|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Ma ktoś może link do wszystkich nut hip hopowych o Wiśle? Bo ja mam ale przedawnione ;(
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
http://www.booking.com/hotel/pl/gaja...FUJI3godbBbZmg Unikaj Motelu Marimex !!!! ![]()
Sam se spieprzaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
biletów na derby dawno nie ma...
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Tak, dokładnie. Derby podałem jako przykład. To może ktoś opisać jak z tym jest?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czy KK na Śląska trzeba wyrabiać osobiście?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Fajna promocja jest na Intercontinental. 340 zł można mieć pokój, nie wiem co uważasz za cenę wysoką, ale tu masz mega klimatyczny basen na samej górze hotelu, na wysokości zwieńczenia PKiN. Nie bierz Mariota bo jest już mocno stary i nawet na promocji nie jest niczym fajnym. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos, czy kupie jeszcze gdzies NOWE sony playstation 2? (Na str media markt nie znalazlem)
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Widziałem z tydzień temu w Saturnie, za 400 zł.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tak na chłopski rozum 'transfer invoice'.
Overflow to owszem, "przelew", ale taki bardzo dosłowny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ok, dzięki
![]() ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ktos sie orientuje od ktorej jest Tesco na Kapelance czynne dzis/ jutro?
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
a dzisiaj jest wogóle cos otwarte
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
http://www.campanile.com/pl/default....T.mc_id=ca1208 http://www.premiereclasse.com/pl/default.aspx One są w jednym kompleksie, przy rondzie Daszyńskiego (tam gdzie Sobieski). To jest jakieś 10-15 spacerkiem od PKiN, Centralnego, metra. A jak pogoda sprzyja i lubisz spacerować to spokojnie na Stare miasto można z buta. Blisko Muzeum Powstania Warszawskiego. Ceny tam mają między 120-160 zł za pokój (1/2/3). Standard dobry, campanile troche lepszy. Oblukaj ich strone, ale i booking com bo tam najczęściej mają promocje na te hotele. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
|
Nie wiem czy jeszcze potrzebna jest odpowiedź na to pytanie ale wrzucam to co znalazłem na stornie Śląska Wrocław:
Cytat:
Śląsk Wrocław napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
korespondencja dotycząca ubezpieczeń - wie ktoś może o jakie rodzaje dokumentów/pism może chodzić ?
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Gdzie w Rzeszowie można obejrzeć czwartkowy mecz Wisły
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Na jakiego meila mam napisac w sprawie kupna szablonow?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy ktoś korzystał z usług mniejszych firm transportowych (busy) na trasie Kraków- Hamburg (generalnie północne Niemcy) Może mi coś polecić? Nie chodzi mi o autokary, gdyż mam dość autokarów, lecz o mniejsze firmy odbierające spod domu i zawożące pod wskazany adres.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś, w którym roku został wydany ten szal?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mam prezentacje w Adobe Acrobat i pytanie jest takie: jak zrobić żeby się wyświetlało po 6 slajdów na stronę ?
|
|
|