|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Wystarczy, ze zajma miejsce poza pucharami i skonczy sie Polonia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Krav, a jaka ilość goli będzie szałowa na środku pomocy?
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Oki, mea culpa, chyba za szybko przeglądałem i wmówiłem sobie, że gość gra jako napastnik. Nie mniej jednak to co wcześniej napisałem podtrzymuję. Gość jest niezły na papierze, ale co z nim i z niego będzie to się jeszcze okaże.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() Jak dla mnie zupełnie normalna sprawa. Po pierwsze tak jak piszesz -zakodowane. Po drugie ci co mają dostęp do C+ wybiorą premiership, la ligę czy może polską kopaninę bez ładu i składu ? No sorry bardzo, ale ktoś kto nie ma żadnych preferencji ligowych nie wytrzyma całego meczu, a jak wytrzyma, to drugi raz nie włączy. Chyba, że jest masochistą.
Ostatnio edytowane przez tofik : 07.01.2012 o godz. 16:22.
![]()
.
. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() Tłumaczysz się tak, jak moi studenci przyłapani na ściąganiu, jak wylatują z egzaminu z dwóją w indeksie. Przecież inni też ściągają! A przecież to, że inni też są oszustami nie znaczy, że postępowałeś dobrze, prawda? Sam przyznajesz, że oszukiwaliście. Więc w czym problem? Ukarano was sprawiedliwie. Przynajmniej jako jedyni (razem z Wisłą) moglibyście dumnie stwierdzić: tak, odebrano nam MP które próbowaliśmy ukraść. Ale przynajmniej jako jedyni ponieśliśmy karę i jesteśmy teraz czyści. Podczas gdy inni nadal taplają się w gównie, my je zauważyliśmy i z obrzydzeniem starliśmy z naszego ubrania. Tymczasem nadal wpisujecie sobie kupione MP, argumentując że inni też kradli. Tak jak niektórzy chwalą się dyplomem ukończonych studiów, który jest efektem kradzieży - na przykład splagiatowanej pracy. Mechanizm myślowy ten sam, identyczna moralność. Przecież dla porządnego człowieka nie powinien się liczyć papierek albo puchar, ale świadomość że było się najlepszym. A nie najbardziej obrotnym cwaniakiem, który ogolił frajerów. Powiem szczerze: po tym, co wychodzi na światło dzienne, w zasadzie wszystkie tytuły od 1946 do +/- lat 2000nych są mało warte. Włącznie z naszymi. 99% z nich zostało najprawdopodobniej kupione. Nie rozumiem więc tego uporu, by dopisywać sobie i wręcz upajać się tytułem, który był zdobyty w tak bezczelny i złodziejski sposób. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Ma ktoś dane jaka jest oglądalność na C+ takich hitów jak Real - Barca albo Chelsea - MU ? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To że ktoś kupuje dobrych zawodników nie znaczy ,że będą oni dobrze grali. U nas zawiódł Sypniewski Koniarek. A w Lechu Ubipari który nie chciał przejść do Wisły i kij mu w oko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Siergiej Pareiko został nominowany do tytułu najlepszego bramkarza rundy jesiennej T-Mobile Ekstraklasy! Oddaj głos na zawodnika WISŁY KRAKÓW!
http://www.naszaliga.pl/news/jsnl,,g...jesieni,.html? |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Drodzy koledzy Legioniści: roztaczany był nad wami parawan ochronny, z uwagi na wkład w merytoryczną dyskusję na tym forum.
Teraz wdajecie się w pyskówkę, a poziom dyskusji spada na łeb, na szyję. Przypominam więc uprzejmie, że jesteście w gościach. Tak więc z mojej strony o parawanie możecie zapomnieć. Męczą mnie już te wasze wyskoki. Generalnie co wolno wojewodzie, to nie tobie... kasztelanie. Więc o ile za "idiotę" kibic Wisły dostanie defaultowo żółtą kartkę i 1 pkt, to Wy wylecicie z 10-dniowym banem. A w razie recydywy - dożywotnio. Mam nadzieję, że zaspokoiłem waszą ciekawość. PS. Acha, jeszcze jedno. Powód zaangażowania Wiślaków w tą żenującą dyskusję jest oczywisty: nuda. Moim zdaniem w tym wątku nic ciekawego się nie dzieje. A nie może dziać, bo ekstraklasa nie gra. Warto się więc zastanowić na zamknięciu na pewien czas tego wątka. A dyskusję przenieść do tematu o transferach w ekstraklasie - przecież jest okienko.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 08.01.2012 o godz. 21:50.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie legioniści, bez urazy i napinki.Możecie mi napiać ile w tym prawdy?
Nie chcę mi się szukać tego w necie, wiec może Wy macie link do dyskusji który to dementuje? http://www.youtube.com/watch?v=0VBdhTmck4o Jest sezon ogórkowy, wiec mozna popisać o wszystkim. Jeśli jest tam chociaż 10% prawdy, to moim zdaniem argumenty typu "Jeseśmy z Warszawy, wiec nas krzywdzono" są trochę nie na miejscu.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 08.01.2012 o godz. 21:51.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Pablo84: jasne, że można w sezonie ogórkowym dyskutować o wszystkim. Tylko ja ci już z góry powiem, jak się to skończy. Ty prowokujesz Legionistów, im skacze ciśnienie i wypisują głupoty. Ja ich wywalam w trybie natychmiastowym. I cała zabawa szybko się kończy
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czyli ze tak powiem ...noworoczny "widelec" ?
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zwyczjanie jestem ciekawy ile w tym filmiku manipulacji ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jesteś zarejestrowany u nas. Wejdź, zapytaj w temacie historycznym, może ktoś udzieli odpowiedzi. Mnie stać jedynie na tyle, że szefami Legii w okresie stalinizmu były dość marne postacie, co nie zmienia faktu, że raczej były to funkcje tytularne. "Ty się fajnie przysłużyłeś socjalizmowi, PRL, ZSRR, whatever", więc w nagrodę będziesz szefem Legii z dodatkiem finansowym.
Natomiast co Ci goście wyrabiali i za co byli odpowiedzialni w tematach innych niż bycie tytularnym szefem Legii to Ci nie odpowiem. Nie za bardzo rozumiem natomiast jaki to ma wpływ na określenie "jesteśmy z Warszawy i nas krzywdzono" (jak rozumiem pijesz do moich postów i akcji 93), biorąc pod uwagę, że to o czym pisałem był w totalnie innych czasach i specyficznej sile terenu/prowincji oraz frakcji antyWójcikIOandKowalczyk w PZPN.
Do zobaczenia za 10 dni. Ni mniej ni więcej.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 09.01.2012 o godz. 02:26.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Ależ proszę bardzo. Z resztą jeśli o mnie chodzi w ogóle nie musisz wracać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jeśli mamy serio rozmawiać o historii, nie możemy przeinaczać faktów. Możemy się spierać o ich znaczenie, możemy je różnie interpretować, ale nie możemy twierdzić, że Kolumb pływał parostatkiem, Kopernik był kobietą, a Legia ma 9 tytułów mistrza Polski. Rozumiałbym, gdyby 0 22 utrzymywał, że Legia powinna mieć 9 tytułów - i dyskutowałbym z nim, bo w 93 ukarano ich słusznie (choć zbyt łagodnie). Ale wg 022 Legia ma 9 tytułów - a to fałsz. I teraz: z pełną odpowiedzialnością, mając na uwadze całą działalność 022, przepełnioną frustracją i kompleksami wobec mojego klubu - i zapewne innych, bardziej od Legii utytułowanych - tak go właśnie określam: fałszerzem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Ja zresztą też odpuściłem*, bo faktycznie liczba warszawiaków na tym forum zaczęła przybierać karykaturalne rozmiary, to niech ci nowi nas godnie reprezentują ![]() Poza tym dyskusja o tym ile Legia ma tytułów była tu maglowana tyle razy**, że chyba tylko spory o wyższość systemu wiosna-jesień nad jesień-wiosna oraz spory o preferowaną liczbę drużyn w e-klasie powtarzały się częściej, zresztą z podobnym merytorycznie rezultatem ![]() *czasami tylko podglądam ![]() **tyle razy, ile ktoś kolejny de novo odkrywał podpis 0 22 ![]() EDIT: a skoro już się zalogowałem, to dorzucę przy okazji: Wojtek Golla został oddany przez Amikę do Pogoni Szczecin - co uważam za najbardziej idiotyczną decyzję w polskiej e-klasie od czasu odpuszczenia przez nas Lewandowskiego "bo mamy Arrubarrenę". O ile dobrze kojarzę, Golla to jeden z najlepszych piłkarzy naszej młodzieżowej repry, chłopak który ma w niej pozycję mocniejszą od Wolskiego - tymczasem Amika go zupełnie olewa. Nie wiem, czy chłopak nie podupadł jakoś na formie czy coś, ale takich zawodników się po prostu trzyma albo wypożycza - w końcu kosztują grosze, a mają potencjał na bycie wszystkim tym, co kibice uwielbiają. Może jakiś poznaniak mi podpowie co stoi za tą decyzją, bo dla mnie brzmi to jak strzelenie sobie samemu w kolano.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 09.01.2012 o godz. 10:57.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ja krótko w kwestii formalnej Wisła powinna dodać sobie 14 tytuł mistrzowski za rok 1951 gdzie pzpn mistrzostwo przyznał nie zwycięszcy Ligi Wiśle a zdobywcy PP Ruchowi.
Sukcesy: Mistrzostwo Polski - 13 razy (1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011) Wicemistrzostwo Polski - 13 razy (1923, 1930, 1931, 1936, 1947, 1948, 1951, 1966, 1981, 2000, 2002, 2006, 2010) Puchar Polski - 4 razy (1926, 1967, 2002, 2003) Puchar Ligi - 2001 Superpuchar Polski - 2001 Mistrzostwo ligi - 1951 1/4 finału Pucharu Europy Mistrzów Krajowych - 1978/79 |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28073/bakero_pomnik640.jpeg |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
No dobra, ale Bakero sam jest tam sobie sterem, jachtem i żeglarzem? Czy Dawidziuk już tak zachłysnął się blaskiem baskijskiego słońca, że przestał podejmować jakiekolwiek nieiberyjskie decyzje?
![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mlody Rutkowski (27lat) jest tam chyba obecnie "szefem wszystkich szefow".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to już przed sezonem zostało ogłoszone, że w tym roku tytuł mistrzowski zostanie przyznany zdobywcy pucharu polski. Co się tyczy mistrzostwa Legii: Dobrze że im odebrano, ale w tamtym sezonie nikt nie powinien otrzymać tego tytułu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Kiedyś to było naprawdę fajne forum. Teraz to tylko jedna wielka Warszawsko-Krakowska spinka.
Będzie jeszcze kiedyś fajne to forum? Cytat:
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Brawo!
Was już naprawdę głowa boli ? Ludzie, ogarnijcie się bo naprawdę... Narzekacie na poziom forum, wiecznie to słyszę a sami dajecie przykład niczym dzieci z przedszkola. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Fajnie, ze po tylu miesiącach debilnej napinki uaktywnił się jakikolwiek admin.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ta, i jeszcze niech Brożek do Legii pojdzie
to juz wtedy Warszawa na forum chyba lepiej nie wchodzi ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|