|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
wideo z oprawy
http://www.youtube.com/watch?fv=diewf8Bq7qQ http://www.youtube.com/watch?v=X1DrrN4eGP4
Ostatnio edytowane przez CH. : 15.12.2011 o godz. 01:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Hah...w ramach euforii...proponuję kawałek na melodie z załącznika...z tekstem ktoregoś kolegi z zakaznego forum......
http://www.youtube.com/watch?v=WBTPx...e_gdata_player Puście sobie ten podkład i zacznijcie spiewać.... Armia Bialej Gwiazdy......z...NIĄ!!!...się...liczy każdy....walczyć.....zapier.dalać...ma być gol...gol gol gol....hahhahhhha |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na pewno ten filmik skasują
![]() Co do Legii to oni mieli znacznie łatwiejszą grupę: Twente jest ciut lepsze od PSV. Fulham jest jest lepsze od Rapidu i Hapoleu razem wziętych. Odense jest na poziomie Rapidu i Hapoelu. Nie wyjść z grupy Legii to wstyd a nie sukces. Wyjść z grupy z Twente i Fulham to już coś... taaakkk napisz cos zlego na legie to od razu Cie zbanuja - ja kiedys tez napisalem ze niepodoba mi sie fakt iz Mistrz Posli ma trudniejsza grupe niz legia to od razu mnie zrugano i wypomniano ze to sa goscie forum i trzea delikatnie i tp ......choc sami nam wbijaja szpile przy kazdej okazji - pewnie Twoja i moja wypowiedz tez zostanie usunieta to mysle ze masz racje ....nasz MEGAFUKS nie moze preslaniac wyjscia legii z GRUPY SMIERCI ..... nie spodziewam sie niczego po wiosnie ( zwlasza znajac nasz pech w losowaniach ) ale mozna chociaz utrzec nosa warszawskim frajerom ze druzyna oslabiona i przezywajaca mega kryzys jest 9na razie0 w Europie na tym samym poziomie co druzyna nad ktora pieja i zachwycaja sie pseudo fachowcy - zwlaszcza dziennikarzyny z polsatu |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Oddajmy Legii co jej. Pokonali Spartak po fenomenalnym meczu w Moskwie. Jakoś przeczołgali się z tymi turasami i wygrali oba mecze z Rapidem, z którym nie poradził sobie Śląsk.
Ale to i tak nasz wieczór i nasz jest rok 2011 i tyle ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wisła Kraków wygrywa z Schalke Gelsenkirschen jeden do czterech . To prawda , to prawda. Dziękujemy ci Victorze Agali...Pamiętacie Basałaja z Nawałką w grudniu 9 lat temu.... Identyczne emocje..
PS. Nie ma sensu licytować się z Legią ... Efekt osiągnęliśmy w LE póki co taki sam. Awans raz , awans dwa.... Legia spisała się w tym roku w pucharze bardzo dobrze... Gezientepspor, Spartak , Rapid 2x... Nasz bilans 8 zwycięstw 4 porażki też chyba taki słaby nie jest...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 15.12.2011 o godz. 01:25.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie ma wyjścia
![]() Jest ważniejsze pytanie, tak patrząc w przyszłość - czy dalsza współpraca będzie uzależniona od zdobycia mistrzostwa - co powiedzmy sobie szczerze, jest tak prawdopodobne jak kilka godzin temu, nasz awans ![]() Trza wziąć jednak pod uwagę że cuda się rzadko zdarzają Jak dla mnie, Moskal powinien prowadzić zespół w następnym sezonie jeśli awansujemy do pucharów a i gra będzie zadowalająca.Trza pamiętać też że cały czas nad stadionem unosi się duch Dyzmy ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Lazio raczej nie dostaniesz, bo jest nierozstawione jak my. Ale Standard Liege byłby ok
![]() ![]()
"Dociera do mnie, co mówią ludzie. Że Kolejorza nazywają Amiką, że zarząd jest z Wronek, że Lech jest tylko z nazwy" Maciej Żurawski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Haha, mina trenera Jolla po meczu z Odense bezcenna
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Brak słów,14 Grudnia 2011 przechodzi do historii tego klubu,coś niesamowitego
Genialnie grała Wisła a tu jeszcze ten cud w Londynie aż ciężko uwierzyć Ps:Oby nam ktoś Meliksona nie podkupił bo on gra piłke na innym poziomie Wykopaliśmy Fulham z pucharów to jest wielki sukces,i Europa się o tym dowie Na Uefa.com Wiśle nie szczędzą pochwał,to miłe
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 15.12.2011 o godz. 01:32.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
CUD!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
JA bym na to patrzył jednak trochę inaczej. Obyśmy zaszli jak najdalej w LE tak samo jak i Legia. To są punkty dla naszej biednej piłki... Rumunia tak samo dobijała się do LM i teraz mistrz Rumunii wchodzi bezpośrednio do fazy grupowej. Może i w Polsce czegoś takiego kiedyś doświadczymy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Trzeba się cieszyć. Szczęście, ustawienie, fart, umiejętności - wszystko jedno. Awansowaliśmy w niezwykłych okolicznościach i to się liczy.
Najpiękniejszy był ten moment, chwila po meczu gdy wszyscy bija brawo... I nagle radość jednej grupki ludzi, potem drugiej , trzeciej... Sektor wygladał jakby nagle wypływały po kolei bąbelki szampana na powierzchnię i pękały... ![]() Bąbelkowa radość. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja bym chciał zobaczyć w Polsce dwa Manchestery
Bo boję się że po losowaniu niemarkowego z nazwy rywala typu Apoel znów będzie pompowany balonik. A po pęknięciu obleje nas gówniany deszcz (tak jak po Apoelu...). A z kolei w miarę markowy ale dobry rywal z którym mamy małe szanse typu Roma nie wzbudzą aż takiego zainteresowania jak ci absolutni giganci. Jak więc spadać to z wysokiego konia! ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
YEAHHHHHHHHHHHHHHH
MOMENT Z ŻYCIA, o którym się wnukom opowiada |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Coś niesamowitego ten wieczór! Dziękuje Wisełko dla takich chwil warto żyć!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jak zobaczyłem skład Wisły, byłem załamany. Gdzie Iliev, Mały, Biton? Okazało się to receptą na sukces, pierwszą bramkę od lat strzelił Garguła, potem Gienek. Przypomina mi to "kretyńskie" wpuszczenie Icheanacho w Krakowie z Saragossą. Nie wiem jak Moskal to robi, ale robi - nilkt się nie spodziewa czegoś dobrego z tego składu, a jednak jest... Wisła Kraków - Manchester United 2:0; 1:3, szczęśliwa bramka Wilka. Tak będzie
. Bo jak trafimy na cweli z Luiku, to piłkarze ich oleją... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dzisiaj stała się ważna rzecz.Eliminując Fulham,Wisła jako jedyna w historii polskiej piłki klubowej ma na rozkładzie zespoły z czterech najlepszych lig europejskich-Anglii,Hiszpanii,Wloch i Niemiec.Dokonała tego w ciągu 11 lat.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Moje zyczenie na losowanie ----> Trabzonspor
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Moje życzenie Anderlecht - rywal w zasięgu ręki, a i rewanż za poprzednie kwalifikacje CL by był
) Tylko nie wiem czy Anderlecht jest możliwy ? |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Metalist Charków ; ) mysle ze jedyna druzyna do rywalizacji z ktora przystepowalibysmy w roli faworytow
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Hehe Kaziu miał spory udział w obydwóch cudach przy Reymonta
Wtedy nie poszedłem, dzisiaj na szczęście tak ![]() Najbliżej na Schalke...
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 15.12.2011 o godz. 02:38.
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Trenerowi Moskalowi - podczas wywiadu, jakiego udzielał Polsatowi Futbol - pogratulował awansu były szkoleniowiec Wisły, Robert Maaskant, który - mimo zwolnienia z klubu - ciągle mieszka w Krakowie.
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 15.12.2011 o godz. 02:18.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
))))))) |
|
|

|