|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
mam pytanie czy ktoś ma może grafike, zdjęcie przedstawiający autobus z komunikatem wyjazd na linię? pilnie potrzebuję a wujek google nie potrafi tego odnaleźć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
proszę ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Forbidden
You don't have permission to access /data/media/56/j.jpg on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() --- A jak nie to trzymaj to samo na innym adresie: http://i42.tinypic.com/ostiqh.jpg |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok dzięki bardzo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jest tu jakiś spec od kadr?
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 07.11.2011 o godz. 18:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
w Galerii Kazimierz jest jakaś knajpa typu De Luca ?
Albo inaczej, De Luca to chyba nazwa głównej firmy, a sieciówka knajp się nazywa inaczej. Ktoś kojarzy co oni mają w Kazimierzu ? Jakiś fast food ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie w Krakowie kupić Łącką Śliwowice? Może też być namiar na kogoś z FCŁ kto mógłby pomóc w poszukiwaniu. Trunek zamówili bracia z Wrocławia więc zależy mi właśnie na tej oryginalnej.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
PS. Przyłożyłem komórę do głośnika i dałem rozpoznanie muzyki w t-mobile. Szok, że zadziałało. ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
o ktorej walczy szpila?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kurcze, a widziałem kiedyś w Lewiatanie. A sam w domu mam 2.. z banderolą... więc chyba z tym zakazanym to nie bardzo.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
Oryginalna kosztuje od 80 do 150zł za 0,5l na czarnym rynku jak ktoś ma dobry i sprawdzony kontakt. Oryginalną śliwowicę się pędzi a nie kupuje w sklepie wiem bo co roku na święta kupuję od człowieka z okolic Łęcka co to robi i płacę 80zł za 0,5 ale uwierz mi, że samemu takiej nie zrobisz nigdy a podróbki się do niej nie umywają w końcu to najlepsza śliwowica na świecie ![]() ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Najlepsze śliwowice są tylko i wyłącznie z samej kotliny łąckiej..
Ponieważ tylko tam występuje określona gatunkiem śliwka. tam jest specyficzny mikroklimat, specyficzne nigdzie nie występujące gleby, poziom wód gruntowych i inne czynniki, Tylko to jak sie ma do walorów smakowych--ano tak jak z winem. Docenią to smakosze.. Przeciętny osobnik nie rozróżni walorów śliwowicy, z kotliny Łąckiej czy też z poza.Ważne że pali, i ma posmak śłiwki, i łeb nie boli na drugi dzień. Dobrą "śliwke kupowałem już w granicach 40 zeta, czasami z możliwośćią negocjacji. Dużo tu zależy np. od butelki i czy śliwki w danym roku obrodziły, od znajomośći itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ogarnia tu ktoś Excela i byłby mi skłonny pomóc zrobić jeden arkusz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
1. PILNIE Poszukuje osoby ktora pomoze w temacie "krajoznawstwo" (praca zaliczeniowa - krasomówstwo, inwentaryzacja krajoznawcza,etc ). ZAPŁACE !
Ostatnio edytowane przez Zola : 06.11.2011 o godz. 19:21.
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można zrobić takie "tabliczki" z podziekowaniami czy czymś - na drewnie, metalowa tabliczka na niej zdjęcie lub jakiś napis ... Pewnie wiecie o co mi chodzi. Dają różnym firmom takie albo organizacjom, w biurach wiszą na ścianach.
Bardzo pilnie potrzebuję zrobić, więc będę wdzięczna za info ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
w CAREFORZE w CZYZYNACH na przeciwko wejscia do kas tam gdzie ksero itp... stoja tam takie ale ceny nie znam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
http://www.biurotex.pl/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy dzisiejsze derby są przy R22 czy na Wawelu?
Gdzieś widziałem info że u nas ale chciałbym się upewnić. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Żmijka jeżeli chodzi Ci o grawerowanie laserem polecam firme Dagro II.
![]()
Sam se spieprzaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie w obrębie Starego Miasta mozna kupić napój oshee vitamin shot for men?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
szukam aplikacji czat facebook na telefon. Chodzi o Sony Ericsson. Znalazłem coś ale to tylko do nokii.
Ma może ktoś instalke do se? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
1. Orientuje sie ktos, czy przesylke POLECONĄ (list polecony) mozna tez "sledzic" na internecie? Bo ona jako nr nadania ma tylko 9 cyfr i na stronie PP wyskakuje blad, bo rejestruje tylko te po 13 cyfr... ?
Ostatnio edytowane przez Zola : 08.11.2011 o godz. 16:36.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jest w Carrefourze w Czyżynach jakiś serwis telefonów? Jeśli tak, to jak z cenami i jakością?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Sklep w Krakowie z odzieżą patriotyczną ? Koszulki / bluzy . Pomoże ktoś ?
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Sklep w Krakowie z odzieżą patriotyczną ? Koszulki / bluzy . Pomoże ktoś ?
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
było bodaj sztuk 2, cena/jakosc niestety nie wiem