|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() Dziękuję, nic więcej nie mam do powiedzenia. Co za żenada ![]() Tylko Wisła! ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
MÓWICIE o kompromitacji WISŁY .......dla mnie tak naprawdę to jest kompromitując CUPIAŁA jako właściciela .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Była rozmowa na forum SKWK że musi być doping na anty aby im pokazać naszą nienawiść do parchów. Tyle się pisze, że udawanie tych dobrych nie zdaje egzaminu. Przychodzi mecz parchy z lechem jadą po nas a my w kółko jakieś grzeczne piosenki i uprawiamy "domowe przedszkole " Mieliśmy pokazać lechowi, że jest Amiką a tu nic. Ci z nami jadą a my czterdzieści razy w kółko "tak się bawią ludzie..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
" Dziękuję, nic więcej nie mam do powiedzenia. Co za żenada
" przejąłem się tym i teraz się zamknę w sobie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chcę napisać coś pozytywnego i naprawdę nie wiem co. Może to, że nie przegraliśmy. Panowie Kirm, Paljić, Nunez niestety nie nadają się na grę w Wiśle, jak dla mnie powinni zwyczajnie odejść, nie odczulibyśmy kompletnie nic po ich nieobecności, klub by lekko odetchnął finansowo. Dużo pracy i darcia mordy przed Probierzem taka prawda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
ej ty techikolor co masz tego chuja na emblemacie ty chyba nic nie kumasz. jesteś godnym spadlobiercą tego troglodyty
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
1. Mam nadzieję, że po tym meczu Biton skończy płakać, że siedzi na ławce.
2. Gargułę trzeba wy.......ić dyscyplinarnie. 3. Obrona ok, ale Chavez mnie nie przekonuje, z Koroną i Lechią lepiej grał Bunoza. Mam nadzieję, że Chaveza gdzieś opchniemy po sezonie i problem sam się rozwiąże. 4. Kiro - chyba wraca do formy, na pewno jego najlepszy mecz na wiosnę, jeśli taka tendencja się utrzyma, to za niedługo powinien zagrać dobry mecz ![]() 5. Podobała mi się, bardzo, gra Ilieva w ataku. Jeśli gramy 4-4-2 to powinniśmy grać Iliev plus Genkov 6. Meleks jak nie chce grać, to niech nie gra, bo pożytku z takiego jego klepania i poprawiania piłki sześć razy nie ma. 7. Wilk super, ale strzały to mu wychodzą chyba tylko na Kałuży, Nunez ok, trzeba wziąć poprawkę na to, że chłopak grał dzisiaj na 4 pozycjach. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
k...a mać wyczyszczenie składu to jedyny ratunek dla ?Wisły z tymi partaczami ani Ferguson ani Guardiola nic by nie osiągnęli. Probierzowi dać kredyt zaufania. Chyba że znów będziemy zmieniać trenerów jak rękawiczki
ps- Hanys idź na forum Legii, Lecha-nikt tu z tobą nie polemizuje bo twoja merytoryka ma zerowy poziom. Jeśli wypowiadają się tu np kibice Legii są oni wyraźnie zdeklarowani i ich wypowiedzi są z reguły merytoryczne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To jest powtórka z sezonu 2006/07. Kilku trenerów i padaka przez cały sezon. Potem był jeden z najlepszych sezonów w lidze w historii, więc jakaś nadzieja jest.
Na teraz oglądać się tego nie da. Nikt nie gra dobrze, panuje totalny chaos i brak koncepcji. Jednego w....i Kirm, drugiego (mnie) Garguła, innego Paljic. A tak naprawdę w....iają wszyscy łącznie z Meliksonem, bo wszyscy są bez formy. A trener jest mi w sumie obojętny. Najdalej za rok go nie będzie, więc co za różnica. Ale będzie za to Kapka i te same co od 15 lat boiska treningowe. I ..... ![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Skrzydła Kirm- Paljić pokazują w jakiej dupie się znaleźliśmy. To nawet drużyny broniące się przed spadkiem mają lepszych skrzydłowych. Jeśli do tego dodać parę Nunez - Wilk znajdujemy odpowiedź na naszą niemoc w ofensywie. Wilk oprócz ambicji i determinacji pokazuje technikę na poziomie 2 ligi. O jego strzałach wolę już nie pisać. Za to Nunez to gracz kompletnie nieprzygotowany do gry w Europie. Swoimi bezmyślnymi zagraniami zawalił już dwumecz z Standardem a dziś pokazał, że nie potrafi nawet dośrodkować ze stojącej piłki. Mam nadzieję, że Probierz wymęczy z tymi pokrakami chociaż przepustkę do pucharów.
Jedyny pozytyw meczu to Junior Diaz, grający już od dłuższego czasu na naprawdę wysokim poziomie. Co z tego skoro jest tylko wypożyczony... Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez lorddavy : 09.03.2012 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Cupial wielkiej kasy na transfery przeciez nie wylozy. Oj, juz Cupial mu da... Pewnie teraz palac cygaro zastanawia sie (wraz ze Zdzichem) "kto po Probierzu?"![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Szkoda bo mialem nadzieje ze pojedziecie z pyrusami. Mecz byl ciekawy nawet bardzo ciekawy. Wydaje mi sie ze to czego brakuje Wisle to kilku graczy ktorzy byli by mocno zwiazani z klubem (Polacy) a nie stado wyrobnikow za kase.
Pozdro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Powinniśmy ten mecz wygrać. Z przebiegu spotkania tak wynikało.
Nie rozumiem jak to jest, że goście grają 20 lat w piłkę, nie pierwszy raz przychodzi im nacierać na zaparkowany autobus (od 60 minuty) i nie potrafią strzelić gola. Zadziwiające. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
"ps- Hanys idź na forum Legii, Lecha"
kiedyś próbowałem się zakotwiczyć na forum Lecha ale nie przyszedł mi kod aktywacyjny... teraz by mi tam pisali że mam iśc na forum Legii albo Wisly, co za ironia prawda jest taka że będe tu siedział i pisał sobie co chcę póki nie złamię regulaminu forum. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Podobno zespół buduje sie od obrony, no to obronę już mamy. Czas zbudować ofensywę, ściślej zespołową grę w ofensywie . Co do meczu, to gdy na boisku byli Kirm i Palić to graliśmy gorzej bo w 9-tkę, później już gdy byli Melikson i Garguła było lepiej bo to rywal już musiał się bronić, aby w końcu grać w 10-tke. Mecz mogliśmy, a nawet powinniśmy wygrać, jednak wystarczy słabsza postawa Meliksona i w kreacji gry wyglądamy miernie. Cóż, pozostaje liczyć na powrót dawnego Meliksona, a w lecie na dobre transfery. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
W obecnej sytuacji nawet nie pociesza fakt, że ta liga jest zdolna do wszystkiego. Z każdym gubimy punkty, na dziś dzień zapomnijmy o grze w el. LE. Kuchenkorz jest teraz słaby jak nigdy, należało to bezwzględnie wykorzystać. Kończyli mecz w dziesiątkę, w sumie różnicy to nie zrobiło bramka nie padła. Teraz GKS potem Ruch łatwo nie będzie a punkty potrzebne jak nigdy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wilk by się nie łapał do składu Korony. Ambicja, walczność tak ale technika zerowa, inteligencja boiskowa w ofensywie zerowa. Tylko faulować umie lepiej od Czekaja bo robi to nie na kartki lub na mniejszą ilość... Ot, cała różnica od Czekaja. Tak surowy piłkarsko zawodnik decyduje o obliczu Wisły i dlatego Wisła jest w środku tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mogłeś sobie darować,Legia nie raz w ten sam sposób się zachowała,to niestety kultura co po niektórych
![]() Brawo dla kibiców Wisły,nie dali się sprowokować Kibice Amiki Poznań są dokładnie tacy sami jak żydów z kałuży 90 minut wyzwisk na przeciwnika a jak co do czego to szybko ich nie ma PS:Jak tak dalej pójdzie to możemy zapomnieć o pucharach Mam nadzieję że Puchar Polski w tym roku będzie nasz bo w lidze z 20 golami w 21 meczach nie ma czego szukać Tak swoją drogą życzę całemu Lechowi Poznań wszystkiego najgorszego
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 09.03.2012 o godz. 23:40.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Mimo ogromnego szacunku dla umiejetnosci strzelickich Dudu to z 2 napastników teraz dochodzę do wniosku że nasz defensywny napastnik daje więcej drużynie niż Biton.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 09.03.2012 o godz. 23:39.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Iliev to naprawdę znakomity zawodnik, jednak po minięciu jednego dwóch lechitów nie bardzo miał do kogo podać. Najważniejsza sprawa to fakt że naszym piłka (ten okrągły przedmiot) ewidentnie przeszkadza w sprawnym poruszaniu się po murawie. Podania są jakieś flegmatyczne tak jakby zawodnicy byli "posrani" że czasem coś nie wyjdzie i w praktyce 80% zagrań jest totalnie przypadkowych. Gdzie schematy gry skrzydłami? Boczny obrońca za plecy pomocnika dostaje piłkę wrzutka na NAPASTNIKA czy wycofanie przed pole karne STRZAŁ i coś się dzieje. Proste podstawowe zagrania, ale nie dla Naszych chłopaków ... Niestety. Oby ugrać jakieś puchary w tym sezonie. |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=T_nEX9m1H_A --awantura przedmeczowa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
o k... strzelał jak piłka na niego leciała, co miał zrobić? zastopować piłkę i poczekać na Gargułę albo Meliksona których na boisku jeszcze nie było
![]() jak nie urok to sraczka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Probierz bardzo pozytywnie zaskoczył mnie w tym meczu. Facet widać że żyje tym co robi. Przy stanie 0:0, w 60 min. robi zmianę żeby walczyć o zwycięstwo - widać że bardzo chce - zupełnie inaczej (przy całym szacunku dla Kazia) niż jego dwaj zachowawczy poprzednicy. Widzieliście jak przywołał do siebie Ilieva i coś mu klarował? Garguła swoim zachowaniem doprowadza mnie do szału. Wchodzi na boisko i wita się z jakimś palantem z Lecha, zamiast skupić się na grze. Po meczu z Koroną zrobił podobny kretyński numer. Co do gry no to cóż tutaj powiedzieć - gramy swoje.Wszystko już zostało napisane przy okazji poprzednich meczów. Obrona poprawna, za mało czystych sytuacji podbramkowych. A Probierz widać, że stara się lepić z tego co ma.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz kibicowsko był zajebisty. Dawno nie było takiej energii.
Piłkarsko bieda, ale tego można się było spodziewać, ta drużyna skończyła się dawno temu w Nikozji. Szkoda. Dziś Biton odpowiedział dlaczego: a) trenerzy stawiają na Genkova b) go nie wykupimy Trzeba bardzo serio potraktować Puchar Polski.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 09.03.2012 o godz. 23:49.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Roberto Carlos to to nie jest ale miał jedno dobre uderzenie po którym mógł paść gol, kilka świetnych podań w tym jedno do Bitona między dwóch obrońców, które nasz napastnik koncertowo spieprzył. Do tego przerwanie akcji bramkowej w ostatniej minucie. Na tle reszty zespołu to naprawdę dużo. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez lorddavy : 09.03.2012 o godz. 23:45.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Wilk, z całym szacunkiem do niego, przejął się chyba ostatnimi meczami Wisły , w którym strzałów było jak na lekarstwo..
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|