|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Co to jest za bełkot? O czym ty piszesz? Co sam do tej pory zrobiłeś, żeby przywrócić sytuację w polskiej piłce do ładu, że piszesz o "Was" jako tych, którzy są mamieni i udają, że w tym światku jest tylko jeden problem, bo im się go podsunęło pod nos? A ty ostatni sprawiedliwy trwasz na straży najwyższych wartości.
W skrócie - o czym ty .......isz? Nie jesteś ostatnią myślącą osobą na tym świecie. Najwyższa pora, żebyyś przestał żyć w świecie swojego wybujałego ego i zaczął zdawać sobie sprawę z tego, że inni też mają mózgi. Sprawa usunięcia godła Polski z koszulek drużyny, która nazywa się reprezentacją tego kraju, to jest kolejny skandal! Nikt tutaj nie mówi, że inne zeszły na plan dalszy, ale jest to kolejny etap degrengolady i dewaluacji wartości "reprezentacji". Jeśli twoim zdaniem należy to przemilczeć i działać na poprawę reszty błędów, to dlaczego tego nie robisz? Aczkolwiek jak dla mnie zignorowanie tego problemu to po prostu przyzwolenie na taki proceder i metody, którymi posługuje się pzpn. A że dla ciebie to oznaka najwyższej mądrości, to bardzo śmieszna sprawa w sumie. No i bardzo wygodne usprawiedliwienie "nic nie robienia".
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 10.11.2011 o godz. 12:52.
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
||
|
Takie "drobiazgi" jak honor są ważniejsze niż wyniki czy korupcja i czarne owce w pzpn.
Kilka nazwisk do zapamiętania - brawo!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Skoro jednak tak mówisz... ja po prostu widze, że łatwiej jest mediom pisac o orzełku niż o potrzebie rzeczywistych reform |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
My tu dyskutujemy o bohomazie, który zastąpił orła na koszulkach, a tymczasem Włosi na poważnie szykują się na nas:
Cytat:
Balotelli i Pazzini w pierwszym składzie, debiut w barwach "azzurich" dla Abate - oto decyzje kadrowe selekcjonera kadry Prandellego na nadchodzący mecz Polska - Italia. Zobaczymy, jak to będzie wyglądało w praniu - oby tylko nie okazało się, że będziemy zadowoleni, kiedy repra dostanie łomot, bo przynajmniej skompromitują obce logo PZPN, a nie białego polskiego orła. Mario Balotelli - niepokorny Murzynek z repry PZPN-u w piątek zrobi młynek. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Będzie mu brakowało, ale będzie grał i morda w kubeł. To jest normalność? To, że nie zachował się jak ....eczka bramkarz czy ....eczka kapitan to nie znaczy, że od razu zasłużył na komplementy. Normalne to by było - rezygnuje z tego cyrku, grajcie sobie sami. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, że nie ma orła na koszulce tej pseudo reprezentacji, bo to by było zhańbienie symbolu narodowego. Z jakiej racji Ojgeny i inne Perkisy miałyby grać z białym orłem na piersi? Niech się jednoczą pod znaczkiem PZPNu i cacy.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W zasadzie czemu my mamy pretensje?
Przynajmniej związek jest konsekwentny. Obsrał reprezentację, robiąc łapankę na piłkarskim wysypisku śmieci, więc naturalną koleją rzeczy jest się spuszczenie na koszulkę i zastąpienie godła narodowego g.wnianym wypierdkiem. Teraz czekam na hymn. Zamiast niego coś w tym stylu: http://www.youtube.com/watch?v=6fUtcEOKMnA ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Dlatego niech zmienią też nazwę. Proponuję FC Multi-Kulti. Ludzie przez wieki walczyli o niepodległość, przelewali swoją krew i pisali historię swoimi bliznami, abyśmy dziś żyli w wolnym kraju i mogli nosić Białego Orła na piersi. Nóż mi się w kieszeni otwiera, gdy patrzę jak to społeczeństwo stacza się. Każdy piłkarz, który wyjdzie w tej koszulce jest dla mnie szmaciarzem. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No niestety, a Kuba Błaszczykowski powiedział że logo jest fajne "bo dynamiczniejsze".. wiele stracił w moich oczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Szkoda, ze nie wypaliła trójkolorowa koszulka, wtedy może nikt by ich z nami nie powiązał... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|||
Z Wisły? ![]()
Z odbiorem.
A tak na marginesie, to jeśli można, to co chcesz przekazać poprzez symbol z awatara? Na prawdę jestem ciekaw!
Ostatnio edytowane przez Rosomak : 11.11.2011 o godz. 01:12.
![]()
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
|
||||
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Tak było
a jak będzie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
czekam aż barwy zmienią na szybsze i nowsze.
JE*** Je*** PZPN niejeden dziadek sie w grobie przewraca..do czego to doszło, jutro a w zasadzie dziś już kolejna rocznica odzyskania Niepodległości przez Polskę, oraz rocznica wyeliminowania godła z piersi polskiego piłkarza. Niemiecki trener nam godło usunął z koszulki, a piłkarzyki sie cieszą. Wiele razy mieli zadawane pytania w stylu : Marzyłeś o grze z orzełkiem na piersi ? Napewno odpowiadali że tak, to czemu teraz ku*** zapomnieli o podstawowych wartościach? Pieniądz i Niemiec rządzi światem ! ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 11.11.2011 o godz. 02:59.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak słysze te wszystkie teksty w mediach tudzież na forach internetowych to mam dość!
Że nie ma orzełka, że to po się wkładało koszulke zeby byla na piersi itd. forumowi napinacze i pseudokibice. I co teraz nie bedziecie kibicować naszej Druzynie Narodowej? mnie to wali czy oni mają orzełka na piersi czy logo pznp czy logo McDonalds! a co najważniejsze PIŁKARZY TEŻ TO WALI! wszyscy mowia ze ok, ze nie ma sprawy bo dla nich to tylko jebitna koszulka, coś w co się spocą i wyjebią do kosza po meczu a tu straszna nagonka! W wielu krajach na koszulkach juz mają loga federacji od dluzszego czasu i nikt z tego nie robi takiego halo. opamietajcie sie bo wasze p.ierd.olenie niczego nie zmieni, a najbardziej zainteresowani koszulkami czyli PIŁKARZE mają to głęboko w dupie, i ja tez, a wieczorem bede kibicowal naszym z calego serca! dobrej nocy Piz.deczki internetowe, wielcy fachowcy pilki kopanej |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Czemu to oni nie mogą brać z nas przykładu, czemu nie mogą się uczyć od Polaków patriotyzmu i poszanowania tradycji, czy naprawdę potrzebny jest ten nasz ciągły śmieszny pościg za zachodem? Jak dla mnie, to jedyne dziedziny, w których rzeczywiście nam taki pościg jest potrzebny, to są dziedziny infrastruktury publicznej, czy też poziomu sportowego niektórych dyscyplin. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A rząd kreował się na tych "dobrych" walczących z "problemami" nękającymi Polskę. Tematem zastępczym był również "Alex" i rzekome związki zagrażającego PZPN Jana Tomaszewskiego z SB - tu bym się zgodził. Natomiast w tym przypadku PZPN strzelił sobie sam w stopę i w żadnym wypadku nie odwrócił uwagi opinii publicznej problemów jakie trapią polską piłkę, a wręcz zraził do siebie osoby będące do tej pory neutralne w stosunku do związku. Myślisz, że w PZPN mieli jakiekolwiek problemy? Mieli relatywny spokój, a hasła skanowane przeciwko nim na stadionach, spływały po nich jak woda po kaczce. I tak by sobie żyli w błogim spokoju do kolejnych wyborów, więc po co im rozgłos i negatywne głosy jakie teraz pojawiają się na temat tej kliki? Zrazili do siebie ludzi postronnych, szanujących symbole narodowe, dzięki czemu po nitce do kłębka może zainteresują się oni pozostałą działalnością "związku" - co przyczyni się do szybszego rozpadu kliki. Oby. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja dzisiaj standardowo liczę na przeraźliwą ciszę na trybunach i kilka goli dla Italii w meczu z reprezentacją PZPN, będzie to miód na moje serce
Po ostatnich wydarzeniach straciłem resztki sentymentu do tej śmiesznej drużynki, ale mimo wszystko straszny żal, że z drużyny narodowej zrobiono coś takiego, i podwójny żal, że nikomu to w związku czy w rządzie nie przeszkadza. A Franek Smuda to jest idealne uosobienie tego całego gówna jakie tam panuje - typowy kiep bez matury, nie umiejący sklecić poprawnie jednego zdania w j.polskim. I ktoś taki kieruje (w założeniu) najważniejszą drużyną w kraju. Przystawmy go do Prandellego czy menedżerów z lig angielskiej czy hiszpańskiej. Tragedia. Dlatego przykro mi, ale dziś na mecz rzucę okiem wypruty z wszelkich emocji, dla mnie ta drużyna to nie jest Reprezentacja Polski. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Słyszeliscie co powiedział KUBA? Nie wazne w jakim stroju gramy, najwazniejsze jest by cos zaprezentowac na boisku. Nasz dzisiejszy sparingpartner juz od bardzo dawna gra z oznaczeniem federacji, to samo Francja
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niech zgadnę, byłeś (jesteś) zwolennikiem loga SSA Wisła K. na koszulkach, cieszyłeś się z "pięknej korony" ? ![]()
Ostatnio edytowane przez Lysy : 11.11.2011 o godz. 16:22.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Co mnie Francuzi interesują ? Co mnie Włosi interesują ? Mieli taką historię jak my ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
A co do Włoch to ich godło powstało bardzo pózno(symbol federacji wczesniej) , więc nie ma co porównywac
Ostatnio edytowane przez Donki : 11.11.2011 o godz. 16:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nowe stroje Spartaka Moskwa:
![]() ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Popieram kolege :] nie wiem czemu wy sie tym przejmujecie bez kitu.. xD tyle państw ma koszulke bez loga albo bez godła i jakoś nie mają pretensji ![]() Polska vs Włochy 2:1
Ostatnio edytowane przez aguero20 : 11.11.2011 o godz. 17:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
chodzi o to że się nie powinniśmy tym przejmować ważna jest reprezentacja i kogo reprezentujemy a nie kur.. koszulka , ludzie na litość boska... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ja .......e taka reprezentacje,, część słowa po Polsku nawet nie zna, nikt nie ma jaj powiedzieć ze nowe koszulki sa chujowe, albo mówią ze "jest przeciez orzel', ktory ....a przypomina rozjechana kure, a nie godlo w którym nasi sportowcy graja od lat 20 XX w....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Wiesz czemu nie będę kibicował reprezentacji? Dlatego, że chciałbym czuć że ta reprezentacji mnie reprezentuje. A ja nie czuje się w żaden sposób związany z Beonischem, Perquisem, Obraniakiem. Uważam, że w reprezentacji nie powinni grać ludzie którzy sprzedawali mecze (oszukiwali kibiców dla których przecież grają - tak mówią przynajmniej). Nie powinni grać ludzie którzy nie wiedzą co to za dzień 11 listopada. Nie powinni grać w strojach które na sercu mają logo PZPN. I co? jak strzelą bramkę to mają to całować? Ja bym na to nasrał. Marzeniem każdego dziecieka, każdego piłkarze było zagrać z "orzelkiem" na sercu? Tak się mówi, taka jest tradycja, tak zawsze było. I tego się nei powinno zbierać. Nie mówiąc już o takich rzeczach, że selekcjoner powinien mieć mature, jest człowiekiem bardzo niesłownym i ma wieksze wpadki niż połowa politków razem wzięta. Jak mozna dopuścic do sytuacji, gdzie na zgrupowaniu reprezentacji Polski żeby piłkarz zrozumiał trenera, to ten musi mówić w języku niemieckim czy angielskim? Wyrzucienie orzełka to następny krok w tym wszystkim. W odrzuceniu tradycji, w postępie "europeizacji". |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|