|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Kolego na mecze pucharowe nie obowiazuja karty kibica,wystarczy podac pesel.!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Posiada ktoś kurtkę Airwalk Goggle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
kończy mi się umowa z Upc. na tv-net.. są jakieś opcje teraz na rynku atrakcyjniejsze?( tv+net+(c+), razem lub osobno/
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
ale wcześniej normalnie miałem podłączony kabel do laptopa i internet działał... później przyjechał syn i podłączył Wifi tp link (które ja zabrałem z pracy) żeby nie musiał z kablem kompa przenosić... tylko że to wifi teraz muszę oddać... za godz. idę do pracy i chciałbym wiedzieć co dalej... proszę o szybką odp. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Skoro kiedyś działało to musi się dać. Może masz wyłączoną kartę sieciową w panelu sterowania?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przykro mi - UPC sie wycwaniło i wykupiło Astre... A Vectra w Krakowie nie nadaje ;(
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() Literówka wiadomo, że chodziło Ci o Aster. W Krakowie jest jeszcze ISTS. http://www.ists.pl/index.php ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak literówka
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
a jak to jest praktyce jak to hula, ? itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Znacie jakieś strony zagraniczne lub polskie gdzie można pobierać (jeszcze) filmy w HD?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem bo sam jestem w sieci Aster co łączy się z UPC.
Znajomi mają sam internet z ISTS i nie narzekają, ja również od jakiegoś czasu, po 15 latach z Aster (Autocom), myślałem nad tą opcją lecz w momentach kończenia się umów ISTS nie miał Canal+ i musiałem zostać. Teraz jest w ofercie więc za rok pomyślę. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Czy ktoś tu używa kartę prepiad z Mpk?
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
jaka przysługuje zniżka na bilet dla studenta, a jaka dla kobiety?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ale jaki bilet ? na mecz?
Zniżki W rundzie wiosennej zachowane zostaną wszystkie dotychczas obowiązujące zniżki. Bilety ulgowe więc będą mogli kupić: • kobiety • dzieci i młodzieży ucząca się • studenci do 26. roku życia Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie biletu, jak i przy wejściu na stadion. Zniżek nie można łączyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
gdzie na krowodrzy jest jakiś sklep z ładowarkami do aparatów cyfrowych
w kauflandzie już spr... nie ma :/ bardzo pilne... |
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie jak wygląda teraz sytuacja z mandatami mpk, są jakieś większe odsetki, ktoś miał z tym jakiś większy problem? Podobno się coś zmieniło od jakiegoś czasu w tych sprawach. Coś z tym robić czy olać sprawę, aż sobie sami ściągną?
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Większe są opłaty bo 150zł za złapanie (100 jak płacisz do 7dni). A już ćwierkają że niektórzy z UM kretyni i debile chcą ją podnieść do 200. przy jednoczesnym podniesieniu cen za bilety! W dupach im sie poprzewracało.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a nie wiesz czasem jak sytuacja wygląda z egzekucją długu?
Mandat z tego co wiem jest umarzany po roku ale tylko wtedy kiedy mpk nie przekaże sprawy do sądu. Miał ktoś w praktyce z tym do czynienia, jak skutecznie dziala mpk? W mandaty od sm i policji wbijałem zawsze chvj przeważnie coś ściągali sami (np. z konta, z rozliczeń) ale nigdy 100% nie udało im się ściągnąc. ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeszcze na starym taryfikatorze przy złapaniu miałem płacić chyba 60 PLN,- człowiek głupi; nie miał nie zaplacił, a po trzech latach komornik ściągnął prawie 200 PLN,- ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No czyli z tego wynika że dość szybko kierują sprawy do sądu. Ok to chciałem wiedzieć.
Thx ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
poszukuje grafiki sprzed kilku lat gdzie UEFA pomyliła logo Lecha z Amici