|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Sędziowie gwiżdżą pod Śląsk...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ej czy mi się wydaję, czy kibice Śląska są obok kibiców Ruchu, tak samo zresztą jak flagi?
ps: nie dopatrujcie się jakiś głupot, tylko poważnie się zastanawiam. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Delikatnie napisane... żółta zamiast czerwonej, gol ze spalonego, praktycznie każda stykowa sytuacja dla wrocławian
. Mistrz już został "wybrany"?![]() A tak serio - miałem nadzieję na obejrzenie ciekawego meczu na koniec dnia, ale na razie tylko rozczarowanie i zniesmaczenie ![]()
Ostatnio edytowane przez zizou : 18.02.2012 o godz. 18:54.
![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak ponoć mieli usiąść, bo generalnie sektor gości z tego co kojarzę, na Miejskim jest ... nieczynny. i nie ma zorganizowanych wyjazdów..
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No to juz wiadomo na co poszla kasa Solorza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Następnym razem Śląsk oberwie. Tacy sędziowie.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ładny mecz we Wrocławiu. W drugiej połowie jeszcze dużo może się zdarzyć, bo Ruch ładnie gra.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skandaliczne to sędziowanie na razie, a widzę 3 minuty drugiej połowy.
Ruch gra naprawdę super Mogą namieszać w tym sezonie jeszcze.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 18.02.2012 o godz. 19:12.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
A Śląsk - chyba mentalnie zostali w szatni i za parę minut się obudzą, bo nie chce mi się wierzyć ze są tak fatalnie przygotowani fizycznie - od początku drugiej połówki stoją, a nie grają. ![]()
"Zastanów się dwa razy zanim powiesz coś głupiego. Lepiej utrzymywać innych w niewiedzy niż od razu dać im pewność".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Brawoi Śląsk.Jeszcze 2 bramki, to może zamkną się niektórzy, którzy robią tu nam tylko wioche
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Matko Bosko Przenajswietsza, jesli ten Slask zostanie mistrzem to bedzie to najslabszy mistrz od czasow Zaglebia Lubin. Slask jest liderem bo jest solidny, czyli nie przegrywa z ogorkami. Tylko tyle. Jak na moje to ten zespol jest dwie klasy gorszy od Legii, Wisly i... Polonii. Tzn. w momencie gdy te trzy zespoly graja na 100%. to z zadnym z nich Slask nie ma zadnych szans. Pewnie do tego grona dolaczylby jeszcze Lech, ale to... pod warunkiem ze zatrudni trenera a nie Bakera
![]() Ja wiem ze liga europejska to inna motywacja, ale... porownywac czwartkowa gre Wisly do gry dzisiejszego Slaska, to tak jak porownywac dzisiejsza Benfice do dzisiejszego Sportingu Lizbona. Przepasc i kilometr przestrzeni... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Kolejka od Legię, Wisłę i Disco.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Śląsk remis. Jutro BEZWZGLĘDNIE wygrać z Lubinem !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Slaska przegrywa .....no to zaraz zacznie sie nadymanie i bufonada warszawskich napinaczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A może krakowskich? Przecież nie ukrywajcie, że tak samo jak Legię ten ten wynik satysfakcjonuje Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]() PS. Za tydzień się okaże, czy to Śląsk jest słaby, czy Ruch dobry. Dziś Ruch powinien ten mecz wygrać, był o wiele lepszy od wrocławian. ![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
||
Nie wiem gdzie Ty się uchowałeś przez kilka ostatnich lat, przecież wszędzie o tym mówiono (odnośnie stykowych spalonych i wątpliwości względem nich). Tak jak napisałem, jeśli sędzia w stykowym spalonym nie jest pewny, to UEFA zaleca puszczenie gry (ale jeśli odgwiżdże stykowego spalonego to oczywiście problemu nie ma, bo go wyłapał. Jednak błędem sędziego też nie będzie, jeśli puści stykowego spalonego). Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
No i nie spełniło się pobożne życzenia Lenczyka:"Daj Boże, abyśmy dwa pierwsze mecze przegrali"
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wg UEFA to jest blad bo przepis o spalonym jes jednoznaczny. Tam nie ma zadne jakby, gdyby albo moze, spalony albo jest albo go niema.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Satysfakcjonuje, z tym, że jeśli Śląsk by wygrał to wcale byśmy nie płakali, życzymy im jak najlepiej, ale wiadomo, że remis Śląska jest nam na rękę. I wydaje mi się, że bardziej cieszymy się z tego, że jutro mamy okazję Lecha w tabeli przegonić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Seb@ nie wiem czego Ty nie rozumiesz w tym zaleceniu UEFA. Skoro sama UEFA daje wytyczne zalecające, żeby w stykowym spalonym lepiej puścić grę niż ją zatrzymać, gdy sędzia ma wątpliwość, to ja nie wiem jak to Ci lepiej wyjaśnić. Ale dłużej już mi się nie chce tłumaczyć. Poczekam na mecz gdzie Wisła strzeli gola ze stykowego spalonego i wtedy poczytam głosy tych, którzy tak upierają się przy swoim stanowisku, które jest sprzeczne z wytycznymi UEFA.
Śląsk tak kaleczył, że aż szkoda słów na ich grę. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
....a szefie
Ale to jest sytuacja stykowa?Po co prowokujesz? ![]() Tego nie powinno się uznac i tyle.I koniec tematu ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak zatrzymaj stop klatkę jeszcze później
. Dałeś ch**ową jakość, ale widać gdzie tam jest piłka, piłkarz Legii nie ma już z nią kontaktu, a w tym czasie Wolski na biegu trochę przebiegł. A no i ta perspektywa, która była hejtowana w innym ujęciu .Wg zaleceń UEFA to powinno się uzna. Koniec tematu. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawie się wiosna zaczyna.
Śląsk - dobrze grał, ale tylko dobrze. Za to Ruch zaskakuje na plus. Spodziewałem się, że Lech pojedzie z Bełchatowem, dobrze, że u buków nie stawiam kasy, bo stawiałem również na Widzew. Tylko szkoda, że Lechia żydków nie obiła, tylko remis. Pobożne życzenie mam, aby jutro Wisła wygrała, a Legia zmoczyła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Dobra ....a.Tam gdzie jest strzałka to wystaje biały kret z ziemi. Co do Śląska.W 2 połowie przestał kompletnie grać.Albo jakieś zmęczenie, albo presja.Nie wiem.Źle to w każdym bądź razie wyglądało.Może jutro Legia przegra, a my wygramy.Wisła i tak raczej Śląska niedogoni. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Spuszczacie się nad tym spalonym, jak nie wiem co, a nawet na forum Sportingu ich kibice piszą, że nawet jeśli był to na tyle minimalny, że bramka powinna zostać uznana, więc nie wiem o co Wam chodzi.
|
|
|