|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W najśmielszych snach nie spodziewałem się, że tak spierzemy WKS.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() Twoja życzeniowa tabel przed ostatnią kolejką ciekawa, ale mało prawdopodobna; zakładasz, że cała czołówka (Śląsk, Legia, Groclin Warszawa, Ruch) będzie notować wpadki, a Wisła nie. Rozumiem wiarę kibica w drużynę, ale trochę realizmu nie zaszkodzi ![]() ![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cała Legia na Starówkę
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
1.Śląsk 55pkt.
2.Legia 54 pkt. (...) 14.Wisła 30pkt. 15.Cracovia 28pkt. 16.Łódzki KS 28plt. A teraz? LOL, bez sensu te prognozy ![]() ![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
||
Jestem jak najbardziej za. Daję 100 zł za taki rozwój wypadków. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Member
Offline |
|
Dawaj 100 zł ![]() ![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Faktycznie, to opcja przed ostatnią kolejką więc albo Śląsk mistrzem, albo my lecimy. Na szczęscie pykniemy żydów w derbach i będziemy mieć 31 pkt a to rozwiąże sprawę.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Zaprawde powiadam Wam nie lekcewazcie mocy Podbeskidzia
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
))!! Pozdrawiam![]()
TS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
||||||
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak czy siak - nie licząc tych akcji, były jeszcze dwie akcje Novo i jedna Kucharczyka, każda z nich mogła (powinna) była się skończyć bramką. Ładnie strzelał po ładnej akcji jeszcze Wolski, dużo się nie pomylił. Tak więc bez przesady, to nie jest tak że Śląsk sobie zapakował 4 samobóje, a Legia była poza tym bezradna. Cytat:
Cytat:
A tak zupełnie z innej beczki - jak czytam wynurzenia Świerczewskiego, to naprawdę mam nadzieję, że ŁKS wysoko zgnoimy. A po nas także wszyscy inni, którzy z nimi się będą mierzyć. Świerczewski napisał(a):
Się napuszył, biegał za piłką we Francji, to teraz jest przygotowany do przygotowywania mikrocykli, do rozpracowywania przeciwników, do zestawiania taktycznego drużyny, do przygotowywania wariantów rozwiązań i indywidualnych zadań, do określania formy i zakresu współpracy konkretnych formacji itd. itp. Szkoda tylko, że spośród uznawanych obecnie za najlepszych polskich trenerów (Lenczyk, Skorża, Fornalik, Probierz, niech będzie na wyrost jeszcze Michniewicz), w piłkę za granicą grał tylko Probierz, a i też nie w jakichś super-klubach. Ja nie mówię, że polska szkoła trenerska w jakikolwiek sposób się broni, żeby nikt tak nie pomyślał Mnie tylko wkurza takie napuszenie, że "gdzie to ja nie byłem, czego to ja nie widziałem, teraz przyjeżdżam na zaścianek nieść kaganek oświaty, spijajcie wiedzę z moich ust leszcze". My już paru przedstawicieli "zachodniej myśli szkoleniowej" też mieliśmy i jakoś nie udało się im pokazać nam innego lepszego świata - a byli to zawodowi i cokolwiek doświadczeni trenerzy.![]()
Legionista
|
||||||
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Kosecki w Lechii do konca sezonu. Bardzo dobra opcja dla Kosy bo bedzie gral, dla Lechii bo maja widac spore problemy no i dla Nas bo przedluzyl umowe i wroci mam nadzieje po rozegraniu wszystkich spotkan.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
To jest kolejny desperacki ruch Lechii. Niestety póki Kuchar będzie w Lechii to nic się nie zmieni. Aż się boję w sobotę jechać na mecz Lechii z Wisłą. Bo obie drużyny prezentują "fantastyczny" poziom.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
4fan zawiść Ci troche oczy przysłania.. Również nie rozumiem troche decyzji o braku opcji pierwokupu, ale jednak My w Lechii potrzebujemy TERAZ ratunku ligi, a od nowego sezonu można myśleć nad czymś innym.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
'Piłkarze' Amiki balują:
http://www.weszlo.com/news/9632-Inte...lodzi_pilkarze ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Dobrze wiem, że w żadnym klubie piłkarze (młodzi, starzy - nieważne) nie są święci, ale u nas (w Legii) przynajmniej preferują dziewczyny, choćby nawet były to profesjonalistki z Wiertniczej ![]() No i jak na razie (i mam nadzieję, że tak już zostanie), żaden z legionistów nie wpadł na tak "genialny" pomysł, żeby z własnej inicjatywy się swoimi wyczynami w sieci chwalić ![]()
Ostatnio edytowane przez zizou : 28.02.2012 o godz. 18:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
to przeciez normalne gej party :hahaha:
macanie, rozbieranie :| ja .......e ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Rumak juz ich pogonil
![]() Trzeba byc DEBILEM by cos takiego nagrywac i niezlym frajerem by cos takiego wyszlo w sieci. Polamali sobie te swoje kariery Coz, bedzie nowy nabor chyba we Wronkach.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ale jest to świetny sposób na wyeliminowanie klubu niechcianych piłkarzy. Można byłoby tak zrobić u Nas w Krakowie z kilkoma zawodnikami, ale pewnie chleją na zamkniętych imprezach i filmików się nie zrobi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Kosecki nie jest zawodnikiem, który podniesie poziom w Lechii. To jest półśrodek, swoisty akt desperacji. Mi nawet nie chodzi o jego umiejętności piłkarskie tylko po prostu o to, że Lechia w przedostatni dzień okienka dokonuje takich transferów. Gdyby Kosecki przyszedł wcześniej i był z Lechią na zgrupowaniach to jeszcze bym to zrozumiał, ale teraz? Jeszcze tylko 11 spotkań i koniec sezonu. Ciężko będzie tak młodemu zawodnikowi wejść do zespołu. No ale może chłopak zaskoczy.. Bo konkurencji dużej nie ma. Dopóki Kuchar będzie w Lechii to nie ma nad czym myśleć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Madera ma przejść do Lechii. Dobry ruch. On, Kosecki i Wilk (chociaż to wypożyczenia bez pierwokupu) to niezłe transfery i może uratują Lechii ligę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|