|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
ja też będe płakał o brak sprzedaży internetowej. bo bede musiał 2 razy pokonać po 100 km w jedną strone. raz po bilet 2 raz na mecz
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak nielogiczne to proponuję abyś jeździł po 500 km w jedną stroną na mecze zarówno z Podbeskidziem jak i Lechem. Przecież co to za różnica dla kogoś kto ma "rzut beretem" do Krakowa prawda?
I nie płaczę o puchary, bo równie dobrze mogę chcieć przyjechać na ważny mecz ligowy i nikt mi nie zagwarantuje, że dostanę bilet w dniu meczu. Takie przejażdżki są bardzo czasochłonne i przede wszystkim kosztowne, więc jak ktoś tego nie rozumie, że kibic, który mieszka daleko od Krakowa "wybiera" te bardziej atrakcyjne mecze jest po prostu mitomanem.
Ostatnio edytowane przez falas2005 : 15.12.2011 o godz. 02:04.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Na każdy mecz ligowy masz gwarantowany bilet! Byłeś na jakimś meczu pucharowym w tym sezonie? bilety zawsze były dostępne przed meczem. Dopiero dzisiejszy cud zmotywował cię do przyjazdu w lutym na puchary(tak napisałeś kilka postów wyżej)- oczywiście że nie jesteś kibicem sukcesu,skąd ja w ogóle coś takiego wymyśliłem... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Stary nie rozumiesz prostej rzeczy, a się mądrzysz. Ten sukces mnie dodatkowo zmotywował, chociażby dlatego, że Wisła swoją dzisiejszą postawą pokazała, że warto na nich przyjechać (taki kawał drogi!).
Sorry, ale to co się działo/dzieje w ostatnim czasie źle wygląda. Wiem wiem, z drużyną jest się na dobre i na złe. Pewnie, że jestem. Oglądam od kilku ładnych lat wszystkie mecze, wierzę i kibicuje. Ja nie mogę sobie pozwolić na 500 km wypadziki w środku tygodnia (sprawy czysto organizacyjne, praca, kasa, czas aby dojechać i wrócić itd.), zwłaszcza jak moja drużyna gra lipę. Dzisiejszym meczem pokazali, że można, dodatkowo cudem awansowali. Więc wiem, że warto np. w lutym ich wspomóc dopingiem na trybunie, a nie tylko trzymaniem kciuków przed tv A o ligę się nie martw. Planuję na wiosnę się pojawić (jak ktoś z okolic Torunia się wybiera to proszę o info). W tym sezonie pewnie na ligę bilet dostanę, ale to nikogo nie tłumaczy, bo za rok już takiej pewności mogę nie mieć.
Ostatnio edytowane przez falas2005 : 15.12.2011 o godz. 02:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Panowie, po co te napinki?
Żenadą jest, że sprzedaż internetowa nie została jeszcze uruchomiona. Brak możliwości płatności kartą również podchodzi pod taką definicję. W Rumunii potrafią sprzedawać bilety drogą elektroniczną, w Krakowie jest to wciąż problem... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcami. W dzisiejszym zabieganym świecie dla mnie też problemem jest jazda po bilet. Mimo, że miszkam w Krakowie. Już prawie wsyzstko można kupić przez neta, ale nie bilety na Wisłę. Ciekawe tylko w czym jest problem bo tego nie rozumiem. Na pewno uruchomienie sprzedaży internetowej zwiększyło by frekwencje. Jak wczoraj widziałem kolejkę po bilety to nie zdzwię się jak część z tych ludzi się zniechęci i już na następny mecz nie przyjdzie...
![]()
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Masz daleko na Wisle? ok, szacunek, ale nie becz na forum a dodatkowo nie ........ ze warto jezdzic na Wisle bo zagrali mecz dobrze, ciekawe czy bys byl taki chetny jakby fulham wygralo ![]() ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Falas2005, niestety to ty chyba nie rozumiesz kompletnie idei kibicowania swojemu klubowi, i wcale się nie dziwię, że tak się wszyscy ciebie uczepili... "Sukces mnie zmotywował"...nie wiem czy wiesz, ale to właśnie pokazuje, żeś kibic sukcesu, ot co ; ) Cóż...sukces też zmotywowałby ciebie gdyby Wisła awansowała do LM, też pewnie nagle byłbyś wielce zmotywowany do przyjazdu, i starając się pojawić jesienią przy Reymonta wypisywałbyś prośby na forum o skombinowanie biletów : )
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Sprzedaz internetowa juz dawno powinna zostac wprowadzona, jednak czytajac tutaj niektóre posty ciesze sie ze jej narazie niewprowadzaja bo by sie na mecze pucharowe pozjezdzalo mase marianow z calej Polski. Jak juz klub wprowadzi sprzedaz internetowa to powinien podzielic kibicow na kilka kategori np: w pierwszy dzien moga kupowac karnetowcy potem ludzie chodzacy prawie zawsze po nich ci co okazjonalnie a dopero na samym koncu ludzie tacy jak falas2005
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
spokojnie, nie pozjezdzałoby, bo sprzedaż pewnie by była tylko dla tych z KK
i dalej byłby płacz |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dobra kończę dyskusję, bo widzę, że kilku znaffców zaczyna mi tu pisać czy mam Wisełkę w sercu czy nie i robią ze mnie jakiegoś niedzielnego kibica. Sorry, ale jak widzę taką gadkę to mi się słabo robi i jest to dla mnie obraza. Pozdro.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
zaobserwowane zjawisko będąc po bilety nie tylko wczoraj ale ogólnie.
kibic: dzień dobry chciałem 5 biletów kasjer/kasjerka: poproszę karty kibica lub 5 peseli kibic: yyyyy wszystkich? kasjer/kasjerka: tak wszystkich kibic: nie mam kasjer/kasjerka: bez nich nie ma możliwości kupna biletu, 1 pesel -1 bilet kibic: to ja już dzwonię minuta, dwie kibic:stefan podyktuj mi twoj i marka pesel bo stoją przy kasie... dobra tylko szybko odzwon drugi telefon, czesc Marta, potrzebuję twój i dominika pesel....yyy przepraszam ma pan/pani długopis i kartkę by zapisać... w sumie nie trzeba wyślą smsa i tak sobie mija 5-7 minut kibic: dobra mam już te pesele kasjer/kasjerka: proszę podować i tak 5 biletów sprzedaje się w 10 minut, zamiast w 5 minut ------------------------------------------------ kibic: proszę 2 bilety na C kasjer/kasjerka: studencki czy normalny? kibic: studencki ale drugiej nie mam kasjer/kasjerka: w takim razie jeden normalny drugi studencki kibic: to ja przedzwonię do kolegi czy mu kupić czy sam podjedzie.... po minucie, dwóch, no nie odbiera. ------------------------- kibic: dwa bilety na E normalne kasjer/kasjerka: które E? kibic: yyyyy muszę zadzwonić do znajomego gdzie wzięli kibic: E23 kasjer/kasjerka: karty czy pesele kibic: proszę? kasjer/kasjerka: są karty? czy podaje pan numery pesel kibic: mam jedną kartę ale po pesel muszę zadzwonic, a nie da się bez peselu? albo na moją kartę dwa bilety? kasjer/kasjerka: niestety, 1 pesel/kk = 1 bilet kibic: dobrze już dzwonię -------------------------------------------------- kibic: 3 na G studenckie kasjer/kasjerka:legitymacje są? kibic: są wszystkie 3 kasjer/kasjerka: karty? kibic: tak wszystkie 3 kasjer/kasjerka: 60 zł kibic: yyyy ile? 60? przecież pisało, że po 15? kasjer/kasjerka: tak ulgowy z karnetem po 15 kibic: aha, no to ja nie mam tyle ------------------------------ to tak w kontekście kolejek i szybkości obsługi. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
standardowe sytuacje :( choć przy tej ostatniej się uśmiałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zobaczymy po piątkowym losowaniu jak na ManU trafimy albo jakąś Valencię - napewno będzie masa nowych rejestracji na forum.
Swoją droga czy nie można wypisać WIELKIMI LITERAMI w SK że konieczny jest PESEL - Banany dzwoniłyby wcześniej a nie przy kasie jak nie wiem kto. ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że klub w końcu wprowadzi sprzedaż internetową...
W innym przypadku wyobrażam sobie te kolejki po bilety, kiedy wylosujemy np. Manchester United... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Aby ogarnąć wszystkie potrzeby i zwiększyć frekwencje, powinna być wprowadzona:
1. Sprzedaż internetowa. 2. Punkty w Krakowie i Małopolsce, gdzie można kupować bilety. 3. Zniesienie obowiązku posiadania KK, tak jak jest we Wrocławiu - a dla tych co ją posiadają wprowadzane dodatkowe funkcje i/lub zniżek, aby się chciało je wyrabiać. 4. Wprowadzanie możliwości płacenia kartą w kasie. Nie wiem czy Klub (razem z miastem, przedsiębiorcami) nie powinien pomyśleć o "organizacji" parkingów dla Kibiców i ew. organizacji transportu z nich pod stadion.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.12.2011 o godz. 18:15.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dokładnie, ile było by łatwiej gdyby można było kupić bilety na stoiskach z pamiątkami klubowymi. O sprzedaż przez internet nie wspominając
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Takie sytuacje zdarzają się przy sprzedaży biletów na cokolwiek. Ludzie już to do siebie mają, że nie myślą. Jedyne, co można zaradzić, to wprowadzić sprzedaż przez internet, wtedy normalni ludzie nie będą sobie musieli głowy zawracać takimi typami.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Osobiście jestem ciekaw jakie ceny będa na Liege.To jest pierwszy mecz od Apoelu na którym można liczyć na poważną frekwencje.Wątpie żeby ceny z Twente utrzymali,ale o ile nie przesadzą,liczę na grubo ponad 20tys.Żeby A i B przestały tak pustkami świecić na chociaż jeden mecz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jeżeli ceny będą tak jak na Twente to będzie murowane 25 tysięcy bo pierwszy mecz od dłuższego czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Na Twente była obniżka, bo zakładali że to ostatni mecz w pucharach. Z resztą i tak niewiele poprawiło to frekwencję.
Nikt chyba w to nie wierzy, że te ceny teraz się powtórzą. Gramy pierwszy raz od 9 lat w pucharach na wiosnę. Optymalnie moim zdaniem byłoby 40 zł na C i G ( 32 zł z karnetem) i każdy kolejny sektor o dyche więcej czyli tak jak było chyba na Litexie. Boję się jednak, że Basałaj będzie chciał odrobić te szampany dla Odense i ceny mogą być nie mniejsze niż na 1 mecz fazy grupowej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
takie ceny jak byly na Twente juz sie nie powtorza bo jak jest wyzej napisane nikt nie spodziewal sie dalszej gry w pucharach no i jeszcze pare czynnikow sie zlozylo na te obnizke miejmy nadzieje ze ceny beda jednak nizsze niz na Odense bo wtedy rzeczywiscie przesadzili (100 zl na E jak pamietam)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Na Twente bilety były w cenie powiedzmy umiarkowanie-normalnej, racja że jest to promocja porównując do cen nieadekwatnie-wysokich serwowanych nam w poprzednich spotkaniach. Frekwencji to nie poprawiło... ale sprawiło że ta frekwencja w ogóle była.
Ja powiem tak. Cena jak za bilet do kina, niby ok, jednak patrząc z drugiej strony do kina to ja jednak tak często jak na mecze nie chodzę. I jak mam zapłacić za film w kinie to myślę sobie że jednak się nie kalkuluje. Więc jak wyrzucą ceny biletów w takie okolice o jakich piszesz, to o frekwencji będzie można znów powiedzieć że była, a nie że się zwiększyła. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_20_zl/ ceny przyzwoite, na szczęście nie przesadzili jak chociażby z Odense.....tylko nie wiem czemu na B11-12 jest najtaniej ...ktoś może to wyjaśnić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na narożniki powinno być najtaniej. Dziwie się tylko jeszcze dlaczego górne narożniki są droższe od C i G, ceny przyzwoite
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Praktycznie się nie pomyliłem odnośnie cen, nie licząc tych podziałów góra/dół w narożnikach. Frekwencja powinna być przyzwoita.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
z narożników zwłaszcza górnych jest jeden z lepszych widoków na boisko. potwierdzają to nie tylko znajomi ale i inni. więc nie wiem czemu twoim zdaniem tam powinno być najtaniej.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
dobry ruch ze strony klubu ze wprowadzili najnizsze ceny na dolny naroznik bo tam z niektorych miejsc widok nie jest najlepszy czasami trzeba ostro wykrecac szyje albo stac w poprzek
|
|
|