|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
||
Wasza zgoda dziś grała? ![]() Patrz Pan, nie sądziłem, że takie emocje generujemy. No, dobra. Sądziłem. Zabawnie to z boku wygląda. Widać, że komuś chyba ostatnio nie szło, trochę gumka brzuszek ściskała i teraz można na moment złapać trochę tlenu i pokrzyczeć. Nie skacze. Gramy dobrą rundę, jesteśmy zadowoleni. Niech klątwa mistrza jesieni spada na WKS ![]() Ja wiem, że Wy macie skłonności do pisania legend, a i akurat tym nie ma się co chwalić, ale akurat tamto było co najwyżej trzecie i to tylko w ostatnich latach. Na pewno nasze roztrwonienie w 97 i Wasze za czasów Wdowczyka u nas było bardziej epickie. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale w trakcie sezonu było chyba 10 czy nawet 11 punktów.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja wiem, że Wy macie skłonności do pisania legend, a i akurat tym nie ma się co chwalić, ale akurat tamto było co najwyżej trzecie i to tylko w ostatnich latach. Na pewno nasze roztrwonienie w 97 i Wasze za czasów Wdowczyka u nas było bardziej epickie.
to nie temat na przypominanie wsydliwej histori - ale dla mnie najwiekszym frajerstwem bylo stracenie MP w 93 minucie po bramce samobojczej - dzieki czemu ten remis dal utrzymanie w lidze najwiekszej ku..rwie parchatej a nam stracenie MP na rzecz sprzedawczykow wlasnego kolubu- herbu - historii i barw !!!!! ... ityle w tym temacie bo na sama mysl o tym sezonie az mnie krew zalewa .... koniec tematu .... przytoczylem go tylko dlatego zeby pokazac ze My tez za czasow Maciusia na lawce bylismy murowanym kandydatem do mistrzostwa a po bodajze 4 kolejce ryundy wiosennej wszystko sie wyrownalo i zaczelo sie je...bac |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dziś Legia pokazała, że nie jest zespołem gotowym na zdobycie MP 2012.
Wczoraj Śląsk... Na mistrzostwo zasługuje tylko Wisła, lub ewentualnie Leh. ![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zasługuje ten kto ma najwięcej pkt. po 30 meczach. Na razie bliżej do tego ma Śląsk i Legia od Wisły.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chyba sobie jaja robisz. Legia gra dobrą piłkę, teraz im nie poszło, zobaczymy co dalej się bedzie działo.
Choć nie ukrywam, że licze na "pracę" Maćka Skorży i Terziottiego w przerwie zimowej. Wisła pod ich wodzą zawsze wyglądała na starcie jak zombie zdarzały się straty punktów, Legia jak się nie mylę podobnie ![]() Teraz byle nie stracić dystansu do czołówki, a w rundzie rewanżowej pokazać lepszą formę i lepszą grę. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
lech to zasługuje najwyżej na pralke z amici
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jak dzieci..
Trzeba szczerze przyznać- to Legia grała najlepiej w tej rundzie, mimo że nie jest liderem. Ślask? Drużyny Lenczyka ida zawsze jak burza, a potem przychodza same porażki i jakies remisy, w tym wypadku dochodzi nowy stadion. Czyzby znowu ? Co do nowych stadionów, fakt faktem, nowe stadiony chyba przerastaja piłkarzy. Dobitnym przykłądem tego jest moja Lechia, która przestała wogóle grać po przenosinach. Może przenosiny z takiego kurnika(choć dla mnei i tak pieknego) na taki stadion, to za dużo dla piłkarzy o takich małych walorach. Szkoda, że nie chce mi sie tyle stron przewalac tematu, żeby znaleźć wpisy o tym , że Lech po tym poczatku sezonu sie zatnie, z checia bym znalazl reakcje kolegi z poznania który epilepsi dostawał na te słowa, i Lech miał rozjechac lige wyszło na moje.Przeważnie w Naszej lidze co roku wybija sie ponad stan jakas jedna drużyna, w tym roku tego nie ma. Wszyscy graja piach, niby przychodza coraz lepsi pilkarze, ale co z tego skoro dopada ich klatwa polskiej pilki i znizaja sie do tego poziomu. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Przegralismy z Korona, nie oddalismy strzalu na bramke...coz, tak bywa. Nadal w tabeli za duzo sie nie zmienilo wiec nie ma co plakac. Nie zawsze sie wygrywa.
Co do wrozenia ze nagle zaczniemy grac piach bo nam mecz z Korona sie nie udal, to tak samo Wisla moze grac to co ostatnio po jednorazowym "wystrzale" ze Slaskiem. Takich wyrokow lepiej nie ferowac ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie Amica Nie Legia nie inny klub w Polsce , TYLKO WISŁA ZASŁUGUJE NA MISTRZOSTWO POLSKI nikt inny w Polsce.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
No to moze w ogole rozwiazac lige ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zasluguje z jakiego powodu? Bo Ty jej kibicujesz ?
No to moze w ogole rozwiazac lige a co cie tak dziwi koles ze kibic Wisly wierzy w MP swojej dtruzyny ? co w tym widzisz smiesznego |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
![]() ![]()
Habemus Dubletum
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzymajcie poziom chłopkami, nie bądźcie netowymi spinaczami - i tak wszystko zweryfikuje tabela na koniec sezonu!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oblężona twierdza.
![]() to sie okaze dopiero w maju ....z ta roznica ze ja nie szydze z was i nie zakladam w lisopadzie ze bedziemy MP ....... mnie zycie nauczylo pokory ....a nie triumfowac po miesiacu srednio-dobrej gry druzyny ktorej kibicuje .... polemika z wami jest bez sensu bo gdy Wisla zdobedzie kolejne MP to Was tu po prostu nie bedzie ....ot to takie polskie (warszawskie) .... amikorze tez sie spinali tak jak wy - i jakos teraz cichutko siedza |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jedna kolejka, wpadki liderów i od razu zmiana nastrojów i zdań na forum...
Jeszcze w środę wg niektórych to Legia grała najlepszą piłkę w Polsce, a Wisła stawała się ligowym średniakiem.Jeden mecz i co? Wszystko do góry nogami.To Legia jest do dupy, a Wisła koronowana na mistrza. Ochłońcie i nie piszcie pod wpływem emocji, bo to nie ma nic wspólnego z obiektywną oceną sytuacji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
takie to polskie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Krótko mówiąc Twój problem z oblężoną twierdzą polega na tym, że stwarzasz sobie nieistniejącego wroga, potem wrzucasz tam każdego kto nie jest fanatykiem Wisły i dyskutujesz z nim obarczając go zarzutami skierowanymi do tego nieistniejącego wroga, który się cały czas spina, pisze, ze Legia jest wszechpotężna, na pewno będzie mistrzem i tak dalej. Jednocześnie żeby było śmieszniej, w swoich postach rzucasz, że Wisła będzie mistrzem, my nie, Legia ma herb jak nauka jazdy, Wisła jest Królewsko-Krakowska. I jeszcze dorzucasz, że Ciebie życie nauczyło pokory. RATUNKU! ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednocześnie żeby było śmieszniej, w swoich postach rzucasz, że Wisła będzie mistrzem
ja w to wierze w kazdym sezonie ..... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Jak Wisła przegrywała z Podbeskidziem i Górnikiem to na waszym forum nie było podjary? No była, bo konkurencja punkty traci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak na razie w tej rundzie było tak, że nam czasem mecz wyszedł (jakieś 2-3 razy), a Legii czasem nie wyszedł. Na ten moment na pewno są od nas lepsi, a na wyprzedzenie ich możemy liczyć tylko jeżeli zagramy genialną rundę wiosenną a oni muszą od lutego grać mniej więcej jak my w ostatnich miesiącach. Co prawda terminarz mamy łatwiejszy, bo wszystkich trudnych przeciwników gościmy u siebie, ale na Reymonta wdupiliśmy w tym sezonie już trzy razy, więc zbyt duży atut to dla nas niestety nie jest.
![]()
:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale na Reymonta wdupiliśmy w tym sezonie już trzy razy, więc zbyt duży atut to dla nas niestety nie jest.
![]() :/ to moze od razu oddajmy MP legii- Slaskowi albo komukolwiek i wypuscmu juniorow na runde wiosenna !!! ...kur.....wa ludzie co z Wami |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Hah no i Legia wjebała myslałem ze sobie zdobeda majstra jesieni ,ale to jednak cienkie Bolki
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, więc właśnie - dlatego bez dramatów
Chociaż może to nie szło to przesada - remis, trzy porażki, dwie wygrane.Fan01 - hehe, mhm ![]() ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Ja akurat mam na ten temat podobne zdanie, jak 022. Legia to nie Pasy, Arka, Amika czy Scyzory. Po prostu rywal sportowy, więc nie mam potrzeby ich "niecierpieć". Ale jest demokracja, wolność słowa i każdy może mieć własne zdanie w tej kwestii. W każdym razie, póki (L)egioniści nie łamią regulaminu, mogą pisać tu posty. Nie chcesz ich tutaj? To nie dyskutuj z nimi ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
, bo nie zauważyłem, aby przez ostatni rok chłopak cokolwiek tu napisał. |
|
|
|
Guest
|
|
Śląsk też mógłby jeszcze coś zgubić przed zimą. Przy stracie np. 5(Ś) i 3pkt(L) plus jakieś wzmocnienia w zimie wszystko będzie jeszcze otwarte. Tylko, że rzeczywiście będziemy musieli wygrywać z wszystkimi jak leci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Tak na marginesie to wogóle się nic nie mówi o Ruchu, a ten jutro może mieć stratę 3 pkt do lidera. Wielki szacunek dla pracy jaką wykonuje Fornalik z tą drużyną. ![]()
|
|
|