|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie mamy też metra w Krakowie oraz tylu McDonaldów.Dlatego my jesteśmy prowincjuszami.Temat proponowałbym zakończyć i skupić się na lidze Polskiej
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Blanco podobno juz finiszuje i stawia kropke przy kontrakcie. CF byl nawet bardzo ciekawy glownie dla kibicow Legii o ktorej bylo pol programu. O Wisle tez calkiem sporo jak na to grono Panów Kowal oczwiscie zganil Gargule ze jako srodkowy pomocnik powinien przy sytuacji z perwszych minut zachowac sie lepiej. Zapomnial zganic Ljuboje i Zyro za podobne setki![]() Dziwil mnie huraoptymizm Borka Onyszki i Kowala przed rewanzem w Portugalii. Czy oni sadza co probowal im uzmyslowic Kolton ze Sporting u siebie tez zagra taka okrutna kaszane Waćpan Borek ktory kilka tygodni temu uwazal Kazimierza Moskala za trenera bez jaj (kurcze od tamtej pory jakos stracil w moich oczach, nawet jesli tak uwaza nie powinien tego mowic na antenie) tym razem sadzi chyba ze te jaja mu urosly bo sie postawil Maleckiemu... |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jesli chodzi o Slask, to wlasnie napisalem ze jesli ktos siadzie na nich to zaczyna sie kopanie po czole. U nich solidnie wyglada tylko przygotownie kondycyjne, reszta jakas taka bez ladu i skladu.
To dzisiaj Moskal mu pokazal skladem ze jednak jaja ma ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Ten Blanco to niezły egzekutor pamiętam go z ligi greckiej, często obstawiałem tam wyniki AEK u bukmacherów, bardzo skuteczny piłkarz i cholernie trudny do upilnowania, gdyby Legia go pozyskała, a Ljuboje ustawili jako 10 ich siła ofensywna byłaby naprawdę dobra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Oczywiście PP już pominąłeś, bo nie pasuje do teorii ![]() Wy za to nie graliście w LM ![]() Poza tym naucz się czytać, on napisał, że " robimy to co Wam nigdy się nie udało". Z tego co wiem, to zdobywaliśmy mistrzostwa, więc co niby nam się nie udało? Pomyśl nad tym. W tabeli wszechczasów kto jest 1? Legia czy Wisła? Nigdy nie byliście w 1/2 Pucharu Europy, a my tak. W PZP byliście najdalej w 1/8, my zaś raz w półfinale i dwa razy w ćwierćfinale. Na arenie międzynarodowej Was miażdżymy. Od czasów II wojny światowej jesteśmy nieprzewalenie w najwyższej lidze, w przeciwieństwie do was. Licytujemy się dalej? Dziękuję za uwagę. wiślak68 potem napisałem, że nadużyłem słowa przepis. Nie zmienia to faktu, że same wytyczne UEFA są takie a nie inne i ja tylko je powtarzam. To Ty z nimi walczysz. edit down martin_6 tak tak, ciągle wyczytuję, że to albo 0 22 się napina i prowokuje, albo ja, albo jakiś inny legionista. Wskaż mi gdzie prowokuje, normalnie bez wyzwisk przedstawiam swoje stanowisko. A to, że jest ono dla Ciebie inne niż po Twoje myśli, to już znaczy, że jest to prowokowanie. Ciekawe. Dobra OT, idę pooglądać Zagłębie Wisła.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.02.2012 o godz. 14:40.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Weź się ToTylkoJa ogarnij. Inni legioniści potrafią jakoś dyskutować normalnie, a jak tylko Ty się pojawiasz, to zawsze napinki durne. Wiesz, że zawsze znajdziesz kogoś chętnego do popyskowania sobie i chyba tylko po to tu wchodzisz...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Guest
|
|
Niezła jak dotąd (Śląsk, Amica) kolejka dla nas. Teraz musimy sobie pomóc sami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zagłębie gra bardzo fajnie. Razem z Jagą mogą być rycerzami wiosny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
ToTylkoJa - jesteście klubem ze stolicy, dziękuję dobranoc...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
piłka 8 koszykówka m 7 siatkówka k 1 siatkówka m 8 hokej 13 Te tytuły, o których piszesz to drużynowe mistrzostwa w sportach indywidualnych - jedno takie mistrzostwo to jeden złoty medal w sportach indywidualnych (tak np. jedno z MP judoków Wisły to jedno z 317 MP Wisły w sportach indywidualnych). Do reszty Twojego posta odniosę się późnej bo oglądam mecz ![]()
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 19.02.2012 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Polonia Bytom mówi Ci to coś? jak tak, to przestań pierd*lić bo każdy starszy kibic ma o Legii wyrobione zdanie. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Wy też się ogarnijcie i nie karmcie już trolla. Pyskówki w stylu "kto ma dłuższego" z udziałem tego gościa pojawiają się tutaj cyklicznie i mało kogo jeszcze jarają. Jak wam się jeszcze chce z nim gadać, to róbcie to na privie a nie...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bramka i dwa karne dla Lubina, a dopiero 55 minuta...
![]() .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no to po mistrzostwie...
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
I po co coś takiego piszesz?
Wiesz ile jeszcze punktów do zdobycia... Ale skoro nie wierzysz ![]() ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jeszcze sporo kolejek zostalo. Widze na SB wielu placze i wspomina nawet brak pucharow...
Malek to jednak jest cienias... Obserwator powinen mu dac ocene niedostateczna. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
To są ....a jakieś jaja to co ja oglądałem od 2 bramki dla Zagłębia. Nawet Maor s.......ił więcej piłek niż do tej pory od kiedy gra w Wiśle...
EDIT: Paljić, komediodramat. ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piękne asysty Pareiko i Pajlica z takimi zagraniami w obronie cala nasza dobra gra z przodu zostaje zmarnowana, tyle razy pisałem , że z takimi piłkarzami jak Pajlic tak się to skończy.Jak Legia wygra w Zabrzu zostaje nam chyba tylko PP jako droga do Pucharów.O tym jakich mamy kołków na obronie wszystkich chyba przekonał Abwo, który caly nasz blok defensywny po prostu ośmieszał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to po Mistrzostwie ma Wisła.
Dziękujemy panie Pajlić. Dałeś ciała na całego. Obrona nasza już chyba taką tradycję ma, że musi ewidentne prezenty czynić ku uciesze przeciwników i sobie teraz śpiewają WTSK. Niestety nie mamy obrony godnej Mistrza Polski. Z kim oni chcą odrabiać punkty do Śląska, jak nie z ciotami z końca tabeli? To, że drużyny z czołówki straciły punkty TRZEBA było wykorzystać. Żal jak cholera, bo byłem pewien, że wygrają z Zagłębiem i zostanie już 8 pkt do odrobienia, a tak to jesteśmy w czarnej dupie i osobiście nie widzę już szans na dogonienie Śląska, a przecież na Mistrza chce iść także Legia i Polonia, a Ruch i Bełchatów pokazały się z dobrej strony i coraz mniej zespołów w ekstraklasie, z któymi możemy założyć, że na pewno wygramy Nie są już takimi zespołami ani Zagłębie, ani nawet żydki - a jakby nie było oba zespoły okupują końcówkę tabeli. Wystarczy sobie przpomnieć wyniki z jesieni z żydkami i z Zagłębiem, gdzie ledwo wygrali po ogromnych męczarniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
a co miala zrobic druzyna ktora konczy I runde daleko w tabeli i ma 10 pkt straty do lidera
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 19.02.2012 o godz. 16:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
No i tyle dogoniliśmy Śląsk... I my i oni chcą iść w górę tabel,i było dużo walki i mamy remis. Pierwsza bramka dla Lubinian niestety po błędzie Paeiki. Zagłębie dobrze grało w pierwszej połowie, w drugiej my rozdawaliśmy karty dopóki nie wyrównali na 2:2. Szkoda, że Sernas nie umie grać bez użycia rąk na boisku. Albo niech je w gaciach trzyma podczas meczu albo niech mu ktoś je zwiąże sznurkiem w linii pachowej na czas meczu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdyby ci ktoś wczoraj powiedział, że w Lubinie będzie remis jeszcze rozpaczliwie w końcówce broniony też byś się śmiał? Ty chyba myślisz takimi kategoriami jak Basałaj, że Melikson sam nam to lige wygra i obrona jest niepotrzebna i może z tyłu stać byle kto, kto ma fiuta i dwie nogi.Popatrz sobie w tabele.A tak w ogóle Standard asysta - Nunez, Zagłębie asysty Pareiko2x ( za pierwszym razem gol nie uznany) i pózniej kiedy mieliśmy mecz pod kontrola do akcji postanowił wkroczyć Pajlic, jest jakaś drużyna w lidze, która traci tak frajerskie bramki jak My?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Najbardziej mnie w*urwia to ,że Wisła traci bramki po indywidualnych błedach poszczegolnych pilkarzy , to nie jest tak ,że przeciwnik tworzy jakies koronkowe akcje i padaja gole,tylko prawie zawsze pojedynczy pilkarz popełni katastrofalny blad .Nie wiem czy to jest kwestia koncentracji czy czego. W meczu z Zaglebiem dwa błedy Pareiki i Paljica ,ktore nie mialy prawa sie zdarzyc . W meczu z Górnikiem Zabrze ,żle wybity aut w 86 minucie , w meczach z Podbeskidziem i Widzewem kretynskie faule po ktorych padaja gole dla przeciwnikow. To samo w pucharach ,ze Standardem Nunez podaje do przeciwnika na sytuacje 1 na 1 , mecz z
APOELem Pareiko sobie wrzuca pilke do swojej bramki. Pewnie jakby sie przyjrzec to takich sytuacji byłoby wiecej |
|
|