|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Chyba dalej u kolegi "pomroczność jasna" ![]() Czym innym jest być za zwolnieniem Maaskanta a czym innym bycie zwolennikiem Kazia Moskala. To nie to samo. Jeszcze czym innym (o czym pisze Willow) jest być za zwolnieniem Maaskanta np mając innego dobrego kandydata już zaklepanego (np w przerwie sezonu, po sezonie) a czym innym jest wywalenie Maaskanta natychmiast i wsadzenie Kazia. Nie przypadł mi wczesny"pseudobarceloński" i późny "bez obrony" Maaskant do gustu. Tylko środkowy "defensywny" ![]() Dlatego miałem i mam bardzo ambiwalentne zdanie na temat jego zwolnienia. Tak jak byłem przeciwnikiem zwolnienia Skorży czy Petrescu. To z Maaskantem do końca nie wiem. (nie wiem czy by się naprawił) Ale akurat tego jestem pewien że nawet jeśli Maaskanta należało zwolnić to w przerwie mając dobrego kandydata.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 27.02.2012 o godz. 18:22.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
|
|