|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
A ja dzisiaj spotkałem Franka Smudę w hotelu w Legnicy, z jakąś młodą blondynką siedział
![]()
Wszystko o Wiśle w jednym miejscu: http://www.sport-informer.pl/topic/p...a_wisla_krakow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
http://euro2012.interia.pl/news-matu...ami,nId,384693
Piątkowe spotkanie Polski z Włochami rozegrane zostanie 11 listopada, czyli w dniu święta Niepodległości. Matuszczyk pytany przez dziennikarzy czy wie, z czym w Polsce związana jest ta data, przyznał, że nie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Podobno w takich podkoszulkach (piżamach) ma wystąpić drużyna PZPN na Euro:
![]() http://euro2012.wp.pl/title,Zobacz-s...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez kornd : 08.11.2011 o godz. 16:14.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
O ku***...
O-brzy-dli-we! Tandetne. No i dlaczego nie ma na nich godła Polski tylko jakieś komercyjne logo pzpn? Już wolałbym prostą białą/czerwoną koszulkę + godło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
bardzo dobrze że nie ma, bo byłoby to zbezczeszczenie symboli narodowych
Ostatnio edytowane przez Luu... : 08.11.2011 o godz. 16:12.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pewnie będzie je można dostać w biedronce za 19.99 zł
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
te koszulki są idealne jak reklamy Biedronki
idealnie obrazują że to nie jest kadra Polski ani barw właściwych ani godła ZA-JE-BIS-TE przynajmniej nie będę się musiał wstydzić za polską kadre na euro bo powiem że nie grała ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jednak tradycja zobowiązuje, by był orzełek na piersi. A teraz.. no cóż... jedynie co, to mieć nadzieję, ze nikt tego gówna nie pocałuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Prawdziwe koszulki na pewno mają pod tymi piżamami.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja już dawno przestałem się identyfikować z tą zbieraniną najemników z przygłupem Smudą na czele. Ale te wszystkie akcje PZPN: farbowane lisy, kupiony "fanklub reprezentacji", reklamy Biedronki, wypowiedzi Smudy na konferencjach, żule Lato i Kręcina, teraz te koszulki z bazaru bez godła. To wszystko jest tak żałosne, że po prostu brakuje słów.
Ostatnio edytowane przez kornd : 08.11.2011 o godz. 17:04.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Albo w biedronce, albo u Biedronia - różowawe toto, i nieszczególnie ładne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Tyle w temacie http://www.youtube.com/watch?v=xGdDX730wwg
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 08.11.2011 o godz. 17:12.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jedyne co mi się ciśnie na usta.
http://www.youtube.com/watch?v=o5G1vG_QT7U |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A może po prostu w końcu przyznali, że:
TO NIE JEST REPREZENTACJA POLSKI weszło ma przynajmniej pożywkę http://www.weszlo.com/news/8435-Kosz...ate_do_podlogi ![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wstyd, wstyd, wstyd... jak widać machina aby "odpolszczyć" wszystko co się da działa we wszystkich zakamarkach życia społecznego... Mogli na prezentacje jakiegoś pedała w to ubrać albo transwestytę najlepiej żeby pokazać jacy to my jesteśmy wyzwoleni i europejscy....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lajkujcie, może jak zbierzemy się liczbą paru tysięcy to coś z tym zrobimy bo to jest parodia!!!! https://www.facebook.com/pages/Chcem...70534892990470
![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A ja np bardzo się cieszę, ze nie ma tam ORŁA i mam nadzieje, ze ta tzw "reprezentacja Polski" nigdy go już nie będzie miała.. Szanujmy swój symbol.
![]()
TOLERANCJA JEST CNOTĄ LUDZI BEZ PRZEKONAŃ !BIAŁA WISŁA !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ten obok Kuby to przeciez Ludovic Obraniak, a ten na drugim zdjeciu to Damien Perquis
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Broniłem tej drużyny do dzisiaj ale tak koszulka bez orła to kpina i skandal.
Nike strzeliło sobie w stopę - ciekawe czy ktoś będzie chciał wydać 200 zł na szmatę z logo leśnych dziadów. PZPN, PZPN, jebać, jebać PZPN !! ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Cytat:
więc to nie Nike ![]() Powód: JŻS
Ostatnio edytowane przez neq. : 08.11.2011 o godz. 20:08.
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Skoro z Polski robią państwo polskopodobne to drużyna kopaczy (zbieranina z całego świata) będzie też miała adekwatne koszulki żeby wymazać z pamięci historię i tradycję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W ogole niektorzy to mają zajebistą robotę. Designerzy z adidasa 2 lata pracowali nad dodaniem kołnierzyka do koszulek Wisly, a mózgi z Nike'a potrzebowali 18 miesięcy żeby zaprojektować taką szmatę.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
To jest jakaś wielka masakra. Ja nie wyobrażam sobie aby nasz reprezentacja grała bez Orzełka na piersi. Ja osobiście bojkotuję PZPN i wszystko co jest z nim powiązane. Puki nie wróci nasze godło narodowe na koszulkę reprezentacji nie będę jeździł na mecze RN.
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To logo PZPN zamiast orzełka to świetny pomysł. Zwalnia człowieka całkowicie z jakichkolwiek resztek chęci utożsamienia się z tą pseudoreprezentacją - i dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Przecież to nie jest reprezentacja Polski. To jest reprezentacja całego świata. Mogą mieć cokolwiek na sercu, nawet krowi placek. Na ME nie będzie reprezentacji kadry naszego kraju. A obecni prawdziwi Polacy reprezentanci tej śmiesznej kadry, nawet nie mają jaj, żeby powiedzieć: Co to ku.wa jest? Gdzie orzeł? Ja wiem, że pzpn zabronił im pewnie źle się wypowiadać o pewnych sprawach ale są pewne granice.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zgadzam się, ja tego nie pocałuje, tak samo jak loga S.S.A na koszulce Wisły.
![]()
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a mnie zaskoczyły słowa Błaszczykowskiego (wydawało mi się że koleś nie boi się mówić co myśli) a tutaj udziela wywiadu że w sumie to moze i dziwnie wyszło ale mu to nie przeszkadza bo to jest "coś nowego bardziej dynamicznego".
noż ....a mać? to może tańczącego orła przegłosujemy w referendum. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|