|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Gdy słuchałem Borka przekazującego wynik z Londynu, to naprawdę ciary mi przeszły po plecach.
Niesamowite jaką atmosferę potrafi wytworzyć nawet 2-3 słowami. Najlepszy komentator bez dwóch zdań. Po takim meczu zwolnienie Moskala będzie zbrodnią |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Niebywale. Kto nie byl, niech zaluje. Takie chwile cementuja nasza rozsamosc.
....a,ten awans nie smakowal by tak samo gdyby nie upokorzenia w lidze, przegrane z Bielskiem etc., frekwencyjna lipa i rownia pochyła jaka nam zafundowano. Jestem autentycznie wzruszony, dziekuje. Odrodzimy sie i wrocimy zabrac co nasze wiosną. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nic nie stoi na przeszkodzie, byś wpadł do Stolicy i to zrobił.
Zal dupe scisnal frajerze zeby kolejny zarcik napisac |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A tak nie wiem czy ktoś to zauważył ,ale ja myślę ,że mamy obrone naprawde solidną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Zrobiliśmy swoje, szczęście dopisało - gramy dalej. Mądrze byłoby teraz wykorzystać szansę daną nam od losu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ja chce LAZIO !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
O Gargule śmieszny pseudo facho(f)cu też pisałeś to samo co teraz o Iliewie. Wniosek nasi netowi malkontenci mają mało rozumku, a Ja czekam aż Wisła zagra pełnym potencjałem, z Gargułą, Meliksonem i Iliewem (dziś mógł grać zamiast Boguskiego), obok siebie. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Najbardziej po zakończeniu podobała mi się fala dźwiękowa od H przez C do G niosąca orgazm
Coś mi pachnie którymś z Manchesterów |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Po tym meczu powiem jedno. Jirsak i Garguła muszą grać razem w pierwszym składzie. Swoim graniem z pierwszej piłki są w stanie rozklepać prawie każdą obronę. Z nimi jesteśmy równiez w stanie bardzo długo utrzymywać się przy piłce.
Myśle, że niektórym powinno dać do myślenia, że od wejścia Małeckiego gra kompletnie siadła. PS. Moskal po raz kolejny pokazał, że ma jaja wystawiając taki skład. W przypadku porażki wszyscy wypomnieliby mu brak Bitona w składzie. On zagrał drugi raz vabank i się nie pomylił. Musi zostać na wiosnę. Nie widze innej opcji. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
......TAK SIĘ BAWIĄ LUDZIE...LALLLALLALLLALLLA...DO SAMEGO RANA......urlop na żądanie fajna rzecz![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pisałem żeby zapełnić stadion bo powtórzy się Real Saragossa czy odebranie Mistrzostwa Legii przez Widzew w minutę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Unfuckinbelieveble. Ciekawie to wygląda na zimię. Jakiś kreatywny pomocnik/napastnik w zimie. Lewy i środkowy obrońca. Na większą liczbę transferów nie ma co się nakręcać bo mamy wyśrubowaną kadrę i zimą nikogo sie raczej nie pozbędziemy. Trzeba wzmocnić obronę, popracować nad taktyką i ofensywą i jazda.
Widzieliście ten majstersztyk w wykonaniu Guły i Meliksona przy rzucie rożnym? U Maaskanta byłoby to niedopomyślenia. Coraz lepsze rzuty rożne itd. Przy okazji, ma ktoś filmik z ostatnich minut? Ostatniego gwizdka i wyczekiwania kibiców i piłkarzy na wieści z Londynu ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Coś niesamowitego, sam Hitchcock by tego nie wymyślił. Kto nie był niech żałuje. Bóg był dzisiaj wiślakiem
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbastuj Kolego. Facet nie napisal nic obrazliwego. Ciesz sie z awansu, ktory sie zdarza raz na...hm, bardzo dlugo.
Sorki kolego - ale tego po prostu drazni mnie jak w chwili naszego malego triumfu - niewiadomo dlaczego - wpada koles z wa-wki i sie wymadrza i poucza Nas na Naszym forum - od dawna mi sie to nie podoba alewidocznie MODERATOROM to jest na reke - nic nie poradze ze wqrwiaja mnie warszawskie osiołki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Spokojnie. Przecież pogratulował nam awansu. A że broni Kowala. No cóż, jego prawo. Pozdro
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=4Kb_NK6Onoo Dla osób o mocnych nerwach. ![]() Cała europa nam gratuluje. filmik na youtube od godzinki i już 500 plusów. Byle Polsat / UEFA nie wykasowało tego. Zajebiste wideo. Oglądam po raz 10. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wujekWojtek
jako Twoj imiennik napisze tak : potrzebujemy tylko 2 naprawde dobrych srodkowych obroncow ( porownam to stoperow typu Glowa-Marcelo) ... wsrod bocznych jest rotacja- 2 linia tez niczego sobie - bolaczka Wisly to wlasnie gra stoperow - ( i tylko wg mnie brak gry dwoma napastnikami ) .... |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mina spuchniętego Kowalczyka bezcenna. Nigdy nie myślałem, że jego przepity pysk może zrobić się jeszcze większy
Wszyscy w studio chwalili Wisełkę, a ten teksty typu "nie zapominajmy, że Legia awansowała po 4 meczach" albo "Wisła ostatnio dostała lanie z Górnikiem".Najpiękniejsze jest to, że tym awansem przyćmiliśmy Ległą. No, bo któż się spodziewał, że Duńczycy wyciągnął z 2:0 w Londynie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Na pewno ten filmik skasują
![]() Co do Legii to oni mieli znacznie łatwiejszą grupę: Twente jest ciut lepsze od PSV. Fulham jest jest lepsze od Rapidu i Hapoleu razem wziętych. Odense jest na poziomie Rapidu i Hapoelu. Nie wyjść z grupy Legii to wstyd a nie sukces. Wyjść z grupy z Twente i Fulham to już coś...
Ostatnio edytowane przez thechris : 15.12.2011 o godz. 01:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Swoją drogą jest to dzień historyczny dla polskiej piłki . Dwie drużyny na wiosnę w Lidze Europy ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
![]() marek2a napisał(a):
Przeciez juz na poczatku Diaz "wypracowal" Jance setke. Tyle, ze Autriak byl tak zaskoczony, ze zglupial pod bramka Pareiki![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dziekujemy Maaskantowi za taktyke, widac było ze to taktyka Maskanta, ale zmiana trenera wyszła Wisle na dobre, gdyz Moskal taktyki moze nie zmienił (nadal gramy z jednym napastnikiem), ale zwiekszyl rotację skladu i nastawił zespół bardziej ofensywnie. Efektem jest poprawa obrony i zwiekszenie presingu na połowie rywala. Minusem Maskanta było to ze troche za duzo kalkulował, ale nie mozna mu odebrac ze swietnie nauczył Wisle podań i odpowiedniego ustawiania piłkarzy, w tym meczu było widac juz coraz wieksze zgranie...
ach jak sie ciesze ze byłem na tym meczu, na bank nastepny mecz w LE bedzie w komplecie... ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
Fakt za Moskala więcej jest ofensywnej gry, więcej kombinacji i gry z pierwszej piłki... Tak własnie powinna grać Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mysle ze bez Maksanta Moskal nie osiagnłaby tego co teraz, a Maskaant bez Moskala. Łatwiej jest poprawic czyjeś błedy niz budowac zespól od nowa..
![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
GizmoWisla, no ja bym powiedział że z Czekaja, Chaveza, Bunozy (ew. Jovanovicia) jeden stoper będzie.
) Jeszcze drugu i lewy obrońca, bo ani Nunez, ani Paljić. I cementować resztę... ;DSamsung. Nie znam się na bukach, ale czy 02, przy Fulham-Odense nie oznacza zwycięstwa Odense )Dzięki za filmik CH. A dysponujesz jeszcze filmikiem ze studia z minami panów redaktorów? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Są nawet efekty: Cytat:
Gramy odważnie w Europie i to wreszcie cieszy. Okazuje sie, że niekoniecznie musi nas prowadzić za rączkę człowiek z zachodu, żeby wyjść na boisko w pucharach jak po swoje. |
||
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
02 to zwycięstwo lub remis gości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Na pewno. Ale też jednak wniósł do drużyny coś czego wcześniej Maaskant nie wprowadził. Teraz ma szansę pytanie tylko czy Cupiał ją da Kazikowi
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|