|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Według mnie, a mam Xboxa 360 juz od paru lat, jest ona lepsza od konsoli PS3.
Przede wszystkim : - Łatwa i tania przeróbka - co za tym idzie czas pobrania gry 8gb nie jest stosunkowo wielki - PADY ! Lepszych padów jak do Xboxa nie znajdziesz i powiedzą Ci to nawet najbardziej zatwardziali fani Playstation. - Nic, a nic nie różniąca się grafika, względem konsoli SONY ( Nasuwa sie tutaj pytanie, gdzie ta potęga CELL'a ? ) - Nie wierz w mit RROD ( Red Rings of death ), problem wyeliminowany ponad 2 lata temu wraz z nowymi układami Jasper - Przystępna cena Tak, te 4GB będą służyły wyłacznie do zapisu postępów w grze Z tego, co się orientuje dysk do XBOXA można dokupić na własną rękę i jakiś ogromny kosz to nie jest. Mimo wszystko, jeśli masz możliwośc kupna wersji slim z dużym dyskiem twardym, to się nie zastanawiaj, ani chwili. Samo RROD to był błąd płyty głównej spowodowanej przegrzaniem się układu chłodzenia.
Ostatnio edytowane przez DeadOrAlive : 31.10.2011 o godz. 15:44.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tematy pomyliście, tutaj jest o grach na PC.
dwie nowe gry i dwa problemy. Fifa 12 pokazuje plansze tytułową, kręcie się kursor w kształcie kółeczka i wywala do windowsa. Macie coś podobnego? Da rade coś zaradzić? Heroes IV zainstalowałem, pograłem, wyłączyłem, a jak chce uruchomić drugi raz to wyskakuje błąd: Kod błędu nr 2. Co ciekawe jak mam połączenie z netem nawiązane problem nie występuje. Z nowych gier gram w PESa 2012. Gra mam kilka fajnych rozwiązań, ale po za tym strasznie irytuje. Zdaje się jak by ją robili ludzie nie znający zasad gry w piłkę nożną. Przyznawane auty/cornery są co najmniej dziwnie. Goście ciągną za koszulkę, podkładają nogę i nie ma faulu. Spalone gwizdane wszystkie bez wyjątku. Nie ważne, że podanie nie doszło do adresata bo przejął obrońca. Czasem spalonych nie ma a i tak są gwizdane. Graficznie szału nie ma, ale za to chodzi bardzo płynnie. Z bardziej niedorzecznych aspektów można by wyliczyć, że gram Wisłą w lidze hiszpańskiej lol. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Porównywania konsoli się nie podejmę, że nie miałem do czynienia z PS3, natomiast w Polsce Xbox jest o wiele bardziej popularny. Wśród moich znajomych wszyscy mają Xboxa, więc łatwo o osobę do pożyczenia/wymiany grami, a to dość ważne jeśli nie chcesz piracić. Z drugiej strony płacenie za grę online to mega minus po stronie Xboxa, jeśli nastawiasz się na granie w multi to dolicz to do ceny...
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie mam takie pytanie ile wart jest jest komp z takimi o to częściami...
Procesor: AMD Athlon(tm) 64X2 Dual Core Processor 3800+ 2.20 Ghz RAM: 1 GB DDR2 Karta Graficzna: GeForce 7900 Galaxy Płyta Główna: Abit KN9 Dysk: 250 GB Nie mam bladego pojęcia o częściach komputerowych dlatego zwracam się z pomocą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Hymm zainstaluj sterowniki i directa 9.c powinno coś pomóc podaj też konfiguracje kompa. ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Np 6000 tyś MSP za ok 60 zł, ściągniesz za to 2 pełne gry i 1 arcade. Za LIVE trzeba płacić. To jest minus. Ale taniość gier do ściągnięcia z Market Place dzięki kontom z allegro wyrównuje niedogodność związane z płaceniem za LIVE. Tylko tak patrzę i nie wiem co jest bo konta wyparowały, ostatnie akcje były 26 października a teraz pussttoo. Nie wiem czy MS znalazł sposób czy to chwilowa trudność. Ale dysku nigdy za mało, instalacja gry na dysk to też dobra opcja bo nie rysuje się tak płyta jak wtedy gdy jest non stop mielona. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Trailer GTA V, gra ma się ukazać podobno pod koniec 2012 roku:
http://www.rockstargames.com/videos/video/8001 Właśnie ukończyłem grę Assassin's Creed: Brotherhood i podzielam opinie poprzedników. Gra miażdży konstrukcję. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Założylem na kompie drugie konto użytkownia, bez znaków diakrytycznych w nazwie i gra bez problemu zastartowała. Sama gra ujdzie. Nie wiem jeszcze czy lepsza od 11 czy nie. Graficznie na pewno, płynność gry też lepsza od poprzedniczki. W rozdzielczości 1650x1050 nie ścina się, choć miejscami zwalnia. Co jest do dupy? Brak herbów polskich drużyn! Brak treningu, możliwość ustawienia sobie w opcjach statystyk na max. Przy tworzeniu swojego gracza od początku można ustawić wszystkie parametry na 99 i gra traci wówczas sens. Zwody są dla debili ustawione pod jednym klawiszem, a grajek sam decyduje co z piłką zrobić. Fifa w tym roku bardzo przypomina... PESa. Pierwszy raz zastosowano sytuację z mijaniem bramkarza. Jak wiemy wcześniej nie było to możliwe samym balansem ciała, bo piłka lepiła się do rąk golkipera. teraz mamy więcej możliwości. Zagrania piętą, zachowanie zawodników bez piłki jak rodem z PESa wyciągnięte. EA zrezygnowało z odbioru piłki z poprzednich części. Już nie wystarczy trzymać wciśniętego klawisza podania do oporu. Teraz odebranie gały na klawiaturze jest bardzo, bardzo trudne. Podsumowując nowa Fifa jest płytka jak woda w kałuży, nastawiona na konsolowe dzieciaki i ich zabawy analogami. ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Hej.
Być może część z Was grywa sobie w FIFĘ. Pomijając, czy gra jest dobra czy nie - chciałem Was podpytać o atrybuty graczy Wisły. Być może jeszcze ktoś grywa naszą drużyną. Czy jest coś, co chcielibyście zmienić? SirCycorus PS. To mój pierwszy post, więc dzień dobry wszystkim ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Widac ze pierwszy post - niepotrzebnie zalozony ten temat, bo jest juz o grach na pc ale witaj
.Tak, niektóre atrybuty bym zmienił - Jovanovic za wolno biega, wytrzymałość Meliksona jest za niska, Biton ma staty takie jak Genkov, ale ciężej Nim strzelić bramkę, no i Jaliens jest za dobry |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja tam bym dodał SirCycorusowi atrybut "warn" i przetransferował go z "Fifa 12" do "No to gramy!! Wszystko o graniu na PC".
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
siemano, na przyszłosc sprawdzaj tematy bo jak już Ci napisali jest juz taki
![]() To jest jakiś dramat, po 30tu minutach niema siły biegać... po 2 jak sie gra na stadionie Poloni W to na trybunach są flagi Groclinu I ogólnie, w wersji ang komentator wymawia tylko nazwiska Lameya Jaliensa i Ilieva ogólnie Fifka na + dobrze sie gra, duzo lepsza od 2011 Pozdro ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Edit: Zaraportowałem mojego posta. Poprosiłem moderatora o przeniesienie wątku. (choć akurat grywam na ps3)
Pytam, bo mam okazję pozmieniać atrybuty niektórych zawodników. Jeżeli ktoś miałby ochotę wysłać mi swoje uwagi - to bardzo prosze na priv Tam należałoby kontynuować dyskusję.Atrybuty w obecnej Fifie są moim dziełem, ale rzecz jasna wyłączności na wiedzę nie mam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam problem z odpaleniem half life Opposing Force na win 7 na lapku dodam, że jednyka śmigała aż miła wywala mnie przy new game..Dzięki za pomoc!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Panowie klucz do dsj 4 potrzebnyyy;
![]() ![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://s1.transgame.pl/grant.php?u=34746&c=wxh5gl jeśli możecie to kliknijcie w link z góry dzieki
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gra ktos w PES 2012? Mam pytanie o konfiguracje klawiszy na klawiaturze , bo gra jest przystosowana do uzywania pada . Grajac klawiatura czynne mam tylko cztery klawisze : podania,podania na dobieg, lob i strzaly ,pytanie czy da ie skonfigurować inne klawiszy odpowiedzialnych np za drybling ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
powinno być jeszcze zmiana zawodnika szybki bieg i te długie wypuszczenie a dryblingu zadnego ja nie mam nawet na padzie jak gram to nie ustawiałem zadnego dryblingu aby te dłuższe wypuszczenie sobie piłki. A jeszcze spytam masz wgrane jakies patche
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dla fanów Heroes of Might & Magic III, wyszedł nieoficjalny dodatek The Horn of the Abyss, w którym jest nowy zamek - Cove. Ponadto kilka nowych budynków na mapie, a także stuningowane orki i pikienierzy. Póki co wersja jest w języku rosyjskim ale dla obeznanych w realiach Heroes'ów to żaden problem.
|
|
|
|
Dum Spiro Spero
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Śląska Pozdrawiamy! Lechie Pozdrawiamy! Unie Pozdrawiamy! "Mógłbym napisać o nich referat i jest to bez wątpienia najlepsza publiczność na świecie. Ciągle brzmi w moich uszach – jazda, jazda, jazda, Biała Gwiazda!"E.Omanic |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dla ludzi grających sobie w LoL'a . Mam zawieszone konto do dziś , ale niestety gdy się loguję nadal jest informacja o zawieszeniu.
PS. Powód zawieszenia wychodzenie ( internet czasem tnie...) ![]() "Przyjaciele , Rodzina i Wisła"
|
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Kto widział ten widział, ale dla tych, co nie widzieli przedstawiam mapę do gry Counter-Strike 1.6 pod moda SoccerJam. Jest nią stadion im. Henryka Reymana przy ul. Reymonta! Mapa powstała rok i miesiąc temu.
A oto link: http://www.gamebanana.com/cs/maps/154701 Jak wrażenia? |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
O kurde! Zajebi*ty pomysł! Normalnie nie wiem co napisać, ile o robiłeś
? |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Według mojego dziennika 8-10 dni, kompilacja do pliku grywalnego ponad 5 godzin. Wbrew pozorom tu nie było dużo roboty. Najgorsze były drobne błędy, przez które musiałem powtarzać (kilka razy) pięciogodzinną kompilację.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Nie moge zaistalować Battlefieldda 3, instaluje pierszy raz przez program demon, stworzyłem wirtualny stacje dysków zamontowałem obraz i uruchomiłem istalacje, po instalacji otwiera sie informacja że mam ponownie zaistalować program Origin. Może ktoś wie jak to rozwiązać.
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|