The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2011, 01:44
ja też będe płakał o brak sprzedaży internetowej. bo bede musiał 2 razy pokonać po 100 km w jedną strone. raz po bilet 2 raz na mecz
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
falas2005
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 15.12.2011, 01:52
Jak nielogiczne to proponuję abyś jeździł po 500 km w jedną stroną na mecze zarówno z Podbeskidziem jak i Lechem. Przecież co to za różnica dla kogoś kto ma "rzut beretem" do Krakowa prawda?

I nie płaczę o puchary, bo równie dobrze mogę chcieć przyjechać na ważny mecz ligowy i nikt mi nie zagwarantuje, że dostanę bilet w dniu meczu.

Takie przejażdżki są bardzo czasochłonne i przede wszystkim kosztowne, więc jak ktoś tego nie rozumie, że kibic, który mieszka daleko od Krakowa "wybiera" te bardziej atrakcyjne mecze jest po prostu mitomanem.
Ostatnio edytowane przez falas2005 : 15.12.2011 o godz. 02:04.
Odpowiedz cytując
sebi
Member

Od: 11.2002

Stary 15.12.2011, 02:04
falas2005 napisał(a):Wyświetl post
Jak nielogiczne to proponuję abyś jeździł po 500 km w jedną stroną na mecze zarówno z Podbeskidziem jak i Lechem. Przecież co to za różnica dla kogoś kto ma "rzut beretem" do Krakowa prawda?

I nie płaczę o puchary, bo równie dobrze mogę chcieć przyjechać na ważny mecz ligowy i nikt mi nie zagwarantuje, że dostanę bilet w dniu meczu.
jeśli jeździsz rzadko na mecze to możesz przyjechać na samo Podbeskidzie. Przecież Wisłę trzeba wspomagać w każdym meczu. A poza tym zaoszczędzisz kupę kasy, bo prawdopodobnie bilety na puchary będą dwa razy droższe niż na ligę.
Na każdy mecz ligowy masz gwarantowany bilet!
Byłeś na jakimś meczu pucharowym w tym sezonie? bilety zawsze były dostępne przed meczem.
Dopiero dzisiejszy cud zmotywował cię do przyjazdu w lutym na puchary(tak napisałeś kilka postów wyżej)- oczywiście że nie jesteś kibicem sukcesu,skąd ja w ogóle coś takiego wymyśliłem...
Odpowiedz cytując
falas2005
Junior Member

Stary 15.12.2011, 02:16
Stary nie rozumiesz prostej rzeczy, a się mądrzysz. Ten sukces mnie dodatkowo zmotywował, chociażby dlatego, że Wisła swoją dzisiejszą postawą pokazała, że warto na nich przyjechać (taki kawał drogi!).

Sorry, ale to co się działo/dzieje w ostatnim czasie źle wygląda. Wiem wiem, z drużyną jest się na dobre i na złe. Pewnie, że jestem. Oglądam od kilku ładnych lat wszystkie mecze, wierzę i kibicuje.

Ja nie mogę sobie pozwolić na 500 km wypadziki w środku tygodnia (sprawy czysto organizacyjne, praca, kasa, czas aby dojechać i wrócić itd.), zwłaszcza jak moja drużyna gra lipę. Dzisiejszym meczem pokazali, że można, dodatkowo cudem awansowali. Więc wiem, że warto np. w lutym ich wspomóc dopingiem na trybunie, a nie tylko trzymaniem kciuków przed tv

A o ligę się nie martw. Planuję na wiosnę się pojawić (jak ktoś z okolic Torunia się wybiera to proszę o info). W tym sezonie pewnie na ligę bilet dostanę, ale to nikogo nie tłumaczy, bo za rok już takiej pewności mogę nie mieć.
Ostatnio edytowane przez falas2005 : 15.12.2011 o godz. 02:33.
Odpowiedz cytując
&
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 15.12.2011, 07:41
Panowie, po co te napinki?

Żenadą jest, że sprzedaż internetowa nie została jeszcze uruchomiona. Brak możliwości płatności kartą również podchodzi pod taką definicję. W Rumunii potrafią sprzedawać bilety drogą elektroniczną, w Krakowie jest to wciąż problem...
Odpowiedz cytując
Yaroc
Member

Stary 15.12.2011, 08:26
Zgadzam się z przedmówcami. W dzisiejszym zabieganym świecie dla mnie też problemem jest jazda po bilet. Mimo, że miszkam w Krakowie. Już prawie wsyzstko można kupić przez neta, ale nie bilety na Wisłę. Ciekawe tylko w czym jest problem bo tego nie rozumiem. Na pewno uruchomienie sprzedaży internetowej zwiększyło by frekwencje. Jak wczoraj widziałem kolejkę po bilety to nie zdzwię się jak część z tych ludzi się zniechęci i już na następny mecz nie przyjdzie...
-> 2 PL - NIELICZNI ALE FANATYCZNI <-
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.12.2011, 09:39
falas2005 napisał(a):Wyświetl post
Stary nie rozumiesz prostej rzeczy, a się mądrzysz. Ten sukces mnie dodatkowo zmotywował, chociażby dlatego, że Wisła swoją dzisiejszą postawą pokazała, że warto na nich przyjechać (taki kawał drogi!).

Sorry, ale to co się działo/dzieje w ostatnim czasie źle wygląda. Wiem wiem, z drużyną jest się na dobre i na złe. Pewnie, że jestem. Oglądam od kilku ładnych lat wszystkie mecze, wierzę i kibicuje.

Ja nie mogę sobie pozwolić na 500 km wypadziki w środku tygodnia (sprawy czysto organizacyjne, praca, kasa, czas aby dojechać i wrócić itd.), zwłaszcza jak moja drużyna gra lipę. Dzisiejszym meczem pokazali, że można, dodatkowo cudem awansowali. Więc wiem, że warto np. w lutym ich wspomóc dopingiem na trybunie, a nie tylko trzymaniem kciuków przed tv

A o ligę się nie martw. Planuję na wiosnę się pojawić (jak ktoś z okolic Torunia się wybiera to proszę o info). W tym sezonie pewnie na ligę bilet dostanę, ale to nikogo nie tłumaczy, bo za rok już takiej pewności mogę nie mieć.
Kochasz Wisle i masz Ja w sercu? Bo chyba nie, piszac takie farmazony, jakbys naprawde mial Ja w sercu to przyjezdzalbys chociaz na 1/3 meczow a nie beczal ze masz daleko i ze nie ma biletow w internecie. Dla kazdego to jest utrudnienie ale niestety taki juz jest nasz zarzad i decyzyjni.
Masz daleko na Wisle? ok, szacunek, ale nie becz na forum a dodatkowo nie ........ ze warto jezdzic na Wisle bo zagrali mecz dobrze, ciekawe czy bys byl taki chetny jakby fulham wygralo
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Endrju
Junior Member

Od: 01.2003

Stary 15.12.2011, 09:44
Falas2005, niestety to ty chyba nie rozumiesz kompletnie idei kibicowania swojemu klubowi, i wcale się nie dziwię, że tak się wszyscy ciebie uczepili... "Sukces mnie zmotywował"...nie wiem czy wiesz, ale to właśnie pokazuje, żeś kibic sukcesu, ot co ; ) Cóż...sukces też zmotywowałby ciebie gdyby Wisła awansowała do LM, też pewnie nagle byłbyś wielce zmotywowany do przyjazdu, i starając się pojawić jesienią przy Reymonta wypisywałbyś prośby na forum o skombinowanie biletów : )
Odpowiedz cytując
pjaqbp
Junior Member

Od: 06.2007

Stary 15.12.2011, 10:08
Sprzedaz internetowa juz dawno powinna zostac wprowadzona, jednak czytajac tutaj niektóre posty ciesze sie ze jej narazie niewprowadzaja bo by sie na mecze pucharowe pozjezdzalo mase marianow z calej Polski. Jak juz klub wprowadzi sprzedaz internetowa to powinien podzielic kibicow na kilka kategori np: w pierwszy dzien moga kupowac karnetowcy potem ludzie chodzacy prawie zawsze po nich ci co okazjonalnie a dopero na samym koncu ludzie tacy jak falas2005
Odpowiedz cytując
wygladajacyzzachmury
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 15.12.2011, 11:48
spokojnie, nie pozjezdzałoby, bo sprzedaż pewnie by była tylko dla tych z KK
i dalej byłby płacz
Odpowiedz cytując
falas2005
Junior Member

Stary 15.12.2011, 12:26
Dobra kończę dyskusję, bo widzę, że kilku znaffców zaczyna mi tu pisać czy mam Wisełkę w sercu czy nie i robią ze mnie jakiegoś niedzielnego kibica. Sorry, ale jak widzę taką gadkę to mi się słabo robi i jest to dla mnie obraza. Pozdro.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 15.12.2011, 12:33
zaobserwowane zjawisko będąc po bilety nie tylko wczoraj ale ogólnie.

kibic: dzień dobry chciałem 5 biletów
kasjer/kasjerka: poproszę karty kibica lub 5 peseli
kibic: yyyyy wszystkich?
kasjer/kasjerka: tak wszystkich
kibic: nie mam
kasjer/kasjerka: bez nich nie ma możliwości kupna biletu, 1 pesel -1 bilet
kibic: to ja już dzwonię
minuta, dwie
kibic:stefan podyktuj mi twoj i marka pesel bo stoją przy kasie... dobra tylko szybko odzwon
drugi telefon, czesc Marta, potrzebuję twój i dominika pesel....yyy przepraszam ma pan/pani długopis i kartkę by zapisać... w sumie nie trzeba wyślą smsa
i tak sobie mija 5-7 minut
kibic: dobra mam już te pesele
kasjer/kasjerka: proszę podować
i tak 5 biletów sprzedaje się w 10 minut, zamiast w 5 minut

------------------------------------------------

kibic: proszę 2 bilety na C
kasjer/kasjerka: studencki czy normalny?
kibic: studencki ale drugiej nie mam
kasjer/kasjerka: w takim razie jeden normalny drugi studencki
kibic: to ja przedzwonię do kolegi czy mu kupić czy sam podjedzie.... po minucie, dwóch, no nie odbiera.

-------------------------
kibic: dwa bilety na E normalne
kasjer/kasjerka: które E?
kibic: yyyyy muszę zadzwonić do znajomego gdzie wzięli
kibic: E23
kasjer/kasjerka: karty czy pesele
kibic: proszę?
kasjer/kasjerka: są karty? czy podaje pan numery pesel
kibic: mam jedną kartę ale po pesel muszę zadzwonic, a nie da się bez peselu? albo na moją kartę dwa bilety?
kasjer/kasjerka: niestety, 1 pesel/kk = 1 bilet
kibic: dobrze już dzwonię

--------------------------------------------------

kibic: 3 na G studenckie
kasjer/kasjerka:legitymacje są?
kibic: są wszystkie 3
kasjer/kasjerka: karty?
kibic: tak wszystkie 3
kasjer/kasjerka: 60 zł
kibic: yyyy ile? 60? przecież pisało, że po 15?
kasjer/kasjerka: tak ulgowy z karnetem po 15
kibic: aha, no to ja nie mam tyle
------------------------------

to tak w kontekście kolejek i szybkości obsługi.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Bero
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 15.12.2011, 12:42
standardowe sytuacje :( choć przy tej ostatniej się uśmiałem
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.12.2011, 12:44
Zobaczymy po piątkowym losowaniu jak na ManU trafimy albo jakąś Valencię - napewno będzie masa nowych rejestracji na forum.
Swoją droga czy nie można wypisać WIELKIMI LITERAMI w SK że konieczny jest PESEL - Banany dzwoniłyby wcześniej a nie przy kasie jak nie wiem kto.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.12.2011, 15:26
Mam nadzieję, że klub w końcu wprowadzi sprzedaż internetową...
W innym przypadku wyobrażam sobie te kolejki po bilety, kiedy wylosujemy np. Manchester United...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 15.12.2011, 15:54
Aby ogarnąć wszystkie potrzeby i zwiększyć frekwencje, powinna być wprowadzona:

1. Sprzedaż internetowa.
2. Punkty w Krakowie i Małopolsce, gdzie można kupować bilety.
3. Zniesienie obowiązku posiadania KK, tak jak jest we Wrocławiu - a dla tych co ją posiadają wprowadzane dodatkowe funkcje i/lub zniżek, aby się chciało je wyrabiać.
4. Wprowadzanie możliwości płacenia kartą w kasie.

Nie wiem czy Klub (razem z miastem, przedsiębiorcami) nie powinien pomyśleć o "organizacji" parkingów dla Kibiców i ew. organizacji transportu z nich pod stadion.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.12.2011 o godz. 18:15.
Odpowiedz cytując
szamik
Member

Od: 04.2009

Stary 15.12.2011, 15:59
Dokładnie, ile było by łatwiej gdyby można było kupić bilety na stoiskach z pamiątkami klubowymi. O sprzedaż przez internet nie wspominając
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.12.2011, 16:13
Takie sytuacje zdarzają się przy sprzedaży biletów na cokolwiek. Ludzie już to do siebie mają, że nie myślą. Jedyne, co można zaradzić, to wprowadzić sprzedaż przez internet, wtedy normalni ludzie nie będą sobie musieli głowy zawracać takimi typami.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 20.12.2011, 14:47
Osobiście jestem ciekaw jakie ceny będa na Liege.To jest pierwszy mecz od Apoelu na którym można liczyć na poważną frekwencje.Wątpie żeby ceny z Twente utrzymali,ale o ile nie przesadzą,liczę na grubo ponad 20tys.Żeby A i B przestały tak pustkami świecić na chociaż jeden mecz
Odpowiedz cytując
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.12.2011, 22:11
jeżeli ceny będą tak jak na Twente to będzie murowane 25 tysięcy bo pierwszy mecz od dłuższego czasu.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 20.12.2011, 22:33
Na Twente była obniżka, bo zakładali że to ostatni mecz w pucharach. Z resztą i tak niewiele poprawiło to frekwencję.
Nikt chyba w to nie wierzy, że te ceny teraz się powtórzą. Gramy pierwszy raz od 9 lat w pucharach na wiosnę.
Optymalnie moim zdaniem byłoby 40 zł na C i G ( 32 zł z karnetem) i każdy kolejny sektor o dyche więcej czyli tak jak było chyba na Litexie.
Boję się jednak, że Basałaj będzie chciał odrobić te szampany dla Odense i ceny mogą być nie mniejsze niż na 1 mecz fazy grupowej...
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 20.12.2011, 23:40
takie ceny jak byly na Twente juz sie nie powtorza bo jak jest wyzej napisane nikt nie spodziewal sie dalszej gry w pucharach no i jeszcze pare czynnikow sie zlozylo na te obnizke miejmy nadzieje ze ceny beda jednak nizsze niz na Odense bo wtedy rzeczywiscie przesadzili (100 zl na E jak pamietam)
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.12.2011, 23:41
Na Twente bilety były w cenie powiedzmy umiarkowanie-normalnej, racja że jest to promocja porównując do cen nieadekwatnie-wysokich serwowanych nam w poprzednich spotkaniach. Frekwencji to nie poprawiło... ale sprawiło że ta frekwencja w ogóle była.

Ja powiem tak. Cena jak za bilet do kina, niby ok, jednak patrząc z drugiej strony do kina to ja jednak tak często jak na mecze nie chodzę. I jak mam zapłacić za film w kinie to myślę sobie że jednak się nie kalkuluje.

Więc jak wyrzucą ceny biletów w takie okolice o jakich piszesz, to o frekwencji będzie można znów powiedzieć że była, a nie że się zwiększyła.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
alarazboy1
Member

Od: 07.2010

Stary 22.12.2011, 18:33
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._juz_od_20_zl/ ceny przyzwoite, na szczęście nie przesadzili jak chociażby z Odense.....tylko nie wiem czemu na B11-12 jest najtaniej ...ktoś może to wyjaśnić?
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.12.2011, 18:41
Na narożniki powinno być najtaniej. Dziwie się tylko jeszcze dlaczego górne narożniki są droższe od C i G, ceny przyzwoite
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 22.12.2011, 18:43
Praktycznie się nie pomyliłem odnośnie cen, nie licząc tych podziałów góra/dół w narożnikach. Frekwencja powinna być przyzwoita.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 22.12.2011, 18:48
Kosa93 napisał(a):Wyświetl post
Na narożniki powinno być najtaniej. Dziwie się tylko jeszcze dlaczego górne narożniki są droższe od C i G, ceny przyzwoite
z narożników zwłaszcza górnych jest jeden z lepszych widoków na boisko. potwierdzają to nie tylko znajomi ale i inni. więc nie wiem czemu twoim zdaniem tam powinno być najtaniej.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 22.12.2011, 18:51
Cytat:
Frekwencja powinna być przyzwoita.
Jak nie będzie kompletu, to znaczy że źle z nami :o
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 22.12.2011, 19:01
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Jak nie będzie kompletu, to znaczy że źle z nami :o
jeśli nasz marketing i zarząd dalej będą robić tyle co teraz, czyli NIC, to kompletu nie będzie na pewno. i nie byłoby nawet przy cenach od 10zł. dopóki nie wezmą się w garść, to same ceny ludzi na stadion nie przyciągną.
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 22.12.2011, 19:04
dobry ruch ze strony klubu ze wprowadzili najnizsze ceny na dolny naroznik bo tam z niektorych miejsc widok nie jest najlepszy czasami trzeba ostro wykrecac szyje albo stac w poprzek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów