The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2012, 12:44
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Pokaz. Bardzo chetnie obejrze takie slowa z ust kogos rozsadnego jak np. Ziemkiewicz, Semka, Pyza, Gmyz, Magierowski, Zaremba i wielu innych zwiazanych z redakcja Rz i URz. Czekam na ewidentne przyklady na falszowanie rzeczywistosci, ordynarne manipulacje i klamstwa bez pokrycia.
Jak nie znajdziesz, ciekawe czy bedziesz miec na tyle jaj zeby przyznac ze palnales bzdure.
Dziennikarzy nie trzeba do tego zaprzęgać bo rzeczywistość fałszują najbardziej zainteresowani:

Cytat:
Pełnomocnik części ofiar katastrofy smoleńskiej chce rozszerzyć wniosek do prokuratury dotyczący ekshumacji posła PiS Przemysława Gosiewskiego o badanie obecności helu w ciele. – Obecność tego pierwiastka, który przecież nie występuje w naturze, mogłaby wyjaśnić bardzo szybkie opadanie samolotu i wzmożenie mgły – powiedział "Wprost" mec. Rafał Rogalski.(...)

– Ja nie upieram się, że hel na lotnisku był, uważam tylko, że należałoby tę hipotezę sprawdzić – mówi "Rz" mec. Rogalski. – Konsultowałem się w tej sprawie z fizykiem z doktoratem i to on wskazał mi ten trop.

Ów fizyk to Andrzej Ćwierz, poseł PiS. – Samolot naprowadzany był na konkretną ścieżkę znaną wieży kontrolnej, więc nie potrzeba by było aż tak dużych ilości helu. Wystarczyłoby 100 ton – tłumaczy. Dodaje, że kilka niewyjaśnionych kwestii dotyczących lądowania Tu-154 można by wytłumaczyć, gdyby się okazało, że użyto helu.
http://www.rp.pl/artykul/459542,6492...olenskiem.html

Lepsze źródło?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zasady wysyłania postów