|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Znacie może jakieś platformówki zręcznościowo-logiczne na PC zbliżone charakterem do Braid albo Limbo?
Od czasów Amigi nie grałem w nic podobnego, ale po odpaleniu ww. tytułów przypomniały się stare, dobre czasy i z chęcią zobaczyłbym coś jeszcze z gier tego typu. ![]()
Mały motywator - http://i40.tinypic.com/28lxdlv.jpg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zobacz moze "The misadventures od mister PB Winterbottom" - troszeczke inny rodzaj gry, ale mi strasznie podeszla - tak samo jak limbo. Na pewno jest wersja na xbox live, podobniez tez na PC na steamie jest, ale reki sobie uciac nie dam.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam wszystkich!
![]() Jestem fanem pewnej gry, która od dłuższego czasu robi furorę na scenie gier piłkarskich online i nie tylko!grywalności i realizmu trybu Online mogą pozazdrościć jej takie tytuły jak najnowszy PES, czy FIFA. W temacie celowo napisałem "ISS" , bo każdy szanujący się posiadacz, lub też były posiadacz konsoli grę skojarzy właśnie po tym tytule. Jeżeli ktoś z Was grał kiedyś w International Superstar Soccer 98 na konsoli PlayStation i był fanem tej piłki to już jesteśmy w ogródku i witamy się z gąską. Docelowo chciałbym przedstawić tutaj grę o nazwie Winning Eleven 2002, czyli legendarny wypust Konami na Play'a w Japonii (odpowiednik europejskiego ISS PRO 2) Różnice między ISSem, a przedstawianym tutaj WE2002 są niewielkie, poza dopracowaniem licznych błędów starszego ISSa. W tym momencie na Polskiej scenie jedyną prężnie działającą i nadal rozwijającą się stroną jest http://www.weol.org . Redakcja owej strony spełnia w 100% oczekiwania graczy i prowadzi różnorodne rozgrywki. Mowa tu o rankingu gdzie każdy może zagrać z każdym o każdej porze dnia i nocy, turniejach o różnorodnej formie i najbardziej prestiżowej formie rozgrywki dedykowanej najlepszym graczom czyli lidze. Najlepszą sprawą jest fakt, iż wspomniana już redakcja ciągle pracuje nad uaktualnieniem gry! Chodzi tu oczywiście o rotację w puli zespołów czy aktualizację składów. Strona powstała 4 lata temu i od czasu prężnie się rozwija. Gra dzieli się na dwie części, National Team- gdzie możemy znaleźć 83 reprezentacje z całego świata, oraz Club Team gdzie znajdziemy pełną Polską Ekstraklasę oraz inne kluby zarówno europejskie jak i światowe. Oczywiście aktualne składy, stroje i statystyki wszystkich drużyn! Dla polskich graczy to chyba największy smaczek, gdyż mogą grać, rywalizować ze sobą swoimi miejscowymi klubami! Nie musisz martwić się o to jak odpalić grę z PSXa i jeszcze grać na niej Online na komputerze! ![]() Osoby zajmujące się tworzeniem aktualizacji pomyślały o tym i stworzyli Automatyczny Instalator, dzięki któremu unikniecie żmudnych ustawień emulatora, wyszukiwania serwerów do gry i innych problemowych spraw. Tutaj znajdziesz wszystkie czynności jakie musisz wykonać po zainstalowaniu gry, aby rozegrać mecz Online/Offline: Jak zagrać Online/Offline? Jeżeli pierwszy raz masz do czynienia z serią piłek od Konami to tutaj możesz zapoznać się z opisem gry i jej opcji: Winning Eleven 2002 FAQ DOWNLOAD: Instalkę Gry Online na najnowszym patchu zawsze znajdziesz na stronie WEOL.pl i ściągnięsz za darmo! Dzięki powyższym linkom, z łatwością każdy odnajdzie się w świecie Winning Eleven 2002. Grając Online, nie można nie znać tych adresów, w żadnym wypadku nie chciałem spamować, jednakże gra jest nierozłącznie połączona z tymi adresami. Mam nadzieję, że trochę przybliżyłem Wam tą grę, która mimo swojego wieku nie traci na popularności, a nawet jest wręcz przeciwnie. BONUS: Filmik przedstawiający patcha Winning Eleven 2002 Online by WEOL: http://www.youtube.com/watch?v=sWz3N...eature=related na koniec coś co mam nadzieje zachęci was jeszcze mocniej. Filmik z golami nominowanymi w konkursie na bramkę Grudnia 2010: http://www.youtube.com/watch?v=5NWqyRivCns&feature=fvsr Do zobaczenia na serverach! ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Witam
odkurzyłem z nudów fife 11 i pomimo usilnych starań cos nie gra przy instalacji gry wszystko ok , przy wlączaniu wymaga ode mnie patcha i przekierowuje na tą strone http://www.ea.com/uk/football/news/pc-patch-2 sciagam patcha ale przy instalacji staje na 13 % i za ch*j nie chce ruszyć dalej. w dziedzinie komputerów jestem zielony calkiem wiec prosze o wyrozumiałość ;] i z góry dziekuje za wszelkie rady i próby pomocy ps.zapomnialem dodać ze instalowalem i dziala ta gra bez problemu na Viscie.nie stawiala mi wtedy takich wymagań.coś sie zmienilo od tego czasu czy jak?mam oryginała...
Ostatnio edytowane przez gerardinho91 : 31.08.2011 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A nie da się pominąć aktualizacji? Zawsze możesz spróbować przeinstalować grę i ściągnąć patcha od nowa :}
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
problemem jest to ze wlasnie nie da sie :( jedyna inna opcja to "anuluj" ktora skutuje juz pelną niemocą - czarnym ekranem.gre przeinstalowywalem 4 razy tą jeb*ną akutalnizacje też...ehh... nikt nie mial takiego problemu?musze chyba wrocić do 10tki , tam nie bylo zadnych komplikacji - rzucali piłke i grałeś a teraz oprocz umiejetnosci pilkarskich bardziej liczą sie chyba te informatyczne...:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Zawsze możesz spróbować odpalić grę z crackiem
Oryginał oryginałem ale spróbować można wszystkiego.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
znalazlem dzisiaj plytke z Fifa 08 i pomyslalem ze troszke sobie pogram. i pytanie, ma ja ktos jeszcze na kompie ? jest ktos chetny na gre przez neta ?
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam AC: Brotherhood. Nie zapisują mi się misję i muszę grać od nowa. Co jest przyczyną?
PS: Ma ktoś może jakieś save'y początkowe bo nie chce mi się od nowa przechodzić. Doszedłem do tego gdzie Desmond wraz z asystentką przechodzą jaskinię i znajdują miejsce dla Animusa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wina cracka według mnie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A grałeś w to? Masz dobrego cracka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
wie ktos gdzie mozna sciagnac pelna wersje GTA vc albo sa
|
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
http://darkwarez.pl/?ap=1039938 , tam jest mnóstwo gier do ściągnięcia
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Banitaz : 05.09.2011 o godz. 18:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja jeszcze od siebie polecę "La Mulana", jeśli grafika nie gra roli. Platformówka bardzo długa, trudna, ze masą zagadek i komnat do odkrycia. Szczerze szczerze polecam, tylko mogą być problemy czasem żeby uruchomić na np Windowsie 7, ale są jakieś fixy zawsze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Gra ktoś w mu może? Szukamy chętnych do gry, fajny serwer, fajni ludzie, dużo (jak nie sami) Polaków.
http://sparco-mu.sytes.net/news.html Pozdro! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
No i jak Wam idzie z tą nową fifa? Ciężko się przestawić z poprzednich prawda? Zupełnie inna gra.
Po dwóch dniach mogę powiedzieć że im wyszła, kopie się lepiej niż na 11 No i w końcu Wisłą można fajnie pograć, szkoda tylko że nie ma licencji na ekstraklase bo te herby drużyn żenada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Na Fifa Polonia przygotowują patch dla polskiej ligi w Fifa 12:
http://www.fifapolonia.pl/?page=news&id=3100 Tutaj wątek o Wiśle: http://www.fifapolonia.pl/forum/view...p?f=172&t=8599 |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pytanko czy muszę logować się do Ubisoftu aby zagrać w nowych Herosów bo nie mogę tego przeskoczyć jak ktos gra to proszę o radę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Takie pytanie co do FIFY 12. Czy są w drugim sezonie eurpejskie puchary ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
co do samych Heroes to warto samemu sprawdzic bo jest wiele zmian w systemie rozgrywki (chocby to ze mapa jest podzielona na strefy wplywo i juz nie mozna pozajmowac sobie kopalnie dla siebie na calej mapie tylko juz trzeba zdobywac miasta lub forty) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Zalezy jaka masz wersje.. Ale z tego co wiem motyw z dopisaniem /offline podobno dziala w wersji Skidrow.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy ktoś z was wie gdzie można zdobyć paczkę do Dirta 3 z rajdem Monte Carlo oraz dodatkowymi samochodami min. BMW M3?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam i pytam Panowie jak w NBA 2k11 wykonuje się rzuty wolne do kosza/stałe fragmenty po faulu tak żeby trafić do kosza (gram na klawiaturze)2 Istnieje możliwość zagrania własnym stworzonym klubem sezonu w trybie menagerskim 3 czy da rady zmienić trenera w trybie menagerskim.Będę bardzo wdzięczny za pomoc
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukam gry na pc jest to gra rajdowa z tego co słyszałem ściga się po miastach Polski m.in. Krakowa.Jest w ogóle takie coś?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Witam, stoję przed zakupem pierwszej w życiu konsoli. I jak łatwo się domyśleć wybór padł na: PS3 lub Xboxa. I teraz oczywiste pytanko, co wybrać? Nigdy się tym nie interesowałem, w sieci mnóstwo opinii, ale chciałbym poznać taką od graczy. Co polecacie?
Edit: "- Nie wierz w mit RROD ( Red Rings of death ), problem wyeliminowany ponad 2 lata temu wraz z nowymi układami Jasper" No właśnie swego czasu głośno było o RROD, problem już nie występuje? Ewentualnie jak się to łapie? Przy łączeniu z serwerami M$ ? I jeszcze pytanko bo jest wersja slim 4 GB bodaj. Opłaca się? Jeśli mam dysk zewnętrzny, a załóżmy, że na początku i tak gry będą z płyt. To rozumiem, że ta pamięc to tylko żeby zapisać stan? Czy jak to leci? E2: Dzięki Panowie za rady. Zatem zdecyduję się na X360. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez David. : 31.10.2011 o godz. 23:55.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|