|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Grześ Lato znalazł dla pokemonów temat zastępczy: nowe koszulki.
I nie zawiódł się: wszystkie pokemony z Weszlo na czele teraz tylko o koszulkach i o koszulkac, orzełku, godle, koszulkach. Nie ma ważniejszych spraw. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Palikot aborcję PO ma PIS a Grzesiu ma Orła Wszyscy mają temat zastępczy w razie zagrożenia merytoryczną dyskusją na temat realnych problemów ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Po prostu Lato nigdy orlem nie byl w szkole wiec taki uraz ma do niego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dobre
![]() Cholera za takie coś to tych pajaców z pzpr powninni za jaja powiesic, pomijając już, jak ta kadra personalnie wygląda. Ale oczywiście w naszym kraju znajdzie sie jedna góra dwie osoby (Boniek, Tomaszewski) które będa stanowczo przeciw a reszta pogada, pogada, a i tak to wkońcu oleją. Ciekaw jestem co panowie w CF w niedziele na ten temat powiedzą i kogo zaprosza bo oni tak bardzo o reprezentacji lubią dyskutować nawet w magazaynach typowo ligowych. |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ja bym się tam tak nie burzył o to, przynajmniej teraz już nawet dla największego debila jasnym będzie, że to nie jest Reprezentacja Polski tylko reprezentacja "leśnych ludków" z pzpr-u. To coś już od dawna nie było czymkolwiek z czym osobiście bym się utożsamiał dlatego może w tej chwili mi to tak "zwisa"
. W jakiś sposób może jedynie podejście Błaszcza (jeżeli rzeczywiście w ten sposób się wypowiedział) mnie z deczka zdegustowało. Mógł po prostu nie zabierać głosu w tej kwestii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Błaszczykowski...brawo! Sraciłem do niego szacunek.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/8445-Kosz...rwsze_projekty
Niektórzy to mają inwencje ![]() A koszulki , te prawdziwe - jak dla mnie idealne.Jaka reprezentacja, takie koszulki Ja im kibicować nie będę ale żal mi niektórych naszych reprezentantów że w takim cyrku muszą uczestniczyć.Na pewno plus dla części z nich którzy publicznie wypowiedzieli się co myślą o cudzoziemcach w kadrze. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Współczuję ci że wydajesz pieniądze i tracisz czas na oglądanie szopki .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/pages/Chcemy...99409540077611
Najbardziej śmieszą mnie tłumaczenia tych pzpnowskich ludzi, że godła nie da się zastrzec, więc jest logo. No k***a jakoś wcześniej nie robiło im to problemu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
"Brak godła na koszulkach reprezentacji to kolejny przykład rozmiękczania naszej tożsamości narodowej ! To przygrywka do tego żeby wkrótce znalazła się tam np. flaga Unii Europejskiej. Niedługo nie będzie można przyjść na stadion z biało-czerwoną flagą ani krzyczeć szowinistycznie, zaściankowo i nacjonalistycznie „Polska gola”, bo może to obrazić kibica „obywatela RP nienarodowości polskiej”. Skandal i tyle, do tego przed meczem w Święto Niepodległości." dobry komentarz,ale i tak zaraz ktoś powie że to doszukiwanie się dziury w całym.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Teraz to jest "Reprezentacja PZPN" a nie Polski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Trzeba zgłosić nową reprezentację naszego kraju. A ta niech sobie zostanie reprezentacja PZPNu. Mam nawet propozycje na nowy hymn dla "nowej" repezentacji PZPNu FNS - Lato.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Gorzej jak logo PzpN zostanie zawieszone w sejmie za mownica...
http://narodowcy.net/pzpn-rezygnuje-...la/2011/11/08/ " przyszłoroczne Euro będzie pierwszą wielką imprezą, na której piłkarze wystąpią bez godła naszego kraju. Komentarz jest chyba zbędny…"
Ostatnio edytowane przez Glazik : 09.11.2011 o godz. 18:29.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Z tego co widziałem w TV tylko Murawski wyraził niezadowolenie z powodu braku orzełka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wybierający się na mecz z Włochami powinni "przywitać" pozdrowieniem PZPN i zapytać gdzie jest godło ? Albo na dwie strony: Kto Ty jesteś ? Polak mały. Jaki znak twój ? Orzeł biały.
Choć teraz według PZPNu powinno brzmieć to tak: Kto ty jesteś ? - Bo ja wiem. Jaki znak twój ? - Logo PZPN. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Framat sam jesteś pokemonem widze ,że czerwony orzeł Ci do gustu przypadł a może Ty komuchem jesteś
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieje że bracia z Wrocławia wymyślą coś dobrego doping 2 stronyjw i będą jechac na pzpn i ich pieprzone koszulki. moze jakies transparenty - trzeba działać - samym klnięciem nic nie wskuramy
![]()
"Domyśl się, że rzeczy nie układały się ...
To niedługo zniknie i będzie daleko, daleko stąd. Kiedy duże drogi rozpadają się, i myślisz, że uczucie pozostanie, Musisz skądś zacząć Ja będę w tym miejscu! " |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
akurat polowa składu to nie Polacy t
o zdecydowali zeby zabrac godlo |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a ponoć Polacy nie gęsi... ja to uważam ze najlepiej byłoby wsadzić całe to czerwone s....ysyństwo z pzpn razem ze slavko i slavkiem i tymi nowymi koszulkami do jakiejś kapsuły i wystrzelić na marsa tyle mam mądrego do powiedzenie i przepraszam ale moja irytacja ta 'reprezentacją' już sięgneła zenitu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=E2dPG...&feature=share
- Kto Ty jesteś? - Bo ja wiem... - jaki znak Twój? - logo pzpn. ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ważne żeby kur.. Polacy chociaż doszli do ćwierćfinału to będzie jak odkrycie nowej galaktyki
a na tą koszulke mam wyj.... i pozostali też powinni mieć , no i co że nie ma orzełka , popłaczecie sie?xD Jeb.. PZPN !!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.tvn24.pl/12694,1723780,0,...l#sonda1003545
Krecina napisał(a):
Rozumiem, ze ludzie kupuja karty kibica czy bilety bo to jest niezbedne do obejrzenia meczu kadry ale juz w koszulce naszczescie mozna przyjsc dowolnej przynajmniej narazie choc nie zdziwie sie jesli zostanie wprowadzony zakaz przychodzenia w koszulce z godlem zeby zmusic ludzi do kupowania tej szmaty z butelek - przeciez Krecine trzeba jakos wyzywic. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast po treści posta widac kim Ty jesteś. I nie masz z czego być dumnym. Bez odbioru |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
co za sprzedajna szuja :[ ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Dostrzegam na horyzoncie następce Franza . Świerczewski ucz się pan zawodu , bo lukę intelektualną wypełnisz godnie. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
czyli jednak są w tej kadrze normalni piłkarze ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No jasne, przecież to tylko symbol narodowy. Kto by się przejmował takimi pierdołami? Pokemony, nikt inny. Jak ktoś taki jak ty może być moderatorem na forum "kibicowskim"? Wstyd.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
tak przy okazji tych koszulek, niezależnie od oceny, to kłania się jakość polskiego prawa. Bo ustawa o godle, barwach i hymnie Rzeczypospolitej Polskiej oraz o pieczęciach państwowych zabrania umieszczania symboli RP na przedmiotach przeznaczonych do obrotu handlowego, natomiast dopuszcza ich użycie w formie "artystycznie przetworzonej", cokolwiek ustawodawca rozumiał pod tym pojęciem - pewnie może to co Orła Białego zastąpiło. Więc wychodzi na to, że PZPN dostosował się do polskiego prawa, a ono w tej dziedzinie, jak zresztą w wielu innych, kuleje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie byłoby korupcji, durnych działaczy, braku pieniędzy na szkolenie młodzieży, braku inwestycji w infrastrukturę, braku nowoczesnego zarządzania, braku jakiejkowliek wizji rozwoju polskiej pilki, skostniałych struktur, lesnych dziadków, nieprzestrzegania procedur licencyjnych, nieliczenia się z kibicami, powoływania na siłę spolonizowanych cudzoziemców, żeby tylko się nie zbłaźnić? Wam dac tylko symbol (chocby narodowy) a uznacie, że wszystko jest cacy. Grześ Lato dzięki takim właśnie jak Wy doszedł do tego, do czego doszedł, bo umie sobie nimi manipulować. Wstyd rzeczywiście byc czasami moderatorem na forum gdzie ludzie dostrzegają jedynie ułudy, pozory, dają sobie manipulowac, czepiają się spraw (może głębokich) ale w tym momencie najmniej istotnych. Nigdzie nie napisałem, że podoba mi się brak godła. Ale do jasnej ch... to w tym całym bajzlu jakim jest PZPN nie jest to najwazniejsza, najistotniejsza sprawa do zmiany. Teraz media i kibice zamiast naciskać na PZPN o rzeczywiste reformy w piłce będa zajmowały się orzełkiem a raczej jego brakiem... No typowo polskie podejście do tematu. A Grześ zaciera tłuste rączki |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|