|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak z wykorzenionej /wynarodowionej/ubeckiej rodziny trzeba pochodzić ,żeby ....a na koszulce REPREZENTACJI za.......ić jakieś wywijasy i nie dać orzełka. To nie jest REPREZENTACJA . To jest banda małp w cyrku pijaka i zera intelektualnego ,pana Laty. Ktoś bardzo s.......ił sprawę. Ale durny polski plebs pewnie łyknie i te wygibasy. Jebać PZPN i ubecję.
PS. to może zamiast hymnu też jakiś inny "przebój" się puści przed meczem. co za pojeby rządzą w tym PZPN-ie.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 08.11.2011 o godz. 22:13.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2011
Offline |
|
|
olejkowska czy jak tam tej suce jest wypowiedziala sie ,że chodzi o kase w skrócie bo godła nie da sie zastrzec a teraz tylko PZPN bedzie mógł rozprowadzać koszulki
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czyli oficjalnie mogę uznać, że nie jest to moja Reprezentacja. Tylko Orzełek trzymał mnie przy niej.
Teraz to mam na nią zupełnie wyjeb*ne. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Teraz można spalić taką koszulke bez obaw że naraziłeś na szwank dobro narodowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To logo i koszulki to jest jakiś ....a skandal.......
Teraz wywiady będą takie: To Twój debiut w reprezentacji.... jak się czułeś w koszulce z logiem PZPN na piersi? SKANDAL K U R W A SKANDAL ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
nie przesadzacie?
mam tę koszulkę... jest całkiem fajna, to logo z przodu (nie to na zdjeciu Perquisa) to bardzo wyraźny orzeł w koronie. Barwy sa ewidentnie bialo-czerwone a nie żadne obsydianowe. Polakom, jak zwykle, nic się nie podoba |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=P-Xn9czjT3g JEBAĆ to cale PZPN |
|
|
|
Banita
Offline |
|
![]() To nie ma przypominać orła w koronie tylko to ma być orzeł w koronie a dokadniej Godło Rzeczypospolitej Polskiej Framat oficjalny sponsor pzpnu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
wypowiedź Błaszczykowskiego:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Z tym logiem to chyba ich pojebało, co mnie obchodzi Francja, u nas zawsze i wszędzie byl orzełek, który wygląda zajebiście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Inna sprawa, że skoro PZPN-owi zależało na zastrzeżeniu znaku na koszulkach, to raczej wskazane było zastąpić go znakiem nawiązującym do herbu Polski, a nie do logo PZPN. Skandal byłby mniejszy trochę ![]() ![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja bym dał gwiazdki UE. W końcu wyszlibyśmy przed szereg w kierunku, którego się od nas oczekuje. Orzełek? Przeca jest taki fajny, kolorowy i modernistyczny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
), zrobiłby się skandal. Tak samo jest z orzełkiem. Siatkarze graja z flagą i ok, natomiast orzełek na koszulce reprezentacji to świętość. Śmieszy mnie tłumaczenie PZPNu, ze wstawiło to dziwadło ponieważ wiekszość ludzi (m.in. kibice) poparło nowe logo tylko ankieta nie brzmiała "Czy jest Pan/Pani za zastąpieniem godła narodowego na koszulce przez logo?" tylko "Czy podoba się Panu/Pani nowe logo PZPNu?". Jest to skandal. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze paru obcokrajowców w tej kadrze, i bedziemy mogli grac pod herbem/logiem ONZ.
SGT. No i co z tego, ze wszyscy graja pod logiem federacji, oprócz paru innych krajów. Sory, ale 90lat mielismy tego orła i teraz na najwazniejszej imprezie w hitorii naszej kopanej wyskakują z takim gównem. Jeszcze tekst tej rzecznik, ze nie mogli zastrzec tego herby, to walneli kupe na koszuline. Bez kitu, jakos dziwnie jestem przekonany, ze gdyby byl ten orzeł to o wiele wiecej tych kosuzlek by im zeszło, a teraz? Na rekawku zdjecie laty a na spadenkach kreciny. To już byłoby zwienczenie tej "reprezentacji".
Ostatnio edytowane przez killzone : 09.11.2011 o godz. 09:21.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tobie za to podoba sie wszystko co jest skopiowane z zachodu.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja nie mówię, że mi się to podoba. Ja sam chcę orzełka z powrotem! Nie zgadzam się po prostu z twierdzeniami, że teraz to jest "reprezentacja PZPN" albo, że to jest jakaś zdrada stanu. To jest dla mnie głupie zerwanie z fajną tradycją - ale nic więcej. Weszło zareagowało na te koszulki, jakby reprezentację polski przeniesiono do Bułgarii, a zaraz potem posypały się komentarze internautów - moim zdaniem przeważnie przesadzone.
![]()
Legionista
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jacy pilkarze takie koszulki, to nie jest moja reprezentacja, na pewno nie mojego kraju czyli Polski, wiec dobrze ze orzelka nie ma, niech biegaja nawet z cyckami Olejkowskiej albo z dupa Laty, mam nadzieje ze zbiora porzadny wpierd**l na mistrzostwach, dla mnie oni nie sa godni szacunku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Sartre : 09.11.2011 o godz. 11:15.
![]()
Legionista
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Popieprzyło ich doszczętnie. Wołami mnie nie zaciągną przed TV żeby oglądać tę szopkę za rok.
Jak im się nie podoba Orzeł to niech się po dupach całują po strzelonym golu - będzie od razu w zgodzie z naszą myślą polityczną. Wstyd i hańba. Amen ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
A ja mam pytanie do kolegów z Wrocławia
bo wybieram sie teraz na Polska-Włochy w piatek i chciałem zapytac jak wygląda sprawa ze zjazdem z autostrady na stadion i parkingiem wokół stadionu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Legionista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie zdążyłem przejrzeć jeszcze całego tematu, ale czy szanowny "kolega" AS82 wyraził już swoją opinię o nowych koszulkach? Pewnie w siódmym niebie, bo przecież symbol narodowy z którym utożsamiają się miliony jest ukrytym motywem nacjonalizmu i faszyzmu. Logo PZPN jest zaś neutralne światopoglądowo i politycznie
![]() Co do meritum. Bardzo mnie rozbawiła w tej dramatycznej sytuacji argumentacja pani rzecznik, która stwierdziła że wedle badań przeprowadzonych przez PZPN logo związku na koszulkach jest lepiej odbierane niż polskie godło. Może wypowiedzieli się wielcy polscy fanatycy zrzeszeni w klubie kibica reprezentacji? A może działacze głosowali na karteczkach? Czy zamiast Mazurka Dąbrowskiego planowane jest przez działaczy odśpiewanie innego utworu niż hymn? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Znajdz róznice. (tylko nie mow, ze tam na koszulkach pisz POLSKA, a niżej PZPN) ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
ps o Murawskim zapomniales.
Ostatnio edytowane przez studio : 09.11.2011 o godz. 11:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po raz pierwszy w życiu zgadzam sie w całej rozciągłości z weszło, a szczególnie z tym zdaniem:
"Polscy piłkarze zawsze grali z orzełkiem na piersi i ten orzełek zawsze był marzeniem wszystkich młodych chłopaków chcących zostać piłkarzami" Cały komantarz do opini, ze inne reprezentacje to maja loga i grają. ![]()
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hmm... jakby przekrecić to logo lekko w prawo to wychodzi kot, z koroną na oczach.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Grzesiu dał jeszcze premie za pro badanie (100KPLN) a Wy narzekacie że jakiegoś tam Orła nie ma. Przeca logo Grzesia jest lepsze. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|