|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
mam problem z GTA IV a dokładniej z kamerą już na dzień dobry w pierwszej misji odpalam samochód jade kawałek i samochód szaleje sam przyspiesza a potem staje automatycznie w dymie a kamera zaczyna latać( lata zwłaszcza gdy o coś zachacze)we wszystkie strony wie ktoś jak to naprawić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Pobierz najnowszy patch do GTA, tam są te błędy wyeliminowane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam problem może mi ktoś pomoże, wymieniłem laser w konsoli ps2 i nie zabardzo działa to znaczy czyta filmy dvd i cd a nie chce gier.
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
1.0.7.0
http://www.sciagnij.pl/programy/p/Gr..._IV_Patch/6202 można też pewnie pobrać ze strony producenta. Jeśli masz pirata to pewnie jeszcze trzeba cracka poszukać. Ponoć z tym patchem współpracuje crack od 1.0.4.0 wzwyż. Poszukaj na pebie, na pewno znajdziesz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
mam nowy szprzęcik i chciałbym pograć w coś o imponujących wymaganiach... najlepiej strategie. poleci ktoś coś?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Emergency 2012 - naprawde fajne
Ostatnio edytowane przez mic : 14.11.2010 o godz. 21:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak wyłączyć auto-zapis w Fifie 11
Pisze, że przełączenie zawodnika to przycisk" RS" Ja takiego przyciska nie znalazłem... Ogólnie na razie gram na klawiaturze, ale chciałbym kupić pada, co polecacie do fify, pesa ![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Call of Duty Black Ops. Warto? Bardzo podeszły mi obydwie części Modern Warfare, Battlefield 2 Bad Company również mi się spodobał. Podobny do ww. gier?
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
http://merlin.pl/Joy-pad-Apollo-GP-3...08,421561.html W sklepie ok. 50zł, mam go i spokojnie moge Ci polecić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Cywilizacja V (nie grałem, ale większość zachwala) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gra tutaj ktoś w Mafię II?
Mam problemy z czułością myszki. Strasznie ciężko jest coś precyzyjnie zrobić, strzelać itd. Pomimo zmian czułości, w zasadzie zmiany te nie są odczuwalne. Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać? ATI Moblility Radeon HD 5145 Core i5 520M 2,4 Windows 7 |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
I w ogóle chodzi Ci o to, że mysz lata za szybko, czy po prostu "pływa" podczas ruchów? Jeśli to drugie to zmniejsz rozdziałke i inne ustawienia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
W Black Opsie tylko chodzisz i napierniczasz w żółtków :E. Właściwie nic więcej... Mimo wszystko warto zagrać, dla samej fabuły, która jest całkiem nieźle przedstawiona. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Właśnie jestem gdzieś w połowie i faktycznie, nie porwała mnie tak jak tamte, które przeszedłem jednym ciągiem, ale fabuła fajna. W miarę jasne to wszystko dzięki przerywnikom, chociaż jakbym miał z czystym sercem polecić jak ktoś nie grał w żadnego COD'a, to byłyby to Modern Warfare
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Podacie jakieś serwery do CS 1.6 do pogrania wieczorem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi o takie "pływanie" kursora myszki. W Windowsie wszystko chodzi precyzyjnie. Niemniej jednak od dwóch dni gram sobie w najlepsze (zamiast pisać magisterkę) i do takich ustawień się już przyzwyczaiłem. No i muszę powiedzieć Panowie - Mafia II miażdży!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak oceniacie "najnowszego" NFS-a? Wrócił klimat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Gram sobie w FIFĘ 11 i mam takie małe pytanko: dostałem sie do fazy grupowej "Euroligi" - ile zespołów przechodzi dalej? W grupie jest 5 i wole odpowiednio rozłożyć siły, aby awansować.
![]() Swoją drogą, jestem mniej wiecej w 1/4 czwartego sezonu. Pierwszy - Mistrzostwo Drugi - Mistrzostwo Trzeci - 3.miejsce. (mistrzem Górnik :o ) Ciekawe, że bardzo słabo prezentuje się Legia, przeciętnie Lech. Mocno rozwinięta Polonia Warszawa. W drugim sezonie grałem w Pucharze Europy - niestety odpadłem w fazie grupowej, zaś w trzecim wyszedłem z ciężkiej grupy z Zenitem i Liverpoolem z drugiego miejsca, z czterema zwycięstwami. Co ciekawe awansował też Zenit. Niestety po fazie grupowej trafiłem na Real. U siebie porażka 1:3, na wyjeździe wygrana 4:3, choć prowadziłem już 2:0, potem 3:2.Fajnie mi się gra, ale też miewam ten problem, że wywala do windowsa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Ja w Fifie 11 (na konsoli, klasa światowa- nigdy mocniejszy zespół niż 1.5- 2.5 gwiazdki), zawsze modlę się, aby w fazie grupowej uefa czy LM (to 2-gie rzadko) mieć 2 mocne zespoły. Taki urok Fify, żę łatwiej jest wygrać z mocniejszym zespołem (kontry), aniżeli z "zawalibramką" (zespól broniący w 10, i grający z kontry przeciwko nam) jak to nazywamy z kumplem. Legia oraz Lech są zrobione za słabo w nowej Fifie. Tak samo jak przesadzona "kosmiczna" obrona Wisły Tak przy okazji polecam Larrondo- takiego "tura" jeszcze nie widziałem. Nic tylko wrzucać w pole karne, on już tam sobie poradzi.
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 26.11.2010 o godz. 04:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No ja nie kupiłem jeszcze żadnego piłkarza, wszyscy na zasadzie 'talentów'. Genialnie mi się gra Brazylijczykiem Dagoberto (jego wartość po dwóch latach u mnie to 8,5mln Euro), dobrzy są też tacy piłkarze jak Blackford czy Aganzo.
Co do obrony - mimo, że gram już 4.sezon, dalej mam w składzie Bunozę, Chaveza, Cikosa i Paljicia. Co prawda nie zawsze i nie wszyscy grają, ale nie zawodzą mnie jakoś szczególnie. To prawda, że łatwiej gra się nieraz z potęgami, bo i im zdarzają się durne błędy, choć to nie zmienia faktu, że taki Zenit w jednym z dwóch meczów do.......ił mi 6:1. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Witam poszukuje dubbing do Mass effect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś cracka do Rainbow Six Raven Shield? Zainstalowałem przez Daemona, ale pokazuje mi się żebym włożył CD2 (nawet gdy jego obraz jest zmontowany).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
mam taki mały problem a więc czy ktoś się orientuje w temacie pobierania danych przez internet w czasie gry w cs-a pyytam bo mam problem gdyz mam ograniczony internet 3gb na miech i czy to mi bedzie dużo przez to szło
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Witam. Zapraszam do ligi Miniracingonline [ miniracing.org.pl] info o grze: http://www.initiald.fansubs.pl/artic...?article_id=40
Naprawdę polecam, wciąga niesamowicie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Polecam gre http://transgame.pl/grant.php?u=20251&c=zg8wea na początku gra może wydawać się nudna , ale zależy kto co lubi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Kto jeszcze nie zna tytułu 'Assassin's Creed: Brotherhood' to moge polecić. Kapitalna gierka, fabuła wciąga (kontyunacja z AC II), zabawy na dłuuugie godziny
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Potwierdzam!
To by było coś.![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jest może jakiś patch uaktualniający składy w FIFA 11, przynajmniej w polskiej lidze? W sensie, żeby w Wiśle byli Maor, Cwentan, Sergiej itp.
![]() Edit: Ok, już mam.
Ostatnio edytowane przez R33 : 11.05.2011 o godz. 10:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|