The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2012, 17:41
[napinka on]
Niektórzy się zastanawiali tutaj, jakby Legia grała bez 5 podstawowych graczy. Wczoraj grała bez 5 z podstawowej jedenastki z jesieni: lidera asyst w lidze Rybusa, Borysiuka, Komorowskiego, Vrdoljaka i większość meczu bez najskuteczniejszego w Legii Radovica.
[napinka off]

Zawsze narzekaliście w Wiśle na Skorżę i Terzottiego za przygotowanie fizyczne. Naprawdę było tak źle? Bo w Legii wychodzi im to świetnie (odpukać). Nawet w poprzednim nieudanym sezonie piłkarze grali do końca i wytrzymywali fizycznie. A teraz pressing w Legii działa jak nigdy.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 27.02.2012, 17:49
0 22, a twierdziłeś, że wylądujemy w połowie tabeli na koniec rundy. Skąd, więc taka nagła przemiana?

Jak da mnie wyłapywanie jakiejkolwiek tendencji z dwóch spotkań ligowych to jakieś kuriozum. Czekamy do kolejki 23-24 i wtedy będzie można napisać kto o co się bije.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.02.2012, 17:52
W najśmielszych snach nie spodziewałem się, że tak spierzemy WKS.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
kozimtsw
Member

Od: 07.2004

Stary 27.02.2012, 17:56
Widzę, że w Warszawie zapanował, hurraoptymizm po wczorajszym zwycięstwie. Chwała warszawiakom, że doszczętnie wykorzystali wszystkie prezenty od Śląska. Legia zdobędzie mistrza tylko pod warunkiem, że w każdym kolejnym meczu przeciwnicy będą strzelać za nich bramki. Nie widzę w warszawskim zespole jakiegoś potentata, który miałby łoić wszystkich w każdym meczu. Życzę sobie, aby przed ostatnią kolejką sytuacji w tabeli wyglądała tak:

1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt.
3.Wisła 50 pkt.
4.Polonia 46pkt.

Wisła - Śląsk w ostatniej kolejce)
TS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 27.02.2012, 18:04
Cytat:
Widzę, że w Warszawie zapanował, hurraoptymizm po wczorajszym zwycięstwie. Chwała warszawiakom, że doszczętnie wykorzystali wszystkie prezenty od Śląska. Legia zdobędzie mistrza tylko pod warunkiem, że w każdym kolejnym meczu przeciwnicy będą strzelać za nich bramki. Nie widzę w warszawskim zespole jakiegoś potentata, który miałby łoić wszystkich w każdym meczu. Życzę sobie, aby przed ostatnią kolejką sytuacji w tabeli wyglądała tak:
Nie do końca tak jest. Teoretycznie nie wiadomo jak będzie z Blanco. Wypali albo nie - tu jest niewiadoma. Poza tym mamy tak de facto sytuację ofensywną podobną do Śląska, tylko z bardziej ofensywnimi pomocnikami - tj. nie mamy typowych mocnych napadziorów, mamy za to skutecznych ofensywnych pomocników, no i Ljuboję który wyczynia kapitalne rzeczy w rozegraniu, ale też skutecznością nie grzeszy (z drugiej strony 9 bramek to też nie jest zły wynik, podobnie zresztą jak w Śląsku Voskamp). Tak jak Śląsk ma b. dobre stałe fragmenty gry, tak my mamy duet Rado-Ljubo. Nie mamy takich typowych egzekutorów jak Wy macie Bitona czy Lech ma Rudnieva, czy, nie przymierzając, Górnik Nakoulmę a Ruch Piecha z Jankowskim, ale też jak wszystko idzie 'w miarę', to ich, podobnie jak Śląsk, nie potrzebujemy.

No i gwarantuję Ci, że o ile powiało optymizmem (wiadomo jak reagują w ekstraklasie kibice - po jednym dobrym meczu jest przymierzanie korony i dobieranie berła, a po drugim słabym - zastanawianie się czy mamy już wystarczająco punktów żeby się utrzymać), o tyle hurraoptymizmem na pewno nie. My już za dużo razy przeżyliśmy to, co przeżyliśmy, żeby popadać w superzachwyt po jednym meczu, chociaż oczywiście humory dopisują.
Legionista
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Od: 06.2011

Stary 27.02.2012, 18:14
kozimtsw napisał(a):Wyświetl post

1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt.
3.Wisła 50 pkt.
4.Polonia 46pkt.

Nie ma mowy o hurraoptymizmie, ale - żeby potwierdzić stereotypy - przecież nie bylibyśmy warszawiakami, gdybyśmy nie wykorzystali tak doskonałej okazji do wszechpolskiej (bez skojarzeń) napinki

Twoja życzeniowa tabel przed ostatnią kolejką ciekawa, ale mało prawdopodobna; zakładasz, że cała czołówka (Śląsk, Legia, Groclin Warszawa, Ruch) będzie notować wpadki, a Wisła nie. Rozumiem wiarę kibica w drużynę, ale trochę realizmu nie zaszkodzi
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
KamAr
Senior Member

Stary 27.02.2012, 22:33

1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt.
3.Wisła 50 pkt.
4.Polonia 46pkt.

Tutaj się nie zgodzę. Trzeba umieć wykorzystać błędy przeciwnika. Legia moim zdaniem w chwili obecnej ma ogromną szansę na tytuł. Śląsk będzie miał trudność utrzymać wysoki poziom do końca - choć majstra życzę im z całego serca.
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 27.02.2012, 22:58

1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt.
3.Wisła 50 pkt.
4.Polonia 46pkt.

1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt.
3.Wisła 50 pkt.
4.Polonia 49pkt.

A teraz?
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.02.2012, 23:22
Cała Legia na Starówkę
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
-ja123-
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.02.2012, 23:50
studio napisał(a):Wyświetl post
1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt.
3.Wisła 50 pkt.
4.Polonia 49pkt.

A teraz?
1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt.
(...)
14.Wisła 30pkt.
15.Cracovia 28pkt.
16.Łódzki KS 28plt.

A teraz?
LOL, bez sensu te prognozy
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 27.02.2012, 23:53
-ja123- napisał(a):Wyświetl post
1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt.
(...)
14.Wisła 30pkt.
15.Cracovia 28pkt.
16.Łódzki KS 28plt.

A teraz?
LOL, bez sensu te prognozy
Kur.wa to byłoby piękne. Do pucharów wchodzimy z PP, Śląsk mistrzem, Lechia zostaje, parchy lecą w otchłań.
Jestem jak najbardziej za. Daję 100 zł za taki rozwój wypadków.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Stary 27.02.2012, 23:56
gigant napisał(a):Wyświetl post
Kur.wa to byłoby piękne. Do pucharów wchodzimy z PP, Śląsk mistrzem, Lechia zostaje, parchy lecą w otchłań.
Czytaj uważniej - to prognoza przed ostatnią kolejką, czyli - jak nie wygracie ze Śląskiem a Cracovia wygra - spadacie. Jak wygracie, a Legia zremisuje - Śląsk nie jest mistrzem

Dawaj 100 zł
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 28.02.2012, 00:00
gigant napisał(a):Wyświetl post
Lipa, bo dodał nam 2 pkt. do obecnego stanu. Co oznacza, że nie wygralibyśmy derbów
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 28.02.2012, 00:11
zizou napisał(a):Wyświetl post
Czytaj uważniej - to prognoza przed ostatnią kolejką, czyli - jak nie wygracie ze Śląskiem a Cracovia wygra - spadacie. Jak wygracie, a Legia zremisuje - Śląsk nie jest mistrzem

Dawaj 100 zł
Faktycznie, to opcja przed ostatnią kolejką więc albo Śląsk mistrzem, albo my lecimy. Na szczęscie pykniemy żydów w derbach i będziemy mieć 31 pkt a to rozwiąże sprawę.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 28.02.2012, 08:42
Zaprawde powiadam Wam nie lekcewazcie mocy Podbeskidzia

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
kozimtsw
Member

Stary 28.02.2012, 09:39
KamAr napisał(a):Wyświetl post
Tutaj się nie zgodzę. Trzeba umieć wykorzystać błędy przeciwnika. Legia moim zdaniem w chwili obecnej ma ogromną szansę na tytuł. Śląsk będzie miał trudność utrzymać wysoki poziom do końca - choć majstra życzę im z całego serca.
Zgadzam się! Błędy należy wykorzystywać. Ale wierzysz w taką metamorfozę, aby Legia dostając dwójkę w Zabrzu nagle urosła w siłę i bezproblemowo wygrała we Wrocławiu? Pierwsza minuta meczu, fatalny błąd Piatrasiaka i bramka na 0:1, to ustawiło mecz! Odnośnie drugiej bramki... jakim cudem piłka przeszła po ziemi z rożnego przez całe pole karne do stojącego przed nim zawodnika. Jeszcze ten strzał, bierność obrońców. Trzeci gol to strzał życia Serba. Jedynie czwartą bramkę z rożnego wypracowali sobie goście. Co nie zmienia faktu, że wygrali zasłużenie, choć z dużą pomocą Śląska, bo tracąc dwie bramki w 14 minut, to wszystkie założenia taktyczne biorą "w łeb". Legia jeszcze pogubi punkty. Natomiast my od następnej kolejki musimy rozpocząć marsz zwycięstw, przecież 11 wygranych daje nam jeszcze realne szanse aby myśleć o mistrzostwie ))!! Pozdrawiam
TS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.02.2012, 10:28
Zgadzam się! Błędy należy wykorzystywać. Ale wierzysz w taką metamorfozę, aby Legia dostając dwójkę w Zabrzu nagle urosła w siłę i bezproblemowo wygrała we Wrocławiu? Pierwsza minuta meczu, fatalny błąd Piatrasiaka i bramka na 0:1, to ustawiło mecz! Odnośnie drugiej bramki... jakim cudem piłka przeszła po ziemi z rożnego przez całe pole karne do stojącego przed nim zawodnika. Jeszcze ten strzał, bierność obrońców. Trzeci gol to strzał życia Serba. Jedynie czwartą bramkę z rożnego wypracowali sobie goście. Co nie zmienia faktu, że wygrali zasłużenie, choć z dużą pomocą Śląska, bo tracąc dwie bramki w 14 minut, to wszystkie założenia taktyczne biorą "w łeb". Legia jeszcze pogubi punkty. Natomiast my od następnej kolejki musimy rozpocząć marsz zwycięstw, przecież 11 wygranych daje nam jeszcze realne szanse aby myśleć o mistrzostwie ))!! Pozdrawiam
o mistrzostwie ja mam nadzieje że się chociaż na puchary załapiemy a Ty o mistrzostwie ...
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 28.02.2012, 12:01
Cytat:
Zjakim cudem piłka przeszła po ziemi z rożnego przez całe pole karne do stojącego przed nim zawodnika.
To wyglądało na ćwiczone zagranie. Skorża lubi czasem pokombinować z niekonwencjonalnym rozegraniem sfg - zwłaszcza że dla Legii tradycyjne rozegranie nie jest jakoś szczególnie korzystne - nie mamy wielu dobrze walczących w powietrzu zawodników (w zasadzie tylko Jędza i Vrdoljak).

Cytat:
Trzeci gol to strzał życia Serba.
Ljuboja już strzelał takie bramki, aczkolwiek nie w Polsce - to fakt.

Cytat:
Jedynie czwartą bramkę z rożnego wypracowali sobie goście.
Tak Bogiem a prawdą, to czwarta bramka była bardziej zawiniona przez Śląsk niż druga, a tym bardziej trzecia. Stoi sobie taki tyczkowaty Astiz w samym środku pola karnego i nawet nikt do niego nie podejdzie. Dostał dobre dogranie, wystarczyło podskoczyć i skierować piłkę do bramki, więcej swobody Astiz nie miałby nawet na treningach.

Tak czy siak - nie licząc tych akcji, były jeszcze dwie akcje Novo i jedna Kucharczyka, każda z nich mogła (powinna) była się skończyć bramką. Ładnie strzelał po ładnej akcji jeszcze Wolski, dużo się nie pomylił. Tak więc bez przesady, to nie jest tak że Śląsk sobie zapakował 4 samobóje, a Legia była poza tym bezradna.

Cytat:
to wszystkie założenia taktyczne biorą "w łeb".
To już drugi mecz jak założenia Oresta biorą w łeb. Dodać do tego, że Śląsk nigdy nie grał jakąś szczególnie zmyślną taktyką (a sam Lenczyk nie jest jakimś wybitnym specjalistą od taktyki), wydaje się ze Orest mógł trochę niepotrzebnie przekombinować. W dodatku Śląsk wydaje się tracić na tym, co do tej pory było jego atutem - na wybieganiu i kondycji. Teraz z nami to akurat nie było tego widać o tyle, że ich człapanie można zrzucić na fatalny dla nich przebieg spotkania, ale z Ruchem też Śląsk nie wyglądał fenomenalnie kondycyjnie. W dodatku kilku kluczowych zawodników (w szczególności Mila!) wygląda, jakby z nich powietrze zeszło. Zobaczymy jak będzie dalej, ale może się okazać, że Lenczyk zajechał sobie drużynę.

Cytat:
o mistrzostwie ja mam nadzieje że się chociaż na puchary załapiemy a Ty o mistrzostwie ...
Biorąc pod uwagę w jakiej lidze gramy, dopóki ktoś ma matematyczne szanse na zdobycie MP, dopóty bym go nie skreślał. Wszystko jeszcze się może zdarzyć, także wasz MP.

A tak zupełnie z innej beczki - jak czytam wynurzenia Świerczewskiego, to naprawdę mam nadzieję, że ŁKS wysoko zgnoimy. A po nas także wszyscy inni, którzy z nimi się będą mierzyć.

Świerczewski napisał(a):
W Polsce, niestety, szkoła trenerów to jedno wielkie nieporozumienie. Na tym samym kursie uczą się ludzie, którzy chcą pracować z dorosłymi, i ci, których pasją jest trenowanie dzieci. Połowa z nich nigdy nie grała w piłkę. (...) Mówią to pewnie ci eksperci, którzy nigdy nie grali w piłkę. Mnie nic nie dziwi, przenoszę swoje doświadczenia, choćby z Francji. I ŁKS, który już niedługo będzie miał nowy stadion, zacznie funkcjonować w warunkach, do jakich jestem przyzwyczajony, jakie widziałem na Zachodzie. (...) Zresztą jak absolwenci naszych kursów mają budować wielkie kluby, skoro tego nie widzieli, nigdy nie dotknęli wielkiej piłki? Właśnie dlatego stoimy w miejscu, nie gonimy Europy.
Dalej w tym samym tonie.

Się napuszył, biegał za piłką we Francji, to teraz jest przygotowany do przygotowywania mikrocykli, do rozpracowywania przeciwników, do zestawiania taktycznego drużyny, do przygotowywania wariantów rozwiązań i indywidualnych zadań, do określania formy i zakresu współpracy konkretnych formacji itd. itp. Szkoda tylko, że spośród uznawanych obecnie za najlepszych polskich trenerów (Lenczyk, Skorża, Fornalik, Probierz, niech będzie na wyrost jeszcze Michniewicz), w piłkę za granicą grał tylko Probierz, a i też nie w jakichś super-klubach.

Ja nie mówię, że polska szkoła trenerska w jakikolwiek sposób się broni, żeby nikt tak nie pomyślał Mnie tylko wkurza takie napuszenie, że "gdzie to ja nie byłem, czego to ja nie widziałem, teraz przyjeżdżam na zaścianek nieść kaganek oświaty, spijajcie wiedzę z moich ust leszcze". My już paru przedstawicieli "zachodniej myśli szkoleniowej" też mieliśmy i jakoś nie udało się im pokazać nam innego lepszego świata - a byli to zawodowi i cokolwiek doświadczeni trenerzy.
Legionista
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 28.02.2012, 12:09
Kosecki w Lechii do konca sezonu. Bardzo dobra opcja dla Kosy bo bedzie gral, dla Lechii bo maja widac spore problemy no i dla Nas bo przedluzyl umowe i wroci mam nadzieje po rozegraniu wszystkich spotkan.

Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.02.2012, 12:25
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Kosecki w Lechii do konca sezonu. Bardzo dobra opcja dla Kosy bo bedzie gral, dla Lechii bo maja widac spore problemy no i dla Nas bo przedluzyl umowe i wroci mam nadzieje po rozegraniu wszystkich spotkan.
Mam nadzieje, że nie będzie grał w Lechii i będzie tylko rezerwowymi. Dla mnie ta decyzja jest kuriozalna. Wypożyczenie bez opcji pierwokupu młodego zawodnika nie ma sensu. Bo po co Lechia ma go ogrywać jak i tak w przyszłości nic z tego mieć nie będzie? Rozumiem, że gdyby to był ułożony zawodnik z doświadczenie który gwarantuje podniesienie jakości gry, ale Kosecki?

To jest kolejny desperacki ruch Lechii. Niestety póki Kuchar będzie w Lechii to nic się nie zmieni. Aż się boję w sobotę jechać na mecz Lechii z Wisłą. Bo obie drużyny prezentują "fantastyczny" poziom..
Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Stary 28.02.2012, 12:29
Cytat:
Mam nadzieje, że nie będzie grał w Lechii i będzie tylko rezerwowymi. Dla mnie ta decyzja jest kuriozalna. Wypożyczenie bez opcji pierwokupu młodego zawodnika nie ma sensu. Bo po co Lechia ma go ogrywać jak i tak w przyszłości nic z tego mieć nie będzie? Rozumiem, że gdyby to był ułożony zawodnik z doświadczenie który gwarantuje podniesienie jakości gry, ale Kosecki?

To jest kolejny desperacki ruch Lechii. Niestety póki Kuchar będzie w Lechii to nic się nie zmieni. Aż się boję w sobotę jechać na mecz Lechii z Wisłą. Bo obie drużyny prezentują "fantastyczny" poziom..
Sam za Kosą nie przepadam za bardzo, ale to nie jest zły zawodnik, a Lechia teraz musi myśleć przede wszystkim o utrzymaniu. Niewielkim kosztem Lechia pozyskuje sobie zawodnika, który w najgorszym wypadku zwiększy konkurencję w ataku, a w najlepszym - pokaże formę z I ligi i gry w ŁKSie (względnie - formę z tegorocznego zimowego zgrupowania, kiedy sypał gola za golem).
Legionista
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.02.2012, 14:14
4fan zawiść Ci troche oczy przysłania.. Również nie rozumiem troche decyzji o braku opcji pierwokupu, ale jednak My w Lechii potrzebujemy TERAZ ratunku ligi, a od nowego sezonu można myśleć nad czymś innym.
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 28.02.2012, 17:15
'Piłkarze' Amiki balują:
http://www.weszlo.com/news/9632-Inte...lodzi_pilkarze

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
zizou
Member

Stary 28.02.2012, 18:07
kornd napisał(a):Wyświetl post
'Piłkarze' Amiki balują:
http://www.weszlo.com/news/9632-Inte...lodzi_pilkarze
Tęczowy Poznań

Dobrze wiem, że w żadnym klubie piłkarze (młodzi, starzy - nieważne) nie są święci, ale u nas (w Legii) przynajmniej preferują dziewczyny, choćby nawet były to profesjonalistki z Wiertniczej
No i jak na razie (i mam nadzieję, że tak już zostanie), żaden z legionistów nie wpadł na tak "genialny" pomysł, żeby z własnej inicjatywy się swoimi wyczynami w sieci chwalić
Ostatnio edytowane przez zizou : 28.02.2012 o godz. 18:12.
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 28.02.2012, 19:04
to przeciez normalne gej party :hahaha:

macanie, rozbieranie :| ja .......e
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 28.02.2012, 20:00
Rumak juz ich pogonil

Trzeba byc DEBILEM by cos takiego nagrywac i niezlym frajerem by cos takiego wyszlo w sieci. Polamali sobie te swoje kariery Coz, bedzie nowy nabor chyba we Wronkach.

Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 28.02.2012, 20:06
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Rumak juz ich pogonil

Trzeba byc DEBILEM by cos takiego nagrywac i niezlym frajerem by cos takiego wyszlo w sieci. Polamali sobie te swoje kariery Coz, bedzie nowy nabor chyba we Wronkach.
Ale jest to świetny sposób na wyeliminowanie klubu niechcianych piłkarzy. Można byłoby tak zrobić u Nas w Krakowie z kilkoma zawodnikami, ale pewnie chleją na zamkniętych imprezach i filmików się nie zrobi.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.02.2012, 21:28
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
4fan zawiść Ci troche oczy przysłania.. Również nie rozumiem troche decyzji o braku opcji pierwokupu, ale jednak My w Lechii potrzebujemy TERAZ ratunku ligi, a od nowego sezonu można myśleć nad czymś innym.
Jaka zawiść? Mi z racji miejsca zamieszkania bliżej do Lechii i to co się dzieje w Lechii jest dla mnie tak samo ważne jak to co się dzieje w Wiśle.

Kosecki nie jest zawodnikiem, który podniesie poziom w Lechii. To jest półśrodek, swoisty akt desperacji. Mi nawet nie chodzi o jego umiejętności piłkarskie tylko po prostu o to, że Lechia w przedostatni dzień okienka dokonuje takich transferów. Gdyby Kosecki przyszedł wcześniej i był z Lechią na zgrupowaniach to jeszcze bym to zrozumiał, ale teraz? Jeszcze tylko 11 spotkań i koniec sezonu. Ciężko będzie tak młodemu zawodnikowi wejść do zespołu.

No ale może chłopak zaskoczy.. Bo konkurencji dużej nie ma.

Dopóki Kuchar będzie w Lechii to nie ma nad czym myśleć.
Odpowiedz cytując
Clapham
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 29.02.2012, 12:29
Madera ma przejść do Lechii. Dobry ruch. On, Kosecki i Wilk (chociaż to wypożyczenia bez pierwokupu) to niezłe transfery i może uratują Lechii ligę.
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.02.2012, 12:32
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...w_Polsce_.html
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów