The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2012, 12:31
Nie mamy też metra w Krakowie oraz tylu McDonaldów.Dlatego my jesteśmy prowincjuszami.Temat proponowałbym zakończyć i skupić się na lidze Polskiej

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.02.2012, 12:41
Radzę się nie spinać. Póki co to mamy o jeden punkt większą stratę do Śląska niż przed startem kolejki. Wygramy, to można zacząć snuć plany o epickim pościgu z metą w maju na rynku.

Uczestnikom MMCXXIII Internetowej Napinki Krakowsko-Warszawskiej proponuję sobie dać spokój, bo wszyscy dobrze wiecie, że nie wyniknie z tego nic sensownego. Jak zwykle...
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 19.02.2012 o godz. 12:45.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 19.02.2012, 13:23
sprawa wygląda tak, że jest 39 punktów do zdobycia od dzisiaj i jak będziemy wygrywać to zostaniemy MP. Śląsk zdobył 37 punktów w 17, prosta matematyka.Też uważam, że ta drużyna nie zdobędzie MP jeżeli my ich nie przegonimy to zrobi to Legia.Nie jestem specjalnie zaskoczony ich wczorajszą grą, bo większość meczów w lidze grali w taki sposób, nawet słabsze drużyny z naszej ligi grały z nimi jak równym z równym.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 19.02.2012, 13:24
Ogladam sobie jeszcze raz mecz Slaska i... cos mi sie wydaje ze tam brakuje po prostu pomyslu na gre. Do czasu kiedy nie ma pressingu i podejscia obrony przeciwnika do przodu oraz zageszczenia srodka to oni cos tam graja. Jednak jesli jedno z powyzszych ma miejsce to zaczyna sie typowe dla naszej ligi zagranie czyli dzida na napastnika.
Jesli tego nie zmienia to skoncza 3-4 miejsce. Nie mowie ze reszta czolowki od nich wiele lepsza jest. Po prostu bardzo slabo to wyglada.
Brak konkretnych klepek o przerzutach 30 metrowych nie wspominajac. Czlowiek sie stesknil za liga i chyba za duzo jak zwykle sobie obiecywal
Ciekawe czy bedzie to kolejka, w ktorej wygrywaly tylko druzyny przyjezdne. Dawmo czegos takiego nie bylo. Ktos pamieta kiedy ostatni raz taka sytuacja miala miejsce?

PS: Znowu telenowela z Blanco sie zaczyna, a w CF to juz w ogole podgrzali temat Trzeba jednak im przyznac ze dzisiaj CF byl na dosc duzym poziomie.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 19.02.2012, 13:39
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Ogladam sobie jeszcze raz mecz Slaska i... cos mi sie wydaje ze tam brakuje po prostu pomyslu na gre. Do czasu kiedy nie ma pressingu i podejscia obrony przeciwnika do przodu oraz zageszczenia srodka to oni cos tam graja. Jednak jesli jedno z powyzszych ma miejsce to zaczyna sie typowe dla naszej ligi zagranie czyli dzida na napastnika.
Jesli tego nie zmienia to skoncza 3-4 miejsce. Nie mowie ze reszta czolowki od nich wiele lepsza jest. Po prostu bardzo slabo to wyglada.
Brak konkretnych klepek o przerzutach 30 metrowych nie wspominajac. Czlowiek sie stesknil za liga i chyba za duzo jak zwykle sobie obiecywal
Ciekawe czy bedzie to kolejka, w ktorej wygrywaly tylko druzyny przyjezdne. Dawmo czegos takiego nie bylo. Ktos pamieta kiedy ostatni raz taka sytuacja miala miejsce?

PS: Znowu telenowela z Blanco sie zaczyna, a w CF to juz w ogole podgrzali temat Trzeba jednak im przyznac ze dzisiaj CF byl na dosc duzym poziomie.
Ja oglądając mecz wczorajszy miałem wrażenie po pierwszej połowie, że jednak wskoczą na wyższy poziom o wiele lepiej grali w ataku pozycyjnym szczególnie właśnie imponowali tymi przerzutami, bardzo dokładnymi z łatwością przenosili ciężar gry z jednej strony na drugą, w drugiej wrócili do mizerii , czyli pilnowania wyniku z przodu była prymitywna taktyka- kopnij i biegnij.Mecz z Legia za tydzień już da odpowiedz na co stać ta drużynę.Inna spara, że ciekaw byłem tego Stavanovica był zapowiadany jako trzecia dziesiątka naszej ligi po Maorze i Stilicu, ale po tym co zobaczyłem jemu dużo brakuje do Jeża, a z wymienionymi w ogóle nie ma go co porównywać.
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 19.02.2012, 13:42

Blanco podobno juz finiszuje i stawia kropke przy kontrakcie.
CF byl nawet bardzo ciekawy glownie dla kibicow Legii o ktorej bylo pol programu.
O Wisle tez calkiem sporo jak na to grono Panów Kowal oczwiscie zganil Gargule ze jako srodkowy pomocnik powinien przy sytuacji z perwszych minut zachowac sie lepiej. Zapomnial zganic Ljuboje i Zyro za podobne setki
Dziwil mnie huraoptymizm Borka Onyszki i Kowala przed rewanzem w Portugalii. Czy oni sadza co probowal im uzmyslowic Kolton ze Sporting u siebie tez zagra taka okrutna kaszane

Waćpan Borek ktory kilka tygodni temu uwazal Kazimierza Moskala za trenera bez jaj (kurcze od tamtej pory jakos stracil w moich oczach, nawet jesli tak uwaza nie powinien tego mowic na antenie) tym razem sadzi chyba ze te jaja mu urosly bo sie postawil Maleckiemu...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 19.02.2012, 13:45
Jesli chodzi o Slask, to wlasnie napisalem ze jesli ktos siadzie na nich to zaczyna sie kopanie po czole. U nich solidnie wyglada tylko przygotownie kondycyjne, reszta jakas taka bez ladu i skladu.

To dzisiaj Moskal mu pokazal skladem ze jednak jaja ma Przynajmniej na papierze wyglada to ladnie u Was. No nic, trzeba zobaczyc co dzisiaj pokazecie.

Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 19.02.2012, 13:57
Ten Blanco to niezły egzekutor pamiętam go z ligi greckiej, często obstawiałem tam wyniki AEK u bukmacherów, bardzo skuteczny piłkarz i cholernie trudny do upilnowania, gdyby Legia go pozyskała, a Ljuboje ustawili jako 10 ich siła ofensywna byłaby naprawdę dobra.
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 19.02.2012, 14:19
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
wiślak68 a co miałem przywołać? Zajęcia z seminarium na Politechnice Warszawskiej?
Jest to oficjalne stanowisko UEFA, nie wiem czego Ty się spodziewałeś? Wiedzą o tym wszyscy, komentatorzy, dziennikarze, nawet taki szary człowiek jak ja. Było to nagłaśniane.
Odwrócę Twoje pytanie: a gdzie masz napisane, że jak sędzia puści stykowego spalonego, to jest to jego błędem? Chwytasz się słówek i nadinterpretujesz niektóre kwestie. Skoro sama UEFA daje wytyczne, żeby w razie wątpliwości czy niepewności puszczać stykowe spalone, to wychodzi na to, że UEFA "zezwala" na taki błąd. UEFA sama mówi - jeśli masz wątpliwości czy był spalony czy nie to go nie gwiżdż. Sędzia w takiej sytuacji staje się rozgrzeszony (jeśli nie odgwiżdże stykowego/minimalnego spalonego).

Nadinterpretujesz zdanie z tego seminarium UEFA na swoją korzyść.
Być może ja czynię to samo na swoją, ale morał z tego jest taki, że minimalne spalone mogą być puszczane.
To jest moje stanowisko, raczej nie przekonasz mnie do swoich racji, tak samo jak ja pewnie Ciebie do swoich. Pozdro.
Wcześniej pisałeś coś o przepisach. Jak rozumiem nic takiego w przepisach nie ma (a przynajmniej nie jesteś czegos takiego znaleź). Czegoś takiego jak "stykowy spalony" w przepisach nie ma. Cała reszta jest tylko Twoją narracją (nawet nie używam tu słowa interpretacja). Skutkiem tego każdy niewłaściwie gwizdnięty spalony jest błędem sędziego. Howgh.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 19.02.2012, 14:23
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Nigdy się Wam nie udało zdobyć tak jak Wisła:

13 MP w piłce, 46 MP w sportach zespołowych, 317 MP w sportach indywidualnych, łącznie 719 medali mistrzostw Polski seniorów

Legia odpowiednio: 8; 37; dużo, dużo, dużo mniej.

Dziękuję za uwagę.
"Warto wspomnieć, że pięściarze CWKS Legia 21 razy zdobywali tytuł drużynowego mistrza Polski." Więc dodaj do 37 jeszcze 21 = 58.

Oczywiście PP już pominąłeś, bo nie pasuje do teorii

Wy za to nie graliście w LM

Poza tym naucz się czytać, on napisał, że " robimy to co Wam nigdy się nie udało". Z tego co wiem, to zdobywaliśmy mistrzostwa, więc co niby nam się nie udało? Pomyśl nad tym.

W tabeli wszechczasów kto jest 1? Legia czy Wisła?
Nigdy nie byliście w 1/2 Pucharu Europy, a my tak. W PZP byliście najdalej w 1/8, my zaś raz w półfinale i dwa razy w ćwierćfinale. Na arenie międzynarodowej Was miażdżymy.
Od czasów II wojny światowej jesteśmy nieprzewalenie w najwyższej lidze, w przeciwieństwie do was.

Licytujemy się dalej?

Dziękuję za uwagę.

wiślak68 potem napisałem, że nadużyłem słowa przepis. Nie zmienia to faktu, że same wytyczne UEFA są takie a nie inne i ja tylko je powtarzam. To Ty z nimi walczysz.

edit down martin_6 tak tak, ciągle wyczytuję, że to albo 0 22 się napina i prowokuje, albo ja, albo jakiś inny legionista.
Wskaż mi gdzie prowokuje, normalnie bez wyzwisk przedstawiam swoje stanowisko. A to, że jest ono dla Ciebie inne niż po Twoje myśli, to już znaczy, że jest to prowokowanie. Ciekawe.
Dobra OT, idę pooglądać Zagłębie Wisła.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 19.02.2012 o godz. 14:40.
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 19.02.2012, 14:27
Weź się ToTylkoJa ogarnij. Inni legioniści potrafią jakoś dyskutować normalnie, a jak tylko Ty się pojawiasz, to zawsze napinki durne. Wiesz, że zawsze znajdziesz kogoś chętnego do popyskowania sobie i chyba tylko po to tu wchodzisz...
Będą wisieć komuniści!

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 19.02.2012, 14:27
Partyzant88 napisał(a):Wyświetl post
Stało się to co obstawiłem jeszcze przed rozpoczęciem rundy wiosennej. Śląsk to nie ekipa na mistrza i moim zdaniem zaczną tracić seryjnie punkty. W oczy się jeszcze rzucił fakt, że chyba nie są przygotowanie najlepiej fizycznie, bo w II połowie z Ruchem brakowało im ewidentnie szybkości. Też pewnie presję mają dużą, ponieważ muszą utrzymać przewagę nad rywalami. Wisła ma realne szansę na mistrza, ale musi dziś zacząć marsz zwycięstw. Zrobi się 8 pkt przy meczu ze Śląskiem jest 5 pkt (a w zasadzie 4, bo mamy lepszy bilans bezpośredni) a co to jest 4 pkt na 11 kolejek, wrocławianie na pewno pogubią więcej. Jednak mówię, trzeba dziś zacząć marsz po tytuł
Szanuję Twoje zdanie, jednak to tylko jeden pierwszy mecz, w dodatku w półzimowych warunkach więc relax. Obyśmy mieli dziś o 16.30 stratę tych 8pkt, a potem zobaczymy. A jak będziemy mieć stratę 5 to.. będziemy mieć stratę 5, a nie 4. Odrobimy 4 i g... z tego.
Niezła jak dotąd (Śląsk, Amica) kolejka dla nas. Teraz musimy sobie pomóc sami.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 19.02.2012, 14:44
Zagłębie gra bardzo fajnie. Razem z Jagą mogą być rycerzami wiosny.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 19.02.2012, 14:59
ToTylkoJa - jesteście klubem ze stolicy, dziękuję dobranoc...
Odpowiedz cytując
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 19.02.2012, 15:06
"Warto wspomnieć, że pięściarze CWKS Legia 21 razy zdobywali tytuł drużynowego mistrza Polski." Więc dodaj do 37 jeszcze 21 = 58.
.
Sporty zespołowe to jak sama nazwa wskazuje dyscypliny takie jak piłka nożna, koszykówka, itp. - takich tytułów Legia ma 37:

piłka 8
koszykówka m 7
siatkówka k 1
siatkówka m 8
hokej 13

Te tytuły, o których piszesz to drużynowe mistrzostwa w sportach indywidualnych - jedno takie mistrzostwo to jeden złoty medal w sportach indywidualnych (tak np. jedno z MP judoków Wisły to jedno z 317 MP Wisły w sportach indywidualnych).

Do reszty Twojego posta odniosę się późnej bo oglądam mecz
Ostatnio edytowane przez tomek100 : 19.02.2012 o godz. 15:10.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 19.02.2012, 15:25
Od czasów II wojny światowej jesteśmy nieprzewalenie w najwyższej lidze, w przeciwieństwie do was.

Licytujemy się dalej?
Nie lubię takich licytacji...ale:

Polonia Bytom

mówi Ci to coś?

jak tak, to przestań pierd*lić bo każdy starszy kibic ma o Legii wyrobione zdanie.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Stary 19.02.2012, 15:29
Wy też się ogarnijcie i nie karmcie już trolla. Pyskówki w stylu "kto ma dłuższego" z udziałem tego gościa pojawiają się tutaj cyklicznie i mało kogo jeszcze jarają. Jak wam się jeszcze chce z nim gadać, to róbcie to na privie a nie...
Będą wisieć komuniści!

Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.02.2012, 15:44
Bramka i dwa karne dla Lubina, a dopiero 55 minuta...
.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2012, 16:21
no to po mistrzostwie...
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 19.02.2012, 16:22
Proud napisał(a):Wyświetl post
no to po mistrzostwie...
Ale pierd*****
Odpowiedz cytując
zgrybus
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 19.02.2012, 16:22
Proud napisał(a):Wyświetl post
no to po mistrzostwie...
I po co coś takiego piszesz? Wiesz ile jeszcze punktów do zdobycia... Ale skoro nie wierzysz
"Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 19.02.2012, 16:23
Jeszcze sporo kolejek zostalo. Widze na SB wielu placze i wspomina nawet brak pucharow...

Malek to jednak jest cienias... Obserwator powinen mu dac ocene niedostateczna.

Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 19.02.2012, 16:23
To są ....a jakieś jaja to co ja oglądałem od 2 bramki dla Zagłębia. Nawet Maor s.......ił więcej piłek niż do tej pory od kiedy gra w Wiśle...

EDIT: Paljić, komediodramat.
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 19.02.2012, 16:24
Piękne asysty Pareiko i Pajlica z takimi zagraniami w obronie cala nasza dobra gra z przodu zostaje zmarnowana, tyle razy pisałem , że z takimi piłkarzami jak Pajlic tak się to skończy.Jak Legia wygra w Zabrzu zostaje nam chyba tylko PP jako droga do Pucharów.O tym jakich mamy kołków na obronie wszystkich chyba przekonał Abwo, który caly nasz blok defensywny po prostu ośmieszał.
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.02.2012, 16:25
No to po Mistrzostwie ma Wisła.
Dziękujemy panie Pajlić. Dałeś ciała na całego.

Obrona nasza już chyba taką tradycję ma, że musi ewidentne prezenty czynić ku uciesze przeciwników i sobie teraz śpiewają WTSK.
Niestety nie mamy obrony godnej Mistrza Polski.
Z kim oni chcą odrabiać punkty do Śląska, jak nie z ciotami z końca tabeli?

To, że drużyny z czołówki straciły punkty TRZEBA było wykorzystać.
Żal jak cholera, bo byłem pewien, że wygrają z Zagłębiem i zostanie już 8 pkt do odrobienia, a tak to jesteśmy w czarnej dupie i osobiście nie widzę już szans na dogonienie Śląska, a przecież na Mistrza chce iść także Legia i Polonia, a Ruch i Bełchatów pokazały się z dobrej strony i coraz mniej zespołów w ekstraklasie, z któymi możemy założyć, że na pewno wygramy
Nie są już takimi zespołami ani Zagłębie, ani nawet żydki - a jakby nie było oba zespoły okupują końcówkę tabeli. Wystarczy sobie przpomnieć wyniki z jesieni z żydkami i z Zagłębiem, gdzie ledwo wygrali po ogromnych męczarniach.
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.02.2012, 16:27
a co miala zrobic druzyna ktora konczy I runde daleko w tabeli i ma 10 pkt straty do lidera ? klania sie brak wzmocnien - czy pan Cupial i jego banda klakierow mysleli ze nagle ci sami zawodnicy ktorzy spartaczyli jesien nagla naucza suie grac w pilke dla mnie Wisla stracila szanse na MP juz duzo - duzo wczesniej ...raz sie udalo zdobyc MP takimi Kirmami- paliciami, Jaliensami i innymi wynalazkami - ale drugi taki fuks z rzedu nie mial prawa sie powtorzyc .... bez obrony ani napastnika z prawdziwego zdarzenia to mozna co najwyzej zremisowac jak dzis ...albo przegrywac z Gornikami i Poloniami
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 19.02.2012 o godz. 16:30.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 19.02.2012, 16:27
No i tyle dogoniliśmy Śląsk... I my i oni chcą iść w górę tabel,i było dużo walki i mamy remis. Pierwsza bramka dla Lubinian niestety po błędzie Paeiki. Zagłębie dobrze grało w pierwszej połowie, w drugiej my rozdawaliśmy karty dopóki nie wyrównali na 2:2. Szkoda, że Sernas nie umie grać bez użycia rąk na boisku. Albo niech je w gaciach trzyma podczas meczu albo niech mu ktoś je zwiąże sznurkiem w linii pachowej na czas meczu.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Stary 19.02.2012, 16:37
zgrybus napisał(a):Wyświetl post
I po co coś takiego piszesz? Wiesz ile jeszcze punktów do zdobycia... Ale skoro nie wierzysz
Rok temu po jakimś meczu tak napisałem i zdobyli Mistrzostwo, może teraz też to się sprawdzi?
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Stary 19.02.2012, 16:48
Jeszcze sporo kolejek zostalo. Widze na SB wielu placze i wspomina nawet brak pucharow...

Malek to jednak jest cienias... Obserwator powinen mu dac ocene niedostateczna.
Gdyby ci ktoś wczoraj powiedział, że w Lubinie będzie remis jeszcze rozpaczliwie w końcówce broniony też byś się śmiał? Ty chyba myślisz takimi kategoriami jak Basałaj, że Melikson sam nam to lige wygra i obrona jest niepotrzebna i może z tyłu stać byle kto, kto ma fiuta i dwie nogi.Popatrz sobie w tabele.A tak w ogóle Standard asysta - Nunez, Zagłębie asysty Pareiko2x ( za pierwszym razem gol nie uznany) i pózniej kiedy mieliśmy mecz pod kontrola do akcji postanowił wkroczyć Pajlic, jest jakaś drużyna w lidze, która traci tak frajerskie bramki jak My?
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 19.02.2012, 16:50
Najbardziej mnie w*urwia to ,że Wisła traci bramki po indywidualnych błedach poszczegolnych pilkarzy , to nie jest tak ,że przeciwnik tworzy jakies koronkowe akcje i padaja gole,tylko prawie zawsze pojedynczy pilkarz popełni katastrofalny blad .Nie wiem czy to jest kwestia koncentracji czy czego. W meczu z Zaglebiem dwa błedy Pareiki i Paljica ,ktore nie mialy prawa sie zdarzyc . W meczu z Górnikiem Zabrze ,żle wybity aut w 86 minucie , w meczach z Podbeskidziem i Widzewem kretynskie faule po ktorych padaja gole dla przeciwnikow. To samo w pucharach ,ze Standardem Nunez podaje do przeciwnika na sytuacje 1 na 1 , mecz z
APOELem Pareiko sobie wrzuca pilke do swojej bramki. Pewnie jakby sie przyjrzec to takich sytuacji byłoby wiecej
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów