|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Kilka miesięcy temu pisałem, że tylko idiota szuka przyczyn problemów Wisły w holenderskim trenerze.
Kilka miesięcy temu pisałem, że ktokolwiek przyjdzie za Maaskanta - z tym składem nie osiągnie wiele więcej, bo holender zrobił wynik ponad stan. Kilka miesięcy temu pisałem, że tak jak teraz bredzicie o krakowskiej piłce i Moskalu, tak bardzo szybko będziecie go wyklinać. Wszystko to się sprawdziło. Czy to ja jestem jasnowidzem, czy może wy - ograniczeni, niech każdy oceni sam. Ja tylko - w ramach podpowiedzi - dodam, że nigdy nie trafiłem w Dużym Lotku nawet trójki. "Raduje się serce, raduje się dusza kiedy Wisła bez Maaskanta rusza"? Wreszcie gramy ładnie dla oka? Przyjechała Korona i na waszych oczach nas wydymała. Nie ma co ukrywać, że sami się nadstawiliśmy i nawet przed tym nie broniliśmy. Dwa strzały na bramkę? Moje zdanie o Moskalu jako trenerze jest negatywne, ale żadne zmiany teraz już nic nie dadzą. Nie ma też sensu "ogrywać" trenera z drużyną ani zawodników miedzy sobą, bo w następnym sezonie większości z obecnych piłkarzy w Wiśle już nie będzie. Macie co chcieliście: Polski trener wiślak, Czekaj w pierwszym składzie - to teraz grzecznie siedzieć i podziwiać. Nie ma też Małeckiego, więc jest profesjonalnie. Kto nie wierzy, niech posłucha Łukasza Garguły. Jebie go z góry na dół czy remisuje z ostatnią drużyną ligi, czy może przegrywa u siebie ze średnią Koroną. Nie ma mowy o żadnych kontrowersyjnych wypowiedziach - pełen profesjonalizm, chłodna analiza sytuacji, a po wysłuchaniu wywiadu i tak wiecie gdzie go możecie pocałować. Życzenia większości z Was się spełniły, klub wyszedł im naprzeciw - więc o co chodzi?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 27.02.2012 o godz. 21:50.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
|
|