|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Po zakończonej właśnie kolejce można powiedzieć, że niemal wszystko ułożyło się pod Wisłę (jedynie Polonii udało się wygrać). Najpierw my wygrywamy w meczu "o sześć punktów", później punktów nie zdobywają Legia, Lech i Ruch. Z drugiej jednak strony Korona zwyciężając Legię zrównała się z nami punktami.
Jesli Widzew z nami wygra, to znajdzie się przed nami w tabeli i oni o tym wiedzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Waldek Sobota on wszystkich mijał widział bym go u nas ![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Co do meczu z RTSem. Będzie na pewno ciężki bo nasze gwiazdorki zmęczone będą po czwartku. Chciałbym wreszcie zobaczyć chociaż na chwilkę Maora, no i oczywiście ambitną nieustępliwą walkę. Tylko 3 punkty w takich meczach i do tego u siebie bo inaczej o MP można zapomnieć... ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Biletów na C już podobno nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ciekawe ..
![]() 2tyg temu widzialem kawałek meczu Widzewa z Koroną,-podwójne ekspresso ,bo inaczej ogladac sie tego nie dalo,rzutki na Eurosporcie wyzwalają wiecej adrenaliny. A potem zobaczylem ten sam senny i smutny Widzew w Poznaniu,i zastanawialem sie czy to ci sami co z Koroną.Madre akcje ,szybkosc,dobre podania.W zasadzie byli lepsi niz Amika. Wniosek? jest taki ze kolejny rywal w Polskiej Lidze jest jak pudelko czekoladek-nigdy nie wiesz na co trafisz. ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Zespoły w PL grają tak nie równo że nie jesteśmy w stanie powiedzieć czy będą w stanie powtórzyć choć 2 razy mecz który im wyszedł.Moim skromnym zdaniem we czwartek Kaziu powinien troszkę oszczędzić kilku podstawowych piłkarzy...te dwa mecze TME które nam zostały są bardzo ważne, musimy je wygrać. Ja po cichu liczę ( mam takie nawet przeczucie ) że Wisła wygra 2-0. Trzeba zagrać ofensywnie nie patyczkować się z Nimi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Biletów na C już podobno nie ma.
Skad to info |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
A może mi ktos potwierdzi czy karnet z tej rundy obowiązuje na mecze z Widzewem i Polonia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Było pisane już że obowiązują.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nie ma na C. Kibice sukcesu wrocili !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Są oni niezbędni dla prawidłowego funkcjonowania klubu (kasa
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ja pamiętam Wisłę za Kasperczaka. W lidze bardzo, bardzo rzadko grali na maksa. Często ich nonszalancja była nawet denerwująca. Tyle, że potrafili ładować bramy na zawołanie, więc od czasu do czasu się sprężali i wyniki były świetne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jesli na c nie ma to na d będzie przedłużenie młyna ?
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Chyba tak bo na C3 ma być coś ekstra nie wiem czy wszyscy się zmieszczą na reszcie trybuny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Znow ta menda Piasecki nam posedziuje...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Zastanawia mnie jaki skład wybiegnie na mecz z Widzewem, ponieważ kontuzja Czekaja i brak Nuneza wywołać muszą pewne roszady. Kontuzja Sobolewskiego powoduje, że Wisła posiada obecnie 2 defensywnych pomocników-Wilka i Bruda. Ten drugi jak dotąd nie zachwyca, więc jest pewien problem......
W ramach czysto akademickiej dyskusji jestem ciekawy czy możliwy jest następujący wariant: Pareiko-Paljić, Chavez,Jovanovic, Lamey-Diaz,Wilk, Garguła, Małecki, Iliev-Biton czyli Jovanovic w miejsce Diaza na stopera, a Diaz w miejsce Nuneza jako defensywny pomocnik no i Iliev za Kirma, Andrazowi troszkę posiedzenie na rezerwie może by pomogło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
U siebie gramy ze sredniakiem i na 2 def pomocnikow? bez przesady... Pareiko - Jovanovic, Chavez, Bunoza, Diaz - Wilk, Melikson, Gargula - Malecki, Genkov, Iiliev Zmiany Jirsak za Meliksona ok 60 min - stopniowo niech sie go wprowadza Boguski (on faktycznie kontuzjowany? po meczu Kazek mowil tylko ze go musza oszczedzac) za Iilieva ok 70 min Biton za Genkova ok 75 Gladkie 3:0 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ja bym zamiast Paljicia na lewej obronie wystawił kogoś z MESA. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba z NASA.
A co z tym Dzalamidze? Jak na 18lat to nieźle sobie poczynal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Dzalamidze juz w Widzewie nie zagra bo podpisal kontrakt z Jaga.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Heh no to ładnie. Szkoda że ktoś od nas nie pomyślał...
Pewnie jeszcze za darmo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nie za darmo poszedl cos musza zaplacic. Widzew mial opcje pierwokupu z czego nie skorzystal
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
300 tys. Euro bodajże.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A po co nam gość, który poza robieniem wiatru nie daje nic drużynie? Oglądałem jego pare występów i robi więcej złego niż dobrego.
I nie za darmo, trzeba go było wykupić z jego poprzedniego klubu. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No to dobry interes zrobili. Napewno coś się im zwróci, młody z dobra technika za 300 jak znalazł.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.12.2011 o godz. 14:21.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|