The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2011, 12:08
Znacie może jakieś platformówki zręcznościowo-logiczne na PC zbliżone charakterem do Braid albo Limbo?

Od czasów Amigi nie grałem w nic podobnego, ale po odpaleniu ww. tytułów przypomniały się stare, dobre czasy i z chęcią zobaczyłbym coś jeszcze z gier tego typu.
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.08.2011, 22:43
Szarny napisał(a):Wyświetl post
Znacie może jakieś platformówki zręcznościowo-logiczne na PC zbliżone charakterem do Braid albo Limbo?

Od czasów Amigi nie grałem w nic podobnego, ale po odpaleniu ww. tytułów przypomniały się stare, dobre czasy i z chęcią zobaczyłbym coś jeszcze z gier tego typu.
Zobacz moze "The misadventures od mister PB Winterbottom" - troszeczke inny rodzaj gry, ale mi strasznie podeszla - tak samo jak limbo. Na pewno jest wersja na xbox live, podobniez tez na PC na steamie jest, ale reki sobie uciac nie dam.
Odpowiedz cytując
Pajac
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 19.08.2011, 19:38. ISS z playstation + Polska Ekstraklasa 2011 ONLINE!
Witam wszystkich!

Jestem fanem pewnej gry, która od dłuższego czasu robi furorę na scenie gier piłkarskich online i nie tylko!grywalności i realizmu trybu Online mogą pozazdrościć jej takie tytuły jak najnowszy PES, czy FIFA. W temacie celowo napisałem "ISS" , bo każdy szanujący się posiadacz, lub też były posiadacz konsoli grę skojarzy właśnie po tym tytule. Jeżeli ktoś z Was grał kiedyś w International Superstar Soccer 98 na konsoli PlayStation i był fanem tej piłki to już jesteśmy w ogródku i witamy się z gąską. Docelowo chciałbym przedstawić tutaj grę o nazwie Winning Eleven 2002, czyli legendarny wypust Konami na Play'a w Japonii (odpowiednik europejskiego ISS PRO 2) Różnice między ISSem, a przedstawianym tutaj WE2002 są niewielkie, poza dopracowaniem licznych błędów starszego ISSa.

W tym momencie na Polskiej scenie jedyną prężnie działającą i nadal rozwijającą się stroną jest http://www.weol.org . Redakcja owej strony spełnia w 100% oczekiwania graczy i prowadzi różnorodne rozgrywki. Mowa tu o rankingu gdzie każdy może zagrać z każdym o każdej porze dnia i nocy, turniejach o różnorodnej formie i najbardziej prestiżowej formie rozgrywki dedykowanej najlepszym graczom czyli lidze. Najlepszą sprawą jest fakt, iż wspomniana już redakcja ciągle pracuje nad uaktualnieniem gry! Chodzi tu oczywiście o rotację w puli zespołów czy aktualizację składów. Strona powstała 4 lata temu i od czasu prężnie się rozwija.
Gra dzieli się na dwie części, National Team- gdzie możemy znaleźć 83 reprezentacje z całego świata, oraz Club Team gdzie znajdziemy pełną Polską Ekstraklasę oraz inne kluby zarówno europejskie jak i światowe.
Oczywiście aktualne składy, stroje i statystyki wszystkich drużyn! Dla polskich graczy to chyba największy smaczek, gdyż mogą grać, rywalizować ze sobą swoimi miejscowymi klubami!

Nie musisz martwić się o to jak odpalić grę z PSXa i jeszcze grać na niej Online na komputerze!
Osoby zajmujące się tworzeniem aktualizacji pomyślały o tym i stworzyli Automatyczny Instalator, dzięki któremu unikniecie żmudnych ustawień emulatora, wyszukiwania serwerów do gry i innych problemowych spraw.

Tutaj znajdziesz wszystkie czynności jakie musisz wykonać po zainstalowaniu gry, aby rozegrać mecz Online/Offline:
Jak zagrać Online/Offline?

Jeżeli pierwszy raz masz do czynienia z serią piłek od Konami to tutaj możesz zapoznać się z opisem gry i jej opcji:
Winning Eleven 2002 FAQ

DOWNLOAD:
Instalkę Gry Online na najnowszym patchu zawsze znajdziesz na stronie WEOL.pl i ściągnięsz za darmo!

Dzięki powyższym linkom, z łatwością każdy odnajdzie się w świecie Winning Eleven 2002.
Grając Online, nie można nie znać tych adresów, w żadnym wypadku nie chciałem spamować, jednakże gra jest nierozłącznie połączona z tymi adresami. Mam nadzieję, że trochę przybliżyłem Wam tą grę, która mimo swojego wieku nie traci na popularności, a nawet jest wręcz przeciwnie.

BONUS:
Filmik przedstawiający patcha Winning Eleven 2002 Online by WEOL:
http://www.youtube.com/watch?v=sWz3N...eature=related

na koniec coś co mam nadzieje zachęci was jeszcze mocniej. Filmik z golami nominowanymi w konkursie na bramkę Grudnia 2010:
http://www.youtube.com/watch?v=5NWqyRivCns&feature=fvsr

Do zobaczenia na serverach!

Pozdrawiam!
Odpowiedz cytując
gerardinho91
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.08.2011, 12:49
Witam

odkurzyłem z nudów fife 11 i pomimo usilnych starań cos nie gra
przy instalacji gry wszystko ok , przy wlączaniu wymaga ode mnie patcha i przekierowuje na tą strone http://www.ea.com/uk/football/news/pc-patch-2 sciagam patcha ale przy instalacji staje na 13 % i za ch*j nie chce ruszyć dalej.

w dziedzinie komputerów jestem zielony calkiem wiec prosze o wyrozumiałość ;] i z góry dziekuje za wszelkie rady i próby pomocy

ps.zapomnialem dodać ze instalowalem i dziala ta gra bez problemu na Viscie.nie stawiala mi wtedy takich wymagań.coś sie zmienilo od tego czasu czy jak?mam oryginała...
Ostatnio edytowane przez gerardinho91 : 31.08.2011 o godz. 12:51.
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 31.08.2011, 17:06
A nie da się pominąć aktualizacji? Zawsze możesz spróbować przeinstalować grę i ściągnąć patcha od nowa :}
Odpowiedz cytując
gerardinho91
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.08.2011, 18:39
problemem jest to ze wlasnie nie da sie :( jedyna inna opcja to "anuluj" ktora skutuje juz pelną niemocą - czarnym ekranem.gre przeinstalowywalem 4 razy tą jeb*ną akutalnizacje też...ehh... nikt nie mial takiego problemu?musze chyba wrocić do 10tki , tam nie bylo zadnych komplikacji - rzucali piłke i grałeś a teraz oprocz umiejetnosci pilkarskich bardziej liczą sie chyba te informatyczne...:/
Odpowiedz cytując
miodzio
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 31.08.2011, 20:31
Zawsze możesz spróbować odpalić grę z crackiem Oryginał oryginałem ale spróbować można wszystkiego..
Odpowiedz cytując
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 02.09.2011, 21:25
znalazlem dzisiaj plytke z Fifa 08 i pomyslalem ze troszke sobie pogram. i pytanie, ma ja ktos jeszcze na kompie ? jest ktos chetny na gre przez neta ?

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 02.09.2011, 22:56
Mam AC: Brotherhood. Nie zapisują mi się misję i muszę grać od nowa. Co jest przyczyną?

PS: Ma ktoś może jakieś save'y początkowe bo nie chce mi się od nowa przechodzić. Doszedłem do tego gdzie Desmond wraz z asystentką przechodzą jaskinię i znajdują miejsce dla Animusa.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 03.09.2011, 09:59
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Mam AC: Brotherhood. Nie zapisują mi się misję i muszę grać od nowa. Co jest przyczyną?

PS: Ma ktoś może jakieś save'y początkowe bo nie chce mi się od nowa przechodzić. Doszedłem do tego gdzie Desmond wraz z asystentką przechodzą jaskinię i znajdują miejsce dla Animusa.
Wina cracka według mnie
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 03.09.2011, 10:48
A grałeś w to? Masz dobrego cracka?
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 05.09.2011, 12:45
wie ktos gdzie mozna sciagnac pelna wersje GTA vc albo sa
Odpowiedz cytując
Banitaz
Member

Od: 02.2011

Stary 05.09.2011, 13:56
Damian1241 napisał(a):Wyświetl post
wie ktos gdzie mozna sciagnac pelna wersje GTA vc albo sa
http://darkwarez.pl/?ap=1039938 , tam jest mnóstwo gier do ściągnięcia
Powód: ...
Ostatnio edytowane przez Banitaz : 05.09.2011 o godz. 18:37.
Odpowiedz cytując
kroko.
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.09.2011, 12:38
Szarny napisał(a):Wyświetl post

Ja jeszcze od siebie polecę "La Mulana", jeśli grafika nie gra roli. Platformówka bardzo długa, trudna, ze masą zagadek i komnat do odkrycia. Szczerze szczerze polecam, tylko mogą być problemy czasem żeby uruchomić na np Windowsie 7, ale są jakieś fixy zawsze.
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 06.09.2011, 17:13
Pajac napisał(a):Wyświetl post
Witam wszystkich!

Jestem fanem pewnej gry, która od dłuższego czasu robi furorę na scenie gier piłkarskich online i nie tylko!grywalności i realizmu trybu Online mogą pozazdrościć jej takie tytuły jak najnowszy PES, czy FIFA. W temacie celowo napisałem "ISS" , bo każdy szanujący się posiadacz, lub też były posiadacz konsoli grę skojarzy właśnie po tym tytule. Jeżeli ktoś z Was grał kiedyś w International Superstar Soccer 98 na konsoli PlayStation i był fanem tej piłki to już jesteśmy w ogródku i witamy się z gąską. Docelowo chciałbym przedstawić tutaj grę o nazwie Winning Eleven 2002, czyli legendarny wypust Konami na Play'a w Japonii (odpowiednik europejskiego ISS PRO 2) Różnice między ISSem, a przedstawianym tutaj WE2002 są niewielkie, poza dopracowaniem licznych błędów starszego ISSa.

[...]

Pozdrawiam!
Ja polecam taką gierkę : http://playarena.pl/
Odpowiedz cytując
Damian1241
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.09.2011, 22:02
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Polecam gre http://transgame.pl/grant.php?u=20251&c=zg8wea na początku gra może wydawać się nudna , ale zależy kto co lubi
http://s1.transgame.pl/grant.php?u=34746&c=wxh5gl o co chodzi z tymi dotacjami im wiecej obok kliknie tym wiecej forsy sie dostaje
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.09.2011, 16:38
Gra ktoś w mu może? Szukamy chętnych do gry, fajny serwer, fajni ludzie, dużo (jak nie sami) Polaków.

http://sparco-mu.sytes.net/news.html

Pozdro!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
bercik860
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 06.10.2011, 23:38
No i jak Wam idzie z tą nową fifa? Ciężko się przestawić z poprzednich prawda? Zupełnie inna gra.
Po dwóch dniach mogę powiedzieć że im wyszła, kopie się lepiej niż na 11

No i w końcu Wisłą można fajnie pograć, szkoda tylko że nie ma licencji na ekstraklase bo te herby drużyn żenada.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.10.2011, 23:52
Cytat:
Gra ktoś w mu może? Szukamy chętnych do gry, fajny serwer, fajni ludzie, dużo (jak nie sami) Polaków.

http://sparco-mu.sytes.net/news.html

Pozdro!
Heh grałem w MU jakieś 5 lat temu. Miło wspominam tamte chwile, zarówno na globalu jak i różnych prywatnych serwerach. Nie da się jednak ukryć, że rozgrywa jest już ultra-archaiczna - siedź na spocie, przyciśnij książkę myszką (lub ściągnij odpowiedni program) i czekaj na wbicie poziomu... zresztą po statystykach serwera widać, ile ludzi w to gra - czułbym się niemal jak w trybie single player. Jest wiele gier online, przy których dziś miło jest tracić czas (LoL rządzi, mimo że mam kilku miesięczną przerwę od tego potwora), a MU jest niestety sprzed epoki.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 07.10.2011, 13:49
Na Fifa Polonia przygotowują patch dla polskiej ligi w Fifa 12:
http://www.fifapolonia.pl/?page=news&id=3100

Tutaj wątek o Wiśle:
http://www.fifapolonia.pl/forum/view...p?f=172&t=8599
Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Stary 13.10.2011, 11:26
Pytanko czy muszę logować się do Ubisoftu aby zagrać w nowych Herosów bo nie mogę tego przeskoczyć jak ktos gra to proszę o radę
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Stary 13.10.2011, 13:24
KROKU napisał(a):Wyświetl post
Pytanko czy muszę logować się do Ubisoftu aby zagrać w nowych Herosów bo nie mogę tego przeskoczyć jak ktos gra to proszę o radę
Też właśnie chciałem zapytać o to. No i ogólnie, jakby ktoś powiedział , czy w ogóle warci zachodu, bo ja tam na swoją III nie narzekam ...
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 13.10.2011, 13:35
Takie pytanie co do FIFY 12. Czy są w drugim sezonie eurpejskie puchary ?
Odpowiedz cytując
avangarda
Senior Member

Stary 13.10.2011, 14:36
Donki napisał(a):Wyświetl post
Takie pytanie co do FIFY 12. Czy są w drugim sezonie eurpejskie puchary ?
Są.
(10 znakow)
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Stary 13.10.2011, 19:25
nie trzeba ... jaki blad Ci wyskakuje? jakas masz wersje witaminki? (od kogo konkretnie)

co do samych Heroes to warto samemu sprawdzic bo jest wiele zmian w systemie rozgrywki (chocby to ze mapa jest podzielona na strefy wplywo i juz nie mozna pozajmowac sobie kopalnie dla siebie na calej mapie tylko juz trzeba zdobywac miasta lub forty)
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 13.10.2011, 20:06
Zadne logowanie i zadne uaktualnianie wersji...

Zalezy jaka masz wersje..
Ale z tego co wiem motyw z dopisaniem /offline podobno dziala w wersji Skidrow..
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 17.10.2011, 12:32
Czy ktoś z was wie gdzie można zdobyć paczkę do Dirta 3 z rajdem Monte Carlo oraz dodatkowymi samochodami min. BMW M3?
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 25.10.2011, 20:52
Witam i pytam Panowie jak w NBA 2k11 wykonuje się rzuty wolne do kosza/stałe fragmenty po faulu tak żeby trafić do kosza (gram na klawiaturze)2 Istnieje możliwość zagrania własnym stworzonym klubem sezonu w trybie menagerskim 3 czy da rady zmienić trenera w trybie menagerskim.Będę bardzo wdzięczny za pomoc
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 29.10.2011, 22:02
Szukam gry na pc jest to gra rajdowa z tego co słyszałem ściga się po miastach Polski m.in. Krakowa.Jest w ogóle takie coś?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 31.10.2011, 14:39
Witam, stoję przed zakupem pierwszej w życiu konsoli. I jak łatwo się domyśleć wybór padł na: PS3 lub Xboxa. I teraz oczywiste pytanko, co wybrać? Nigdy się tym nie interesowałem, w sieci mnóstwo opinii, ale chciałbym poznać taką od graczy. Co polecacie?

Edit:
"- Nie wierz w mit RROD ( Red Rings of death ), problem wyeliminowany ponad 2 lata temu wraz z nowymi układami Jasper"

No właśnie swego czasu głośno było o RROD, problem już nie występuje? Ewentualnie jak się to łapie? Przy łączeniu z serwerami M$ ?

I jeszcze pytanko bo jest wersja slim 4 GB bodaj. Opłaca się? Jeśli mam dysk zewnętrzny, a załóżmy, że na początku i tak gry będą z płyt. To rozumiem, że ta pamięc to tylko żeby zapisać stan? Czy jak to leci?

E2:

Dzięki Panowie za rady. Zatem zdecyduję się na X360. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez David. : 31.10.2011 o godz. 23:55.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów