The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.11.2011, 11:16
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy jeszcze potrzebna jest odpowiedź na to pytanie ale wrzucam to co znalazłem na stornie Śląska Wrocław:

Resztę informacji znajdziesz tutaj - http://www.slaskwroclaw.pl/kartakibica.dhtml?sid=1
Na prawdę? 14 dni? To nici z wejścia na sektory Śląska na naszym meczu... Nie będę specjalnie jechał do Wro 2 tygodnie wcześniej...
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 02.11.2011, 12:16
Jechał ktoś z Was Matuszkiem albo tym Wizzbusem z RDA na lotnisko w Pyrzowicach Pewni są
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 02.11.2011, 12:19
Dj Ibutti ale tam karta nie jest jeszcze wymagana,będąc na Śląsk-Polonia wchodziło się normalnie,wystarczyło mieć dokument tożsamości z którego kasjerka spisywała dane,a karty kibica są potrzebne gdy kupujesz karnet,lub chcesz kupować przez internet bilety.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Grzegorz z Sanoka
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.11.2011, 16:11
Gdzie w Krakowie najtaniej ogarnę cartridge 21/22 hp albo jakiś zamiennik?
Armia Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
Alexander94
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 02.11.2011, 16:53
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post
Mam telefon w orange pop i kilkuletni staż. Nie chce abonamentu ani mixa. Jest jakiś pakiet w którym dostane smsy do wszystkich sieci za jakieś grosze? (tak między 1 a 5 [gr])
Pakiet 1000 smsów do wszystkich sieci na 14 dni za 10zł (bez dodatkowych opłat za wysyłane smsy).
By zamówić pakiet wyślij sms o treści sms na numer 899.
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.11.2011, 17:07
Szukam jakiejś strony z torrentami.

Jakies zaproszenie etc
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.11.2011, 17:14
Grzegorz z Sanoka napisał(a):Wyświetl post
Gdzie w Krakowie najtaniej ogarnę cartridge 21/22 hp albo jakiś zamiennik?
Na Krowoderskiej 65 jest sklep z tuszami do drukarek. Zawsze tam kupuję i jestem zadowolony zarówno z jakosci tuszy jak i ceny. Maja swoje aukcje na allegro, ale nawet bez licytowania mozna do nich podejsc i powiedziec zeby sprzedali w cenie z allegro.

http://allegro.pl/tusz-hp-21-xl-hp21...901544368.html
Odpowiedz cytując
Lemonek
Member

Od: 06.2011

Stary 02.11.2011, 20:10
Serwatkus napisał(a):Wyświetl post
Na Krowoderskiej 65 jest sklep z tuszami do drukarek. Zawsze tam kupuję i jestem zadowolony zarówno z jakosci tuszy jak i ceny. Maja swoje aukcje na allegro, ale nawet bez licytowania mozna do nich podejsc i powiedziec zeby sprzedali w cenie z allegro.

http://allegro.pl/tusz-hp-21-xl-hp21...901544368.html
Potwierdzam, sam kupiłem tam tusz i działa bez zarzutów.
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 02.11.2011, 20:34
Alexander94 napisał(a):Wyświetl post
Pakiet 1000 smsów do wszystkich sieci na 14 dni za 10zł (bez dodatkowych opłat za wysyłane smsy).
By zamówić pakiet wyślij sms o treści sms na numer 899.
tylko że mam kilka lat telefon w orange i to trochę dziwne że mam te same pseudo promocyjne pakiety co nowi użytkownicy.. pozatym na 2 tygodnie 10 zł to przecież kpina...
I
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.11.2011, 21:49
pytanie do wrocławian: co za impreza będzie odbywała się na stadionie (a raczej w pomieszczeniach biurowych i konferencyjnych) 8 listopada (wtorek)? Zostałem zatrudniony jako tlumacz, ale nie wiem do końca w co trafię...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 02.11.2011, 22:08
Jaki nasz Mod ogarnia język ?
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.11.2011, 12:21
Już wiem o co chodzi...
organizatorem konferencji jest firma Nike Poland. Konferencja poświęcona będzie prezentacji oficjalnych strojów meczowych reprezentacji Polski w piłce nożnej na Euro 2012.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
ladek1989
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.11.2011, 14:32
Witam, wie ktoś może jak nazywa się podkład muzyczny z tego filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=J29SIY5yiyU

ps. treść filmiku, przekaz nie jest istotny, interesuje mnie tylko utwór muzyczny
pozdrawiam
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.11.2011, 15:03
Jak dojechac z Krakowa do Rącznej ? jezdzi tam jakis bus ?
z gory dzieki
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Banitaz
Member

Od: 02.2011

Stary 03.11.2011, 15:09
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Jak dojechac z Krakowa do Rącznej ? jezdzi tam jakis bus ?
z gory dzieki
239 MPK z Salwatora, lub MALBusy (też jeżdża przez Salwator).
Odpowiedz cytując
T S W
Member

Od: 09.2006

Stary 03.11.2011, 18:07
ma ktos jakas strrone na ktorej moge ogladnac dzisiejszy mecz?
Odpowiedz cytując
prisonka
Junior Member

Od: 10.2011

Stary 03.11.2011, 18:15
T S W napisał(a):Wyświetl post
ma ktos jakas strrone na ktorej moge ogladnac dzisiejszy mecz?
http://www.sport-typ.info/106,online...a-na-zywo.html
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.11.2011, 18:31
Przecież Wisłę pokazuje dziś TV4 !
Odpowiedz cytując
_KRIS_
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.11.2011, 19:43
jechalem dzis autobusem i kanar mnie zlapal podalem mu ustnie bez zadnego sprawdzania dane imie i nazwisko moje pesel czesciowo moj (1 liczba sie roznila) imie rodzicow tez moje a adres nie moj czy mandat przyjdzie na moj prawdziwy adres? czy odpuszcza stwierdzajac ze nie ma takiego adresu a jak jest to nie mieszka tam taka osoba prosze o odpowiedz tylko pewna
MUAY THAI!!!
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 03.11.2011, 19:46
ustnie bez sprawdzania...nie przyznawaj sie ze jechales tym autobusem ,nigdy ,ktos podal twoje dane i tyle teraz to ci skoczą!
jak przyjdzie ten mandat bo znajda cie po nazwisku i imionach rodzicow w ewidencji odrazu tam jedz i mow ze ty nie jechales i tyle nie do udowodnienia
Odpowiedz cytując
_KRIS_
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.11.2011, 19:56
a kiedy kapna sie ze cos jest nie tak w tym mandacie? jesli tam pojde i mpk bedzie sie upierac ze to ja to jest mozliwe ze beda chcieli to wyjasnic w sadzie? w koncu kanary moga mnie opisac prawda? znasz podobna sytuacje?
MUAY THAI!!!
Odpowiedz cytując
PrzemooTSW
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 04.11.2011, 10:29
Korzysta ktoś z Konwertera z podwójnym wyjściem antenowym?
Potrzebuje taki..
Mógłby ktoś coś polecić?
Powód: węgorz2 Wielkie Dzięki:)
Ostatnio edytowane przez PrzemooTSW : 04.11.2011 o godz. 10:50.
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)

ARMIA

BIAŁEJ
GWIAZDY
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 04.11.2011, 10:43
PrzemooTSW napisał(a):Wyświetl post
Korzysta ktoś z Konwertera z podwójnym wyjściem antenowym?
Potrzebuje taki..
Mógłby ktoś coś polecić?
najzwyklejszy na allegro SAT DIGITAL http://allegro.pl/konwerter-satdigit....html#delivery KUPILEM TAKI DWA LATA GDZIES TEMU I SMIGAJA MI DWA DEKODERY CYFRY W DWOCH POKOJACH ,CHYBA ZE COS PROFESJONALNEGO POPTRZEBUJESZ ALE DO ZWYKLEJ TEN JEST SPOKO
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 04.11.2011, 16:04
MAM PYTANIE:

Na dysku C:/ mam zrarowany plik zajmujący 4gb. Na dysku C:/ tez mam 4gb wolnego wiec chce plik skopiowac na inna partycje by tam go rozpakowac. No i chce kopiować na D:/ gdzie mam 20gb wolnego, daje kopiuj i wyskakuje okienko "Za mało miejsca wolnego, oczyszczanie dysku etc" ? WTF?
Pliku nie moge skopiowac za chuja nigdzie ? Ktoś wie czemu ? Badz wie jak zrobic to poprawnie ?
sciagnalem program copy handler i niby kopiuje plik ale na koncu jest jakiś błąd i tak. ?

a gdzie cos takiego jak hibernacja jest ? No ale nie sadze bym miał właczone bo nigdy nie wlaczałem.
Póki co pliku nie idzie ruszyć. Rozpakowuje mi go na C: ale ze mam wolnego4 a plik spakowany tez ma 4 wiec to co w pliku bedzie ważyło wiecej. No i dopoki wolne miejsce to rozpakowuje, a potem error. Proowalem rozpaokwac na inny dysk to rozpakowało z połowe a druga połowa ma błedy. Wtf ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.11.2011 o godz. 16:40.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 04.11.2011, 16:15
szprotson napisał(a):Wyświetl post
MAM PYTANIE:

Na dysku C:/ mam zrarowany plik zajmujący 4gb. Na dysku C:/ tez mam 4gb wolnego wiec chce plik skopiowac na inna partycje by tam go rozpakowac. No i chce kopiować na D:/ gdzie mam 20gb wolnego, daje kopiuj i wyskakuje okienko "Za mało miejsca wolnego, oczyszczanie dysku etc" ? WTF?
Pliku nie moge skopiowac za chuja nigdzie ? Ktoś wie czemu ? Badz wie jak zrobic to poprawnie ?
sciagnalem program copy handler i niby kopiuje plik ale na koncu jest jakiś błąd i tak. ?
Masz wyłączoną hibernację? Wyłączenie jej da ci kolejne 3GB i nie powinienś mieć już RACZEJ problemu z kopiowaniem. A jak nie to spróbuj ten plik spakować na dysk D tzn, przeprowadz drugie rarowanie pliku z C na dysk D, może się uda. I napisz jak poszło
Odpowiedz cytując
SzopAsR
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 04.11.2011, 16:45
Znajoma zaproponowalala mi karnet na trybune vip na cały sezon 2011/2012 .Wychoddzily takie karnety?Czy jej sie pomylilo jej sie i jest to tylko karnet na runde jesienna?
Odpowiedz cytując
Dawid_TSW
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 04.11.2011, 16:47
Ma ktoś z Was mobilny internet w Play? Jakieś opinie?
Odpowiedz cytując
jcts
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.11.2011, 17:40
Ja mam mobilny Internet w Playu. Co dokładnie chcesz wiedzieć? Zasięg jest ok, w Krakowie na pewno HSDPA będzie. Ja jestem z poza Krk, ale nawet u mnie w małym mieście dobry zasięg jest. Prędkość dochodzi do 1mbps. Ogólnie jestem zadowolony.
ps. Mam na kartę ten Internet.

I pytanie ode mnie:

Kiedyś czytałem gdzieś taki tekst o historii Legii Warszawa, dokładnie opisane dzieje komuny i grożenia wojskiem piłkarzom którzy nie chcieli grać w Legii. Ma ktoś coś takiego?
111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków

"Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie."
'27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
Odpowiedz cytując
Lemonek
Member

Od: 06.2011

Stary 05.11.2011, 12:07
szprotson napisał(a):Wyświetl post
MAM PYTANIE:

a gdzie cos takiego jak hibernacja jest ? No ale nie sadze bym miał właczone bo nigdy nie wlaczałem.
Póki co pliku nie idzie ruszyć. Rozpakowuje mi go na C: ale ze mam wolnego4 a plik spakowany tez ma 4 wiec to co w pliku bedzie ważyło wiecej. No i dopoki wolne miejsce to rozpakowuje, a potem error. Proowalem rozpaokwac na inny dysk to rozpakowało z połowe a druga połowa ma błedy. Wtf ?
Spróbuj jeszcze ściagnąc program Unlocker i jak włączysz program to wybierasz dany plik, klikasz "ok" czy tam "unlock" (nie pamiętam dokładnie) i po wszystkim spróbuj go skopiować. U mnie ten program działa bez zarzutów, kiedy przyblokuje mi się jakiś plik.
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 05.11.2011, 13:25
Od jakiegoś czasu wyskakuje mi w operze taki błąd

i co ciekawe, pojawia się on tylko, jeśli wejde na wislakrakow.com

Co z tym fantem zrobić?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów