|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jechał ktoś z Was Matuszkiem albo tym Wizzbusem z RDA na lotnisko w Pyrzowicach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie najtaniej ogarnę cartridge 21/22 hp albo jakiś zamiennik?
![]()
Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Szukam jakiejś strony z torrentami.
Jakies zaproszenie etc ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
http://allegro.pl/tusz-hp-21-xl-hp21...901544368.html |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tylko że mam kilka lat telefon w orange i to trochę dziwne że mam te same pseudo promocyjne pakiety co nowi użytkownicy.. pozatym na 2 tygodnie 10 zł to przecież kpina...
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
pytanie do wrocławian: co za impreza będzie odbywała się na stadionie (a raczej w pomieszczeniach biurowych i konferencyjnych) 8 listopada (wtorek)? Zostałem zatrudniony jako tlumacz, ale nie wiem do końca w co trafię...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jaki nasz Mod ogarnia język ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Już wiem o co chodzi...
organizatorem konferencji jest firma Nike Poland. Konferencja poświęcona będzie prezentacji oficjalnych strojów meczowych reprezentacji Polski w piłce nożnej na Euro 2012. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Witam, wie ktoś może jak nazywa się podkład muzyczny z tego filmiku:
http://www.youtube.com/watch?v=J29SIY5yiyU ps. treść filmiku, przekaz nie jest istotny, interesuje mnie tylko utwór muzyczny ![]() pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak dojechac z Krakowa do Rącznej ? jezdzi tam jakis bus ?
z gory dzieki ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ma ktos jakas strrone na ktorej moge ogladnac dzisiejszy mecz?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przecież Wisłę pokazuje dziś TV4 !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
jechalem dzis autobusem i kanar mnie zlapal podalem mu ustnie bez zadnego sprawdzania dane imie i nazwisko moje pesel czesciowo moj (1 liczba sie roznila) imie rodzicow tez moje a adres nie moj czy mandat przyjdzie na moj prawdziwy adres? czy odpuszcza stwierdzajac ze nie ma takiego adresu a jak jest to nie mieszka tam taka osoba prosze o odpowiedz tylko pewna
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
ustnie bez sprawdzania...nie przyznawaj sie ze jechales tym autobusem ,nigdy ,ktos podal twoje dane i tyle teraz to ci skoczą!
jak przyjdzie ten mandat bo znajda cie po nazwisku i imionach rodzicow w ewidencji odrazu tam jedz i mow ze ty nie jechales i tyle nie do udowodnienia |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
a kiedy kapna sie ze cos jest nie tak w tym mandacie? jesli tam pojde i mpk bedzie sie upierac ze to ja to jest mozliwe ze beda chcieli to wyjasnic w sadzie? w koncu kanary moga mnie opisac prawda? znasz podobna sytuacje?
![]()
MUAY THAI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Korzysta ktoś z Konwertera z podwójnym wyjściem antenowym?
Potrzebuje taki.. Mógłby ktoś coś polecić? Powód: węgorz2 Wielkie Dzięki:)
Ostatnio edytowane przez PrzemooTSW : 04.11.2011 o godz. 10:50.
![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
MAM PYTANIE:
Na dysku C:/ mam zrarowany plik zajmujący 4gb. Na dysku C:/ tez mam 4gb wolnego wiec chce plik skopiowac na inna partycje by tam go rozpakowac. No i chce kopiować na D:/ gdzie mam 20gb wolnego, daje kopiuj i wyskakuje okienko "Za mało miejsca wolnego, oczyszczanie dysku etc" ? WTF? Pliku nie moge skopiowac za chuja nigdzie ? Ktoś wie czemu sciagnalem program copy handler i niby kopiuje plik ale na koncu jest jakiś błąd i tak. ? a gdzie cos takiego jak hibernacja jest ? No ale nie sadze bym miał właczone bo nigdy nie wlaczałem. Póki co pliku nie idzie ruszyć. Rozpakowuje mi go na C: ale ze mam wolnego4 a plik spakowany tez ma 4 wiec to co w pliku bedzie ważyło wiecej. No i dopoki wolne miejsce to rozpakowuje, a potem error. Proowalem rozpaokwac na inny dysk to rozpakowało z połowe a druga połowa ma błedy. Wtf ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.11.2011 o godz. 16:40.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Znajoma zaproponowalala mi karnet na trybune vip na cały sezon 2011/2012 .Wychoddzily takie karnety?Czy jej sie pomylilo jej sie i jest to tylko karnet na runde jesienna?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ma ktoś z Was mobilny internet w Play? Jakieś opinie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja mam mobilny Internet w Playu. Co dokładnie chcesz wiedzieć? Zasięg jest ok, w Krakowie na pewno HSDPA będzie. Ja jestem z poza Krk, ale nawet u mnie w małym mieście dobry zasięg jest. Prędkość dochodzi do 1mbps. Ogólnie jestem zadowolony.
ps. Mam na kartę ten Internet. I pytanie ode mnie: Kiedyś czytałem gdzieś taki tekst o historii Legii Warszawa, dokładnie opisane dzieje komuny i grożenia wojskiem piłkarzom którzy nie chcieli grać w Legii. Ma ktoś coś takiego? ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi na prawdę .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Od jakiegoś czasu wyskakuje mi w operze taki błąd
![]() i co ciekawe, pojawia się on tylko, jeśli wejde na wislakrakow.com Co z tym fantem zrobić? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|