|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 08.2011
Offline |
|
|
A kiedy mniej więcej można się spodziewać startu sprzedaży biletów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
Ceny jak na range meczu - przyzwoite. Nie byłbym prawdziwym Wiślakiem gdybym nie ponarzekał wieć.. mogło by być troche taniej ! PS. No i 20 tysi powinno być spkojnie Piona Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 22.12.2011 o godz. 19:44.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myslalem ze zostana ceny przynajmniej takie jak byly n Twente.Wiem ,że teraz gramy szczebel wyzej ,ale ceny mogloby byc nizsze ,skoro stadion na 34 tys ,a widze ze tutaj sie ludzie ciesza jak bedzie 20 tys
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie jak mogłyby być jeszcze niższe na mecz takiej rangi od tych teraz.. Ceny są naprawdę dobre więc szykujcie kase, aby w końcu przyszło nas 34 tys!! Jeśli ktoś narzeka na ceny biletów u nas to niech spojrzy na cennik Legii
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Racja. Na D11 z czesci sektora jest duuuzy problem ogladac.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ceny biletow dobre
Najtanszy bilet za 20 zl na mecz 1/16 Ligi Europejskiej ,super. Na C i G stale towarzystwo za 25 zeta ,tez dobrze. Mam nadzieje ze ranga ,głod pilki po przerwie spowoduje ze bedzie nas wiecej niz 20 tys ,o ktorych ktos wspominal. Moze dobijemy do 30 tys.,a czemu by nie,...? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ceny w miarę dobre, ale i tak mi się wydaję, że nieco tańsze i byłby raczej komplecik..
Przykładowo, cena ulgowego z karnetem, to powinna byc cena normalnego z karnetem na wszystkie sektory... Cena ulgowego bez karnetu = ceną normalnego bez karnetu..A ulgowe na wszystkie sektory - 5zł na tańsze i -10 zł na najdroższe sektory. Wtedy o komplet bym się raczej nie martwił,a tak to pewnie będzie 25-28 tysięcy, ale obym się mylił ![]() Liczę, że klub na dniach poda ceny karnetów i nie spotka nas niemiła niespodzianka..6 meczy, za 110 zł na C ( 95zł- ulga), - przy wznowieniu, liczę na coś koło tego (+,-)..125 zł bez wznowienia (110zł - ulga)..i byłoby gitara !
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 23.12.2011 o godz. 08:55.
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ceny dobre - to w końcu 1/16 L.E. - więc się szanujmy. Ale zawsze się znajdą typowe centusie, które powiedzą że za drogo ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Zanosi się na obniżenie cen biletów na ligę. Pytanie tylko o ile.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No ostatni gość w sumie pokonał wszystkie największe przeszkody i wywalił sie na takiej .......e
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
A o biletach przez Internet nic nie wspomniał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Ja nie mogę sobie kupić karnetu bo pracuje na zmiany i jeszcze wykłady man od piątku do niedzieli ... muszę trafić aby być na meczu, kupuje bilet wolnej sprzedaży
ceny powinny być : C i G=20zł narożniki = 30 zł trybuna wsch i zach boki 40zł trybuna wsch i zach środ 50 zł vip 100zł |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Pewnie ten temat był nie raz omawiany. Ale co to biletów przez internet...
Owszem. Jest to jakieś ułatwienie dla kibiców ale wyobraźcie sobie że na jakiś ważny mecz zainteresowanie jest duże i nagle wszyscy chcą kupić bilety przez internet. Nie zdziwię się jak czasem nie wytrzymają obciążenia. Jednak opcja kupna biletu i jego natychmiastowego wydrukowania jest bardzo kusząca i sprawdza się. Osobiście bardziej podoba mi się opcja która jest w Gdańsku. Bilety oprócz tego, że można kupić na stadionie, nabywamy także w 6 innych punktach rozmieszczonych po całym mieście. System sprawnie działa bo nie raz się o tym przekonałem. Kolejki są mniejsze i ludzie wtedy są bardziej zadowoleni (przecież nikt nie lubi stać w kolejce po 3,5h jak to miało miejsce w przypadku meczu z Apoelem). Oczywiście że na takie mecze zawsze będą kolejki ale jednak w przypadku spotkań mniejszej rangi na pewno problem będzie dużo mniejszy w przypadku takiego rozwiązania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Karnety od 80 zł
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...2_juz_od_80_zl Karnet to oszczędność pieniędzy http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...eniedzy_11307/ Bilety od 10 zł http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_10_zl/ brawa dla Klubu, jeszcze tylko ruszcie ze sprzedażą biletów przez internet i rarytas PS: Wcale nie musieli.. Legia ma niektóre bilety w cenach jak na Wiśle te tańsze karnety. Mimo wszystko bylo wiadomo że obniżą ceny.. ale nie myślałem że aż tak bardzo. Ceny bardzo atrakcyjne, a to nie ceny na Pogon Szczecin i stadionie, ktory stadion przypomina tylko z nazwy tylko Mistrza Polski i uczestnika 1/16 ligi europy w komfortowych warunkach. A przed nami sama śmietanka pod względem przede wszystkim kibicowskim - Lech, Legia, Cracovia i Slask.
Ostatnio edytowane przez CH. : 28.12.2011 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Brawa? Musieli tak zrobić.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co do karnetów ceny prawie takie same jak na jesien wychodzi teraz srednio o zlotowke taniej w przeliczeniu na mecz niz w sierpniu 2011 i bardzo dobrze! klub musi sie szanowac obnizka i promocje to wlasnie byly od poczatku tego sezonu a teraz jest kontynuacja tej polityki ceny sa nizsze bo meczow tylko 7 za to same szlagiery mozna wiec wywnioskowac ze jezeli beda obnizki cen biletow to tylko mininalne zeby karnetowcy nie stracili a za piatke to mozna sobie jedynie pojsc co najwyzej do synagogi po drugiej stronie blon
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 28.12.2011 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Brawo
![]() Ceny bardzo dobre, licze na 20 tyśków sprzedanych karnetów ![]()
Ostatnio edytowane przez ABGowiec : 28.12.2011 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
za to fajnie ze obnizyli ceny na dolny naroznik bo o ile na pietrze sa jedne z najlepszych miejsc jesli chodzi o o ogladanie meczow to na dole jest slabo i trzeba mocno wykrecac szyje
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ceny chyba najlepsze jakie moga byc(oczywiscie moga byc tansze)ale to nie sa szachy tylko WISŁA.
KAZDY PO KARNET !! ;D ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Co do narożników to brakuję mi rozgraniczenia cenowego jeśli chodzi o górę i dół na sektorze rodzinnym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie za niskie te ceny? xD
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
witam jak mam zrozumiec Zniżka lojalnościowa
czy karnet kosztuje C 130zł czy taniej |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Najlepiej bym liczył na siebie a nie na 20 tyś sprzedanych karnetów
A co do cen karnetów, jak na mój sektor średnia wartość biletu na jedno spotkanie potaniało 0,47 gr w stosunku do analogicznego biletu na rundę jesienną Wisła Kraków nie dla idiotów panie Basałaj ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() AVE WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Również przeliczyłem różnice w stosunku do rundy jesiennej. Cena na rodzinnym w przeliczeniu na jeden mecz jest ta sama. Obawiam się że zapełnienie całego stadionu będzie problemem. Może jedynie derby i mecz z ległą ściągnie maxa.
|
|
|