|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przy takiej grze jak wczoraj z Podbeskidziem nie ma znaczenia kto dziś wygra, bo i tak się nie będziemy liczyć
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Legia póki co słabiutko, jeśli się nie poprawią to bramka dla Kuchenek będzie kwestią czasu :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
http://kamera2012.eu/poznan2/
Kibiców tu widzę tyle co 2x my na Podbeskidziu... Troche wstyd Panowie. ![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dobrze, to sprawdzimy jak będziemy grać z Legią a Lech z Podbeskidziem jakie będą proporcje.
Bez sensu jest porównywać frekwencję przy tak różnych rywalach. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bierze lekcje u naszego Boguskiego. Ale końcówka ciekawa.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
koniec, mecz zajebisty, a Kuciak moim zdaniem to najlepszy bramkarz w lidze.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Uff idealny wynik. Teraz tylko wygrywac ;/
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie, myślę, że jest lepszy od Pareiki - niestety. Oczywiście to tylko moje zdanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ciekawą akcje z dzieciakami prowadzi sie w tym Poznaniu*
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bez przesady. Odkąd sięgam pamięcią, Legia ma zawsze bardzo dobrych bramkarzy. Szczęsny, Szamotulski, Kowalewski, Stanew, Boruc, Fabiański, Mucha... Z pewnością jeszcze kogoś pominąłem.
To raczej zeszły sezon ze Skabą i Machnowskim był dziwny. W każdym razie nie ma zaskoczenia, bo Dowhań jest najlepszym trenerem bramkarzy w Polsce. Póki on u was pracuje, macie dobrych golkiperów. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kuciak nr 1 na bramce, czyli wszystko wróciło do normy.
A o mistrzostwie zadecydują 2 ostatnie ligowe kolejki. Flamengista : Nie Dowhaniujmy już tak. Kuciak miał być dobry, mówił to polecający go Janek Mucha. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jednak jedno mnie rozwalilo... 0 celnych strzałow. To chyba ewenement |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tego Legii brakowało w zeszłym sezonie kiedy grała z tym chorwackim pajacem i Skabą na bramce. Człowieka który w kluczowych momentach uratuje tyłek i swoją postawą zarazem doda zespołowi pewności siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Kuciak na pewno jest lepszy od Szamotulskiego, Robakiewicza i Fabiańskiego. Prawdopodobnie jest też lepszy od Szczęsnego czy Kowalewskiego lub Stanewa. Boruc to Boruc, on się w kategorii lepszy/gorszy nie mieści, bo to kibol Legii ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...kowskiego.html
Rzeczywiście 0 22, takie interwencje jak ta powyżej nie są niczym szczególnym. Każdy by obronił, prawda? Byle jaki bramkarz. Za to "fantastyczne" interwencje Kuciaka stawiają go na pierwszym miejscu wśród bramkarzy ekstraklasy. Chłopie, dwa razy Krivets uderzył w niego i tylko wolej Rudnieva był godny podziwy i oklasków dla goalkeepera Legii. Nic specjalnego. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Rozbawiłes mnie tym teksem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
||
"Nic specjalnego". To tak jakbym ja napisał 'nic specjalnego' o Meliksonie. Rozumiem, że jesteśmy z innych klubów, ale nie róbmy jaj i wiochy.
Szczęsnego to nawet nie pamiętasz, więc co Ty możesz wiedzieć.. P.S. W Legii pogra max do 2013 roku. Potem tradycyjnie.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 30.10.2011 o godz. 19:27.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To trzeba bylo dodac, ze jest lepszy od Szczesnego gdy ten byl jeszcze w Legii. Bo teraz to Kuciak moze mu buty czyscic. Nie ma porownania bronienia strzalow Messiego czy Villi do bronienia strzalow zawodnikow z ligi polskiej. Muicha tez byl super bramkarzem, wyjechal i co sie z Nim stało? Siedzi i grzeje ławe
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 30.10.2011 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ślask gra teraz 4 wyjazdy i jeden mecz ma u siebie z nami.Więc tylko od nas zależy NA KTÓRYM MIEJSCU BĘDZIEMY W ZIMIE
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Chodzi mi o to, że zgrywasz mądrale i piszesz, że moje zdanie na temat Pareiki nadaje się do fantastyki, to Ci pokazałem pierwszy lepszy film z możliwościami Pareiki. Tak nie broni byle jaki bramkarz, więc miałem podstawy do umieszczenia Pareiki na czele goalkeeperów ekstraklasy.
|
|
|