The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
CH.
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2011, 01:13
wideo z oprawy
http://www.youtube.com/watch?fv=diewf8Bq7qQ
http://www.youtube.com/watch?v=X1DrrN4eGP4
Ostatnio edytowane przez CH. : 15.12.2011 o godz. 01:19.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.12.2011, 01:15
Hah...w ramach euforii...proponuję kawałek na melodie z załącznika...z tekstem ktoregoś kolegi z zakaznego forum......
http://www.youtube.com/watch?v=WBTPx...e_gdata_player

Puście sobie ten podkład i zacznijcie spiewać....

Armia Bialej Gwiazdy......z...NIĄ!!!...się...liczy każdy....walczyć.....zapier.dalać...ma być gol...gol gol gol....hahhahhhha
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 15.12.2011, 01:15
Na pewno ten filmik skasują

Co do Legii to oni mieli znacznie łatwiejszą grupę:

Twente jest ciut lepsze od PSV.
Fulham jest jest lepsze od Rapidu i Hapoleu razem wziętych.
Odense jest na poziomie Rapidu i Hapoelu.

Nie wyjść z grupy Legii to wstyd a nie sukces. Wyjść z grupy z Twente i Fulham to już coś...

taaakkk napisz cos zlego na legie to od razu Cie zbanuja - ja kiedys tez napisalem ze niepodoba mi sie fakt iz Mistrz Posli ma trudniejsza grupe niz legia to od razu mnie zrugano i wypomniano ze to sa goscie forum i trzea delikatnie i tp ......choc sami nam wbijaja szpile przy kazdej okazji - pewnie Twoja i moja wypowiedz tez zostanie usunieta to mysle ze masz racje ....nasz MEGAFUKS nie moze preslaniac wyjscia legii z GRUPY SMIERCI ..... nie spodziewam sie niczego po wiosnie ( zwlasza znajac nasz pech w losowaniach ) ale mozna chociaz utrzec nosa warszawskim frajerom ze druzyna oslabiona i przezywajaca mega kryzys jest 9na razie0 w Europie na tym samym poziomie co druzyna nad ktora pieja i zachwycaja sie pseudo fachowcy - zwlaszcza dziennikarzyny z polsatu
Odpowiedz cytując
blackcharacter
Banita

Od: 04.2008

Stary 15.12.2011, 01:20
Co za mecz! Co za noc! A tak w ogóle w akademiku to teraz pijemy "AWANSÓWKE - 1906%" UEK zawsze z Wisłą!!!

Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 15.12.2011, 01:21
Oddajmy Legii co jej. Pokonali Spartak po fenomenalnym meczu w Moskwie. Jakoś przeczołgali się z tymi turasami i wygrali oba mecze z Rapidem, z którym nie poradził sobie Śląsk.

Ale to i tak nasz wieczór i nasz jest rok 2011 i tyle )
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.12.2011, 01:21
Wisła Kraków wygrywa z Schalke Gelsenkirschen jeden do czterech . To prawda , to prawda. Dziękujemy ci Victorze Agali...Pamiętacie Basałaja z Nawałką w grudniu 9 lat temu.... Identyczne emocje..

PS. Nie ma sensu licytować się z Legią ... Efekt osiągnęliśmy w LE póki co taki sam. Awans raz , awans dwa.... Legia spisała się w tym roku w pucharze bardzo dobrze... Gezientepspor, Spartak , Rapid 2x... Nasz bilans 8 zwycięstw 4 porażki też chyba taki słaby nie jest...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 15.12.2011 o godz. 01:25.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.12.2011, 01:23
nemox007 napisał(a):Wyświetl post
Teraz ma szansę pytanie tylko czy Cupiał ją da Kazikowi
Nie ma wyjścia
Jest ważniejsze pytanie, tak patrząc w przyszłość - czy dalsza współpraca będzie uzależniona od zdobycia mistrzostwa - co powiedzmy sobie szczerze, jest tak prawdopodobne jak kilka godzin temu, nasz awans
Trza wziąć jednak pod uwagę że cuda się rzadko zdarzają
Jak dla mnie, Moskal powinien prowadzić zespół w następnym sezonie jeśli awansujemy do pucharów a i gra będzie zadowalająca.Trza pamiętać też że cały czas nad stadionem unosi się duch Dyzmy
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Edson
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 15.12.2011, 01:23
mistico napisał(a):Wyświetl post
ja chce LAZIO !
Lazio raczej nie dostaniesz, bo jest nierozstawione jak my. Ale Standard Liege byłby ok
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
Odpowiedz cytując
RYBA
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 15.12.2011, 01:24
Haha, mina trenera Jolla po meczu z Odense bezcenna
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 15.12.2011, 01:25
Coś niesamowitego Ciężko będzie zasnąć, a rano do roboty

samsung_08 napisał(a):Wyświetl post
No i gitara ;p !!!!!!!!
Gratuluję

Kto kocha, ten wierzy(ł)
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.12.2011, 01:26
Ciekawostka z dzisiejszego meczu. Loża chyba gości klubu - to Jerzy Dudek obok Basałaja? (Basałąj plecami do kadru).

(kliknij foto aby powiększyć)
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.12.2011, 01:26
Brak słów,14 Grudnia 2011 przechodzi do historii tego klubu,coś niesamowitego

Genialnie grała Wisła a tu jeszcze ten cud w Londynie aż ciężko uwierzyć

Ps:Oby nam ktoś Meliksona nie podkupił bo on gra piłke na innym poziomie

Wykopaliśmy Fulham z pucharów to jest wielki sukces,i Europa się o tym dowie

Na Uefa.com Wiśle nie szczędzą pochwał,to miłe
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 15.12.2011 o godz. 01:32.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Sliver12
Member

Od: 03.2009

Stary 15.12.2011, 01:28
CUD!!!!!!!
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 15.12.2011, 01:28
JA bym na to patrzył jednak trochę inaczej. Obyśmy zaszli jak najdalej w LE tak samo jak i Legia. To są punkty dla naszej biednej piłki... Rumunia tak samo dobijała się do LM i teraz mistrz Rumunii wchodzi bezpośrednio do fazy grupowej. Może i w Polsce czegoś takiego kiedyś doświadczymy?
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 15.12.2011, 01:29
Trzeba się cieszyć. Szczęście, ustawienie, fart, umiejętności - wszystko jedno. Awansowaliśmy w niezwykłych okolicznościach i to się liczy.

Najpiękniejszy był ten moment, chwila po meczu gdy wszyscy bija brawo...

I nagle radość jednej grupki ludzi, potem drugiej , trzeciej...

Sektor wygladał jakby nagle wypływały po kolei bąbelki szampana na powierzchnię i pękały...

Bąbelkowa radość.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 15.12.2011, 01:30
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Ciekawostka z dzisiejszego meczu. Loża chyba gości klubu - to Jerzy Dudek obok Basałaja? (Basałąj plecami do kadru).

Dudek, dudek. Zainstalował się pod Krakowem niedawno w wypasionej willi.Powiedzmy, ze klasztor w Tyńcu widzi dobrze
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.12.2011, 01:31
Ja bym chciał zobaczyć w Polsce dwa Manchestery

Bo boję się że po losowaniu niemarkowego z nazwy rywala typu Apoel znów będzie pompowany balonik. A po pęknięciu obleje nas gówniany deszcz (tak jak po Apoelu...). A z kolei w miarę markowy ale dobry rywal z którym mamy małe szanse typu Roma nie wzbudzą aż takiego zainteresowania jak ci absolutni giganci. Jak więc spadać to z wysokiego konia!
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Adam.M79
Member

Od: 12.2010

Stary 15.12.2011, 01:34
wujekWojtek napisał(a):Wyświetl post
Unfuckinbelieveble. Ciekawie to wygląda na zimię. Jakiś kreatywny pomocnik/napastnik w zimie. Lewy i środkowy obrońca. Na większą liczbę transferów nie ma co się nakręcać bo mamy wyśrubowaną kadrę i zimą nikogo sie raczej nie pozbędziemy. Trzeba wzmocnić obronę, popracować nad taktyką i ofensywą i jazda.

Widzieliście ten majstersztyk w wykonaniu Guły i Meliksona przy rzucie rożnym? U Maaskanta byłoby to niedopomyślenia. Coraz lepsze rzuty rożne itd.

Przy okazji, ma ktoś filmik z ostatnich minut? Ostatniego gwizdka i wyczekiwania kibiców i piłkarzy na wieści z Londynu )
Widać pamięć kibica bardzo krótka. Fanem Maaskanta nie jestem, ale najpierw kibic zapomina jak krzyczał po MP "Robert Maaskant!", a teraz już zapomniał, że krótkie rzuty rożne to właśnie Holender wprowadził. Owszem baaardzo często nie wychodziły, ale jednak czasami tak równie efektownie niestety także nieefektywnie jak dziś. Logika w nich jest prosta jak wrzucasz piłkę bezpośrednio, to tracisz jednego zawodnika (wrzucającego) a obrona czeka w polu karnym, a jak grasz lub symulujesz grę krótkiego rożnego to Ty tracisz dwóch do rozegrania ale obrona musi też stracić dwóch. Do tego masz małą grę 2 na 2 w rogu boiska co zawsze daje przewagę tym przy piłce. I to wprowadził Maaskant nie Moskal żeby było jasne. Oczywiście nie jest jakimś geniuszem tylko pół europy to grało już wtedy.
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 15.12.2011, 01:37
YEAHHHHHHHHHHHHHHH

MOMENT Z ŻYCIA, o którym się wnukom opowiada
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 15.12.2011, 01:38
Coś niesamowitego ten wieczór! Dziękuje Wisełko dla takich chwil warto żyć!
Odpowiedz cytując
przem
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 15.12.2011, 01:40
Jak zobaczyłem skład Wisły, byłem załamany. Gdzie Iliev, Mały, Biton? Okazało się to receptą na sukces, pierwszą bramkę od lat strzelił Garguła, potem Gienek. Przypomina mi to "kretyńskie" wpuszczenie Icheanacho w Krakowie z Saragossą. Nie wiem jak Moskal to robi, ale robi - nilkt się nie spodziewa czegoś dobrego z tego składu, a jednak jest... Wisła Kraków - Manchester United 2:0; 1:3, szczęśliwa bramka Wilka. Tak będzie . Bo jak trafimy na cweli z Luiku, to piłkarze ich oleją...
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 15.12.2011, 01:43
Dzisiaj stała się ważna rzecz.Eliminując Fulham,Wisła jako jedyna w historii polskiej piłki klubowej ma na rozkładzie zespoły z czterech najlepszych lig europejskich-Anglii,Hiszpanii,Wloch i Niemiec.Dokonała tego w ciągu 11 lat.
Odpowiedz cytując
White91
Member

Od: 09.2010

Stary 15.12.2011, 01:44
Moje zyczenie na losowanie ----> Trabzonspor
Odpowiedz cytując
davids
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 15.12.2011, 01:46

A Maskant nie na Wakacjach . JESTEM DUMNY ZE JESTEM KIBICEM , KIBICEM WISEŁKI
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 15.12.2011, 01:52
Moje życzenie Anderlecht - rywal w zasięgu ręki, a i rewanż za poprzednie kwalifikacje CL by był ) Tylko nie wiem czy Anderlecht jest możliwy ?
Odpowiedz cytując
Ramones
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 15.12.2011, 01:59
Metalist Charków ; ) mysle ze jedyna druzyna do rywalizacji z ktora przystepowalibysmy w roli faworytow
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.12.2011, 02:03
Hehe Kaziu miał spory udział w obydwóch cudach przy Reymonta Wtedy nie poszedłem, dzisiaj na szczęście tak
Najbliżej na Schalke...
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 15.12.2011 o godz. 02:38.
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
Oxydrene
Senior Member

Stary 15.12.2011, 02:04

A mnie ciekawi czy to nie jest przypadkiem sir Maaskant, dalej sie wałęsa po klubie?
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.12.2011, 02:08
Oxydrene napisał(a):Wyświetl post
A mnie ciekawi czy to nie jest przypadkiem sir Maaskant, dalej sie wałęsa po klubie?
A nie ma do tego prawa?!!Ludzie opanujcie się,Robert dla tego klubu zrobił wiele dobrego i zawsze jest mile widziany

Trenerowi Moskalowi - podczas wywiadu, jakiego udzielał Polsatowi Futbol - pogratulował awansu były szkoleniowiec Wisły, Robert Maaskant, który - mimo zwolnienia z klubu - ciągle mieszka w Krakowie.
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 15.12.2011 o godz. 02:18.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 15.12.2011, 02:16
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Hah...w ramach euforii...proponuję kawałek na melodie z załącznika...z tekstem ktoregoś kolegi z zakaznego forum......
http://www.youtube.com/watch?v=WBTPx...e_gdata_player

Puście sobie ten podkład i zacznijcie spiewać....

Armia Bialej Gwiazdy......z...NIĄ!!!...się...liczy każdy....walczyć.....zapier.dalać...ma być gol...gol gol gol....hahhahhhha
Panie i Panowie wybaczcie-ale w TEN wieczór nie ma zasad-hahhha...słucham od 2 godzin i śpiewam...hahhhaha...Armia Białej Gwiazdy.....z NIĄ!!!...sie liczy każdy...allallall lalllla lallla lallla llla...)))))))
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów