The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2011, 12:09
Grześ Lato znalazł dla pokemonów temat zastępczy: nowe koszulki.
I nie zawiódł się: wszystkie pokemony z Weszlo na czele teraz tylko o koszulkach i o koszulkac, orzełku, godle, koszulkach.
Nie ma ważniejszych spraw.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 09.11.2011, 12:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post
I nie zawiódł się: wszystkie pokemony z Weszlo na czele teraz tylko o koszulkach i o koszulkac, orzełku, godle, koszulkach.
PIS ma Smoleńsk
Palikot aborcję
PO ma PIS

a

Grzesiu ma Orła

Wszyscy mają temat zastępczy w razie zagrożenia merytoryczną dyskusją na temat realnych problemów
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 09.11.2011, 12:31
Po prostu Lato nigdy orlem nie byl w szkole wiec taki uraz ma do niego
Odpowiedz cytując
Kociewiak
Senior Member

Od: 04.2011

Stary 09.11.2011, 12:40
studio napisał(a):Wyświetl post
Po prostu Lato nigdy orlem nie byl w szkole wiec taki uraz ma do niego
Dobre

Cholera za takie coś to tych pajaców z pzpr powninni za jaja powiesic, pomijając już, jak ta kadra personalnie wygląda. Ale oczywiście w naszym kraju znajdzie sie jedna góra dwie osoby (Boniek, Tomaszewski) które będa stanowczo przeciw a reszta pogada, pogada, a i tak to wkońcu oleją. Ciekaw jestem co panowie w CF w niedziele na ten temat powiedzą i kogo zaprosza bo oni tak bardzo o reprezentacji lubią dyskutować nawet w magazaynach typowo ligowych.
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 09.11.2011, 13:01
Ja bym się tam tak nie burzył o to, przynajmniej teraz już nawet dla największego debila jasnym będzie, że to nie jest Reprezentacja Polski tylko reprezentacja "leśnych ludków" z pzpr-u. To coś już od dawna nie było czymkolwiek z czym osobiście bym się utożsamiał dlatego może w tej chwili mi to tak "zwisa".
W jakiś sposób może jedynie podejście Błaszcza (jeżeli rzeczywiście w ten sposób się wypowiedział) mnie z deczka zdegustowało. Mógł po prostu nie zabierać głosu w tej kwestii.
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.11.2011, 13:13
Błaszczykowski...brawo! Sraciłem do niego szacunek.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 09.11.2011, 14:11
http://www.weszlo.com/news/8445-Kosz...rwsze_projekty

Niektórzy to mają inwencje

A koszulki , te prawdziwe - jak dla mnie idealne.Jaka reprezentacja, takie koszulki
Ja im kibicować nie będę ale żal mi niektórych naszych reprezentantów że w takim cyrku muszą uczestniczyć.Na pewno plus dla części z nich którzy publicznie wypowiedzieli się co myślą o cudzoziemcach w kadrze.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Squirtle88
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 09.11.2011, 15:58
dudzik87 napisał(a):Wyświetl post
A ja mam pytanie do kolegów z Wrocławia
bo wybieram sie teraz na Polska-Włochy w piatek i chciałem zapytac jak wygląda sprawa ze zjazdem z autostrady na stadion i parkingiem wokół stadionu
Współczuję ci że wydajesz pieniądze i tracisz czas na oglądanie szopki .
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 09.11.2011, 17:55
http://www.facebook.com/pages/Chcemy...99409540077611

Najbardziej śmieszą mnie tłumaczenia tych pzpnowskich ludzi, że godła nie da się zastrzec, więc jest logo. No k***a jakoś wcześniej nie robiło im to problemu...
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 09.11.2011, 18:02
"Brak godła na koszulkach reprezentacji to kolejny przykład rozmiękczania naszej tożsamości narodowej ! To przygrywka do tego żeby wkrótce znalazła się tam np. flaga Unii Europejskiej. Niedługo nie będzie można przyjść na stadion z biało-czerwoną flagą ani krzyczeć szowinistycznie, zaściankowo i nacjonalistycznie „Polska gola”, bo może to obrazić kibica „obywatela RP nienarodowości polskiej”. Skandal i tyle, do tego przed meczem w Święto Niepodległości." dobry komentarz,ale i tak zaraz ktoś powie że to doszukiwanie się dziury w całym.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 09.11.2011, 18:13
Teraz to jest "Reprezentacja PZPN" a nie Polski
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 09.11.2011, 18:13
Trzeba zgłosić nową reprezentację naszego kraju. A ta niech sobie zostanie reprezentacja PZPNu. Mam nawet propozycje na nowy hymn dla "nowej" repezentacji PZPNu FNS - Lato.
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 09.11.2011, 18:17
Gorzej jak logo PzpN zostanie zawieszone w sejmie za mownica...
http://narodowcy.net/pzpn-rezygnuje-...la/2011/11/08/
" przyszłoroczne Euro będzie pierwszą wielką imprezą, na której piłkarze wystąpią bez godła naszego kraju. Komentarz jest chyba zbędny…"
Ostatnio edytowane przez Glazik : 09.11.2011 o godz. 18:29.
Odpowiedz cytując
pawlos33
Member

Od: 01.2009

Stary 09.11.2011, 19:17
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=P-Xn9czjT3g

JEBAĆ to cale PZPN
Klub Kibica rzadzi i dzieli!
Odpowiedz cytując
soku
Member

Od: 09.2010

Stary 09.11.2011, 21:48
Z tego co widziałem w TV tylko Murawski wyraził niezadowolenie z powodu braku orzełka.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.11.2011, 22:37
Wybierający się na mecz z Włochami powinni "przywitać" pozdrowieniem PZPN i zapytać gdzie jest godło ? Albo na dwie strony: Kto Ty jesteś ? Polak mały. Jaki znak twój ? Orzeł biały.

Choć teraz według PZPNu powinno brzmieć to tak:

Kto ty jesteś ?
- Bo ja wiem.

Jaki znak twój ?
- Logo PZPN.
Odpowiedz cytując
AntyDrozd
Banita

Od: 04.2011

Stary 09.11.2011, 23:44
Framat sam jesteś pokemonem widze ,że czerwony orzeł Ci do gustu przypadł a może Ty komuchem jesteś
Odpowiedz cytując
misiek088
Member

Od: 04.2008

Stary 10.11.2011, 01:25
Mam nadzieje że bracia z Wrocławia wymyślą coś dobrego doping 2 stronyjw i będą jechac na pzpn i ich pieprzone koszulki. moze jakies transparenty - trzeba działać - samym klnięciem nic nie wskuramy
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd.
Kiedy duże drogi rozpadają się,
i myślisz, że uczucie pozostanie,
Musisz skądś zacząć

Ja będę w tym miejscu! "
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 10.11.2011, 01:28
akurat polowa składu to nie Polacy t
o zdecydowali zeby zabrac godlo
[/URL]
Odpowiedz cytując
rasel1906
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.11.2011, 03:51
a ponoć Polacy nie gęsi... ja to uważam ze najlepiej byłoby wsadzić całe to czerwone s....ysyństwo z pzpn razem ze slavko i slavkiem i tymi nowymi koszulkami do jakiejś kapsuły i wystrzelić na marsa tyle mam mądrego do powiedzenie i przepraszam ale moja irytacja ta 'reprezentacją' już sięgneła zenitu
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.11.2011, 07:26
http://www.youtube.com/watch?v=E2dPG...&feature=share
‎- Kto Ty jesteś?
- Bo ja wiem...
- jaki znak Twój?
- logo pzpn.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
aguero20
Member

Od: 05.2011

Stary 10.11.2011, 09:44
Ważne żeby kur.. Polacy chociaż doszli do ćwierćfinału to będzie jak odkrycie nowej galaktyki a na tą koszulke mam wyj.... i pozostali też powinni mieć , no i co że nie ma orzełka , popłaczecie sie?xD
Jeb.. PZPN !!!!!!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 10.11.2011, 09:56
http://www.tvn24.pl/12694,1723780,0,...l#sonda1003545

Krecina napisał(a):
Według niego, logo to również jedyna rzecz, z której związek może mieć pieniądze. - Zapłacą kibice którzy kupią koszulkę. Ona ma być wielbiona przez kibica, wyrażać szacunek dla piłkarza i całej społeczności - powiedział.
W jakim swiecie zycje ten czlowiek Nawet na meczu w Gdansku, na ktorym przewazali tzw. kibice piknikowie najglosniej byla spiewana piosenka o pzpn-ie, a najwieksze gwizdy jak na murawie pojawil sie Lato. Tak wlasnie kibice wielbia pzpn wiec na pewno wszyscy zakupia koszulki z tym kleksem.
Rozumiem, ze ludzie kupuja karty kibica czy bilety bo to jest niezbedne do obejrzenia meczu kadry ale juz w koszulce naszczescie mozna przyjsc dowolnej przynajmniej narazie choc nie zdziwie sie jesli zostanie wprowadzony zakaz przychodzenia w koszulce z godlem zeby zmusic ludzi do kupowania tej szmaty z butelek - przeciez Krecine trzeba jakos wyzywic.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 10.11.2011, 10:25
AntyDrozd napisał(a):Wyświetl post
Framat sam jesteś pokemonem widze ,że czerwony orzeł Ci do gustu przypadł a może Ty komuchem jesteś
Nie wiesz kim jestem, więc daruj sobie.
Natomiast po treści posta widac kim Ty jesteś. I nie masz z czego być dumnym.
Bez odbioru

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 10.11.2011, 10:43
Cytat:
Piotr Świerczewski, 70-krotny reprezentant Polski:

Zmiany strojów narodowych organizowane są cyklicznie co dwa lata. Prezentacja nowych koszulek odbywa się przy okazji mistrzostw świata lub Europy. Nowe stroje to wynik nowoczesności. Mamy XXI wiek, ludzie chodzą po księżycu, latają w kosmos, a niedługo będzie można wykupywać tam wycieczki. Dlaczego my nie mamy korzystać z tego recyklingu? Idziemy z duchem nowoczesności. Ja uważam, że obecne stroje kadrowiczów są bardzo ładne. Przede wszystkim odzwierciedlają nasze barwy biało-czerwone, które się nie zmieniły. I to jest najważniejsze. Fakt, brakuje na nim tradycyjnego Orzełka, ale z drugiej strony chcemy być tacy nowocześni - chcemy latać w kosmos, mieć samochody, które same parkują. W tej chwili przyczepiamy się do takich drobnych rzeczy. Dla mnie te koszulki są wspaniałe.

co za sprzedajna szuja :[
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.11.2011, 11:17
Cytat:
Fakt, brakuje na nim tradycyjnego Orzełka, ale z drugiej strony chcemy być tacy nowocześni - chcemy latać w kosmos, mieć samochody, które same parkują. W tej chwili przyczepiamy się do takich drobnych rzeczy

Dostrzegam na horyzoncie następce Franza . Świerczewski ucz się pan zawodu , bo lukę intelektualną wypełnisz godnie.
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.11.2011, 11:25
Cytat:
Nie będzie panu brakowało orzełka na koszulce?

- Będzie, ale co zrobić? Znak czasów, że zamiast mamy logo reprezentacji. Orzełka będziemy więc mieć w sercach.
Arek Głowacki
czyli jednak są w tej kadrze normalni piłkarze

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 10.11.2011, 11:30
No jasne, przecież to tylko symbol narodowy. Kto by się przejmował takimi pierdołami? Pokemony, nikt inny. Jak ktoś taki jak ty może być moderatorem na forum "kibicowskim"? Wstyd.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 10.11.2011, 12:06
tak przy okazji tych koszulek, niezależnie od oceny, to kłania się jakość polskiego prawa. Bo ustawa o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej oraz o pieczęciach państwowych zabrania umieszczania symboli RP na przedmiotach przeznaczonych do obrotu handlowego, natomiast dopuszcza ich użycie w formie "artystycznie przetworzonej", cokolwiek ustawodawca rozumiał pod tym pojęciem - pewnie może to co Orła Białego zastąpiło. Więc wychodzi na to, że PZPN dostosował się do polskiego prawa, a ono w tej dziedzinie, jak zresztą w wielu innych, kuleje
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 10.11.2011, 12:37
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
No jasne, przecież to tylko symbol narodowy. Kto by się przejmował takimi pierdołami? Pokemony, nikt inny. Jak ktoś taki jak ty może być moderatorem na forum "kibicowskim"? Wstyd.
Rozumiem, że jakby na koszulkach był orzełek to cała reszta w polskiej pilce wrociłaby do normy?
Nie byłoby korupcji, durnych działaczy, braku pieniędzy na szkolenie młodzieży, braku inwestycji w infrastrukturę, braku nowoczesnego zarządzania, braku jakiejkowliek wizji rozwoju polskiej pilki, skostniałych struktur, lesnych dziadków, nieprzestrzegania procedur licencyjnych, nieliczenia się z kibicami, powoływania na siłę spolonizowanych cudzoziemców, żeby tylko się nie zbłaźnić?
Wam dac tylko symbol (chocby narodowy) a uznacie, że wszystko jest cacy.
Grześ Lato dzięki takim właśnie jak Wy doszedł do tego, do czego doszedł, bo umie sobie nimi manipulować.
Wstyd rzeczywiście byc czasami moderatorem na forum gdzie ludzie dostrzegają jedynie ułudy, pozory, dają sobie manipulowac, czepiają się spraw (może głębokich) ale w tym momencie najmniej istotnych.

Nigdzie nie napisałem, że podoba mi się brak godła. Ale do jasnej ch... to w tym całym bajzlu jakim jest PZPN nie jest to najwazniejsza, najistotniejsza sprawa do zmiany.

Teraz media i kibice zamiast naciskać na PZPN o rzeczywiste reformy w piłce będa zajmowały się orzełkiem a raczej jego brakiem... No typowo polskie podejście do tematu. A Grześ zaciera tłuste rączki

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów