej strony im dalej w las, tym gorzej - styl gry wręcz tragiczny dla kibiców Wisły przyzwyczajonych do ofensywnej gry, zwłaszcza z ligowa konkurencją. Transfery ? Zostawia raczej po sobie zgliszcza - bo drużyna jest do budowania od podstaw, a fundamenty pod to są słabe. Transfery ? Zaczął kiepsko (Branko, Bukhari). Później miał najlepszą rundę pod tym względem (strzał w 10-kę z Meliksonem, Genkov i Pareiko, którzy zbyt perspektywiczni nie byli i kaliber dużo niższy - ale w rundzie wiosennej mieli swój ewidentny wkład w zdobyciu mistrzostwa). Sivakov się przydał - ale wypożyczenie na rundę było bez sensu - jeśli z góry szanse na wykup były mizerne. Już lepiej było stawiać na Wilka czy Gargułę. Jaliens to była pomyłka, zwłaszcza biorąc pod uwagę jego wiek i kwotę kontraktu (nie zmienia tego faktu parę ostatnio lepszych meczów). Z tej mąki już chleba nie będzie. Po zdobyciu MP z transferami była już równia pochyła. Tragiczny Lamey (dobrze, że tylko na rok). Bezsensowne powtórki z rozrywki z Sivakowa - w postaci Bitona, a także Nuneza. Działania nastawione na krótkotrwały efekt - jednak wobec jego braku, stanowiące prawdziwy problem w temacie konstrukcji drużyny. Jovanovic nie kosztował fortuny, kontrakt długoterminowy - może jeszcze coś z niego bedzie, ale póki co rewelacji nie ma .... Na ten sezon co najmniej lepszy pewnie byłby Baszczu - który dodatkowo mógłby załatać inne dziury w defensywie. Sprowadenie spowrotem Diaza, zamiast prawdziwego lewego obrońcy, w dodatku na podobnej zasadzie co Bitona i Nuneza, to moim zdaniem prawdziwy sabotaż. Natomiast ostatnia przerwa zimowa i impotencja transferowa, przy widocznej nawet dla ślepca konieczności załatania kilku ogromnych dziur kadrowych, to już gruby skandal. Jeśli to było narzucone przez górę czy Basałaja,to Valckx powinien się podać do dymisji i powiedzieć to wprost. Jeśli wybrał drogę opowiadania bajek ("mamy wystarczająco mocny skład na MP") żeby spokojnie dotrwac do końca kontraktu, to nie żal mi jego odejścia, bo znaczy to tylko, ze nie ma żadnej siły przebicia - a figuranci z wysokim kontraktem nie są w tym klubie potrzebni. Bednarz Ameryki nie odkryje, ale jest osobą zorientowana w realiach polskiej piłki, w dodatku sprawdził juz sie w Wiśle w roli strażaka. Czy wyciągnie wnioski ze swoich błędów popełnionych poprzednim razem ? OBY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Może Bednarz nie będzie tak zły, biorąc pod uwagę to co się teraz dzieje w klubie. Może przywróci on trochę "polskości" w drużynie.
Ale swoją drogą, co znaczą układy. Hop siup i ciepła posadka z niezłą pensją. Też bym tak chciał. Tyle, że prułbym sobie flaki dla Wisły... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja pier.... znowu Wisła wraca do tego burdelu,Stan odejdzie i wróci Polska Wisła z Matusiakami,Łobodzińskimi i innymi super gwiazdami Ekstraklasy,może i prezes Cupiał zna się na pieniądzach ale na prowadzeniu klubu to chyba nie albo słucha się jakiś leśnych dziadków typu Smuda
Do samego Jacka Bednarza nic nie mam ale jego efekty pracy były widoczne in minus,sorry za samego Marcelo chwalić go nie zamierzam PS: STAN VALCKX 1906% poparcia ![]()
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 12.03.2012 o godz. 20:15.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ludzie ....a obudźcie się !
Jeśli Stan miałby do wydania kwotę za którą mógłby załatwić dobrego zawodnika to Wisła miałaby już 10 pkt przewagi nad Legią. ....a przecież na ten wasz wieczny malkontentyzm to słów brakuje. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przynajmnie Bednarz nie przyszedł na dyrektora sportowego czyli istnieje szansa, ze przedłuzymy umowe ze Staszkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
No ....wwwwwamaĆ
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja mam wrażenie że to specjalnie dostał taką niby funkcje a w czerwcu zostanie dyrektorem sportowym,ot takie zagranie żeby kibice i media się wyciszyli ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co ty jasnowidz? Obudź się, kiedy Stan będzie miał do wydania tą kwotę o której mówisz? Odpowiem ci - NIGDY. Gówno zrobił w ostatnim okienku, a teraz myślisz, że mu dadzą miliony? Znowu będzie to samo - brak kasy na transfery bo nikogo nie sprzedamy. Zmiana na tym stanowisku nic nie zmieni - nic. Czy dyrektorem będzie wasz holenderski mag czy inny Bednarz bez kasy obaj gówno zrobią. Więc nie wiem nad czym tak lamentujecie. Zluzujcie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proszę Cie a Ty żyjesz w innym świecie? Stan przynajmniej umiał ukręcić bicz z przysłowiowego gówna. Dał nam ....a 1/16 LE ! Za taki wkład jaki on miał to nawet śmieszne nie jest !
A i tak nikogo nie sprzedamy bo oprócz Meliksona nie mamy żadnego (!) wartościowego grajka. A Cupiał prędzej czy później pójdzie po rozum do głowy. Środek tabeli w tym sezonie, jeśli się nic nie zmieni to w przyszłym powtórka z rozrywki. No i kolejne odcinki komedii - "Wisła szuka bramkarza" ....a mać! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Nieeee, przyszedł "tylko" na wiceprezesa ds sportowych. Czy już ....a nie da się jaśniej napisać że zostaje zwierzchnikiem Valckx'a ergo Valckx dostaje z liścia w twarz? Tu nie chodzi o Valckx'a, Bednarza czy innych najemników. Tu chodzi o schemat w naszym klubie. Czas mija, inni się uczą a my nie ruszamy się do przodu nawet o milimetr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Bednarz jaki był i jest każdy widzi. Zatrudnienie tego dewianta to krok a nawet dwa wstecz. Dziwi mnie tylko strasznie krótka pamięć Cupiała bo mnie do tej pory zęby bolą jak przypomne sobie występy choćby wspaniałego Łobo czy Beto a których on sam zasponsorował. Co do Valckxa to pomyślcie - czy taki facet, obyty i majgany w futbolu na wyższym poziomie z rozległymi kontaktami i możliwościami chciałby kolejne pare lat gnić w naszej zapyziałej lidze żeby co drugie okienko boss rzucił mu 200 tys i oczekiwał super transferów?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Cupiał ma kibiców Wisły za debili BRAWO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Taka jest niestety smutna prawda- nasz skład jest do dupy. Polityka transferowa ostatnich lat to jedno wielkie nieporozumienie. Dlatego nie będę tęsknił za tym panem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sory dla mnie Iliev czy Biton są 100 razy lepsi niż Matusiak czy Beton przepraszam Beto
Stan bez pieniędzy sprowadził 100 razy lepszych grajków niż Bednarz,który sprowadził tylko Marcelo bo reszta to raczej nie byli piłkarze klasowi a wręcz pionki. Zaryzykuje stwierdzenie że na trybunach R22 znalazłoby się więcej lepszych graczy niż tych talentów Jacka Bednarza
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 12.03.2012 o godz. 20:44.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
To co Panowie i Panie? PETYCJA?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
U nas Lamey Jaliens Iliev, kto mógł przewidzieć, że nei będą jednak gwiazdami? (w mojej opinii nalezy te transfery ocenić pozytywnie) Mądre głowy może mi powiedzać skąd wziął się u nas Wilk |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|